KeepKey Wallet Review – tehokas ja monipuolinen kryptovaluutta-laitteistolompakko

Laitteiston lompakot, kuten KeepKey-lompakko, tarjoavat tällä hetkellä turvallisimman tavan salata valuuttoja. Kun ensimmäinen laitteistolompakko esiteltiin, melkein kaikki pitivät niitä lisäetuna. Näin ei ole enää. Laitteiston lompakot ovat välttämättömiä, jos haluat sijoittaa kryptovaluuttoihin.

Tässä artikkelissa haluan viedä sinut läpi yhden parhaista kryptovaluutta-lompakoista – KeepKey-lompakosta ja toivottavasti auttaa sinua ymmärtämään kaiken tarvitsemasi tietoon perustuvan päätöksen tekemiseksi. Jos et ole vielä nähnyt sitä, olen kirjoittanut myös Trezorin katsauksen, jonka sinun pitäisi myös käydä läpi ymmärtääksesi kaikki vaihtoehtosi.

Mitä pidän ja pidän KeepKeystä

Mistä pidän

 • Odotamme teknisen laitteistomme tietynlaista laatua. KeepKey on todella suunniteltu moderni tekninen laitteisto. Useimmat muut laitteistolompakot näyttävät ja tuntuvat vuosikymmeniä vanhalta tekniikalta.
 • Sen avoimen lähdekoodin laiteohjelmisto varmistaa, että yhteisö löytää välittömästi mahdolliset haavoittuvuudet ja korjataan välittömästi.
 • Se tarjoaa ylivoimaisesti parhaan käyttökokemuksen erinomaisen rakenteensa ja suunnittelunsa ansiosta.

Mitä en pidä

 • Suurin kiistakohta minulle on sen puuttuminen alustojen välisestä tuesta.
 • Myös kyvyttömyys palauttaa lompakkoni kolmannen osapuolen lompakkoon on valtava haittapuoli. Jos lompakkoni täytyy palauttaa, en halua odottaa uuden laitteen toimittamista. Haluan palauttaa sen heti.

Lisäksi, jos olet täysin uusi salausvaluutan tai vain laitteistolompakoiden maailmassa, kannattaa ehdottomasti tarkistaa artikkeli kryptovaluutta-lompakoista. Se auttaa sinua nopeuttamaan laitteistolompakkoa ja vaihtoehtoja, joista voit valita.

Yhteenveto ominaisuuksista

KeepKey-lompakon käyttöliittymäKeepKey-asiakasliittymä

Hinta

KeepKey on saatavana hintaan 129 dollaria. Se ei ehkä ole halvin lompakko, varsinkin verrattuna Keepkey-vaihtoehtoihin. Se on edelleen halvempi kuin sen suora kilpailija, Trezor Model One.

Helppokäyttöisyys

KeepKey-lompakon käytön aloittaminen on helppoa. Mutta sinun on silti investoitava jonkin aikaa ymmärtämään kunnolla kaikki sen turvallisuusominaisuudet.

Suojausominaisuudet

Niin kauan kuin käytät kaikkia lompakon turvaominaisuuksia, laite on melkein käsittelemätön holvi.

Altcoin-tuki

KeepKey-lompakko tukee valtavaa joukkoa kryptovaluuttoja, jopa sellaisia, joista et ole koskaan kuullut. Sen tuki altcoineille ei kuitenkaan ole yhtä laaja kuin Trezor.

Yritys KeepKeyn takana

KeepKey oli vähän myöhässä laitteistolompakkoihin. Lompakko tuli markkinoille vuoden 2015 lopulla, kun Trezor ja Ledger olivat jo määrittäneet laitteistolompakoiden merkityksen. KeepKey-lompakko erosi kuitenkin tarjoamalla premium-vaihtoehdon kryptovaluutta-sijoittajille.

Huolimatta KeepKeyn myöhäisestä tulosta markkinoille, se loi pian itselleen paikan kryptosfäärissä. Elokuussa 2017 Sveitsin kryptovaluutanvaihto, ShapeShift AG osti laitteistolompakon valmistajan. Tämä loi kaikkien aikojen ensimmäinen API: n integroitu laitteistolompakko, jossa on natiivia kryptovaluutanvaihtotoimintoja.

A

Ensimmäinen katsaus: KeepKey Review

Tämän löydät periaatteessa, kun avaat uuden KeepKey-lompakon. Lähde: BitcoinWalletGuy

Tämän löydät periaatteessa, kun avaat uuden KeepKey-lompakon. Lähde: BitcoinWalletGuy

KeepKey on USB-pohjainen kryptovaluuttalaitteisto. Se julkaistiin sen jälkeen, kun Trezor ja Ledger olivat jo saatavilla, mutta se tarjosi premium-vaihtoehdon turvallisen laitteistolompakon suhteen.

Välitön ero KeepKeyssä on sen tyylikäs muotoilu. Useimmat KeepKey-vaihtoehdot tarjoavat minimalistisen utilitaristisen muotoilun. KeepKey tuntuu ja näyttää kuitenkin premium-tuotteelta. Siinä on suuri kosketusnäyttö, jota käytät tapahtumien vahvistamiseen.

Lisäksi KeepKey-lompakko on myös ei-säilytysvaihto, jonka avulla kryptovaluutta-sijoittajat voivat vaihtaa erilaisia ​​kryptovaluuttoja tarvitsematta paljastaa yksityisiä avaimiamme tai varojamme erilaisiin ulkoisiin uhkiin.

Vaikka KeepKey ei välttämättä tue yhtä laajaa valikoimaa altcoineja kuin Trezor, se tukee silti valtavaa määrää kryptovaluuttoja ja altcoineja. Ellet ole kiinnostunut kaikkein hämärimmistä mikrokorkkeista altcoineista, sinun pitäisi olla täysin tyytyväinen KeepKey-lompakkoon tallennettavien altcoiinien määrään.

KeepKey Review: Pakkauksen poisto

KeepKey-ruudun sisällä on laitteistolompakko, USB-kaapeli, kortti salaisen palautuslauseen kirjoittamiseen ja pikaopas uuden lompakon käytön aloittamiseen. Sinun tulisi tarkistaa video saadaksesi käsityksen siitä, mitä voit odottaa, kun avaat paketin.

Design

KeepKey on todella kaunis laite. Lähde: KeepKey

KeepKey on todella kaunis laite. Lähde: Pidä avainta

KeepKey-lompakko on iso laite. Toisin kuin kilpailijat, se todella erottuu. Voit kantaa Trezoria ja Ledgeria mukavasti taskussa, mutta sama ei ole mahdollista KeepKeyn kanssa. Mutta minun on myös huomattava, että KeepKeyä ei ole suunniteltu tällaiseen käyttöön.

Jos haluat aina laitteistolompakon, kannattaa valita joko Ledger Nano tai Trezor One. Toisaalta KeepKey, ei ole suunniteltu siirrettävyyttä, vaan käyttökokemusta ja turvallisuutta varten. Koska voit käydä kauppaa suoraan laitteesta, sinun kannattaa todennäköisesti käyttää laitetta suurien määrien kryptovaluuttojen tallentamiseen.

Jos katsot sitä puhtaasti estetiikan näkökulmasta, ei ole epäilystäkään siitä, että se on upea laitteisto.

Yleiset ominaisuudet ja tekniset tiedot

KeepKey-laitteistolompakon avulla voit tallentaa yksityiset avaimesi offline-tilassa ja turvallisessa ympäristössä. Se suojaa sinua sekä virtuaaliselta että fyysiseltä varkaudelta. Voit jopa käyttää sitä tietokoneella, joka on saastunut haittaohjelmilla ilman todellista riskiä menettää pääsy yksityisiin avaimiin tai digitaalisiin omaisuuksiin.

Kuinka se toimii?

KeepKey-lompakko on pohjimmiltaan Trezorin satama, eli se tekee periaatteessa kaiken, mitä Trezor tekee turvallisuuden kannalta. Kuten jo tiedät, se pitää yksityiset avaimet palomuurin takana, mikä antaa meille mahdollisuuden liittää laite verkkoon tietokoneeseen ilman minkäänlaista riskiä.

KeepKeyllä on PIN-koodin vahvistusjärjestelmä, joka toimii suojana luvattomilta tapahtumilta. Lisäksi virtuaalinen näppäimistö satunnaistetaan, mikä tekee PIN-koodin varastamisesta käytännössä mahdotonta näppäinohjelmiston käyttämisen.

Kun asennamme laitteen alun perin, se vaatii, että luot alkukoodin, jota käytetään koko laitteen varmuuskopiointiin. Oletuskoodikoodi on 12 sanaa, mutta laite tukee myös 18 ja 24 siemenpituutta.

Tekniset tiedot

Näyttö

Värillinen kosketusnäyttö

Näyttö

256 x 64 3,21 tuuman OLED

Suoritin

ARM® Cortex ™ – M3

Käyttäjäystävällinen
Kolikot ja rahakkeet

Suojausominaisuudet

PIN-koodi

KeepKey-laitteen kautta

Salasana

Osittain KeepKey-laitteen ja tietokoneen kautta

Laitteen palautus

KeepKey-laitteen kautta

Lisäominaisuudet

Salasanojen hallinta
U2F-todennus
Salaus GPG: n kautta
SSH
Laitteen salaus
Micro SD -korttituki

Ensiluokkainen tuki
Sisäänrakennettu käyttöliittymä
BIP32-tuki

Suojausominaisuudet ja yksityisyys

KeepKey-laitteistolompakko on luotu ainoana tarkoituksena tarjota ehdoton turvallisuus ja suojaus sekä fyysisiltä että verkkovarkauksilta. Voisit mennä etsimään Internetiä tapauksista, joissa lompakko ei suojaa hakkereilta, etkä löydä yhtään tapausta, jossa lompakko epäonnistui.

Käymme läpi joitain KeepKey-lompakon tarjoamista turvallisuus- ja tietosuojaominaisuuksista:

Pin-koodi

Huomaa kuinka numerot satunnaistetaan? Jopa pienillä asioilla on merkitystä turvallisuuden kannalta. Lähde: CoinBuzz

PIN-koodi on tärkeä ominaisuus lompakossa. Kun olet asettanut siemenkoodin, sinun on määritettävä PIN-koodi. Tämä PIN-koodi luodaan osittain tietokoneella ja laitteella kaksivaiheisella prosessilla.

Käytät tätä PIN-koodia melkein kaikkeen kanssakäymiseen lompakon kanssa. Jokainen tapahtuma vaatii PIN-koodin antamista jokaisen tapahtuman vahvistamiseksi. Jos unohdat PIN-koodin, sinun on nollattava laite ja käytä palautussiemenä yksityisten avainten palauttamiseen.

Lisäksi KeepKey rajoittaa virheellisten PIN-koodien määrää. Jokaisen virheellisen yrityksen välillä laite toteuttaa jäähtymisjakson, jotta estetään eri yhdistelmien pakottaminen laitteeseen.

Salasana

Salasanan lisääminen on lisäominaisuus, jonka voit ottaa käyttöön paremman turvallisuuden takaamiseksi. Tämä tarkoittaa, että se lisää toisen suojaustason palautuksen siemenkoodiin. Voit jopa lisätä useita tunnuslauseita, jotta ihmisten on vielä vaikeampaa käyttää yksityisiä avaimiasi.

Joten siinä epätodennäköisessä tapauksessa, että joku onnistuu saamaan käsiinsä palautussiemenkoodisi, hänen on myös tiedettävä salasana, jotta voit noutaa yksityiset avaimesi.

Palautuslause

EA KeepKey -lompakko, jossa on 12 sanan palautuslause. Lähde: RohkeaUusiKolikko

Ensimmäinen asia, jonka teet käynnistäessäsi laitteen, on palautusvirhe. Tämän avulla voimme varmuuskopioida laitteen kokonaan. Joten jos kadotat laitteen tai jos rikot sen, voit yksinkertaisesti palauttaa laitteen sisällön toiseen KeepKey-lompakkoon. Tämä varmistaa, että et koskaan lukitse holvia vahingossa.

Oletusarvoisesti palautuslause on kaksitoista sanaa. Jos kuitenkin päätät, voit lisätä koodin pituuden enintään 24 sanaan. Lisäksi palautuskoodi luodaan sekä laitteella että tietokoneella, johon se on kytketty.

Jos haluat palauttaa lompakon, sinun on käytettävä KeepKeyn Chrome-laajennussovellusta. Se olisi sama sovellus, jota käytit lompakon asettamiseen, eli sinun tulisi tuntea asiakasrajapinta.

2-tekijäinen todennus

Kahden tekijän todennuksen puolella KeepKeylta puuttuu pääominaisuus, ominaisuus, joka löytyy sekä Trezor- että Ledger-lompakoista. Vaikka KeepKeyllä on 2FA-todennus PIN-koodin muodossa, sillä ei ole yleistä 2-tekijäistä todennusta (U2F), jossa joudut fyysisesti vahvistamaan jokaisen tapahtuman PIN-koodin syöttämisen jälkeen.

Pinnalta näyttää siltä, ​​että KeepKeylta puuttuu keskeinen turvaominaisuus, mutta siihen on syy. Trezor- ja Ledger-lompakot ovat todella pieniä laitteita. Voit jopa laittaa ne avaimenperään ja pitää sen aina päälläsi. Siksi on järkevää, että sinun on todennettava jokainen tapahtuma fyysisesti lompakon fyysisen painikkeen avulla.

Toisaalta KeepKey ei ole läheskään niin pieni tai kannettava. Lompakkoa ei ole suunniteltu kuljetettavaksi avaimenperässä. Se toimii enemmän kuin turvallinen pankkivarasto. Sinun ei pitäisi varastoida pieniä määriä kryptovaluuttoja siihen ja ottaa sitä mukanasi kuin perinteinen lompakko. Siksi KeepKey ei sisällä U2F-ominaisuutta.

Muokattava laiteohjelmiston ja laiteohjelmiston vahvistus

KeepKey on ainoa laitteistolompakko, joka toimii avoimen lähdekoodin laiteohjelmistolla. Tämä tarkoittaa, että voit hioa laiteohjelmistoa ja tehdä muutoksia haluamallasi tavalla. Syynä tähän on, että tällä varmistetaan, että laiteohjelmistoa tutkii enemmän silmiä, ja se auttaa vankemman turvajärjestelmän kehittämisessä.

Tämä avaa kuitenkin myös mahdollisuuden saada lompakko, jolla on muunnettu laiteohjelmisto, joka on muokattu erityisesti varastamaan esimerkiksi yksityisiä avaimia. Jos laite sisältää mukautettua laiteohjelmistoa, laite kuitenkin varoittaa käyttäjää jatkuvasti mukautetusta laiteohjelmistosta. Tällöin sinun tulee ottaa välittömästi yhteyttä asiakastukeen..

Häiriönkestävä pakkaus

Laite on rakennettu siten, että sitä ei voida avata ja sulkea uudelleen. Jos joku onnistuu fyysisesti avaamaan laitteen ja asettamaan sen takaisin yhteen, huomaat selvästi, että laite avattiin ja liimattiin takaisin yhteen.

Yksityisyys

Yksi salausvaluutoille ominaista pääominaisuus on kyky suorittaa nimettömiä tapahtumia. Vaikka kryptovaluutat eivät ole täysin nimettömiä, ne tarjoavat silti suuren luottamuksellisuuden. Tämä on yksi tärkeimmistä ominaisuuksista, joka on johtanut kryptovaluuttojen käyttöönottoon.

Siksi minkä tahansa kryptosfäärissä toimivan tuotteen tai palvelun on noudatettava asiakkaan yksityisyyden tiukimpia standardeja. Siksi yritys ei seuraa mitään sen laitteista. Itse asiassa heillä ei ole edes kykyä seurata ja kerätä tietoja laitteistaan ​​ja käyttäjistään.

Yhteensopivuus alustojen välillä

Yhteensopivuus on tärkeä osa laitteistolompakkoa. Valitsemasi laitteistolompakon tulee olla yhteensopiva jo käyttämiesi käyttöjärjestelmien ja ohjelmistojen kanssa. Vielä tärkeämpää on, että sen tulisi tukea kaikkia kryptovaluuttoja, jotka sinulla on tai jotka aiot hankkia.

Katsotaan siis, kuinka KeepKey-hinnat vaihtelevat alustojen välillä:

KeepKey-tuetut kolikot

Seuraavat salausvaluutat voidaan tallentaa KeepKey-lompakkoon.

 • tarkistaBitcoin
 • tarkistaBitcoin Cash
 • checkLitecoin
 • checkDash
 • tarkistaEthereum
 • checkAragon
 • checkAugur
 • checkStorj
 • checkBasic Attention Token
 • tarkistaCivic Districtox
 • checkFunFair
 • checkGolem
 • checkGnosis
 • checkOmiseGo
 • checkSALT
 • checkBancor
 • tarkista talous
 • checkiExec
 • checkStatus

Se tukee myös kaikkia ERC-20-tunnuksia. Saat täydellisen luettelon KeepKey-tuetuista kolikoista käy KeepKeyn virallisella verkkosivustolla.

Käyttöjärjestelmät

KeepKey on suunniteltu ja testattu toimimaan täydellisesti kaikkien kolmen tärkeimmän käyttöjärjestelmän kanssa. Olitpa sitten Mac-, Linux- tai Windows-käyttäjä, sinun ei pitäisi olla mitään vaikeuksia käyttää laitetta haluamallasi käyttöjärjestelmällä.

Selaimet

Selainten suhteen sinulla ei ole todellista valinnanvaraa. KeepKey on suunniteltu ensisijaisesti toimimaan Chrome-selaimessa. Yritys vaatii, että KeepKey-käyttäjät käyttävät yksinomaan Chrome-selainta. Tämän lisäksi Chrome-sovellus toimii täydellisesti kaikissa käyttöjärjestelmissä.

Kolmannen osapuolen lompakot

Valitettavasti KeepKeyltä puuttuu vakavasti kolmannen osapuolen lompakon tuki. Tämän artikkelin kirjoittamisen jälkeen KeepKey on yhteensopiva vain Electrum-lompakon kanssa ja se vaatii vähän nokkaamista laitteen kanssa. Esimerkiksi sinun on ladattava ja asennettava uusin Python-asiakasohjelma.

Koko prosessi näyttää tarpeettomalta, kun otetaan huomioon, että useimmat muut laitteistolompakot ovat helposti yhteensopivia useiden erilaisten kolmansien osapuolten lompakoiden kanssa. Jos haluat oppia integroimaan Electrumin KeepKey-laitteeseesi, harkitse vierailua KeepKey-tukipalvelu.

Kolmannen osapuolen lompakon palautus

Siinä valitettavassa tapauksessa, että löydät itsesi tarvitsemaan lompakkoasi takaisin, sinun on oltava hallussaan KeepKey-lompakko. Toisin kuin Trezor, jonka avulla voimme palauttaa lompakon myös ilman Trezor-laitetta, KeepKey ei tarjoa tällaista vaihtoehtoa. Joten jos kadotat tai rikot lompakon, sinun on ostettava toinen KeepKey-lompakko, ennen kuin voit palauttaa edellisen lompakon.

KeepKey-vaihtoehdot ja hintavertailu

Nyt olemme keskustelleet siitä, mikä KeepKey on ja mitä se tarjoaa, siirrymme eteenpäin kohti kuinka paljon se maksaa. On tärkeää, että tarkastelemme KeepKey-vaihtoehtoja yhdessä KeepKeyn kanssa. Hinnat ovat suhteellisia siinä mielessä, että kustannukset ovat mitä saamme ja mitkä vaihtoehtomme ovat hintaluokassa ja sen ympäristössä.

Alta löydät eri laitteiden lompakoiden hinnat ja ostopaikat:

Pidä avainta 129 dollaria
Trezor Yksi 89 € Trezor Yksi
Trezor-malli T. 149 € Trezor-malli T.
Ledger Nano S 79 € Ledger Nano S

Kuten yllä voit nähdä, KeepKey on melko vaatimaton. Kyllä, se voi olla kalliimpaa kuin Trezor One ja Ledger Nano S, mutta ne eivät ole sen suoria kilpailijoita. Trezor-malli T on suora vaihtoehto KeepKeylle.

Molemmissa laitteissa on kokonainen kosketusnäyttö ja ne sisältävät huomattavan prosessointitehon, mikä tekee niistä erikoiskäyttöisiä minitietokoneita. KeepKey on edelleen huomattavasti halvempi kuin Trezor Model T. Itse asiassa se on paljon lähempänä yksinkertaisempaa Trezor-lompakkoa kuin sen suoraa kilpailijaa Trezor Model T.

Emme kuitenkaan voi sivuuttaa sitä tosiasiaa, että Trezor Model T tarjoaa paljon enemmän ominaisuuksia yhteensopivuuden suhteen kryptovaluuttojen, kolmansien osapuolten lompakoiden, kolmansien osapuolten palveluiden jne. Kanssa. Jos haluat verrata näitä kahta lompakkoa, suosittelen sinua käy läpi Trezor-lompakon tarkistus.

Uuden KeepKey-lompakon asettaminen

Heti kun liität laitteen tietokoneeseen, sinut ohjataan heidän “Aloittaa”-Sivu.

1) Ensimmäinen asia, joka sinun on tehtävä, on ladata asiakassovellus kromilaajennuksen välilehdellä.

Lataa virallinen KeepKey-asiakasohjelma Chrome-selaimeesi

2) Kun olet asentanut KeepKey-lompakkoasiakkaan, sinun on todennäköisesti päivitettävä lompakon laiteohjelmisto.

3) Kun olet päivittänyt lompakon laiteohjelmiston, laite vie sinut läpi kaikki alustusprosessin vaiheet.

4) Ensinnäkin sinun on määritettävä uusi PIN-koodisi käyttämällä laitteen salattua numerokuviota.

Valitse PIN-koodi

5) Kun olet määrittänyt PIN-koodin, laite luo palautussiemenet. Tämä on ainoa kerta, kun laite näyttää palautussiemenet. Muista tallentaa se huolellisesti laitteen mukana toimitetulla siemenkortilla.

KeepKey-palautuslause

6) Kun olet tallentanut palautuslauseesi, KeepKey-lompakko on valmis vastaanottamaan ensimmäisen tapahtuman.

Katsaus ja suosittelut

Alla on suosituin ja kriittisin arvostelu KeepKeystä Amazonissa.

KeepKey Amazon -katsaus KeepKey Amazon -katsaus

Vaikka sinun tulisi lukea mahdollisimman monta suosittelua ja asiakasarvostelua, ajattelin kuitenkin, että minun pitäisi sisällyttää ainakin Amazonin parhaat positiiviset ja kriittiset arvostelut.

Kuten arvosteluista näet, positiivisessa kommentissa puhutaan laitteen hinnasta, käyttökokemuksesta, suunnittelusta ja rakenteesta. Kriittinen katsaus tuo esiin joitain artikkelin käsittelemiä kohtia. Esimerkiksi lompakosta puuttuu joitain perusominaisuuksia ja ristisoveltuvuutta, joihin olisi pitänyt jo puuttua.

Muutama tärkeä kysymys ennen KeepKey-sovelluksen saamista

Kysymys: Entä jos haluan käyttää pitämääni lompakkosovellusta KeepKey-lompakkoasiakkaan sijaan?

Vastaus: Valitettavasti KeepKey on tällä hetkellä yhteensopiva vain Electrum-lompakon kanssa. Jos Electrum-lompakko on ensisijainen valinta, olet onnea. Muuten joudut tottua uuteen lompakkoasiakkaaseen.

Kysymys: Kuinka tärkeää on pystyä palauttamaan lompakko kolmannen osapuolen lompakon asiakkaalle?

Vastaus: Rehellisesti, sillä ei ole merkitystä siinä mielessä, että kryptovaluuttasi ovat turvallisia. Tunnepuolella ymmärrän kuitenkin tarpeen palauttaa lompakko välittömästi. Kuvittele vain, kuinka istut ja odotat uuden lompakon toimittamista, jotta voit palauttaa lompakon uudella laitteella.

Kysymys: Kuinka tärkeä natiivivaihto-ominaisuuden integrointi laitteistolompakossa voi olla?

Vastaus: Se riippuu käytön laajuudesta. Jos olet sijoittaja tai kauppias, joka etsii jatkuvasti parempaa tuottoa vaihtamalla eri altcoineja, niin sillä on ehdottomasti merkitystä. Itse asiassa se voi olla jopa ratkaiseva tekijä sinulle. Jos kuitenkin pidät vain kryptovaluuttasi kiinni pitkäaikaisesta voitosta, sillä ei pitäisi olla merkitystä.

Viimeiset ajatukseni

Jos luet Trezor-arvosteluuni, sinun pitäisi tietää, että olen voimakkaasti puolueellinen Trezorin lompakkoon. Mutta haluaisin myös mainita, että yritän tasoni parhaiten olla objektiivinen näiden arvostelujen vuoksi ja teen parhaani ilmoittaakseni selvästi, missä puolueellisuus vaikuttavat mielipiteenii.

Tämän mielessä voin sanoa varmuudella joistakin KeepKeyn puutteista huolimatta se tarjoaa silti paljon sellaista, mitä muut lompakot eivät. Esimerkiksi, jos haluat käydä kauppaa eri kryptovaluuttojen välillä, KeepKey on täydellinen valinta sinulle. Sen avulla voit välttää riskin pitää varasi pörssissä samalla kun sinulla on mahdollisuus päästä markkinoille suoraan laitteistolompakon turvallisuudesta.

Emme kuitenkaan voi sivuuttaa KeepKeyn puutteita. Mielestäni on täysin naurettavaa, että KeepKey ei edelleenkään ole yhteensopiva kolmansien osapuolten lompakoiden ja palveluiden kanssa. Kuten kaikissa valinnoissa, myös vaihtoehtoisissa kustannuksissa. Toivottavasti tämä arvostelu on antanut sinulle riittävästi tietoa tehdäksesi harkitun päätöksen henkilökohtaisen tilanteen ja tarpeiden perusteella.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner