OKEx udvider et omfattende DeFi-tilbud, der viser DIA og Kleros PNK

Malta, 19. august 2020 – OKEx (www.okex.com), en verdensledende kryptokurrency spot og derivatudveksling, har yderligere forstærket sit tilbud af decentraliserede finansieringstokens ved notering Decentraliseret informationsaktiv (DIA), en open source-platform til gennemsigtige, community-verificerede prisorakler til DeFi-applikationer, og Kleros (PNK), en open source online platform til tvistbilæggelse.

DIA-spothandel mod USDT gik live kl. 12:00 UTC den 18. august, og DIA-spothandel mod ETH fra kl. 13 UTC den 18. august. DIA-indskud åbnede kl. 11:00 UTC den 18. august og udbetalinger blev tilgængelige fra kl. 11:00 den 19. august. DIA-værdien steg med så meget som 60%, da handel blev tilgængelig på OKEx-platformen.

PNK-spothandel mod USDT blev tilgængelig kl. 8:00 UTC den 19. august, og PNK-spothandel mod ETH kl. 9:00 UTC den 19. august. PNK-indskud åbnede kl. 7:00 den 19. august og udbetalinger vil være tilgængelig fra kl. 9:00 UTC den 21. august.

Vækst i DeFi-økonomien gennem samarbejde

Eksponentielt voksende førende DeFi-protokoller som Maker, Compound, Aave og Synthetix kræver orakler for at levere kritiske grundlæggende data, såsom aktivpriser. Disse orakler er en af ​​de essentielle byggesten for et DeFi-økosystem til at fungere og vokse, og de skal opfylde kravene i DeFi’s løfte om gennemsigtighed og uafhængighed.

I dag mangler de fleste DeFi-produkter dog stadig en robust prisdata-løsning og er afhængige af ikke-gennemsigtige datakilder, hvilket skaber betydelige risici for investorer, fordi metoderne til prisbehandling ved orakler ikke er tydeligt angivet. Efterhånden som DeFi-økonomien vokser, øges behovet for nøjagtige prisorakler for at omgå angreb fra ondsindede aktører, der udnytter teknologiske og metodologiske sårbarheder..

DIA leverer tillid til prisorakler til DeFi-applikationer. Dens open source-platform muliggør gennemsigtige prisorakler, der er fuldstændigt verificerede af samfundet. DIA udnytter kryptoøkonomiske incitamenter og samfundets uvurderlige vurdering af kilde, validering og levering af pålidelige økonomiske data. Som en schweizisk-baseret nonprofitforening tilstræber DIA at demokratisere finansielle data med gennemsigtige datakilder og metoder, der er offentligt tilgængelige for alle – fra DeFi-platforme, handlende og finansielle institutioner til informationsudbydere, regulatorer og finansielle myndigheder.

Kleros (PNK) er på den anden side en open source online platform til tvistbilæggelse, der bruger blockchain og Crowdsourcing til retfærdigt at bedømme tvister. Udviklingsindsatsen koordineres af Coopérative Kleros, en Société Coopérative d’Intérêt Collectif (SCIC), der er stiftet i Frankrig. Efterhånden som DeFi vokser, øges behovet for effektive løsninger til konfliktløsning, og Kleros løser i øjeblikket tvister i sager, herunder procedurer for børsnotering. Al dens forskning og kodeudvikling er open source og gratis for alle at bruge.

"Vi opfordres meget til at se de store fremskridt, der tages i DeFi-økonomien," sagde OKEx CEO Jay Hao. "Da en reel alternativ løsning til traditionelle finansielle tjenester vokser op omkring os og giver folk chancen for at opnå betydelige afkast på deres investeringer, er det vigtigt, at rummet vokser bæredygtigt og med nøjagtige prisdata, der er fri for manipulation og effektive tvistbilæggelsesmekanismer beskytte brugernes interesser. Til det formål er vi glade for at kunne notere DIA og PNK for yderligere at støtte DeFi’s fremskridt."

OKEx viser nu i alt 19 DeFi-tokens – og i sidste uge annoncerede det oprettelsen af ​​OKEx Oracle, dets sikre underskrevne prisfeed, der ligesom DIA kan bruges af decentrale finansieringsprojekter for at få adgang til pålidelige on-chain priser fra en troværdig kilde. Jay Hao tilføjede:

"Med mere end 6 milliarder dollars spærret værdi i DeFi-protokoller er det klart, at vi ikke snart vil se en tilbagetrækning i DeFi. Da banker tilbyder deres kunder næsten negative renter på opsparing og høje renter på lån, giver DeFi et ekstremt attraktivt alternativ. Vi er begejstrede for at være førende sammen med fremragende projekter som disse og er glade for at se, hvor langt DeFi skrider fremad i fremtiden. ”

ENDE

Om OKEx

OKEx er en verdensledende kryptovaluta-spot og derivatudveksling og tilbyder den mest forskelligartede markedsplads, hvor globale kryptohandlere, minearbejdere og institutionelle investorer kommer til at styre kryptoaktiver, forbedre investeringsmuligheder og afdække risici. Vi tilbyder spot- og derivathandel – inklusive futures, evig swap og optioner – af større kryptovalutaer, hvilket giver investorer fleksibilitet i at formulere deres strategier for at maksimere gevinster og mindske risici.

Mediekontakt

Vivien Choi

E-mail: [e-mail beskyttet]

@vivienchoi

Følg OKEx

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner