Institutionelle investorer retter opmærksomheden mod decentraliseret finansiering

Hvorfor ser vi nu klar institutionel interesse i det voksende rum for decentral finansiering, der tager det til næste niveau.

Denne udtalelsesartikel fra OKEx CEO Jay Hao var oprindeligt offentliggjort på Cointelegraph.

Den decentrale finansieringssektor er vokset støt og er begyndt at se frugterne af sit arbejde. Men mens der er meget hype omkring DeFi-projekter og applikationer, især under Bitcoins (BTC) ukarakteristisk mangel på volatilitet, der er stadig en lang vej at gå. 

Teknologien er stadig i sine tidlige stadier, men selvom spørgsmål om brugervenlighed, skalerbarhed, interoperabilitet og manglende regulatorisk klarhed fortsætter med at irritere rummet, er løftet om DeFi ubestrideligt, og dens værdi er umulig at ignorere.

DeFi’s ustoppelige vækst i 2020

Indtil videre har 2020 ikke været den bedste i mange år, men DeFi er bestemt kommet til sin ret ved at eksponere eksponentielt. Det bestod en vigtig milepæl i februar, da den kumulative værdien af ​​tokens låst i DeFi-applikationer nået mere end 1 mia. $. På trods af en vis tilbagegang fra et udsalg i marts, der spredte sig på alle markeder, kom antallet tilbage allerede i juni. I dag er det står til $ 2,52 mia.

Blandt nogle af de vigtigste protokoller til at drive denne vækst er decentraliseret oracle-netværk Chainlink, hvis token har eksploderede med over 1.000% i år. Udlånsprotokoller har også set nogle af de mest trækkraft med Forbindelse, der tegner sig for 28% af den samlede låste værdi og MakerDAO følger ikke langt bagefter. Det nye fænomen “afkastopdræt” har givet investorer og kryptohandlere mulighed for at opnå gevinster.

Yield farming, ellers kendt som likviditetsminedrift, er en vigtig incitamentsmekanisme, som DeFi-protokoller bruger til at tiltrække likviditet. De gør dette ved at udstede styringstokens, såsom Compounds mønt, COMP, der giver styringsrettigheder til indehaverne, der bringer tiltrængt likviditet til netværket.

Al denne handling har placeret DeFi-tokens blandt de mest effektive kryptoaktiver i år. Ud over COMPs svimlende vækst efter indtræden på markedet og den ustoppelige stigning i Chainlinks LINK i løbet af de sidste 90 dage har andre DeFi-tokens som Aave (LEND) og Bancor (BNT) oplevet gevinster på godt over 300%.

Ingen smarte penge kan ignorere stjernernes vækst som denne i DeFi-rummet, som stadig stort set er domineret af detailinvestorer. Det har dog fået en række alvorlige trækkraft blandt institutionelle investorer – på trods af at infrastrukturen endnu ikke er helt klar. Lad os se på et par eksempler.

Stigningen af ​​institutionel interesse i DeFi

Ifølge en nylig undersøgelse foretaget af Fidelity Asset Management, 80% af de undersøgte institutioner finder det nu attraktivt at investere i digitale aktiver. Det er et stort antal og et gigantisk skift sammenlignet med blot et par år siden, da mange svingede Bitcoin og andre kryptokurver som svindel.

Ud over at investere i kendte digitale aktiver har nogle vigtige traditionelle investeringsselskaber omdirigeret deres interesse mod DeFi for at hjælpe udviklingen af ​​rummet. Det Chicago DeFi Alliance, omfatter for eksempel nogle af de bedste handels-, mægler- og investeringsselskaber. Dette initiativ blev oprettet for at støtte lovende DeFi-startups med finansiering, ressourcer, market making og andre tjenester.

Vi taler om behemoth-spillere som TD Ameritrade, Arca og CMT Digital. Alle involverede virksomheder har presset på for både udviklingen af ​​rummet og dets regulering. Men mens regulering forbliver bestemt uklar på tværs af dette decentraliserede, multi-jurisdiktionelle rum, er investorer stærkt opmuntret af handling fra De Forenede Staters Securities and Exchange Commission vedrørende Arcas aktie på New York Stock Exchange denne måned.

En Bitcoin-ETF kan fortsat være en varm kartoffel, men i juli er den SEC godkendte en Ethereum-baseret fond. Efter næsten 20 måneders presse på for beslutningen begyndte Arca Labs at sælge aktier i sin Arca U.S. Treasury Fund den 6. juli efter at have modtaget en officiel “Notice of Effectiveness.”

SEC-godkendt, Arcas digitale aktier er repræsenteret af ArCoins og handles på Ethereum blockchain. Dette er en vigtig milepæl for hele branchen, da det repræsenterer første gang SEC har tilladt en fond bestående af kryptografiske tokens at komme ind på investeringsmarkederne – og det er et kæmpe skridt i den rigtige retning mod at forene traditionel finansiering med digital aktivinvestering..

Positive udsigter foran Ethereum 2.0

Mens Bitcoins handelsvolumen har nået et lavt niveau på seks måneder, fortsætter interessen fra flere nøgleaktører til Ethereum. Verdens største krypto-investeringsselskab, Grayscale, meddelte for nylig, at den øgede sin vægtning af Bitcoin og Ether (ETH) i sin Digital Large-Cap investeringsfond.

Fondens største beholdning forbliver naturligvis stadig Bitcoin i en landemiljø; mellem marts og juni steg procentdelen af ​​BTC i sin fond fra 81% til 81,5%. Ethereums vægtning på gråtoner steg imidlertid også markant fra 9,6% til 11,7% i 2. kvartal.

Al denne institutionelle interesse for Ether er yderst positiv for samfundet foran Ethereum 2.0, og vi er glade for at være i spidsen for den næste store bølge af kryptooptagelse, der til sidst vil tage virkelige aktiver til blockchain og endelig give de ikke-bankerede en chance for at få adgang til finansielle tjenester. Ikke kun viser vi store DeFi-tokens inklusive LINK, Maker (MKR) og COMP, men vi er også blandt de første validatorer på Topaz testnet, Ethereums testnet til Ethereum 2.0.

Vi udvider løbende vores fodaftryk i DeFi-rummet med kunde-til-kunde-udlånsfunktioner, DeFi-regerings tokenfortegnelser og vores egen offentlige kæde, OKChain, der gør det muligt at opbygge en lang række DeFi-apps i stor kommerciel skala.

Vi er opmærksomme på udfordringerne omkring DeFi-rummet og forstår de fremskridt, der stadig skal gøres. Men den øgede institutionelle interesse for et stadig voksende område er et godt tegn på, at DeFi vil fortsætte med at ekspandere, og OKEx er begejstret for at være i spidsen for cryptos næste revolution.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner