Το Infinito Wallet λανσάρει το Multi-Blockchain API για προγραμματιστές, υποστηρίζοντας την εύκολη και αποδοτική ανάπτυξη εφαρμογών

Πορτοφόλι Infinito, το κορυφαίο παγκόσμιο πορτοφόλι για μεγάλες έξυπνες μπλοκ συμβολαίων όπως Ethereum (ETH), NEO, EOS και Cardano, κυκλοφόρησε το API Infinito Multi-Blockchain ως λύση πρώτου βήματος για προγραμματιστές υπηρεσιών που χρησιμοποιούν dApps και τεχνολογία blockchain.

Για να αναπτύξετε υπηρεσίες χρησιμοποιώντας dApps και blockchains, είναι απαραίτητο να δημιουργήσετε κόμβους που υποστηρίζουν δίκτυο blockchain καθώς και πολλά λογισμικά που απαιτούνται για την πρόσβαση και την ανάλυση δεδομένων blockchain. Η ανάπτυξη υπηρεσιών είναι επίσης περίπλοκη καθώς η ανάπτυξη και η ρύθμιση για κάθε υποδομή blockchain που βασίζεται σε διαφορετικές φιλοσοφίες σχεδιασμού πρέπει να είναι ξεχωριστή.

Το Infinito Multi-Blockchain API θα παρέχει στους προγραμματιστές απρόσκοπτη πρόσβαση σε διάφορα blockchain και θα προσφέρει μεγάλη επεκτασιμότητα μαζί με ισχυρή ασφάλεια, δημιουργώντας για αυτούς ένα περιβάλλον ανάπτυξης υπηρεσιών multi-blockchain. Αυτό το API τροφοδοτεί την κορυφαία εφαρμογή καθολικού πορτοφολιού που αναπτύσσεται ταχύτατα παγκοσμίως, Πορτοφόλι Infinito.

Πορτοφόλι Infinito – Το απόλυτο πορτοφόλι κρυπτονομισμάτων για κινητά που συνδέει παγκόσμια νομίσματα, κατόχους κουπονιών και εκδότες κουπονιών.

KV UNIVERSAL WALLET For API Άρθρο 01

Από το ντεμπούτο του στην παγκόσμια αγορά, το Infinito Wallet έχει εξελιχθεί σε ένα κορυφαίο παγκόσμιο πορτοφόλι που οδηγεί την παγκόσμια επέκταση των κρυπτονομισμάτων και των κοινοτήτων χρηστών. Η εφαρμογή πορτοφολιού είναι προς το παρόν διαθέσιμη σε iOS και Android με περισσότερες από 300.000 λήψεις.

Το Infinito Wallet υποστηρίζει κορυφαία νομίσματα και μάρκες, συμπεριλαμβανομένων των BTC, BCH και Dash, μαζί με έξυπνες πλατφόρμες συμβάσεων που υποστηρίζουν την εξέλιξη και την επέκταση της χρήσης τεχνολογίας blockchain. Είναι η μόνη υπηρεσία πορτοφολιού για κινητά με τόσο μεγάλη υποστήριξη για κέρματα και μάρκες. Επιπλέον, το πορτοφόλι έχει πολλές συμμαχίες και υλοποίηση έξυπνων πλατφορμών blockchain συμβολαίων.

Αρχικά στα τέλη του 2017, το Infinito Wallet κυκλοφόρησε επίσημα με υποστήριξη για Αιθέριο και είναι Διακριτικά ERC20. Στη συνέχεια, στις αρχές του 2018, το πορτοφόλι πρόσθεσε την Κίνα ΝΕΟ κρυπτογράφηση, αριθμός κατάταξης αγοράς 15 (* 1), μαζί με τον τύπο διακριτικού του ΝΕΠ-5. Το Universal Wallet ήταν επίσης το πρώτο στον κόσμο που υποστήριξε το νόμισμα υποστήριξης της υποδομής blockchain NEO, ΑΕΡΙΟ.

Πρόσφατα, Το Infinito Wallet άρχισε να υποστηρίζει την πρώτη επίσημη έκδοση του EOS (Έκδοση MainNet), κατάταξη πέμπτη (* 1) όσον αφορά την κεφαλαιοποίηση της αγοράς. Αργότερα, το Universal Wallet ενεργοποίησε την υποστήριξη για όλα τα διακριτικά EOS σε μια άλλη βιομηχανία πρώτα για μια λύση για κινητά τόσο για το blockchain EOS όσο και για τα περιουσιακά του στοιχεία. Αυτό το ορόσημο συγκέντρωσε το Universal Wallet από τη βιομηχανία.

Στις 25 Σεπτεμβρίου 2018, Το Infinito Wallet έγινε το πρώτο κινητό πορτοφόλι που ενσωματώνει υποστήριξη για ADA νόμισμα του Cardano blockchain, κατάταξη κεφαλαιαγοράς αριθμός 9 (* 1). Αυτό έγινε εφικτό μέσω της επίσημης συνεργασίας ανάπτυξης με την ομάδα ανάπτυξης πίσω από το blockchain Cardano, IOHK, και επέτρεψε την ασφαλή και βολική διαχείριση, καθώς και πρόσβαση σε νόμισμα ADA μαζί με υπηρεσίες που βασίζονται στο Cardano blockchain.

Επιπλέον, το Infinito Wallet επεκτείνει τη συνεργασία του με την κοινότητα blockchain. Το Universal Wallet ανακοίνωσε συνεργασία με το blockchain project και το cryptocurrency Οντολογία, 25η θέση κατάταξης (* 1).

Αυτές οι προσπάθειες για την εξάπλωση της υιοθέτησης κρυπτογράφησης του πορτοφολιού Infinito έχει καλυφθεί και αξιολογηθεί ευρέως από ειδικούς του κλάδου καθώς και από ιστότοπους πληροφοριών κρυπτογράφησης (Ευρίσκων, Λίστα νομισμάτων, AbitGreedy, Μπλονονομία, Coinpedia, και τα λοιπά.). Το πορτοφόλι θεωρείται επίσης ευρέως ως το πιο ευέλικτο και ασφαλές πορτοφόλι κρυπτογράφησης στον κόσμο.

Με σκοπό να γίνει η απόλυτη υποδομή για την προώθηση της κοινωνικής εφαρμογής και αξιοποίησης του blockchain παγκοσμίως, η Infinito Wallet σχεδιάζει να συμπεριλάβει υποστήριξη για πιο έξυπνα blockchain συμβολαίων όπως ΟΝΤΟΛΟΓΙΑ, ΝΕΜ, ΑΣΤΡΙΚΟΣ, και άλλα blockchain για δημοφιλή κρυπτονομίσματα στην αγορά.

Προς το παρόν, το Infinito Wallet υποστηρίζει, με αλφαβητική σειρά, ADA, BCH, BTC, DASH, DOGECOIN, EOS, EOS Mainet Tokens, ERC 20 Tokens, ETC, ETH, GAS, LITECOIN, NEO και NEP – 5 Tokens.

(* 1) Δείτε: Coinmarketcap στο https://coinmarketcap.com/ από τις 10 Οκτωβρίου 2018.

Το Infinito Wallet παρουσιάζει λύσεις νέας τεχνολογίας για προγραμματιστές dApp – Μείωση των προσπαθειών και του κόστους ανάπτυξης, ενώ προωθεί την επέκταση των υπηρεσιών

Το Infinito Wallet έχει επεκτείνει σημαντικά τις τεχνικές του δυνατότητες καθώς και το δίκτυο συνεργατών του, ενισχύοντας τη θέση του στον κλάδο ως το πιο ευέλικτο και ασφαλές καθολικό πορτοφόλι για τις κοινότητες κρυπτογράφησης. Κατά τη διαδικασία συνεργασίας με παγκόσμιες αναπτυξιακές κοινότητες, παρουσιάστηκαν διάφορα εμπόδια και προβλήματα στην ανάπτυξη υπηρεσιών blockchain.

Για παράδειγμα, κάθε πλατφόρμα blockchain χρησιμοποιεί διάφορες διαφορετικές τεχνολογίες, οι οποίες πρέπει να επεξεργαστούν χωριστά για εφαρμογή σε υπηρεσίες. Αυτό αυξάνει κατά πολύ τον χρόνο και το ανθρώπινο δυναμικό που απαιτείται για την ανάπτυξη υπηρεσιών, το οποίο, σε συνδυασμό με την πολυπλοκότητα στην ανάπτυξη και την παροχή υπηρεσιών ενεργεί ως τεράστιο εμπόδιο για τη διάδοση και την υιοθέτηση τεχνολογίας και υπηρεσιών βασισμένων σε blockchain.

Έχοντας αυτό κατά νου, η Infinito άρχισε να επιλύει το θεμελιώδες πρόβλημα στην ανάπτυξη υπηρεσιών χρησιμοποιώντας blockchain υψηλής δυσκολίας, καθώς και τους αγώνες στη διάδοση της υιοθέτησης των blockchain υπηρεσιών. Εκτός από την επέκταση της υπηρεσίας πορτοφολιού κρυπτογράφησης του Infinito Wallet, η Infinito άρχισε επίσης να προσφέρει Πλατφόρμα Blockchain Infinito για προγραμματιστές υπηρεσιών blockchain dApps.

API Infinito Multi-Blockchain, που είναι η πρώτη λύση προγραμματιστή που κυκλοφόρησε αυτή τη στιγμή, λειτουργεί ως μια ολοκληρωμένη πύλη για πρόσβαση και αλληλεπίδραση με διάφορα blockchain. Επιπλέον, μέχρι το τέλος του τρέχοντος έτους, η Infinito θα κυκλοφορήσει Infinito SDK, ένα κιτ εργαλείων ανάπτυξης όλα σε ένα που μειώνει το εμπόδιο ανάπτυξης για υπηρεσίες που χρησιμοποιούν dApps και blockchains, βελτιώνει την αποδοτικότητα και επιτρέπει την επικοινωνία δεδομένων cross-blockchain. Διαδοχικά, Infinito Universal API Σουίτα, μια εκτεταμένη υπηρεσία API, και Πλατφόρμα Blockchain Infinito, Μια αγορά λύσεων για προγραμματιστές, θα παρουσιαστεί επίσης.

Εφαρμογή λειτουργικότητας πολλαπλών νομισμάτων σε dApps με λύση Infinito Multi-Blockchain API

API Infinito Multi-Blockchain είναι μια ολοκληρωμένη πύλη που διευκολύνει την πρόσβαση και τη διαλειτουργικότητα με πολλαπλές μπλοκ αλυσίδες, επιτρέποντας συναλλαγές κρυπτογράφησης, ανάκτηση υπολοίπου και ιστορικού και επικοινωνία δεδομένων μεταξύ έξυπνων συμβάσεων. Από τεχνικής απόψεως, θα επιτρέπει στους προγραμματιστές να αλληλεπιδρούν με πολλά blockchain μέσω του Javascript API (προγραμματίζονται Java και C #), να δημιουργούν και να αλληλεπιδρούν με έξυπνα συμβόλαια, καθώς και να λαμβάνουν ειδοποιήσεις για τυχόν ενημερώσεις σχετικά με διευθύνσεις blockchain μέσω webhook και state machine. Οι Συνεργάτες Ανάπτυξης που ενδιαφέρονται για το Infinito Multi-Blockchain API μπορούν να εγγραφούν στον επίσημο ιστότοπο της Infinito όπου μπορούν να λάβουν Κλειδιά API για να ξεκινήσετε αμέσως την ανάπτυξη.

Διάγραμμα Dapps Eng Ver

Με αυτήν την υπηρεσία API, οι προγραμματιστές μπορούν να στέλνουν και να λαμβάνουν κέρματα / μάρκες, να ανακτούν το υπόλοιπο διευθύνσεων και το ιστορικό συναλλαγών, να βλέπουν και να εξάγουν το ιστορικό συναλλαγών, να λαμβάνουν ειδοποιήσεις συναλλαγών, να αναπτύσσουν έξυπνα συμβόλαια, να προσαρμόζουν και να ορίζουν χρεώσεις συναλλαγών και να εμφανίζουν τις τιμές αγοράς των κρυπτονομισμάτων. Επιπλέον, επιτρέπει επίσης διάφορες λειτουργίες συγκεκριμένες και απαραίτητες για τη βελτιστοποίηση μεμονωμένων blockchains, όπως η αξίωση GAS που είναι ένα χαρακτηριστικό μοναδικό για το blockchain NEO ή τη διαχείριση πόρων συναλλαγών και εύρους ζώνης αποκλειστικά σε blockchain EOS.

Λύσεις προγραμματιστών Blockchain: SDK και API για εύκολη ενσωμάτωση και εφαρμογή διαφόρων Blockchains για νέες επιχειρηματικές ευκαιρίες

Επιπρόσθετα API Infinito Multi-Blockchain, Το Infinito’s R&Η ομάδα της D εργάζεται για διαδεδομένα ζητήματα στη διάδοση της ανάπτυξης υπηρεσιών και την υιοθέτηση υπηρεσιών που χρησιμοποιούν blockchain. Το Multi-Blockchain API είναι το πρώτο από τις λύσεις προγραμματιστών της Infinito και δεσμεύεται να επιλύσει τις δυσκολίες ανάπτυξης της κρυπτογράφησης που περιλαμβάνει την αντιμετώπιση διαφόρων blockchain. Έρχεται μέχρι το τέλος του 2018 είναι η κυκλοφορία του Infinito SDK, το κιτ εργαλείων all-in-one για να βελτιώσει μαζικά το blockchain dApp και την ανάπτυξη υπηρεσιών. Το Infinito Multi-Blockchain API είναι ένα μέρος του Infinito Universal API Σουίτα, μια αγορά λύσεων προηγμένης τεχνολογίας για προγραμματιστές που θα κυκλοφορήσει διαδοχικά.

Χρησιμοποιώντας το API Suite και το SDK, οι προγραμματιστές υπηρεσιών μπορούν εύκολα να συνδέσουν τις αυτο-ανεπτυγμένες υπηρεσίες τους σε διάφορες πλατφόρμες blockchain ανάλογα με τις ανάγκες τους και να συνδέουν απρόσκοπτα υπηρεσίες που αναπτύχθηκαν χρησιμοποιώντας το SDK. Όχι μόνο οι λύσεις της Infinito βοηθούν τους προγραμματιστές να εξαλείψουν τα προβλήματα ανάπτυξης και λειτουργίας χρησιμοποιώντας blockchain, αλλά και να ενσωματώσουν τεχνολογικές λύσεις από κορυφαίους παίκτες της βιομηχανίας από όλο τον κόσμο στις δικές τους υπηρεσίες.

Επί του παρόντος, η Infinito συνεργάζεται με ηγέτες του κλάδου συμμόρφωσης με το blockchain όπως Blockpass ο οποίος παρέχει έλεγχο ταυτότητας ταυτότητας (ID / KYC) και Εταιρεία νομισμάτων που φέρνει προηγμένη λειτουργικότητα κατά της νομιμοποίησης εσόδων από παράνομες δραστηριότητες (AML) και συμμόρφωσης. Ενσωματώνοντας την υπηρεσία ως ενότητα, μπορεί να επιτευχθεί ασφαλής ανάπτυξη και διαχείριση υπηρεσιών.

Έχει καταστεί πιο σημαντικό από ποτέ για την προστασία της νομιμότητας των χρηστών υπηρεσιών και των εταιρειών που λειτουργούν με υπηρεσίες σε νέες τεχνολογίες με τη δύναμη συμμόρφωσης. Για παράδειγμα, χρησιμοποιώντας το Infinito Universal API Suite, μια παραδοσιακή πλατφόρμα ηλεκτρονικού εμπορίου μπορεί να συνδέσει την πληρωμή σε κρυπτογράφηση με ενσωματωμένη λειτουργία αυτόματης ανταλλαγής. Αυτός ο συγκεκριμένος συνδυασμός θα επιτρέψει στις διαδικτυακές επιχειρήσεις τους να επιτρέψουν ευέλικτη πληρωμή σε κρυπτονομίσματα όπου οι χρήστες πληρώνουν στο επιλεγμένο νόμισμά τους, το οποίο στη συνέχεια μετατρέπεται αυτόματα σε κρυπτογράφηση που επιθυμεί η επιχείρηση. Επιπλέον, με την απρόσκοπτη σύνδεση σε υπηρεσίες συμμόρφωσης, όπως ο έλεγχος ταυτότητας πελατών χρησιμοποιώντας το Infinito SDK, οι επιχειρήσεις ηλεκτρονικού εμπορίου μπορούν να χρησιμοποιήσουν δυνατότητες επαλήθευσης κινδύνου για να ελέγξουν τους πιθανούς κινδύνους που κρύβονται σε εμπορικές δραστηριότητες.

Λύσεις για την ανάπτυξη υπηρεσιών είναι διαθέσιμες στο Πλατφόρμα Blockchain Infinito, την αγορά λειτουργικών μονάδων για λύσεις προγραμματιστών που είναι εύκολα προσβάσιμες μέσω Infinito SDK και API. Αυτή η συνεχώς διευρυνόμενη πλατφόρμα περιέχει επίσης λύσεις από συνεργάτες ανάπτυξης blockchain από όλο τον κόσμο που στοχεύουν στην προώθηση της δημιουργίας υπηρεσιών που χρησιμοποιούν blockchain. Με αυτήν τη διαμορφωμένη λύση ανάπτυξης, η Infinito στοχεύει να δημιουργήσει ένα αυτόνομο περιβάλλον ανάπτυξης για να υποστηρίξει τους προγραμματιστές να χτίσουν νέες υπηρεσίες και επιχειρήσεις.

Όλες αυτές οι τεχνολογίες έχουν χρησιμοποιηθεί και χρησιμοποιείται επί του παρόντος στην τεχνική υποδομή που υποστηρίζει το Infinito Wallet, το οποίο επεκτείνεται γρήγορα παγκοσμίως. Η Infinito θα συνεχίσει να αντιμετωπίζει και να επιλύει θεμελιώδη εμπόδια στην ανάπτυξη καθώς και τη διάδοση υπηρεσιών βασισμένων σε blockchain που απαιτούν πολύπλοκες τεχνικές υλοποιήσεις, καθιστώντας το blockchain πιο προσβάσιμο στους προγραμματιστές υπηρεσιών καθώς και στις επιχειρήσεις.

Επικοινωνήστε τώρα με την Infinito για πρόσβαση στο Infinito Multi-Blockchain API ή γίνετε συνεργάτης σέρβις.

Infinito Wallet and Service Development Business Partners

Οι υπηρεσίες και οι λειτουργίες που αναπτύσσονται χρησιμοποιώντας τις λύσεις προγραμματιστών της Infinito θα υποστηρίζονται ενεργά από το Infinito Wallet.

Επιπλέον, μια σημαντική ενημέρωση στην έκδοση 2.0 έχει προγραμματιστεί για το Infinito Wallet τον Νοέμβριο του 2018. Μαζί με λύσεις για προγραμματιστές, η Infinito σχεδιάζει να συνεργαστεί με ισχυρούς παρόχους υπηρεσιών σε όλο τον κόσμο για να φέρει την πρωτοποριακή εμπειρία χρήστη χρησιμοποιώντας το blockchain καθώς και λειτουργίες που απαιτούνται για εμπορικές δραστηριότητες όπως ως διαπραγμάτευση και διακανονισμός.

Το Infinito Wallet χρησιμεύει ως εργαλείο για την υποστήριξη υπηρεσιών και χρηστών, επιτρέποντας την ασφαλή καθημερινή χρήση και διαχείριση των κρυπτογραφικών στοιχείων καθώς και την πρόσβαση σε καινοτόμες υπηρεσίες blockchain.

Υποβάλετε αίτηση για συνεργασία εδώ.

Κατεβάστε το Infinito Wallet στο Android εδώ.

Κατεβάστε το Πορτοφόλι Infinito στο iOS εδώ.

Τι είναι το Infinito Project?

Το Infinito Project, συμπεριλαμβανομένου του Infinito Wallet, διαχειρίζεται η Infinity Blockchain Labs Europe (IBL EU), εγγεγραμμένη στο Isle of Man.

Η IBL EU είναι θυγατρική της Infinity Blockchain Holdings (Infinity Block Chain Holdings, “IBH”) με έδρα τη Σιγκαπούρη. Η IBH είναι εταιρεία χαρτοφυλακίου με R&Βάση D που ειδικεύεται στην εφαρμογή τεχνολογίας blockchain στο Βιετνάμ, βάσεις επιτάχυνσης επιχειρήσεων σε άλλα μέρη της Ασίας, συμπεριλαμβανομένης της Ταϊλάνδης, της Μαλαισίας και της Ιαπωνίας. Η ομάδα αυτή τη στιγμή αποτελείται από περισσότερους από 300 εμπειρογνώμονες, συμπεριλαμβανομένων προγραμματιστών, ερευνητών, σχεδιαστών και εμπόρων.

Το Infinito Project έχει μια μοναδική αποστολή: να επιτρέψει τη μαζική υιοθέτηση blockchain για επιχειρήσεις και καταναλωτές. Για να επιτευχθεί αυτό, η Infinito χτίζει συνεχώς λύσεις για να βοηθήσει τις επιχειρήσεις να ενσωματώσουν και να αναπτύξουν απρόσκοπτα dApps και υπηρεσίες blockchain, ενώ οι καταναλωτές έχουν πρόσβαση και χρησιμοποιούν υπηρεσίες blockchain με απόλυτη άνεση και ασφάλεια. Η Infinito επεκτείνει επιλεκτικά το δίκτυο συνεργατών ολοκλήρωσης υπηρεσιών σε παγκόσμια κλίμακα και εργάζεται για να γίνει η ενιαία πύλη για τους παρόχους υπηρεσιών και τους καταναλωτές να έχουν πρόσβαση και να ευδοκιμούν σε κορυφαία blockchain.

Επικοινωνία [προστασία μέσω email] για να μάθετε περισσότερα σχετικά με τη σύνθεση υπηρεσιών και λύσεων για επιχειρήσεις και προγραμματιστές.

Ακολουθήστε τους παρακάτω συνδέσμους για τις πιο πρόσφατες πληροφορίες σχετικά με τις Υπηρεσίες Infinito.

Επίσημη ιστοσελίδα: https://www.infinitoservices.io/

LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/infinito-services/

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner