Επένδυση σε NEM (XEM) – Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε

Το NEM (XEM) «New Economy Movement» επιδιώκει να παρέχει σε εταιρικό επίπεδο έναν πιο αποτελεσματικό τρόπο για την επαλήθευση και τη μετακίνηση στοιχείων blockchain. Για το σκοπό αυτό, η εταιρεία λειτουργεί ως λείπει σύνδεσμος μεταξύ ιδιωτικών και δημόσιων blockchains συνδέοντας αυτά τα δίκτυα με τρόπους που διευρύνουν τη χρηστικότητα. Η NEM (XEM) συνεχίζει να βλέπει αυξανόμενα ενδιαφέροντα λόγω της ευελιξίας και της μοναδικής επιχειρηματικής στρατηγικής της. Οι χρήστες μπορούν να διαχειρίζονται εύκολα στοιχεία και δεδομένα πιο αποτελεσματικά χρησιμοποιώντας αυτό το blockchain της νέας εποχής. Σημαντικά, ΝΕΜ χτίστηκε από την αρχή με γνώμονα τις ανάγκες των μεγάλων επιχειρήσεων. Αυτή η επιθυμία να ικανοποιήσει τις απαιτήσεις της αγοράς οδήγησε την πλατφόρμα να κερδίσει το ψευδώνυμο “Smart Asset Blockchain”.

Ποια προβλήματα επιλύει το NEM (XEM)?

Η NEM (XEM) αντιμετωπίζει διάφορα ζητήματα που μαστίζουν αυτήν την περίοδο την αγορά κρυπτογράφησης. Μία από τις βασικές αποστολές αυτής της πλατφόρμας είναι η αύξηση της διαλειτουργικότητας μεταξύ ιδιωτικών δικτύων blockchain. Υπάρχει μια έκρηξη που βρίσκεται σε εξέλιξη στον ιδιωτικό τομέα blockchain. Οι εταιρείες επενδύουν δισεκατομμύρια σε αυτήν την τεχνολογία. Το πρόβλημα είναι ότι κάθε ένα από αυτά τα blockchain λειτουργεί ως νησί αυτή τη στιγμή. Είναι ανίκανοι να επικοινωνούν ψηφιακά περιουσιακά στοιχεία μεταξύ τους.

Διαπικοινωνίες με διάφορους τρόπους. Το πρωτόκολλο επιτρέπει την εύκολη μεταφορά οποιουδήποτε ψηφιακού περιουσιακού στοιχείου, συμπεριλαμβανομένων διακριτικών, συμβολαίων ή αρχείων. Επιπλέον, το blockchain έχει ρυθμιστεί με τέτοιο τρόπο ώστε να μπορεί να στέλνει δεδομένα από ένα ιδιωτικό εσωτερικό εταιρικό δίκτυο, που δρομολογείται μέσω ενός δημόσιου blockchain, σε ιδιωτικό δίκτυο άλλης επιχείρησης.

Κακοδιαχείριση αλυσίδας εφοδιασμού

Ένας άλλος τομέας στον οποίο η NEM πρόκειται να διαταράξει τα τρέχοντα επιχειρηματικά συστήματα είναι η εφοδιαστική. Τα σημερινά συστήματα διαχείρισης της εφοδιαστικής αλυσίδας είναι ογκώδη, ξεπερασμένα και αναποτελεσματικά. Το NEM αντικαθιστά αυτά τα συστήματα με ένα ανοιχτό, ασφαλές και γρήγορο. Η πλατφόρμα διευκολύνει τις εταιρείες να διαχειρίζονται, να έχουν πρόσβαση και να μοιράζονται επικυρωμένα δεδομένα μέσω ποικίλων ελέγχων πρόσβασης.

Πώς λειτουργεί το NEM (XEM)?

Το NEM (XEM) είναι σε θέση να επιτελέσει αυτά τα καθήκοντα μέσω της ολοκλήρωσης μιας ποικιλίας νέων τεχνολογιών. Αυτό το ευέλικτο blockchain εισάγει έναν νέο μηχανισμό συναίνεσης στην αγορά – Proof-of-Importance (PoI). Το PoI διαφέρει από άλλους μηχανισμούς συναίνεσης όπως το PoW του Bitcoin με διάφορους τρόπους. Κατά κύριο λόγο, σε έναν μηχανισμό PoI, λαμβάνεται υπόψη ο χρόνος και το ποσό που έχει κατοχυρώσει κάποιος στο δίκτυο NEM.

PoI σε δράση

Ο αλγόριθμος PoI απαιτεί να έχετε τουλάχιστον 10.000 XEM μέσα στο σύστημα για να πληροίτε τα κριτήρια για τη δημιουργία νέων μπλοκ. Οι χρήστες που μπορούν να προσθέσουν νέα μπλοκ στο blockchain λαμβάνουν ανταμοιβές και ένα μέρος των τελών συναλλαγής. Για να πάρετε το XEM σας από το κανονικό στο γιλέκο XEM, θα πρέπει να τα κρατήσετε στο πορτοφόλι του δικτύου. Οι νέες συμμετοχές σας γίνονται πιο κατοχυρωμένες με ρυθμό 10% ανά ημέρα.

Ένα άλλο ενδιαφέρον χαρακτηριστικό για το PoI είναι ότι ανταμείβει χρήστες που πραγματοποιούν συναλλαγές με άλλους στο δίκτυο. Το σύστημα αξιολογεί αυτά τα ποσά συναλλαγών και χρησιμοποιεί αυτές τις πληροφορίες για να αυξήσει τη βαθμολογία σας PoI. Κάθε χρήστης PoI έχει βαθμολογία PoI με βάση τη συμμετοχή και τη συνολική συμβολή του. Αυτή η βαθμολογία διασφαλίζει ότι οι καλύτεροι κόμβοι δικτύου έχουν τις περισσότερες ευκαιρίες να κερδίσουν.

Συγκομιδή

Ένα άλλο κρίσιμο στοιχείο του συστήματος συναίνεσης είναι το πρωτόκολλο συγκομιδής. Αυτή η κωδικοποίηση συνδέει τον λογαριασμό σας με έναν υπάρχοντα supernode. Τα supernodes αποτελούν τη ραχοκοκαλιά του οικοσυστήματος NEM. Οι συνδεδεμένοι λογαριασμοί επιτρέπουν στα supernodes να χρησιμοποιούν μια ενισχυμένη βαθμολογία PoI για να αυξήσουν τις πιθανότητες δημιουργίας μπλοκ υπέρ τους.

Ουσιαστικά, τα σουπερνόδια δανείζονται τη βαθμολογία PoI ενός λογαριασμού για να ολοκληρώσουν μπλοκ εκ μέρους του. Αυτή η στρατηγική επιτρέπει στο blockchain NEM να παραμείνει ασφαλές χωρίς να απαιτείται από όλους τους χρήστες να ασκήσουν μεγάλες ποσότητες υπολογιστικής προσπάθειας. Ως εκ τούτου, το NEM είναι πολύ πιο ενεργειακά αποδοτικό από τα συστήματα PoW όπως το Bitcoin ή το Ethereum.

Πλεονεκτήματα της συγκομιδής έναντι της εξόρυξης

Αυτές οι εξοικονομήσεις ενέργειας είναι μια τεράστια κλήρωση για εταιρείες που θεωρούν τη βιωσιμότητα στο επιχειρηματικό τους σχέδιο. Το NEM παρέχει στους χρήστες απαράμιλλη απόδοση σε αυτό το θέμα. Για παράδειγμα, οι κόμβοι NEM δεν χρειάζεται να τρέχουν τον υπολογιστή ή την εξέδρα εξόρυξης για να εκτελέσουν τη διαδικασία συγκομιδής. Επιπλέον, δεδομένου ότι η συγκομιδή δεν απαιτεί ακριβές εξέδρες εξόρυξης, εκδημοκρατίζει περαιτέρω τον τομέα blockchain.

Βελτιωμένη απόδοση

Το blockchain της NEM ενσωματώνει τον αλγόριθμο Eigentrust ++ για τη διατήρηση της αρχιτεκτονικής φήμης PoI. Το πρωτόκολλο είναι σε θέση να παρακολουθεί με ακρίβεια τους κόμβους δικτύου για να διασφαλίσει ότι μόνο οι κόμβοι που συμβάλλουν στην ποιότητα αποτελούν μέρος του συστήματος συναίνεσης. Το σύστημα αφαιρεί αυτόματα το νεκρό βάρος από το δίκτυο, όπως κόμβους χωρίς συμβολή.

Μοναδικά, το σύστημα διαθέτει έναν αλγόριθμο ομαδοποίησης ασφαλείας που παρακολουθεί την προηγούμενη συμπεριφορά των κόμβων στο δίκτυο και επιτρέπει στους κόμβους να προσδίδουν σημεία φήμης στους γείτονές τους σε ομάδες. Αυτή η στρατηγική βοηθά στη διατήρηση του NEM και της αποτελεσματικότητας σε σύγκριση με τη γενιά ενός και δύο blockchain.

Χώροι ονομάτων

Η NEM φέρνει την έννοια του Namespaces στον τομέα blockchain. Τα Namespaces λειτουργούν σαν ονόματα τομέα στο Διαδίκτυο. Μπορείτε να δημιουργήσετε και να διαχειριστείτε τα δικά σας ονόματα τομέα στο blockchain NEM. Είναι ενδιαφέρον ότι οι χρήστες μπορούν να χρησιμοποιήσουν ένα όνομα τομέα σε βάθος 3 επιπέδων. Αυτή η προσέγγιση παρέχει μεγαλύτερη ευελιξία τόσο στις επιχειρήσεις όσο και στους χρήστες.

Συναλλαγές πολλαπλών υπογραφών

Οι συναλλαγές πολλαπλών υπογραφών αποτελούν μεγάλη προσέλκυση πελατών σε επίπεδο επιχειρήσεων. Αυτές οι επιχειρήσεις πρέπει να παρέχουν στους διαχειριστές τη δυνατότητα να παρακολουθούν και να επεκτείνουν το δίκτυο για να καλύψουν τις ανάγκες της εταιρείας. Το NEM διευκολύνει τις εταιρείες να παρακολουθούν τη δραστηριότητα ενός λογαριασμού, να ελέγχουν στοιχεία όπως το XEM από έναν λογαριασμό, άλλα μωσαϊκά ή να δημιουργούν νέα διακριτικά.

NEM μέσω ιστότοπου

NEM μέσω ιστότοπου

Σύμφωνα με τη δέσμευση της εταιρείας για ασφάλεια, όλα τα έξυπνα συμβόλαια πολλαπλών υπογραφών βρίσκονται απευθείας στο blockchain της NEM. Το μεγαλύτερο μέρος του ανταγωνισμού που βρίσκεται σήμερα στην αγορά χρησιμοποιεί τρίτα μέρη εκτός αλυσίδας συστήματα για την εκπλήρωση αυτής της εργασίας. Η NEM ανεβάζει τη γραμμή σε αυτόν τον τομέα μέσω των άμεσων λειτουργιών πολλαπλών υπογραφών blockchain.

Οφέλη του NEM (XEM)

Υπάρχουν πολλά οφέλη για το NEM. Η πλατφόρμα είναι ζωτικής σημασίας για την ενσωμάτωση της υιοθέτησης, καθώς συγκεντρώνει μερικές από τις καλύτερες μπλοκ στον κόσμο. Επιπλέον, η εστίαση της εταιρείας στις μεγάλες επιχειρήσεις την καθιστά ένα σημαντικό γρανάζι στις ταχύτητες ανάπτυξης. Οι προγραμματιστές αναγνώρισαν το γεγονός ότι η πλατφόρμα τους πρέπει να παραμείνει ευέλικτη για να επιτύχει συνεχή ανάπτυξη στην αγορά. Ως εκ τούτου, το έβαλαν με χρήσιμα χαρακτηριστικά, όπως μια πλήρη διεπαφή API.

Οι χρήστες NEM μπορούν να προσαρμόσουν τον τρόπο με τον οποίο επιτρέπουν την πρόσβαση και τη χρήση του NEM. Το καλύτερο από όλα, αυτά τα καθήκοντα ολοκληρώνονται σε ένα ανοιχτό και αυτο-κλίμακα πλαίσιο. Το σύστημα επιτρέπει στους προγραμματιστές να δημιουργούν, να διανέμουν και να ανταλλάσσουν εύκολα κρυπτονομίσματα και μάρκες μέσω του blockchain NEM.

Ιστορία NEM (XEM)

Η ιστορία του NEM ξεκινά το 2015. Ολόκληρη η ιδέα του NEM ξεκίνησε όταν ένας χρήστης φόρουμ Bitcoin Talk που ονομάζεται UtopianFuture εξήγησε πώς η κρυπτογράφηση NXT τον ενέπνευσε να δημιουργήσει ένα νέο έργο. Μέχρι τον Μάρτιο του 2015, κυκλοφόρησε μια διχαλωτή έκδοση του NXT που ονομάζεται NEM. Δεν πέρασε πολύς καιρός πριν οι προγραμματιστές αποφάσισαν ότι θα ανοικοδομήσουν το NEM από την αρχή.

Στο τέλος της χρονιάς, η NEM έλαβε τη δική της βάση κώδικα. Αυτές οι βελτιώσεις κατέστησαν την πλατφόρμα πιο επεκτάσιμη και ταχύτερη από την NXT. Το έργο συνεχίζει να κερδίζει ώθηση μέχρι το 2016 όταν το Ίδρυμα NEM εισήλθε στον τομέα. Αυτό το μη κερδοσκοπικό έργο επικεντρώνεται σε τρόπους αύξησης της υιοθέτησης NEM, συμπεριλαμβανομένης της ευαισθητοποίησης μάρκας, του μάρκετινγκ, της κατάρτισης και των συνεργασιών

Coincheck Hack

Τον Ιανουάριο του 2018, το δημοφιλές χρηματιστήριο κρυπτονομισμάτων Coincheck ήταν το θύμα ενός χάκετ που είδε τους αδέσποτους κωδικοποιητές να δημιουργούν 523 εκατομμύρια νομίσματα XEM. Εκείνη την εποχή, η αξία αυτών των νομισμάτων ανήλθε σε πάνω από 400 εκατομμύρια δολάρια. Οι απώλειες διέκοψαν την αξία του NEM για εβδομάδες. Δυστυχώς, τα χρήματα δεν ανακτήθηκαν ποτέ. Ωστόσο, η NEM πέρασε δύο χρόνια παρακολούθησης και επισήμανσης κάθε λογαριασμού που χειριζόταν την κλεμμένη κρυπτογράφηση. Αυτές οι πληροφορίες στάλθηκαν στις αρχές.

Πιλότος ψηφοφορίας

Το 2018, η NEM πήρε την πρώτη της πραγματική εφαρμογή. Το σύστημα επιλέχθηκε από την Κεντρική Εκλογική Επιτροπή της Ουκρανίας για ένα πιλοτικό πρόγραμμα για τη δοκιμή της σκοπιμότητας των συστημάτων ψηφοφορίας με βάση το blockchain. Η ΝΕΜ εισήγαγε ένα πρωτόκολλο ψηφοφορίας νέας εποχής που παρείχε μεγαλύτερη διαφάνεια και αποτελεσματικότητα από τις προηγούμενες μεθόδους.

Επαλήθευση πιστοποιητικού

Την ίδια χρονιά, η NEM εξασφάλισε συμφωνία με το Υπουργείο Παιδείας της Μαλαισίας για τη δοκιμή ενός συστήματος που επικυρώνει τα ακαδημαϊκά πιστοποιητικά. Για να επιτύχει αυτό το έργο, το Υπουργείο δημιούργησε μια κοινοπραξία πανεπιστημίων που όλοι συμφώνησαν να δοκιμάσουν το σύστημα. Τα νέα του πιλοτικού προγράμματος συνέβαλαν στην αύξηση των τιμών NEM.

XEM

Το XEM είναι το εγγενές διακριτικό βοηθητικό πρόγραμμα του blockchain NEM. Το XEM εξυπηρετεί μερικούς ζωτικούς ρόλους στο οικοσύστημα. Οι χρήστες κατοχυρώνουν το XEM για να αποκτήσουν δικαιώματα ψήφου και να αποκλείσουν δικαιώματα έγκρισης. Επιπλέον, το NEM μπορεί να χρησιμεύσει ως κρυπτογράφηση με γρήγορους χρόνους συναλλαγών. Ωστόσο, ο κύριος σκοπός της XEM μέχρι σήμερα ήταν να διευκολύνει τις έξυπνες συμβάσεις.

XEM - CoinMarketCap

XEM – CoinMarketCap

Πώς να αγοράσετε NEM (XEM)

Είναι εύκολο να πάρετε τα χέρια σας στο XEM. Αυτό το κρυπτογράφηση είναι διαθέσιμο σε επιλεγμένες μεγάλες ανταλλαγές, συμπεριλαμβανομένων Κάθισμα και Bittrex.

Επένδυση σε NEM (XEM) - Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε Επένδυση σε NEM (XEM) - Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε Επένδυση σε NEM (XEM) - Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε
★★★★★ ★★★★★ Αναθεώρηση Binance

Οι αξιολογήσεις Securities.io καθορίζονται από τη συντακτική ομάδα μας. Η φόρμουλα βαθμολογίας για τους μεσίτες ψηφιακών στοιχείων (cryptocurrency) λαμβάνει υπόψη δεκάδες παράγοντες, όπως τέλη λογαριασμού και ελάχιστα, πλατφόρμες συναλλαγών, υποστήριξη πελατών, ρυθμιστικούς φορείς και επενδυτικές επιλογές.

★★★★★ ★★★★★ Kraken Κριτική

Οι αξιολογήσεις Securities.io καθορίζονται από τη συντακτική ομάδα μας. Η φόρμουλα βαθμολογίας για τους μεσίτες ψηφιακών στοιχείων (cryptocurrency) λαμβάνει υπόψη δεκάδες παράγοντες, όπως τέλη λογαριασμού και ελάχιστα, πλατφόρμες συναλλαγών, υποστήριξη πελατών, ρυθμιστικούς φορείς και επενδυτικές επιλογές.

★★★★★ ★★★★★ Αναθεώρηση Poloniex

Οι αξιολογήσεις Securities.io καθορίζονται από τη συντακτική ομάδα μας. Η φόρμουλα βαθμολογίας για τους μεσίτες ψηφιακών στοιχείων (cryptocurrency) λαμβάνει υπόψη δεκάδες παράγοντες, όπως τέλη λογαριασμού και ελάχιστα, πλατφόρμες συναλλαγών, υποστήριξη πελατών, ρυθμιστικούς φορείς και επενδυτικές επιλογές.

Καλύτερο για

Προχωρημένοι έμποροι

Καλύτερο για

Έμποροι ΗΠΑ

Καλύτερο για

Ευκολία στη χρήση

Τέλη συναλλαγών

0,10%

Τέλη συναλλαγών

0,16%

Τέλη συναλλαγών

0,125%

Προσφορές

Επιστροφή χρημάτων 10%

Κωδικός έκπτωσης: EE59L0QP

Προσφορές

Κανένας

Προσφορές

Κανένας

Τρόπος αποθήκευσης NEM (XEM)

Οι χρήστες NEM έχουν μια ωραία ποικιλία επιλογών πορτοφολιού για να αποθηκεύσουν το crypto τους. Οι προγραμματιστές προσφέρουν ένα πορτοφόλι επιφάνειας εργασίας γνωστό ως NEM Nano Πορτοφόλι. Αυτό το μικρό πορτοφόλι που σας επιτρέπει να αποθηκεύετε και να διαχειρίζεστε τα νομίσματά σας XEM με ευκολία. Αυτό το πορτοφόλι περιλαμβάνει ορισμένες ειδικές δυνατότητες NEM, όπως διεύθυνση NEM και Namespace.

Υπάρχει επίσης ένα εφαρμογή για κινητό από το Ίδρυμα NEM που είναι διαθέσιμο τόσο για λειτουργικά συστήματα Android όσο και για iOS. Η εφαρμογή είναι δωρεάν για λήψη και πολύ εύκολη στην πλοήγηση. Κατά συνέπεια, αυτός είναι ένας από τους πιο δημοφιλείς τρόπους αποθήκευσης του XEM.

Εάν επιδιώκετε να κάνετε μια σημαντική επένδυση στο XEM ή εάν σχεδιάζετε για HODLing αυτό το crypto για μεγάλα χρονικά διαστήματα, ένα πορτοφόλι υλικού είναι η καλύτερη επιλογή. Τα πορτοφόλια υλικού διατηρούν την κρυπτογράφηση σας αποθηκευμένη εκτός σύνδεσης στο “κρύο χώρο αποθήκευσης”. Αυτή η στρατηγική καθιστά αδύνατη την πρόσβαση των διαδικτυακών σας απειλών στις εταιρείες σας. ο Καθολικό Nano S ή το πιο προηγμένο Καθολικό Nano X και οι δύο υποστηρίζουν NEM (XEM).

NEM (XEM) – Ένα ενδιαφέρον έργο που έχει πολλές δυνατότητες

Το NEM έχει αποδειχθεί ότι είναι ένα πολύ ανθεκτικό blockchain και κοινότητα. Η πλατφόρμα ανέκαμψε από μια μεγάλη επιτυχία με το Coincheck hack. Εντυπωσιακό είναι να μεταβείτε από μια απώλεια 400 εκατομμυρίων δολαρίων σε μια από τις πιο διαδραστικές διαδικτυακές κοινότητες της αγοράς. Προς το παρόν, η NEM φαίνεται να έχει βρει τη θέση της στον κλάδο. Μπορείτε να περιμένετε αυτό το νόμισμα να κερδίσει περισσότερο έδαφος καθώς περισσότερα πιλοτικά προγράμματα θα κυκλοφορήσουν.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner