Bitcoin kunne teste tidligere lav, styrken på $ 6K Modstand er afgørende: Crypto Market Daily

Efter et brutalt fald i krypto- og traditionelle markeder i slutningen af ​​sidste uge var Bitcoin (BTC) og andre topkryptovaluta i stand til at konsolidere i løbet af weekenden.

Tidligt i morges, 16. marts, tog kryptomarkederne dog endnu et hit og oplevede tocifrede tab de sidste 24 timer.

Bitcoin handler i øjeblikket omkring $ 4.600 og er nede over 14 procent på dagen og over 40 procent på ugen.

Ether (ETH) er også faldet med ca. 15 procent i løbet af de sidste 24 timer og holder lige over $ 100 per mønt. Den næststørste kryptokurrency har mistet næsten 50 procent af sin værdi den sidste uge.

BTC / USD Evig swap

1H-diagram BTC / USD Perpetual Swap-data. Souce: okex.com

BTC kom ind i en konsolidering i weekenden omkring $ 5.500 efter at have oplevet et kraftigt fald i sidste uge, og handelsadfærd viste ekstrem inaktivitet. Imidlertid steg prisen pludselig til $ 6.000 inden for to timer i aften, den 15.-16. Marts, og faldt derefter tilbage til omkring $ 5.300..

I går aftes og i morges handlede Bitcoin sidelæns omkring $ 5.300, inden det faldt til nær $ 4.600 efter pressetid.

Ser man på 1-timers diagrammet, har $ 6.000 vist sig at være et kortvarigt effektivt modstandsniveau, og den kortsigtede breakout-sandsynlighed er lav. Hvis prisen tester det tidligere laveste niveau – næsten $ 3.800 – og understøttes, kan det danne en dobbelt bund. Ellers kan prisen se efter ny support til $ 3.500.

I lyset af de nylige hyppige oscillationsvaskaktiviteter, der er tilbøjelige til små ekstreme markedsforhold, er den aktuelle risiko for adgang for detailinvestorer relativt høj. Om den nuværende region kan blive en iscenesat bund eller ej, skal stadig bekræftes.

1D-diagram BTC / USD Perpetual Swap-data. Souce: okex.com

OKEx-analytikere mener, at selvom den nuværende tendens er i en hvileperiode efter at være i et oversolgt område, er hele kryptomarkedet stadig fyldt med pessimisme. Som en repræsentativ mønt har BTC vist træthed, og en foreløbig breakout har været vanskelig at styre i betragtning af fonde med lav handelsvolumen.

Under den store losseplads sidste fredag, den 13. marts, lukkede den 1-dages lysestage med en lang lavere skygge, hvilket viser tyrenes styrke til at foretage sig. Denne lavere skygge kan indikere en lille mulighed for, at en ny lav kan oprettes. Imidlertid indikerer en anden lang øvre skygge i dag en hård modstand under $ 6.000.

MACD’s energikolonner bevæger sig forsigtigt, men et gyldent kors dannes ikke på kort sigt, før de to linjer har et mødesignal. Derfor vil tendensen gå ind i en konsolidering er mulig i fremtiden, $ 3.800 og $ 6.000 skal bemærkes i denne periode.

Modstands- og supportniveauer

 • Kortvarig modstand: $ 6.000
 • Modstand på mellemlang sigt: $ 6.680
 • Kortvarig support: $ 4.590
 • Mellemsigtet support : $ 3.800

ETH / USD Evig swap

1H ETH / USD Evige swap-data. Kilde: okex.com

ETH er mere sårbar end BTC. Prisen kunne ikke bryde igennem det forrige højdepunkt på $ 145 i morges. Den testede kort tid $ 134 og fortsatte derefter med at falde og faldt under det laveste på $ 114 for første gang efter at have indtastet sin seneste konsolideringstrend de sidste par dage.

1-timers diagrammet viser os, at tilbagekaldelsen af ​​den baisse tilbagekaldelse over de sidste par timer er absolut stærkere end den første. Salgsvolumener har også et stigende signal, der viser svaghed.

Investorer bør først og fremmest fokusere på supporteffektiviteten på $ 106. Hvis prisen på Ether bryder under den, er det muligt at finde support nær $ 94.

For tyrerne er det svært at forudsige en længere rebound, medmindre modstandsniveauet omkring $ 145 kan brydes.

Modstands- og supportniveauer

 • Kortvarig modstand: $ 134
 • Modstand på mellemlang sigt: $ 145
 • Kortvarig support: $ 94
 • Mellemsigtet support: $ 86

XRP / USD Evig swap

1H XRP / USD Evige swap-data. Kilde: okex.com

1-timers diagrammet ovenfor viser, at Ripples XRP bevæger sig ind i en ny konsolideringsperiode efter sidste uges dump. Da det allerede skabte et nyt lavpunkt fredag ​​den 13. marts, er det ikke let at forvente et supportniveau og styrke. Den mest meningsfulde position er omkring $ 0.1355 og den forrige lav på $ 0.1028.

OKEx-analytikere forudsiger, at XRPs pris kan opleve endnu et dump. Hvis rækkevidden for den næste dump er mindre end tidligere dumps, og den højeste salgsvolumen forbliver lavere end tidligere peakniveauer, vises et bullish reverseringssignal.

Investorer bør også huske på, at $ 0,1700 er det første modstandsniveau, hvis et rebound kan vare længere. Men mønsteret vil være en falsk brydning, hvis prisen går i stykker uden at øge købsvolumener, så vil trenden bevæge sig tilbage til konsolideringsområdet.

Modstands- og supportniveauer

 • Kortvarig modstand: $ 0,1700
 • Modstand på mellemlang sigt: $ 0.1985
 • Kortvarig support: $ 0.1355
 • Mellemsigtet support: $ 0,1028

Ansvarsfraskrivelse: Dette materiale bør ikke tages som grundlag for at tage investeringsbeslutninger eller opfattes som en anbefaling om at deltage i investeringstransaktioner. Handel med digitale aktiver indebærer betydelig risiko og kan resultere i tab af din investerede kapital. Du skal sikre, at du fuldt ud forstår den involverede risiko og tage dit erfaringsniveau, investeringsmål og søge uafhængig finansiel rådgivning, hvis det er nødvendigt.

Følg OKEx på:

Steemit: https://steemit.com/@okex-official

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner