Grundlæggende Bitcoin styrkes, når mønter strømmer ind i DeFi

De største historier fra kryptovalutaverdenen, som du måske har gået glip af

Det var en travl og rekordstor uge for Bitcoin. 

Mens Den Europæiske Centralbank planlægger at offentliggøre sine tanker om en digital euro, og det amerikanske finansministerium sanktionerer kryptokurrencyadresser bundet til russiske trolde, er den markedsledende kryptokurrency trukket sammen og sætter flere grundlæggende højdepunkter fra hele tiden. Samtidig hældes mønter fortsat i decentraliserede finansieringsprotokoller.

Her er alt hvad du behøver at vide om denne uges tophistorier i verden af ​​kryptokurrency og fintech.

En digital euro-plan kan snart offentliggøres

Måneder efter lederen af ​​Den Europæiske Centralbank, Christine Lagarde, bragte først institutionens overvejelser for en eurozone-baseret digital valuta frem, den franske politiker og advokat hævdede denne uge at centralbankens planer eller mangel på snart vil blive offentliggjort.

Ifølge Lagarde:

"Eurosystemet har indtil videre ikke truffet en beslutning om, hvorvidt der skal indføres en digital euro. Men ligesom mange andre centralbanker rundt om i verden undersøger vi fordelene, risiciene og de operationelle udfordringer ved at gøre det. Resultaterne fra en Eurosystem-taskforce forventes at blive præsenteret for offentligheden i de kommende uger efterfulgt af lanceringen af ​​en offentlig høring."

Vigtigste takeaway

  • ECB er en af ​​en lang række centralbanker rundt om i verden, der i øjeblikket undersøger muligheden for digital valuta, og emnet centralbankens digitale valutaer eller CBDC’er fortsætter med at forankre sig i den finansielle verden.
  • ECBs undersøgelse af en eurozone-baseret digital valuta stammer sandsynligvis fra en interesse i at sikre, at den monetære union ikke falder bag tempoet i kryptokurrency-ledet fintech-innovation.

Russisk "troldgård" kryptokurrency adresserer sanktioneret af det amerikanske finansministerium

Tre ansatte i russisk-baserede "troldgård" Internet Research Agency og et væld af tilknyttede kryptovaluta-adresser har været sanktioneret af United States Treasury Department’s Office of Foreign Assets Control for angiveligt at have forstyrret landets præsidentvalg i 2016 gennem digital spredning af misinformation.

Det sanktionerede kryptovaluta-adresser findes på Bitcoin, Litecoin, Ethereum, Zcash, Bitcoin SV og Dash blockchains. Ifølge OFACs erklæring, "IRA bruger kryptokurrency til at finansiere aktiviteter til fremme af deres igangværende ondartede indflydelsesoperationer rundt om i verden."

Vigtigste takeaway

  • Den tilsyneladende brug af kryptokurver af ondartede påvirkere vil ikke gøre noget for at fremme den lovlige brug af digitale valutaer som betalinger i øjnene af både amerikanske regulatorer og borgere, der frygter udenlandsk indflydelse.

Bitcoin-hash-hastighed rammer et nyt rekordhøjt niveau på trods af oversvømmelse

På trods af oversvømmelser i regioner, der er stærke med Bitcoin-minedrift, har Kinas monsonsæson det stort set upåvirket den første og fremmest kryptokurrency netværks hash rate. Faktisk viser data fra bitinfocharts.com, at Bitcoins hash-hastighed nåede et nyt rekordhøjt niveau på 146.5372E tidligere på ugen. 

Selvom det ikke er umuligt at spore den nøjagtige hashrate på det førende kryptovaluta-netværk, angiver forskellige andre hash-hastighedssporingswebsteder lignende niveauer nær tidligere all-time highs.

Vigtigste takeaway

  • Selvom oversvømmelser i Sichuan-regionen har forårsaget strømafbrydelser og negativt påvirket Bitcoin-minedrift i området, kan kraftige regn i monsun-sæsonen give yderligere vandkraft til en lavere pris og til gengæld gavne Bitcoins hash-hastighed.

Bitcoins netværkshash-hastighed ramte et nyt rekordhøjt niveau i denne uge. Kilde: bitinfocharts.com

Wholecoiner Bitcoin-adresser rammer nye all-time high

BTC-investorer har været akkumuleret, da antallet af fuldstændige virksomheder – dvs. adresser på Bitcoin-netværket med mindst en fuld mønt – ramte et nyt rekordhøjt niveau i denne uge.

Ifølge on-chain markedsanalysefirmaet glassnode har antallet af Bitcoin-adresser, der har mindst 1 BTC udviste kontinuerlig vækst og sidder nu over 823.000.

Vigtigste takeaway

  • Stigningen i antallet af Bitcoin-adresser med mindst en mønt illustrerer en samlet tendens på markedet – dvs. uanset kortvarige prissvingninger er der en konstant efterspørgsel efter at eje mindst en hel mønt.
  • Der vil aldrig være nok mønter til, at hver nuværende millionær i verden kan eje 1 BTC. At sikre mindst en mønt ser ud til at blive et stadig mere populært udsigter.

BTC låst i DeFi skubber over 87K mønter

Verden af ​​decentraliseret finansiering har stort set været upåvirket af nylige kursfald på de bredere kryptokurrencymarkeder, da investorer fortsætter med at låse BTC i DeFi-produkter.

Ifølge DeFi-sporingsplatform DeFi Pulse ramte den samlede mængde BTC, der er låst i DeFi-produkter, et nyt rekordhøjt niveau på ca. 87.752.000 mønter – hvoraf mere end halvdelen er låst på Ethereum-netværket i form af WBTC – fra september. 11.

Vigtigste takeaway

  • Fremgangen af ​​decentraliseret finansiering i år har bestemt forringet Lightning Network. Den samlede DeFi-værdi, der er låst i skaleringsløsningen i andet lag, er kun 1.100 BTC.
  • På trods af den store mængde BTC låst i DeFi-protokoller forbliver Ethereum-blockchain dominerende, når det kommer til den samlede låste værdi.

Mængden af ​​BTC låst i DeFi er støt steget i løbet af de sidste 90 dage. Kilde: DeFi-puls

OKEx Insights præsenterer markedsanalyser, dybtgående funktioner og kuraterede nyheder fra kryptoprofessionelle.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner