AMA Recap: Et besøg på kryptomarkedet midt i COVID-19-udbruddet med Crypto Joker

Den 8. maj var vi meget glade for at have Crypto Joker til en AMA-diskussion (Ask-Me-Anything) om det indviklede forhold mellem kryptomarked og det fremherskende koronavirusudbrud.

Med mere end 140.000 abonnenter på youtube gennemgår Crypto Joker kryptovalutarelaterede emner lige fra ICO’er / STO’er til interview af kryptoselskaber for at lade dig få et smugkig på deres operationer. Crypto Joker har været aktiv i kryptorum siden 2015 og er relateret til gennemgangen af ​​over 100 kryptoprojekter.

Denne AMA er opdelt i to dele, hvor Crypto Joker blev bedt om at dele sin mening om det nuværende kryptomarked efterfulgt af en lidenskabelig live Q&A i vores gruppe.

Afsnit 1:

Spørgsmål1. [e-mail beskyttet]: Lad os nu begynde med spørgsmålet om det nylige hotte emne, som mange bekymrer sig om. Hvad synes du om, at kryptomarkedet bevæger sig med verdens aktiemarkeder i denne periode?

Crypto Joker: Så når det kommer til kryptomarked, der følger aktiemarkedet denne gang, fandt jeg, at traditionel aktivklasse som S&P 500 og Dow Jones blev påvirket af COVID-19 meget seriøst sammenlignet med kryptomarkedet. Hvis du ejer BTC sammenlignet med nogen, der har indeks, fonde eller noget, der vedrører aktiemarkedet, ville det tab, som indehaveren af ​​aktierummet står over, være meget mere. Det er lidt sjovt, da bestanden betragtes som sikker mod BTC, men når COVID-19-pandemien kommer, og du så, at alt er nede på lagerpladsen. Faktisk stak BTC et stykke tid, men nu går det endda op sammenlignet med det tidligere prisniveau før COVID-19. Jeg tror, ​​at BTC er en sikker investering, når alt går ned.

Q2. [e-mail beskyttet]: Okay, det andet spørgsmål, der er valgt fra Twitter, er: COVID-19-udbruddet havde ikke nogen skadelig virkning på kryptomarkederne i betragtning af den skade, det forårsagede på verdensmarkederne og -landene. Hvad tror du er årsagen til dette?

Crypto Joker: Ja præcis. Hvis du husker tilbage til år 2016 eller før år 2015, betragter folk BTC som et sikkert himlen-aktiv, hvilket betyder, når økonomi og alt går ned, og krypto er din sikre investering. Derefter har korrelationen mellem krypto og økonomi på en eller anden måde ændret sig, og vi kunne ikke sige, at når økonomien er nede, vil krypto gå op. Men jeg fandt ud af, at COVID-19-hændelsen virkelig hjælper krypto med at få omdømmet tilbage og får folk til at tro, at krypto er et sikkert himlen-aktiv som guld som en sikringsinvestering mod aktiemarked og økonomi. Folk tænker nu, at krypto er et sikkert aktiv at have, selv økonomien går ned, mens krypto stadig går op eller i det mindste forbliver flad, så kryptoinvestor hverken tjener mange penge eller taber penge i forhold til nogle investorer, der mister hele livet på aktiemarkedet. Eksempelvis faldt mange store virksomheder, især nogle af flyselskabens aktieværdi, omkring 70% under COVID-19-pandemien, og mange investerede hele deres besparelse på det.

Spørgsmål3. [e-mail beskyttet]: Ja. Utvivlsomt COVID-19-pandemien, der bringer omdømme til kryptomarkedet, når fiat udskriver fra den tynde luft. Som vi ved, er cirkelafbryderen på aktiemarkedet blevet udløst flere gange i marts påvirket af COVID-19-pandemien. Spørgsmål 3 er: I den nuværende situation med Coronavirus sygdom er den globale økonomi meget ustabil, så hvad synes du om udsigterne for kryptovalutamarkedet i fremtiden?

Crypto Joker: Jeg ser udsigterne til kryptokurrency være meget lyse i den nærmeste fremtid. Hvis du ser på, hvor vi er nu, bevæger hele verden sig mod en blockchain-teknologi. Jeg tror, ​​det er bare en start på tyren, da covid 19 virkelig viste, hvor pålidelig krypto er i en tid, hvor økonomien falder fra hinanden. Jeg tror, ​​at blandingen af ​​krypto, der får omdømmet som et sikkert tilflugtssted sammen med os, der bevæger os mod en blockchain-teknologi, viser en lys fremtid.

Spørgsmål4. [e-mail beskyttet]: Ja, blockchain-teknologien er blevet vedtaget af mange store virksomheder i dag. Her kommer spørgsmålet 4: Da COVID 19 bliver et globalt spørgsmål, har nogle investorer, der agter at investere i kryptokurrencyprojekter, allerede problemer med at møde ejere af projektet til en-til-en-diskussioner og planer, er videoopkald nok til at gøre dette trick? og hvis ikke hvilke foranstaltninger der kan træffes for at sikre, at alt kan gå som planlagt og ikke blive berørt af denne pandemi?

Crypto Joker: Gutter, jeg har sagt det en gang, og jeg vil sige det igen. Gennemsigtighed i dette rum er ALT. hvis projektejerne ikke viser deres ansigt, hvis de ikke er villige til at komme i et videoopkald, INVESTER IKKE. ting nr. 1, som du kan gøre som hos investor, er skyld i forsømmelighed. Tjek fakta om alt, hvad projektejeren siger, og gør altid din egen forskning i det, du får at vide. Selv i en tid med pandemi med nutidens teknologi er det meget let at være gennemsigtig zoom, Google hangouts osv. En rigtig administrerende direktør og stifter vil altid være i kontakt med alle investorerne hvert trin på vejen i stedet for at få dine midler og forlade , dette gælder også for mit rum, youtube-rummet. For de af jer, der er fortrolige med crypto Youtubers, er den største i rummet lige nu næste krypto. Årsagen til det er, at de tilbyder FULD gennemsigtighed. Viser altid deres ansigt og holder kontakten med deres fans dagligt. (Sendt link: https://www.youtube.com/channel/UC3d5XyOZR2-HQOL8O5uS7Hg ) Åbenhed er ALT.

Spørgsmål5. [e-mail beskyttet]: Ja. Det er en vigtig påmindelse fra vores gæst, som er DYOR = Gør din egen forskning, før du investerer i noget. Spørgsmål nr. 5 handler om det aktuelle problem med kryptomarkedet: Covid-19-udbruddet har en betydelig indflydelse på den økonomiske situation, tror du, det er en barriere for ny kapital på kryptomarkedet?

Crypto Joker: Selvfølgelig. Det kan ses på begge måder. på den ene side er mange mennesker fyret på grund af covid 19-udbruddet. Baseret på hvilket land du bor i får du muligvis regeringskompensation, men for de fleste lande er du ikke. Så i den hånd har mange mennesker færre penge at investere. Men på den anden side i stedet for at have de penge, du allerede har, sidder du der og gør intet for dig. Du kan hjælpe din egen situation ved at investere i kryptomarkedet og tjene dig selv en passiv indkomst for virkelig at hjælpe dig i en tid med nød.

Spørgsmål6. [e-mail beskyttet]: Ja, vi mener, at passiv indkomst er vigtig for flertallet, når den ledige er stigende på grund af COVID-19-pandemien. Jeg er sikker på, at alle her, især nybegynder i gruppen, ville være interesserede i spørgsmålet # 6: Som en berømt krypto Youtuber, hvilke oplevelser og oplevelser kan du dele med nykommere på kryptomarkedet?

Crypto Joker: Denne slags går tilbage til din egen forskning. At være i dette rum i meget lang tid og se tusindvis af projekter komme og gå Jeg har bemærket, at mange nyankomne skynder sig at komme ind på kryptomarkedet i stedet for at tage det langsomt og lære om begrebet btc og blockchain-teknologi, lave deres egen forskning på projektet, evaluere gennemsigtighed og derefter investere. Husk, at fyre, der investerer, skal være dit sidste skridt, ikke dit første.

Spørgsmål7. [e-mail beskyttet]: Okay, i spørgsmål nr. 7 spurgte brugeren “For $ OKex-handlende som mig selv, hvad er nogle af grundene til, at du mener, at jeg skulle handle på $ OKEx i stedet for de andre børser, der også vil være en liste over ethvert starttoken”

Crypto Joker: Når jeg taler for mig selv, har jeg brugt mange udvekslinger over tid, og OKEX er bestemt min favorit. For det første er størrelsen på OKEx, det faktum, at de er en af ​​de største børser, viser bare, hvor stort deres omdømme og pålidelighed er. Ingen udveksling kan komme til denne side uden at være den bedste til hvad de gør. De har et komplet sortiment af produkter, der understøtter spot- og derivathandel, på kædebøger osv. De har også en af ​​de bedste sikkerhedsteknologier, som for mig er meget vigtig.

Spørgsmål8. [e-mail beskyttet]: Vi er glade for at høre det fra dig. Følgende spørgsmål er spørgsmålet mod en fantastisk krypto-influencer som dig. Spørgsmål nr.8: "Hvad er dine planer om at uddanne og øge bevidstheden blandt Crypto-samfundet for at få flere til at forstå brugen af ​​cryptocurrency-platformen, dens teknologi og vedtagelse?"

Crypto Joker: fortsæt med at lave videoer. I øjeblikket laver jeg kun gennemgangsvideoer på forskellige projekter, og jeg prøver at uddanne mine abonnenter på den måde, men i den nærmeste fremtid planlægger jeg at gennemføre fulde uddannelseskurser på youtube om forskellige emner i krypto i stedet for bare at linke dem til et projekt. Vær klar til det !! 🙂

Spørgsmål9. [e-mail beskyttet]: Wow! det er en god nyhed fra dig! Vi ser frem til at vide mere om det snart. Derefter spørgsmålet nr. 9- "Hvordan markedet for kryptocurency når pandemien kommer?"

Crypto Joker: Det klarer sig fantastisk !! selvfølgelig har noget af det at gøre med halveringen af ​​btc, men resten har at gøre med det som et sikkert tilflugtssted. Hvis du sammenligner kryptokurrencymarkedet lige nu med ALLE andre markeder (fast ejendom, aktier osv.) Har det gjort det bedste hele tiden til pandemi. Dette viser, hvor stærk og pålidelig btc er og kan ikke vente på, at den går til månen!!!

Spørgsmål10. [e-mail beskyttet]: Ja, kryptomarkedet klarer sig forbløffende i forhold til de fleste aktivtyper. Og endelig det sidste spørgsmål fra en Twitter-bruger. "Ja Mange mennesker er bekymrede over den aktuelle situation, når pandemien COVID-19, mange mennesker mister job på grund af regerings masseafskedigelser. Nogle mennesker vælger at investere langsigtet i kryptoverdenen, fordi de tror, ​​at i denne situation oplever alt markedskurs og mønter deres drastiske tilbagegang. Begynd at spare til fremtiden ved at købe krypto til lave priser, når den nuværende situation. Hvordan synes du er nok til at give en løsning? Hvad med kryptopriser i fremtiden? Fordi vi bare ikke ved, hvornår afslutningen på Pandemic COVID-19. Investerer længe i krypto tilstrækkeligt effektivt og det værd for det lave samfund og folk, der har flere aktiver, de satser på og investerer aktier i krypto?"

Crypto Joker: 10000%. Især for mennesker i lavt samfund. Denne pandemi viste, at det er sikkert at investere i krypto, så det giver dig endnu mere grund. Selvfølgelig vil der være kortsigtede udsving, så hvis du er nogen, der har brug for penge på kort sigt, skal du ikke lægge hele dit liv i det .. for hvis du har brug for penge på kort sigt, ved du ikke, hvad prisen på btc vil være, så hvis du er i den kategori, skal du kun investere det, du har råd til at tabe. Selvom det er et perfekt tidspunkt at købe ind og se dine aktiver vokse, hvis du er mere en langsigtet investor

Session 2:

Q # 1: Jeg er en ny investor i kryptoverdenen, hvad skal jeg gøre?

Crypto Joker: Før du gør noget, skal du virkelig uddanne dig om BTC og den underliggende teknologi bag blockchain. Når du først har gjort det, og du ser FORMÅLET i det, i stedet for bare at komme ind for at tjene penge, så se på det tidspunkt, hvad du markerer i krypto, dine interesser er de tungeste i og komme til at investere. Du kan bruge min kanal til at lære om forskellige projekter (sendt link: https://www.youtube.com/channel/UCKQHUlMFSAyeAItF5auC04w )

Q # 2: Lad os sige, at COVID-19 fortsætter et år længere, ser du dette som en trussel mod krypto?

Crypto Joker: Jeg tror, ​​dette vil være godt for krypto. Hvis covid 19 varer et år længere, bliver andre aktivklasser helt ødelagt, hvilket får investorer til at trække deres penge ud af disse aktivklasser og i stedet investere i krypto. Se bare på, hvordan btc har klaret sig i løbet af denne sidste måned, og spørg dig selv, er du sikker på, at du vil have dette til at ende;)

Q # 3: Hvorfor bruger du centraliseret YouTube, hvorfor ikke komme til stål, der er baseret på blockchain?

Crypto Joker: Der er meget mere indhold på youtube, hvert emne, du kan tænke på, har 1000’ere videoer på det. Over tid som steem vinder mere popularitet, kan dette potentielt være en mulighed, da du har ret, det er blockchain-baseret

Q # 4: Måske er situationen i Covid 19 meget vanskelig for holdet. Imidlertid er der ikke andre påvirkninger, der har en direkte indflydelse på udviklingen af ​​projektet, især for at holde transaktionstjenestemissionen i orden. Er der nogen adaptive skridt, som virksomheder skal tage for at få det til at se ud som BTC kører som?

Crypto Joker: Covid 19 påvirker fysiske virksomheder hårdest, flyindustrien, restaurantbranchen, hotelbranchen. Da mange af disse kryptoprojekter er online og baseret på en underliggende teknologi, udføres de ikke så meget

Q # 5: Mange børser er blevet hacket, selvom de har et højt sikkerhedsniveau. det er alt, hvad jeg bekymrer mig om Covid-19-pandemien.

Crypto Joker: Mange projekter siger, at de har et højt sikkerhedsniveau .. selvom det ikke er tilfældet. Du skal gøre din due diligence og se, hvilken type sikkerhed de bruger. Jeg har ikke set en udveksling så stor og sikker, som OKEX bliver hacket

Q # 6: Da forbuddet løftes mod krypto, ser Indien ud til at være et potentielt marked med over 1 milliard indbyggere, dette stykke kage er dårligt og sødt. Hvordan vil OKEx fokusere på at udvide sin forretning på dette marked, mens WazirX og Binance netop lancerer $ 50 mio. “Blockchain for Covid – 19” fond?

Crypto Joker: Dette er bestemt et spørgsmål til OKEX, da de er en af ​​de mest aktive udvekslinger inden for udrulning af nye ideer og produkter, jeg er sikker på, at de kommer med en enorm udvidelse

Q # 7: I den dårlige situation med Covid-19-epidemien blev hvert kryptokurrencyprojekt hårdt ramt. Hvad synes du, hvilket initiativ vil være en god løsning?

Crypto Joker: Selvom de alle er blevet hårdt ramt, er mange blevet påvirket mere end andre. Den første ting at gøre er at opdele forskellige kryptoprojekter sektor for sektor og fokusere på dem, der ikke er blevet gennemført for meget, men prisen er faldet meget. Dette viser en enorm købsmulighed, fordi den viser for meget reaktion.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner