CrossTower Exchange saa Bermudan rahaviranomaisen (BMA) lisenssin

CrossTower, pääomamarkkinoiden veteraanien perustama uusi pörssioperaattori, jonka tehtävänä on valtavirtaistaa digitaalisten varojen sijoittaminen ja kauppa, ilmoitti tänään, että Bermudan rahaviranomainen (BMA) on myöntänyt sille lisenssin Digital Asset Business Actin (DABA) nojalla. CrossTowerille on annettu “luokan M” lisenssi, joten se on yksi ensimmäisistä suurimmista kryptovaluutanvaihdoista, joka saa tällaisen luvan viranomaiselta.

Viime vuosina Bermuda on tehnyt itsestään nimen kukoistavana ekosysteeminä fintech-, salaus- ja blockchain-yrityksille. Bermudan DAB-lisenssin ansiosta CrossTower voi nyt toimia Bermudalla digitaalisen omaisuuden vaihto- ja säilytyslompakkopalvelujen tarjoajana. CrossTower-lisensointi vahvistaa Bermudan asemaa innovatiivisena asemana globaalissa digitaalitaloudessa.

“Sen jälkeen kun olemme nähneet menestystä Yhdysvalloissa aiemmin tänä vuonna tapahtuneen käynnistämisen jälkeen, tunsimme, että on aika nopeuttaa globaalia laajentumistamme, ja Bermuda on täydellinen paikka tehdä niin, kun otetaan huomioon sen merkitys digitaalisen omaisuuden teollisuudelle” sanoi CrossTowerin toimitusjohtaja Kapil Rathi. “Tällä uudella lisenssillä meillä on nyt mahdollisuus laajentaa kattavuuttamme tällä nopeasti kasvavalla markkinasegmentillä, ja olemme kiitollisia Bermudan rahaviranomaiselle siitä, että se tarjoaa meille työkalut ja tuen tämän toteuttamiseksi.”

CrossTowerin viimeisimmät henkilöstövuokraukset

CrossTower teki äskettäin sarjan ylimmän johdon nimityksiä, mukaan lukien myyntijohtaja Christophe Michot; John Tavares, operatiivinen johtaja; ja Vanessa Williams, Chief Compliance Officer (CCO). CrossTowerin uusimpien tiimin jäsenten asema korostaa yrityksen kasvua ja kykyä houkutella huippuosaajia.

Michot, entinen tilinpäällikkö Kraken, liittyi CrossToweriin kesäkuussa myyntijohtajana. Tässä roolissa Michot on vastuussa CrossTowerin strategisten suhteiden ja alustan likviditeetin laajentamisesta, jotka ovat kasvaneet tasaisesti sen virallisen käynnistämisen jälkeen toukokuussa.

Miksi Bermuda

Viime vuosina Bermuda on tehnyt itsestään nimen kukoistavana ekosysteeminä fintech-, salaus- ja blockchain-yrityksille. Viime vuoden lopulla hallitus ilmoitti hyväksyvänsä digitaalisen valuutan maksamisen USD: n takaamilla digitaalisilla valuutoilla, jotka BMA: n toimiluvan saaneet yritykset ovat laskeneet liikkeeseen ja säilyttäneet.

Aiemmin tänä vuonna hallitus aloitti Bermudan dollarin elvytysohjelman toisen lisensoidun DABA-yrityksen kanssa korostaen hallituksen halukkuutta työskennellä yritysten kanssa, joilla on lupa ajaa adoptiota ja kokeilla tätä uutta tekniikkaa.

Bermudan DAB-lisenssin ansiosta CrossTower voi nyt toimia Bermudalla digitaalisen omaisuuden vaihto- ja säilytyslompakkopalvelujen tarjoajana. CrossTower-lisensointi vahvistaa Bermudan asemaa innovatiivisena asemana globaalissa digitaalitaloudessa.

Hon. David Burt, JP, Bermudan kansanedustaja ja maan historian nuorin kansallinen johtaja, on ylpeä maan asemasta kukoistavana digitaalisten omaisuuksien lainkäyttöalueena. “Olemme iloisia voidessamme toivottaa CrossTowerin tervetulleeksi lisensoitujen digitaalisten omaisuusyritysten kasvavaan vakauteen. Heidän perinteisen rahoituksen sukutaulunsa ovat tunnusmerkki perinteisten toimijoiden kasvavalle kiinnostukselle digitaalisen omaisuuden tekniikkaa kohtaan. “

Pääministeri Burt lisäsi: “Bermuda tarjoaa selkeyden sääntelyjärjestelmän, joka oli houkutteleva pari CrossTowerin lähestymistavan kanssa tarjota vankkoja suojatoimia ja infrastruktuuria institutionaalisten toimijoiden tukemiseksi. He valitsivat Bermudan kansainväliseksi painopisteeksi osoitus houkuttelevuudestamme lainkäyttöalueena ja sääntelyjärjestelmämme. “

“Bermudan hallituksen concierge-palvelu, salaukseen sopiva sääntelyjärjestelmä ja tulevaisuuteen suuntautunut Premier ovat nopeuttaneet globaalin jalanjäljemme kasvua”, kertoi CrossTowerin perustaja ja presidentti Kristin Boggiano. “Olemme kiitollisia mahdollisuudesta jatkaa kasvuamme ja innovointia vauhdilla, joka vastaa digitaalisen omaisuuden kaupankäynnin ja sijoittamisen maailmanlaajuista halua.”

Tämä uutinen seuraa CrossTowerin äskettäistä ilmoitusta kumppanuudestaan ​​Digitaalisen kauppakamarin kanssa sekä kolmesta uudesta strategisesta palkkauksesta salakirjoituksesta ja raskasvaunujen Kraken, Galaxy ja Legg Mason rahoittamisesta. Tänään CrossTower tukee kaupankäyntiä eniten vaihdetuilla digitaalisilla varoilla, kuten Bitcoin, Ethereum, Litecoin, USDC, Bitcoin Cash, XRP, Stellar ja ZCash.

Alustalla kaupankäynnin lisäksi CrossTower tarjoaa tällä hetkellä marginaali- ja korkotuotteita,

lainaa tuotteita ja strukturoituja tuotteita päteville sijoittajille. Kiinnostuneet voivat oppia lisää CrossTowerin palveluista CrossTower-verkkosivusto.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner