DeFi, Jumpstart Mining og OKB-spørgsmål besvaret af OKEx’s produktchef

En oversigt over en AskOKEx Ask Me Anything-session med OKEx’s produktchef, Wayne

Den officielle OKEx Telegram-gruppe var for nylig vært for en Ask Me Anything-session med virksomhedens produktchef, Wayne. Under AMA var brugere og medlemmer af OKEx-samfundet i stand til at få Wayne til at besvare alle deres brændende spørgsmål vedrørende fremtidens platform, støtte til decentraliseret finansiering og andre emner.

Her er højdepunkterne i Waynes AMA med OKEx Telegram-samfundet:

Hej Wayne, dejligt at have dig her i dag! Kan du fortælle os lidt mere om dig selv inden vi starter AMA? Hvordan kom du ind i kryptoindustrien?

Efter at have tilbragt 10 år i investeringsbank, kom jeg til OKEx i begyndelsen af ​​2018, og siden da har jeg været begejstret for at være vidne til den hurtige udvikling i denne spændende industri, der er vokset fra simpel spothandel til forskellige former for derivathandel og, i dag til alle mulige scenarier for decentrale finansieringsapplikationer.

Jeg er meget begejstret for at være sammen med jer alle i dag for at chatte om OKExs produktudvikling undervejs og fremadrettet.

Wow! Fantastisk at vide, at du også har erfaring i den traditionelle finansielle industri – transformationen er fantastisk! Okay, vi starter den første del af denne AMA med spørgsmål fra brugerne. Den første er: Hvad er dine fremtidige projekter og produkter? Kan du dele med os?

Der er mange! DeFi, som et hott emne, vil sejre i et stykke tid, og vi vil give flere gateways for klienter, der let kan få adgang til dette område – men der skal udvises forsigtighed, da bobler kan puste op, når alle er begejstrede.

Oven i DeFi forbedrer vi også brugeroplevelsen. For eksempel tilføjer vi sprog til ikke-engelsktalende og forbedrer systematisk sprogene på hjemmesiden og appen en efter en.

I øjeblikket leverer andre markeder allerede handel med peer-to-peer-metoder og leverer transaktioner ved hjælp af traditionelle e-tegnebøger – såsom PayPal, OVO, Perfect Money osv. Vil OKEx også følge trop og gøre det lettere for brugerne at købe krypto?

I fremtiden vil vi udvide med flere fiat-valutaindbetalingsmetoder baseret på lande, herunder P2P og kreditkort, og vi vil også understøtte lokale betalingskanaler for at forbedre indbetalingsoplevelsen – såsom QIWI på det russiske marked.

Hvad er demohandel?

Som en udveksling med en hel række handelsprodukter kan en ny klient måske finde det lidt overvældende og tøve med at prøve med rigtige penge. Demo Trading-funktionen giver mindre erfarne kunder mulighed for fuldt ud at fordøje alle funktionerne uden tab. Når de føler sig mere selvsikre efter nogle simuleringshandler, kan de gå videre til det virkelige marked.

Kan du fremhæve de produkter, som OKEx-økosystemet i øjeblikket har? Hvilke produkter udvikles, så OKEx-økosystemet kan blive bedre og bedre?

Godt spørgsmål!

Vi tager brugeroplevelsen seriøst. Ud over sprogforbedringerne investerer vi meget i websteds- og appens ombord-, handels- og optjeningsoplevelser. Den nylige opdatering af vores websted og app-design har fået mange komplimenter.

Med hensyn til handel med produkter lancerer vi et helt nyt sæt forbedrede risikostyringsværktøjer for at forbedre brugerens oplevelse i slutningen af ​​dette år. Dette vil også dramatisk øge kapitaleffektiviteten for forhandlere, der handler på tværs af forskellige produkter og forretningsgrene. Jeg undskylder for at være ude af stand til at afsløre for mange detaljer her, men jeg forsikrer dig om, at det vil være det bedste i hele kryptovalutabørsindustrien.

Desuden planlægger vi at udvide vores investering og eksistens i decentraliseret finansiering. I betragtning af den nylige begejstring for DeFi sigter vi mod at opbygge en solid gateway for kunder fra både den centraliserede og decentrale finansieringsverden for at værdsætte skønheden ved blockchain-teknologi og kryptoaktiver. Dette vil være et fremherskende projekt for det kommende år.

Lad os nu gå videre til den levende Q&En del af denne AMA! Kan du forklare, hvordan OKEx Jumpstart-minedrift fungerer?

Det er meget simpelt – køb bare OKB fra spotmarkedet. Flyt derefter OKB fra din Spot-konto til din Staking-konto. Gå derefter til Tjen eller åbn dette link.

Glad minedrift!

Hvordan beskytter OKEx-markedet for futuresderivater spekulanter mod store tab i derivater? Hvad er risikokontrolmekanismerne?

Vi har lige lanceret en meget flot funktion – Stop Loss / Take Profit with OCO-funktion – som du nemt kan indstille dine komfortable triggerpriser og lægge dit sind på.

Decentraliseret finansiering og decentrale applikationer er to søjler, der er grundlagt til at styre kryptokurver – hvad er din strategi for DeFi og DApps?

Vi har lige leveret nogle gode tilbud med vores Earn-produkt. Vi arbejder også hårdt på at lancere swaps til DeFi-produkter.

Jeg er ret sikker på, at DeFi vil være en ny slagmark for større udvekslinger, og vi er klar til udfordringen. Innovation stopper aldrig i blockchain og crypto.

Hvordan vil OKEx-teamet målrette og uddanne folk, der ikke kender til crypto og blockchain?

Se venligst på OKEx Academy!

Der er mange OKEx-kolleger i denne Telegram-gruppe, der er glade for at besvare dine spørgsmål, og jeg er også sikker på, at mange varmhjertede brugere i denne gruppe er villige til at dele / tilbyde hjælp.

Hvilke områder fokuserer du mest på i øjeblikket, og hvad er dine mål for dette år?

Oversøisk ekspansion, imødekomme kundernes behov, investere kraftigt i DeFi-teknologi og produkter og en mere solid handelspakke til både detailhandler og professionelle handelshuse.

Tak, Wayne, for at du tog dig tid til at være her hos os og give os mere indsigt og mulighed for at vide mere om OKEx-produktet!

Da vi optimerer produktet og forbedrer handelsoplevelsen for OKEx-brugere, tror jeg, at der vil være flere spændende funktioner, der bliver live. Vær opmærksom!

OKEx-samfundet er det bedste sted at være. Tak – det har været en fornøjelse at være her!

Følg OKEx

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner