Cryptocurrency vs. PayPal – Kæmp for fremtiden for betalinger

Digitale valutaer erstatter hurtigt traditionelle betalingsmidler som PayPal. Mens metoden disse betalingsformer er de bedste i de senere år, har transaktioner i digitale valutaer, kryptokurver for at være præcise, været en øjenåbner for mange, hvilket gør andre transaktionsmidler arkaiske sammenlignet med kryptokurver.

Der har været klager over, hvor frustrerende PayPal-tjenester har været for forskellige brugere, og hvordan de er blevet nægtet deres hårdt tjente penge i flere måneder, hvilket sætter enkeltpersoner og virksomhedsorganisationer i massiv gæld. Kunder forstår til tider ikke disse processer, og alt, hvad de ønsker, er en refusion eller det produkt / service, de har købt.

Selvom administrerende direktør for eBay, John Donahoe, har nævnt i en erklæring, at PayPal planlægger at integrere digitale tegnebøger med PayPal-systemet i fremtiden, er flere flere, der henvender sig til kryptokurver.

Selvom digitale valutaer har deres ulemper, da folk ofte sender penge til forkerte konti som et resultat af den forvirrende tilstand af tegnebogadresser, er de sandsynligvis fremtidens betalingsmetode.

Gebyrerne

PayPal er et centraliseret system og har derfor en gruppe medlemmer, der beslutter, hvor meget brugere betaler for hver transaktion. Disse gebyrer er undertiden meget høje, når de sammenlignes med digitale valutaer. Du bliver tvunget til at betale op til 5-7% af det, du overfører. Kryptovalutaer er derimod decentrale midler til at foretage finansielle transaktioner. Dette betyder, at der ikke er nogen særlig instans, der fastsætter transaktionsgebyrer på blockchains, som kryptokurver fungerer på. Den lille læse, der opkræves af netværket, betales til minearbejdere som belønning for validering af transaktionen. Derfor har disse lave gebyrer ved transaktion i kryptokurver gjort brugen af ​​kryptokurver det bedste valg i forhold til PayPal.

Lad os tage lidt for at sammenligne gebyrerne. Vi starter med den mest kendte kryptokurrency – Bitcoin. For et par dage siden nåede Bitcoin-gebyrer et lavt niveau på 6 måneder på grund af vedtagelse af segwit. I fremtiden forventes belysningsnetværket, hvilket vil reducere gebyrene drastisk. Ethereum har et gennemsnitligt transaktionsgebyr på $ 0,79 USD og et median transaktionsgebyr på $ 0,27 – ifølge BitInfoCharts. Dette er en anden god mulighed – da overførslen bekræftes på et minut eller endnu mindre. En billigere måde er at bruge Litecoin. Litecoin er kendt for at have en af ​​de laveste gebyrer fra alle kryptokurverne samt være en kryptokurrency med et aktivt samfund siden 2013. Litecoin-gennemsnitsgebyr er $ 0,35 og det gennemsnitlige transaktionsgebyr er $ 0,058. Og der er også mulighed for at overføre med et gebyr på nul – ved hjælp af Nano

Betalingshastighed

Med hensyn til hastighed, selvom begge transaktioner er øjeblikkelige, kan alt gå galt med PayPal, der kan gøre pengene ubrugelige i op til 180 dage. Den finansielle institution, der er forbundet med PayPal-kontoen, kan også være en massiv hindring i at foretage hurtige betalinger, mens transaktionsgebyrer med kryptokurver også kan lettes ved at øge gebyrerne, der betales for at foretage transaktionen, og det vil stadig være langt billigere end PayPal-gebyrer. Ikke desto mindre var der tilfælde, hvor kryptokurver, som Bitcoin, tog så lang tid at sende, dette er som regel et resultat af lave transaktionsgebyrer, der er fastsat af tegnebogen. Det er altid en god praksis at kontrollere aktuelle transaktionsgebyrer på din kryptovaluta’s block explorer, inden du påbegynder en transaktion. Og fordi der er en bred vifte af kryptokurver at vælge imellem, er der andre som Litecoin, Ethereum, Monero, Nano osv., Som er gode mønter og bredt accepteret, som du kan bruge til online transaktioner.

Der er et par andre problemer, som kryptokurver har. For eksempel, hvis du sender penge til den forkerte adresse – kan du muligvis aldrig inddrive dem tilbage. Så du skal være ekstra forsigtig med det. En anden ting, der kan ske, er at tage fejl af Bitcoin og Bitcoin Cash – dette er sket før.

Dette er ikke et problem set ud fra et teknologisk synspunkt, men et problem, som nye brugere kan opleve. Men da folk lærte at bruge smartphones, kan folk lære at bruge kryptokurver.

Sikkerhed

 PayPal har vist sig ikke at være den bedste måde at acceptere betalinger over internettet i nyere tid, da der har været problemer med tilbageførsler, som er former for forsinkelser, der får PayPal til at gribe ind i sådanne situationer. Nogle gange er løsning af sådanne sager til fordel for den forkerte part. Desuden er PayPal-konti let hackbare. En hacker kan bruge masser af metoder til at få adgang til en PayPal-konto.

Men med kryptokurver er der næppe penge tilbage, og overførte midler kan ikke kaldes tilbage. Når transaktionen er igangsat og føjet til blockchain, er den endelig. Køber og sælger kan have det godt, da midler krediteres den konto, den er sendt til på få minutter. Hacking af en beskyttet konto er meget vanskeligere end en PayPal-konto. En Bitcoin-adresse gemt på en papirpung er næsten ubrydelig og er kendt for at være den sikreste måde at beskytte dine Bitcoins på. Der er også muligheder for andre kryptokurver – såsom web tegnebøger med 2FA eller hardware tegnebøger som Trezor eller Ledger.

Grænseoverskridende betalinger

Med hensyn til grænseoverskridende betalingsløsning er PayPal begrænset i nogle lande eller er ikke tilgængelig for borgere der; dette gør brug af PayPal til at modtage eller sende betalinger internationalt ikke den bedste løsning. Kryptovalutaer er derimod ingen respekt for geo-placering. Du kan sende betalinger til og modtage betalinger fra alle andre steder i verden. Der er nogle lande, hvor kryptokurver ikke er tilladt, men folk finder stadig en måde at bruge dem på.

Brugererfaring

Med hensyn til en del af brugervenligheden er PayPal utvivlsomt let at bruge, og en nybegynder skal stort set vide, hvad de skal gøre vedrørende afsendelse og modtagelse af transaktioner. Cryptocurrency-tegnebogsgrænseflader er som sådan nemme. Afhængigt af platformudviklere er der flere kryptovaluta-tegnebøger til forskellige mønter, forudsat at du kan vælge, hvilken grænseflade du finder meget lettere at bruge. Bortset fra at have dine digitale valutaer gemt på tegnebøger, har du flere kontroller over; du kan også gøre brug af kryptovalutaudvekslinger. Disse virksomheder forbedrer også deres platforme fra tid til anden for at gøre platformen nem at bruge for deres brugere.

Afslutningsvis ved vi ikke, hvilke teknologiske fremskridt fremtiden bringer for finansielle transaktioner inden for kort tid, men så meget som vi ved, slår nuværende teknologier ældre og pålidelige metoder til at overføre økonomisk til deres spil. PayPal er en etableret kæmpe i betalingsbranchen – men kryptokurver vinder mere felt dagligt. Selvom kryptokurver ikke er så nemme at bruge af en ikke-teknisk person – vil folk helt sikkert tilpasse sig det som de gjorde med kreditkort og onlinetransaktioner.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner