Bitcoin Futures-handelsstrategier

At lære de mest populære Bitcoin Futures-handelsstrategier, der bruges i dag, kan være en smart måde at forbedre din positionering og det samlede kryptokompetenceniveau på. Kloge investorer forstår, at ingen med 100% nøjagtighed kan forudsige de vendinger, markedet vil tage. Der er dog nogle metoder, som handlende bruger til at reducere deres risiko og forbedre deres fortjeneste.

Hver erhvervsdrivende har brug for en slags plan. Denne strategi giver dig en køreplan, der hjælper dig med at forblive konsekvent. En handelsstrategi hjælper dig med at adskille dine investeringsbeslutninger fra dine følelser. Denne plan hjælper dig med at beslutte, hvornår du skal starte eller afslutte handler. Det vil også hjælpe dig med at genkende muligheder såsom nye tendenser.

Den gode nyhed er, at Bitcoin Futures er langt de mest handlede kryptovaluta-derivater. Som sådan er der mere likviditet på markedet end nogensinde. Derudover tilbyder flere platforme nu Bitcoin Futures-handelsmuligheder.

Hvad er Bitcoin Futures?

Før du handler et aktiv, skal du forstå dets primære formål. I tilfælde af Bitcoin Futures er hovedformålet markedsspekulation. Denne spekulation hjælper også med at styre Bitcoin-markedet. Hvis investorer strømmer til Bitcoin Futures-kontrakter med højere præmier, vil Bitcoin under de fleste omstændigheder opleve en prisstigning.

Trader spekulerer

Når du handler Bitcoin Futures, er det vigtigt, at du bruger al den information, du har til rådighed, til at give et veluddannet gæt til Bitcoin’s fremtidige markedsbevægelser. Det er vigtigt, at Bitcoin Futures giver dig mulighed for at tjene overskud, selv når markedsværdien af ​​Bitcoin falder. Når investorer mener, at et forestående fald i Bitcoins værdi er nært forestående, åbner de korte kontrakter. Modsat, hvis du mener, at værdien vil stige i løbet af kontraktens levetid, vil du gerne åbne en lang kontrakt.

Kort position

Kortslutning af et aktiv er en populær strategi, der er brugt af aktiehandlere i årtier. Når du åbner en kort position, låner du Bitcoin via gearede handler. Så sælger du alle dine beholdninger. Når prisen på Bitcoin falder til din forudbestemte exit, køber du Bitcoin tilbage til den lavere pris. Du kan derefter tilbagebetale långiveren og beholde forskellen mellem salgsprisen og købsprisen som din fortjeneste.

Lang position

En lang position betyder simpelthen, at du vil låse Bitcoin fast til prisen på din kontrakt, fordi du mener, at den vil være meget højere i slutningen af ​​aftalen. Du åbner din kontrakt til dagens pris til en senere dato. Når datoen ankommer, kan du sælge din Bitcoin og beholde overskuddet.

Risikostyringsstrategi

En anden populær anvendelse af Bitcoin Futures er af minesamfundet til at mindske risikoeksponering på grund af markedsvolatilitet. Minearbejdere vil bruge Bitcoin Futures til at låse deres fortjeneste op ved validering af transaktioner. En minearbejder kan bruge en futureskontrakt for at garantere, at de ikke tager tab på grund af volatilitet på markedet. Ikke overraskende er det almindeligt, at minearbejdere sælger deres Bitcoin til en præmie via futureskontrakter.

Anerkendte børser, der tilbyder futures

Topbørser, der tilbyder disse unikke finansielle instrumenter, inkluderer Ameritrade, CME, OKMønter, BitMEX, og Huobi. Denne mangfoldighed giver investorer en bred vifte af kontraktmuligheder. Interessant nok er der omkring 10 milliarder dollars i Bitcoin Futures-kontrakter, der handles dagligt. Denne likviditet svarer direkte til flere markedsmuligheder for investorer, der er villige til at tage sig tid til at mestre deres færdigheder.

Præmie

Normalt handles Bitcoin Futures til en præmiesats sammenlignet med spotprisen. Der er mange grunde til denne forekomst. Den vigtigste faktor for det er investorspekulation. Dernæst er der interesseparitet. Dette er en formel, der styrer forholdet mellem Bitcoin og USD og den fremtidige værdi af hver baseret på låne- / udlånsrenten.

Spekulerer på markedet

Hvis du vil være en succesrig Bitcoin Futures-forhandler, skal du polere dine spekulative færdigheder. Det første trin i denne proces er at begynde at overvåge prisen på Bitcoin obsessivt. Du vil være opmærksom på spotprisen og eventuelle større ændringer i markedsværdien.

En anden smart strategi er at overvåge den samlede markedsmoment. Kryptomarkedet bevæger sig ofte i sammenhæng med Bitcoin og omvendt. Hvis du ser, at hele markedet bliver grønt, er der en stor chance for, at Bitcoin følger resten af ​​markedet. Derudover når Bitcoin måner, det rummer normalt i hele altcoin-markedet. Denne sammenkædede bevægelse er ikke garanteret. Når Bitcoin bevæger sig separat eller endog modsat fra altcoin-markedet, er det kendt som frakobling.

Når du først har en fornemmelse for Bitcoins nuværende markedsbevægelser, og hvordan de spiller ind i det samlede momentum for kryptomarkeder, er du klar til at undersøge eksterne faktorer. Varer som nyhedshistorier, dækning og lovgivningsmæssige spørgsmål er alle dine opmærksomme værd. Enhver nyhed, der kan forbedre eller forsinke Bitcoins storskalaoptagelse, er værd at bemærke. Afgørende for lovgivningsmæssige nyheder kan have den største effekt på prisen på dette aktiv. Dit job er at samle disse nyheder og antage, at det påvirker netværket.

Uddannede prisforudsigelser

Denne strategi kræver, at du foretager veluddannede gæt til værdien af ​​Bitcoin på et senere tidspunkt. Du skal også bestemme, hvornår det bedste tidspunkt er at afslutte din investering. Din exitstrategi skal omfatte begge scenarier. Du vil vide, hvornår du skal udbetale dit overskud. Du skal også vide, hvornår du skal forlade markedet og reducere dine tab. Husk, at Bitcoin fortsat oplever stor volatilitet, og dens markedsværdi kan stige eller falde meget brat. Derfor har Bitcoin vist sig at være historisk vanskelig at forudsige.

Derudover efterlader den relative nyhed i hele branchen investorer med mangel på pålidelige sammenlignelige. Sammenlignelige er andre markedssituationer eller aktiver, der ligner dem, der er tale om. Med traditionelle aktiver kan studere bevægelser af nært beslægtede aktiver hjælpe med at give yderligere indsigt i potentiel udvikling i fremtiden.

Bitcoin Futures-kurser via CME Group

Bitcoin Futures-kurser via CME Group

Den gode nyhed er, at Bitcoin-futures normalt består af kontrakter med længere tidsperioder, og Bitcoin har vist sig at have en tendens til at stige i værdi over tid. Alt i alt oplevede Bitcoin næsten 9 års markedsværdivækst inden de store korrektioner i 2018-2019. Når et aktiv løbende oplever en futures-pris, der er over spotprisen, er det kendt som en tilstand af kontango.

To typer Bitcoin Futures

I dag er der to hovedtyper af Bitcoin Futures-kontrakter tilgængelige for investorer – futures med fast løbetid og evige kontrakter. Disse kontrakter deler mange karakteristika med de vigtigste forskelle, der opstår i gebyrformatet for hver:

Faste fremtidige futures

I en fast løbetid Bitcoin Futures-kontrakt betaler du en forudbestemt præmie, når du åbner din position. Du kan også betale et gebyr ved udløbet af din kontrakt.

Evige kontrakter

Evige kontrakter giver dig en anden lønstruktur. Du betaler en svingende sats. Denne sats justeres omkring fire gange om dagen eller hver otte timer.

Handel med forskellige markedsforhold

Den gode ting ved handel med Bitcoin Futures er, at hvis der gøres korrekt, er der plads til fortjeneste i enten et tyr- eller bjørnemarkedscenario. Det er vigtigt at forstå kontrasten mellem disse to markeder, og hvordan det skal korrelere med din overordnede handelsstrategi.

Tyremarked

På et tyremarked åbner investorer lange positioner og venter på deres fortjeneste. Da futures har en tendens til at handle til en højere værdi end spotprisen, kan bull runs bringe højere præmier på markedet. Disse stigende priser er det direkte resultat af, at investorer positionerer sig for at forberede sig på den forventede stigning i markedsværdien.

Bjørnemarked

Omvendt skaber bjørnemarkeder et scenario, hvor futures kan handle til en lavere værdi end et aktivs spotpris. Disse kursfald er resultatet af investorer, der søger at bevare kapital og omplacering til fremtidige bevægelser.

Overvejelser om udløb

Industristandarden placerer de fleste udløbsdatoer for futureskontrakter den sidste fredag ​​i måneden. Disse kontrakter inkluderer både månedlige og kvartalsvise aftaler. At kende disse oplysninger kan hjælpe dig med at tilpasse din investeringsstrategi til den kommende udvikling inden for sektoren.

Bitcoin Futures betalingsstrukturer

I øjeblikket er de mest populære børser, der tilbyder Bitcoin Futures, afhængige af to hovedbetalingsstrukturer. Den første mulighed er den omvendte lønstruktur. I dette scenarie stiller du BTC som sikkerhed for din investeringsaftale. Den anden betalingsstrukturform kaldes en lineær betalingsstruktur. Hovedkontrasten er, at lineære futureskontrakter kræver, at du foretager dine betalinger i USDT direkte.

Interessant nok har de sidste 2 år også set hybriden betalingsstrategier. Disse kontrakter giver investorer lidt mere fleksibilitet med hensyn til betalingstyper. Du kan endda vælge forskellige valutaer for at modtage dit overskud. Dette scenario gavner investorer, der muligvis har brug for noget overskud betalt i USD, mens andre forbliver i kryptovalutaer.

Arbitragehandel

Der er også muligheder for at tjene overskud fra prisvariationerne mellem børser til tider i hele din kontrakt. Forhandlere bruger ofte dette spredning, som også er kendt som “basis” til at tjene nogle hurtige overskud. Det er vigtigt, at denne strategi kræver, at du arbitrage. Arbitrage er en af ​​de ældste former for handel, som mennesket kender. Bitcoin-arbitrage opstår, når en investor deltager i samtidig køb og salg af Bitcoins på forskellige markeder eller i afledte former med det mål at udnytte prisineffektivitet mellem platforme, der har det samme aktiv. Arbitrage er mulig, når du bemærker:

  • Det samme aktiv handler til forskellige priser på forskellige markeder
  • To aktiver med samme pengestrøm handler ikke til samme pris
  • Når et aktiv har en forudsagt fremtidig pris, men ikke handler til den pris

De tidligste former for arbitrage involverer simpelthen at købe et aktiv et sted og overføre det til et andet sted og sælge det til fortjeneste. I dag er de, der bor nær en grænseovergang, entydigt positioneret til at deltage i denne type handel. Heldigvis giver digitale aktiver os muligheden for at handle som om vi befandt os hvor som helst globalt.

Arbitragehandel med virkelige verdensvarer

Arbitragehandel med traditionelle varer

Fokus

Når man specifikt beskæftiger sig med arbitrage af kryptokurver, er der et par andre overvejelser at overveje. For det første vil du opsøge lave handelsgebyrer for at sikre, at dit overskud ikke spises i transaktionen. Derefter skal du overveje, hvor hurtigt dit aktiv overføres. I tilfælde af Bitcoin Futures varierer udvekslingstiderne meget afhængigt af den platform, du bruger. Endelig vil du have et aktiv med høj lydstyrke. Heldigvis giver Bitcoin Futures ofte alle tre af disse scenarier.

Bitcoin Futures-handelsstrategier

Nu hvor du har en bedre forståelse af nogle af de grundlæggende ting i Bitcoin Futures-handel, er du klar til at lære om de tre vigtigste handelsstrategier, der anvendes af investorer i dag. Den store nyhed er, at disse teknikker kan bruges på næsten enhver aktivklasse, der tilbyder futures. De to vigtigste teknikker er:

  • Cash-and-Carry Futures Arbitrage
  • Inter-exchange Premium Arbitrage

Cash and Carry Premium Arbitrage

Cash-and-Carry futures trading strategi er den mest populære på markedet af mange grunde. Primært skyldes dens popularitet sin markedsneutrale tilgang. Hvis det gøres korrekt, minimerer cash-and-carry-strategien risikoeksponeringen for investoren. Denne reduktion i risikoeksponering skyldes den måde, hvorpå denne teknik forudser enhver markedsbevægelse. Hovedmålet med denne teknik er at udnytte prisineffektiviteter i spotprisen

Grundlæggende om Cash-and-Carry-Arbitrage

Det første trin i en grundlæggende cash-and-carry-arbitrage er at evaluere markedet. Du bliver nødt til nøje at overvåge den procentvise forskel mellem den aktuelle spotpris på Bitcoin og prisen på Bitcoin Futures-kontrakter. Begynd at lave daglige noter af prisprocenten på et bestemt tidspunkt om dagen. Disse data giver dig mulighed for at samle en bedre bevidsthed om, hvordan de to prispoint korrelerer.

Dernæst ville en Bitcoin Futures arbitrageur foretage to køb. Det første køb ville være en lang position i Bitcoin. Det er vigtigt, at dette er en direkte investering i Bitcoin. Investoren åbner derefter en kort Bitcoin futures-kontrakt på samme tid og for det samme beløb. Kritisk skal denne kontrakt være til en pris, der betragtes som dyr af investoren.

Volatilitet

I de fleste tilfælde vil du bemærke, at futureskontrakterne oplever mere intens prisudsving end Bitcoin direkte. De handler også normalt for en meget højere værdi. Der er dog tilfælde, hvor futures også falder under spotprisen. Du bliver nødt til at bruge dit diagram til at bestemme, hvornår futures-prisen frakobles fra spotprisen.

Når kontrakten udløber, opfylder investoren deres forpligtelser ved hjælp af den oprindeligt købte Bitcoin. Forskellen mellem Bitcoins nuværende spotpris og prisen på futureskontrakten er fortjenesten. Denne mulighed er til stede, når tilstrømningen fra den korte futureposition overstiger anskaffelsesprisen og de regnskabsmæssige omkostninger på den lange aktivposition.

Ikke fuld bevis

Det er rigtigt, at cash-and-carry-metoden begrænser risikoen under visse markedsforhold. Denne strategi kan dog ikke gøre noget for at forhøje stigninger i bæreomkostninger. Helt ærligt vil du overvåge dine gebyrer og andre faktorer såsom marginomkostninger. Alle disse kan tilføje op og chip væk på din fortjeneste over tid.

Inter-Exchange Premium Arbitrage

I inter-exchange investeringsstrategien søger du at tjene penge på variationen i futurespriser fra en platform til en anden. Der er mange måder at udføre denne opgave på. Den enkleste form er at finde Bitcoin futures-prisforskelle mellem platforme og handle dit aktiv mellem hver for at tjene overskuddet. Selvom dette måske lyder forenklet, er der nogle yderligere risici, der skal undgås.

Ineffektivitet i Bitcoin Futures-pris mellem udvekslinger - Bitcoinfuturesinfo.com

Ineffektivitet i Bitcoin Futures-pris mellem udvekslinger – Bitcoinfuturesinfo.com

En af de første ting, du vil undersøge, er de handelspar, der tilbydes af platformene. Du kan opleve, at et bestemt Bitcoin-handelspar er for dyrt sammenlignet med konkurrencen. Nogle investorer kan endda vælge at undersøge tre handelspar for at finde ineffektivitet. Denne teknik kaldes intra-exchange triangular arbitrage.

Automatisering

I dag er der et antal Dapps og bots på markedet, der kan hjælpe med at forenkle denne proces. Derudover bygger forhandlere ofte brugerdefinerede scripts til at overvåge værdien af ​​aktiver på tværs af forskellige platforme. Der er endda tilfælde af udviklere, der automatiserer hele processen i løbet af dagen. På denne måde kan de langsomt opstille en lille indtjening gennem deres handelsaktiviteter.

Inter-Exchange arbitrage risici

I denne situation skal du være opmærksom på likviditeten af ​​de pågældende aktiver, transaktionsgebyrer og overførselstider. Inter-exchange arbitrage er en tidsfølsom operation, der kan ødelægges, hvis det aktiv, du sender, tager timer at nå den anden børs. Du kan overvåge gebyrsatsen for Bitcoin og handelsvolumen for at finde ud af den omtrentlige ventetid for en transaktion, din tid og gebyrer. Sørg også for at sikre dig, at børsen ikke oplever forsinkelser i indskud eller udbetalinger. Alle disse scenarier kan få dig til at gå glip af det snævre tidsvindue, du har for at gennemføre din arbitragehandel.

Resumé – Handel med Bitcoin Futures

Handel med Bitcoin Futures er en delikat proces, der tager tid at mestre. Den store nyhed er, at når du først har udviklet en pålidelig handelsstrategi, der skal følges, kan du simpelthen sætte dit investeringsmiddel i drift og begynde at få erfaring med det samme. Nøglen til din succes ligger i din evne til at vurdere Bitcoin-markedet og spekulere i den fremtidige pris for dette digitale aktiv. Heldigvis er du nu bevæbnet med de mest populære futures trading strategier på markedet.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner