Πώς να αγοράσετε Bitcoin στη Σιγκαπούρη

Εάν προσπαθείτε να αγοράσετε Bitcoin στη Σιγκαπούρη, υπάρχουν πολλές ερωτήσεις που μπορεί να έχετε και σημεία που πρέπει να λάβετε υπόψη πριν κάνετε την αγορά σας. Αυτό ξεκινά με το καλύτερο μέρος για να αγοράσετε Bitcoin στη Σιγκαπούρη. Εκτός αυτού, θα θελήσετε να λάβετε μια μείωση για τυχόν κανονισμούς Bitcoin και κρυπτογράφησης στη Σιγκαπούρη, καθώς και τις φορολογικές επιπτώσεις της επένδυσής σας εκεί.

Αυτοί είναι όλοι οι τομείς που θα καλύψουμε εδώ μαζί, δίνοντας τα 5 κορυφαία μέρη μας για να αγοράσετε Bitcoin στη Σιγκαπούρη.

Τι πρέπει να λάβετε υπόψη προτού αγοράσετε Bitcoin στη Σιγκαπούρη

Από την αρχή, θα θελήσετε να είστε προετοιμασμένοι με τις καλύτερες δυνατές πληροφορίες σχετικά με το Bitcoin στη Σιγκαπούρη για να διασφαλίσετε ότι θα βρεθείτε στην καλύτερη δυνατή θέση. Ακολουθούν μερικές από τις βασικές σκέψεις που πρέπει να κάνετε πριν πραγματοποιήσετε αυτήν την αγορά:

Τοπικοί κανονισμοί: Αυτό ισχύει σε δύο μέτωπα. Πρώτον, θέλετε να βεβαιωθείτε ότι όλοι οι τοπικοί κανονισμοί στη Σιγκαπούρη σάς επιτρέπουν να ανταλλάξετε Bitcoin και εάν υπάρχουν περιορισμοί που πρέπει να γνωρίζετε. Θέλετε επίσης να διασφαλίσετε ότι ο μεσίτης που επιλέγετε συμμορφώνεται με όλους τους τοπικούς κανονισμούς για τους μεσίτες Bitcoin στη Σιγκαπούρη.

Χρεώσεις συναλλαγών μεσίτη: Αυτά μπορούν να διατίθενται σε πολλές μορφές, επομένως είναι σημαντικό να κοιτάξετε πέρα ​​από την πρώτη σελίδα για να βεβαιωθείτε ότι έχετε την καλύτερη δυνατή τιμή. Με πολλούς μεσίτες που προσφέρουν συναλλαγές χωρίς προμήθειες και χαμηλές τιμές, μπορείτε πραγματικά να εξοικονομήσετε χρήματα εδώ.

Πλατφόρμα συναλλαγών: Ιδιαίτερα εάν είστε νέος έμπορος Bitcoin, θα επωφεληθείτε από μια πλατφόρμα συναλλαγών που είναι εύχρηστη. Εάν είστε πιο προχωρημένοι, ίσως θελήσετε να συμμετάσχετε σε άλλο επίπεδο εμπορικών ή ερευνητικών δυνατοτήτων. Οι προσφερόμενες πλατφόρμες συναλλαγών γίνονται ένα ουσιαστικό μέρος της εμπειρίας σας.

Τα καλύτερα μέρη για αγορά Bitcoin (BTC) & Crypto στη Σιγκαπούρη

Paybis

Το Paybis είναι ένα εξαιρετικά αξιόπιστο σημείο εκκίνησης για την αγορά Bitcoin και άλλων κρυπτονομισμάτων στη Σιγκαπούρη. Έχουν υπάρξει από το 2014 και βοήθησαν πολλούς εμπόρους να ξεκινήσουν τις συναλλαγές κρυπτογράφησης με την ευκολία να χρειάζονται μόνο την πιστωτική ή χρεωστική σας κάρτα για να αγοράσουν.

Θα χρειαστείτε ένα πορτοφόλι τρίτου μέρους κατά την αγορά μέσω Paybis, καθώς απλώς διευκολύνουν τη συναλλαγή σας, αλλά ολόκληρη η διαδικασία εγγραφής μπορεί να ολοκληρωθεί σε λιγότερο από 15 λεπτά σύμφωνα με την εταιρεία. Αυτό περιλαμβάνει ένα πολύ διαφανές αλλά βολικό φάσμα ελέγχων KYC για συμμόρφωση με τους κανονισμούς και διασφάλιση μιας ασφαλούς εμπειρίας συναλλαγών για εσάς.

Είναι μια πραγματικά παγκόσμια εταιρεία που προσφέρει υπηρεσίες όχι μόνο στη Σιγκαπούρη, αλλά περισσότερα από 100 άλλα έθνη σε όλο τον κόσμο. Οι χρεώσεις που θα συναντήσετε εδώ είναι καλής αξίας και ανταγωνιστικές με άλλους του κλάδου ανάλογα με τον τρόπο πληρωμής που χρησιμοποιείτε. Οι χαμηλότερες χρεώσεις εντοπίζονται εάν χρησιμοποιείτε μια κατάθεση SEPA στο 1,5% της συναλλαγής. Για την πιστωτική ή χρεωστική σας κάρτα, οι χρεώσεις ξεκινούν από 6,99%.

Στο Paybis θα βρείτε επίσης ένα ευρύ φάσμα εκπαιδευτικού περιεχομένου σε όλες τις πτυχές της συναλλαγής κρυπτογράφησης που μπορεί να είναι πολύ χρήσιμη εάν είστε αρχάριος στον τομέα.

Στο Paybis θα βρείτε επίσης: Ethereum (ETH), Litecoin (LTC), Ripple (XRP), Bitcoin Cash (BCH) και Stellar Lumens (XLM), Tether (USDT), Κάθισμα (BNB), Neo (NEO), Tron (TRX).

Για περισσότερα, μπορείτε να ρίξετε μια ματιά στην κριτική Paybis ή κατευθυνθείτε απευθείας στο Paybis να υπογράψω.

Κρυπτόμα

Το Kriptomat είναι μια συναρπαστική υπηρεσία ανταλλαγής κρυπτονομισμάτων και πορτοφολιών που λειτουργεί από το 2018 και εδρεύει στην Εσθονία, μια δημοφιλή τοποθεσία για μερικά από τα πιο αξιόπιστα βιομηχανικά έργα. Η εταιρεία έχει αναπτυχθεί για να παρέχει υπηρεσίες συναλλαγών και αποθήκευσης κρυπτογράφησης σε περισσότερες από 80 χώρες παγκοσμίως, συμπεριλαμβανομένης της Σιγκαπούρης.

Για να είστε Ευρωπαίοι, μπορείτε να βασιστείτε στο Kriptomat για να παρέχετε μια εξαιρετικά διαφανή υπηρεσία που συμμορφώνεται με όλους τους τοπικούς και διεθνείς κανονισμούς. Χρησιμοποιούν επίσης ψυκτικές εγκαταστάσεις αποθήκευσης για το 98% των εκμεταλλεύσεων για να διασφαλίσουν ότι τα χρήματά σας παραμένουν ασφαλή.

Μπορείτε να κάνετε μια αγορά εδώ στο Kriptomat πολύ εύκολα χρησιμοποιώντας την πιστωτική ή χρεωστική σας κάρτα με προμήθειες που παραμένουν πολύ ανταγωνιστικές παράλληλα με άλλες υπηρεσίες. Μια συναλλαγή με κάρτα θα έχει επιπλέον χρέωση 3,65%, ενώ υπάρχουν επίσης αρκετές μέθοδοι eWallet που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για αγορά με ελαφρώς υψηλότερες χρεώσεις.

Συνολικά, το Kriptomat παρέχει μια πολύ ασφαλή, προσβάσιμη και πολύπλευρη υπηρεσία που σας επιτρέπει να αγοράζετε, να πωλείτε ή να αποθηκεύετε τα κρυπτονομίσματα σας, ανεξάρτητα από το αν είστε διαπραγμάτευση με έδρα τη Σιγκαπούρη ή από πολλές άλλες χώρες σε όλο τον κόσμο.

Στο Kriptomat θα βρείτε επίσης: Περισσότερα από 30 άλλα κρυπτονομίσματα είναι διαθέσιμα για διαπραγμάτευση.

Μη διστάσετε να ανατρέξετε στην κριτική μας για το Kriptomat για περισσότερες πληροφορίες, ή επισκεφτείτε το Κρυπτόμα απευθείας για να ξεκινήσετε.

Κάθισμα

Το Binance είναι ένα από τα κορυφαία ονόματα στον κόσμο όσον αφορά τις ανταλλαγές κρυπτονομισμάτων. Είναι εξαιρετικά αξιόπιστες και ρυθμίζονται στη Μάλτα βάσει του νόμου περί εικονικών χρηματοοικονομικών περιουσιακών στοιχείων της Μάλτας που παρέχει στους εμπόρους περαιτέρω προστασία πέρα ​​από την εξαιρετική τους φήμη.

Τώρα μπορείτε να αγοράσετε Bitcoin και πολλά από τα άλλα κρυπτονομίσματα που προσφέρει η Binance απευθείας και άμεσα χρησιμοποιώντας την πιστωτική ή χρεωστική σας κάρτα μαζί με μια σειρά άλλων βολικών μεθόδων, όπως μια απευθείας τραπεζική μεταφορά. Αυτές οι χρεώσεις είναι λίγο υψηλότερες από τη χρήση της ανταλλαγής, αλλά εξακολουθούν να είναι πολύ ανταγωνιστικές μεταξύ 1% -3,5% ανάλογα με τη μέθοδο. Αν κάνετε συναλλαγές με το χρηματιστήριο, θα έχετε μια από τις χαμηλότερες κατ ‘αποκοπή χρεώσεις στον κλάδο, από 0,1%.

Εάν θέλετε να ξεκινήσετε τις συναλλαγές εδώ, θα διαπιστώσετε ότι η διαδικασία επαλήθευσης είναι επίσης πολύ γρήγορη και βολική. Μπορείτε να επαληθευτείτε πλήρως σε λίγα λεπτά με ηλεκτρονική μεταφόρτωση μερικών βασικών εγγράφων. Το Binance διαθέτει επίσης μία από τις ευρύτερες σειρές προσφορών κρυπτογράφησης που διατίθενται στον τομέα. Θα βρείτε περισσότερα από 100 από τα πιο δημοφιλή κρυπτονομίσματα, όλα διαθέσιμα εδώ μαζί με πολλά altcoins και το δικό τους μητρικό Binance Coin (BNB).

Παρέχουν επίσης μια εύχρηστη πλατφόρμα συναλλαγών διαθέσιμη με πολλές διαφορετικές απόψεις συναλλαγών που μπορείτε να προσαρμόσετε στο επίπεδο της εμπειρίας σας.

Στο Binance θα βρείτε επίσης: Εκατοντάδες άλλα κρυπτονομίσματα για διαπραγμάτευση περιλαμβάνουν όλα τα μεγάλα νομίσματα και ένα τεράστιο φάσμα altcoins.

Ρίξτε μια ματιά στο Binance Review ή κατευθυνθείτε στο Κάθισμα ανταλλαγή σε εγγραφή. Χρησιμοποιήστε τον κωδικό έκπτωσης: EE59L0QP να διεκδικήσω ένα Επιστροφή χρημάτων 10% για τις χρεώσεις συναλλαγών.

Κράκεν

Κράκεν είναι ένα από τα πιο μακροχρόνια χρηματιστήρια κρυπτογράφησης στον κλάδο. Λειτουργούν για περισσότερο από μια δεκαετία και με αυτό έχουν συγκεντρώσει ευρέως σεβασμό στον κλάδο μεταξύ των εμπόρων. Προσφέρουν συναλλαγές σε όλο τον κόσμο σε Bitcoin και πολλά περισσότερα κρυπτονομίσματα, συμπεριλαμβανομένης της Σιγκαπούρης.

Τα χαμηλά τέλη τους κάνουν το Kraken μια πολύ ελκυστική επιλογή για τους εμπόρους. Εάν επιθυμείτε να αγοράσετε κρυπτογράφηση αμέσως με την πιστωτική ή χρεωστική σας κάρτα, θα προσελκύσετε χρέωση 3,75% + 0,25 EUR στη συναλλαγή σας, αν και μπορείτε να πραγματοποιήσετε συναλλαγές χρησιμοποιώντας την ανταλλαγή για προμήθειες που ξεκινούν από 0% κατασκευαστή και 0,10% αγοραστής.

Δύο από τα εξαιρετικά δημοφιλή και μοναδικά χαρακτηριστικά διαπραγμάτευσης που θα βρείτε στο Kraken είναι η δυνατότητα διαπραγμάτευσης μελλοντικών συναλλαγών κρυπτογράφησης και η πιθανότητα συμμετοχής σε συναλλαγές περιθωρίου κρυπτογράφησης με εκτεταμένη μόχλευση έως 50: 1. Αυτό είναι ιδανικό για πιο προχωρημένους εμπόρους και μπορεί να γίνει μέσω των καινοτόμων πλατφορμών συναλλαγών Kraken.

Με πλατφόρμες συναλλαγών διαθέσιμες για να ταιριάζουν σε διαφορετικά επίπεδα εμπειρίας συναλλαγών, θα διαπιστώσετε ότι το Kraken εξυπηρετεί εσάς ανεξάρτητα από το επίπεδο στο οποίο διαπραγματεύεστε. Όλοι από αρχάριους, έως έμπειρους βετεράνους, φροντίζονται εδώ.

Στο Kraken θα βρείτε επίσης: Ένα ευρύ φάσμα περισσότερων από 40 άλλων κρυπτογράφησης, όπως Ethereum (ETH), Litecoin (LTC), Ripple (XRP) και άλλα.

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε πάντα να ελέγξετε την πλήρη κριτική μας στο Kraken ή να μεταβείτε απευθείας στο Κράκεν ιστοσελίδα για να μάθετε περισσότερα.

Bittrex

Bittrex είναι ένα άλλο χρηματιστήριο που σας δίνει τη δυνατότητα να αγοράσετε και να ανταλλάξετε μια ποικιλία κρυπτονομισμάτων, συμπεριλαμβανομένου του Bitcoin. Είναι γνωστοί στον κλάδο ως ένα από τα λίγα χρηματιστήρια που δεν χρεώνουν τέλη καταχώρισης για διαφορετικά έργα και έχουν φήμη για την ακεραιότητα.

Είναι σημαντικό να σημειωθεί από μια γενική οπτική γωνία, Bittrex έχει πολλούς πόντους υπέρ του. Είναι ένα από τα πιο γνωστά χρηματιστήρια στον κλάδο με την υποστήριξη μιας πολύ αξιόπιστης ομάδας που διαθέτει περισσότερα από 40 χρόνια εμπειρίας στον τομέα της πληροφορικής και ασφάλειας σε ολόκληρο τον κλάδο. Επίσης, δεν έχουν βιώσει ποτέ σημαντικές παραβιάσεις και συμμορφώνονται με τις αυστηρότερες διαδικασίες KYC και AML, ενώ ταυτόχρονα διασφαλίζουν ότι η εγγραφή είναι βολική. Η έδρα σας στις ΗΠΑ διασφαλίζει επίσης ότι λειτουργούν με πολύ διαφανή τρόπο.

Από τη σκοπιά του χρήστη και της διαπραγμάτευσης, χρησιμοποιούν τον έλεγχο ταυτότητας 2 παραγόντων ως στάνταρ, μια προηγμένη «ελαστική στρατηγική πορτοφολιού πολλαπλών σταδίων» που διασφαλίζει την ασφάλεια στο εσωτερικό τόσο σε ζεστά όσο και σε κρύα πορτοφόλια σε διάφορα σημεία. Τόσο η λίστα επιτρεπόμενων IP όσο και το πορτοφόλι για τη διασφάλιση της ασφάλειας συναλλαγών είναι επίσης σε ισχύ, ενώ ως τελικό μοναδικό χαρακτηριστικό ασφαλείας, η ανταλλαγή παρέχει μια υπηρεσία ανάκτησης για οποιαδήποτε κατάθεση κρυπτογράφησης αξίας άνω των 5.000 $. Αυτό σας καλύπτει εάν στείλετε ένα νόμισμα στο πορτοφόλι λάθος τύπου

Δέχονται επί του παρόντος κατοίκους από τη Σιγκαπούρη.

Διαβάστε την κριτική μας Bittrex ή επισκεφθείτε Bittrex.

Κανονισμός Bitcoin της Σιγκαπούρης

Το βασικό ερώτημα εδώ που μπορείτε να ρωτήσετε πρώτα επικεντρώνεται στη νομιμότητα του Bitcoin στη Σιγκαπούρη και είναι νόμιμο το Bitcoin στη Σιγκαπούρη?

Το Bitcoin είναι απολύτως νόμιμο στη Σιγκαπούρη, όπως και η εμπορία πολλών άλλων κρυπτονομισμάτων και η λειτουργία ανταλλαγών κρυπτογράφησης και υπηρεσιών. Στην πραγματικότητα, η Σιγκαπούρη και η ρυθμιστική αρχή της αγοράς της MAS υιοθετούν μια ανοιχτή προσέγγιση στο κρυπτογράφηση περισσότερο από πολλά άλλα μέρη.

Μέσα στον τελευταίο χρόνο, ο κανονισμός και η προσέγγιση του Bitcoin και άλλων κρυπτονομισμάτων στη Σιγκαπούρη εξελίχθηκε με την εφαρμογή του Νόμου για τις Υπηρεσίες Πληρωμών. Αυτό παρέχει βασικά ένα λειτουργικό πλαίσιο εντός του οποίου οι εταιρείες που λειτουργούν και παρέχουν υπηρεσίες Bitcoin και κρυπτογράφησης ρυθμίζονται και διαθέτουν άδεια βάσει της MAS.

Η πράξη χρησιμεύει επίσης για την υποστήριξη της ανάπτυξης και της χρήσης διαφόρων διαδικασιών KYC και AML. Συνολικά, μπορεί να ειπωθεί ότι η Σιγκαπούρη ακολουθεί μια πολύ ισορροπημένη και φιλική προσέγγιση για το Bitcoin και το crypto γενικά, διασφαλίζοντας ταυτόχρονα ένα ασφαλές, ασφαλές περιβάλλον συναλλαγών για να συμμετάσχετε.

Φορολογία της Crypto στη Σιγκαπούρη

Όσον αφορά τον φόρο κρυπτογράφησης και τον φόρο Bitcoin στη Σιγκαπούρη, δεν φορολογείτε τα κέρδη κρυπτογράφησης στη Σιγκαπούρη. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι δεν υπάρχει φόρος υπεραξίας στη Σιγκαπούρη.

Με αυτά τα λόγια, εάν πληρώνετε ή λαμβάνετε Bitcoin ή άλλα κρυπτονομίσματα ως πληρωμή, τότε θα πρέπει να πληρώσετε φόρο αγαθών και υπηρεσιών, την έκδοση ΦΠΑ της Σιγκαπούρης που επί του παρόντος είναι 7% και φόρο εισοδήματος που επί του παρόντος έχει το υψηλότερο επίπεδο 22%.

Δεν είμαστε φορολογικοί σύμβουλοι. Οι φορολογικοί κανονισμοί εξελίσσονται πάντα. Είναι σημαντικό να κάνετε τη δέουσα επιμέλεια και να μιλήσετε με έναν εξειδικευμένο φορολογικό σύμβουλο για θέματα που σχετίζονται με τη φορολογία.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner