Bitcoin-härät eivät ole kuolleita, laskevaa trendiä odotetaan vain hintojen rikkoutuessa nousutrendin alapuolelle: Crypto Market Daily

Perjantai, 27. maaliskuuta: Suurimmalla osalla kriittisistä valuuttamarkkinoista on edelleen epävakautta viimeisten 24 tunnin aikana, vain hieman vihreänä päivänä.

Kun yritys on yrittänyt murtautua kohti 7000 dollaria, Bitcoin (BTC) käy tällä hetkellä kauppaa noin 6700 dollaria, mikä on murto-osa päivästä, jolloin painetaan aikaa.

Eetteri (ETH) noudatti samanlaista mallia ja työnsi kohti 140 dollaria aiemmin tänä aamuna, ennen kuin laski takaisin 136 dollariin, mikä on noin puoli prosenttia viimeisten 24 tunnin aikana..

Toisin kuin muut huippumarkkinat, Ripplen XRP on kasvanut melkein 7 prosenttia päivällä. Kolmanneksi suurin kolikko onnistui paremmin, pitämällä tänä aamuna voittoja 0,17 dollarin vastusalueen ympärillä.

BTC siirtyy ratkaisevaan asentoon

1H-kaavio BTC / USD Perpetual Swap -data. Kastike: OKEx.com

Tänä aamuna BTC yritti jälleen ylittää 7000 dollaria, mutta hinta estyi ja laski nousun jälkeen 6900 dollariin. Se vaihtelee edelleen yli 6500 dollarin yli painon aikana.

OKExin markkina-analyysitiimi uskoo, että markkinat ovat siirtymässä ratkaisevaan asemaan trendin lähestyessä kolmioalueen loppua. Se on merkki siitä, että sonnien ja karhujen vahvuus on suhteellisen tasapainoinen. Viime aikoina kehittymättömän kaupankäynnin takia ei ole helppoa ennustaa hinnan suuntausta.

6400 dollaria on merkittävä asema, joka voi vaikuttaa tulevaan suuntaukseen. Jos se voi olla tehokas tuki viikonloppuna, härillä voi silti olla mahdollisuus nostaa hinta takaisin 7000 dollariin. Muuten, jos hinta laskee alle 6400 dollarin, se tarkoittaa, että nouseva trendiviiva on virheellinen. Varmista, että trendilinja tai 6400 dollaria voi tukahduttaa reboundin rikkoutumisen jälkeen, joten sijoittajat voivat olla varmoja laskutrendin muodostumisesta.

Bitcoinin yllä oleva 1 päivän kaavio osoittaa, että vaikka trendi tämän viikon alkupuolella oli tasaisesti nousussa, kun hinta lähestyy kovaa vastusaluetta 6 900–7 000 dollaria, sonnit ovat vähitellen loppumassa. Siksi härät toistuvasti nousevat korkeammalle mutta putoavat nopeasti takaisin – pysähtymiskuvio on ilmeinen.

Sen sijaan, että karhut hajoaisivat, hinta osoitti vahvaa tukea 6500 dollarilla. Nykyisestä kehityksestä huolimatta, vaikka alla oleva tuki on vahva, sonnien luottamus heikkenee vähitellen toistuvien epäonnistuneiden yritysten kanssa ja haittariski kasvaa vähitellen.

Sijoittajien tulisi kuitenkin huomata, että nousutrendiviiva tuntitasolla ei ole rikkoutunut. Mutta meidän on oltava varovaisia ​​ja ennustettava laskusuunta, koska 6400 dollarista voi tulla viitehinta, joka rikkoutuu trendirajan alle..

Vastus ja tukitasot

 • Lyhytaikainen vastustuskyky: 6900 dollaria
 • Keskipitkän aikavälin vastus: 7000 dollaria
 • Lyhytaikainen tuki: 6400 dollaria
 • Keskipitkän aikavälin tuki: 6000 dollaria

ETH voi koskettaa tukea 110-120 dollaria

4H ETH / USD Perpetual Swap -tiedot. Lähde: OKEx.com

ETH on edelleen tukahdutettu resistenssialueella 140-145 dollaria. Jos nouseva trendilinja rikkoutuu pian (lähellä $ 134) eikä reboundia ole muutamassa tunnissa tai rebound ei voi rikkoa yli $ 134: n, niin markkinat voivat edelleen olla laskusuunnassa, kunnes $ 110- $ 120 -alue.

Muista, että jos hinta rikkoo nousutrendiä ilman suuria myyntimääriä, trendi voi palautua. Jos rebound ei voi palata kolmion alueelle, se tarkoittaa, että karhuilla on etu ja että koskettaa tukialuetta välillä $ 110 – $ 120 voi olla mahdollista koskettaa. Tämä on myös merkki siitä, että toinen pohja on muodostumassa pudotettuaan 88 dollariin – sijoittajat voivat odottaa suurta nousua, jos pohja muodostuu onnistuneesti.

Yllä olevan kaavion reitti 1 tarkoittaa, että sonnit ovat hieman vahvempia. Tällöin hinnalla voi olla mahdollisuus testata 145 dollaria ja rikkoa se. Jos hinta kuitenkin rikkoo 155 dollaria, voimme odottaa laajamittaista palautumista.

Vastus ja tukitasot

 • Lyhytaikainen vastus: 145 dollaria
 • Keskipitkän aikavälin vastus: 155 dollaria
 • Lyhytaikainen tuki: 134 dollaria
 • Keskipitkän aikavälin tuki: 120 dollaria

XRP rikkoo vastustuskykyä ja uhmaa markkinoiden kehitystä

1H XRP / USD Perpetual Swap -tiedot. Lähde: OKEx.com

XRP-sonnit alkoivat yhtäkkiä tänä aamuna varhaisina aikoina ja siirtyivät kerran murtamaan 0,1750 dollarin kovan vastuksen, mutta laskivat takaisin noin 0,1710 dollariin koskettuaan 0,1840 dollariin.

Tämä ei ole ensimmäinen kerta, kun XRP on noussut koko markkinoiden kehitystä vastaan. Vuoden 2019 lopun pohjasta on jälleen tullut lyhytaikainen vastustuskohta, josta on vaikea murtautua.

Jos hinta ei kestä yli 0,1750 dollaria, se voi todistaa, että edellinen rebound-luode on käytetty loppuun. Muuten on vielä mahdollisuus jatkaa 0,1840 dollarin vastuksen testaamista.

Vastus ja tukitasot

 • Lyhytaikainen vastustuskyky: 0,1750 dollaria
 • Keskipitkän aikavälin vastus: 0,1820 dollaria
 • Lyhytaikainen tuki: 0,1710 dollaria
 • Keskipitkän aikavälin tuki: 0,1650 dollaria

Vastuuvapauslauseke: Tätä materiaalia ei pidä pitää perustana sijoituspäätösten tekemiselle, eikä sitä pidä tulkita suositukseksi sijoituspalveluihin. Digitaalisten omaisuuserien kaupankäyntiin liittyy merkittävä riski ja se voi johtaa sijoitetun pääoman menetykseen. Sinun on varmistettava, että ymmärrät täysin siihen liittyvät riskit, ja ota huomioon kokemustasosi, sijoitustavoitteesi ja pyydä tarvittaessa riippumatonta taloudellista neuvontaa.

Seuraa OKExia:

Steemit: https://steemit.com/@okex-official

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner