MassMutual køber BTC, da MicroStrategy ser sin aktieanbefaling nedklassificeret

Ugens største historier fra kryptovalutaverdenen, som du måske har gået glip af

Det har været endnu en begivenhedsrig uge i kryptovalutaverdenen. Vi har set en institutionel behemoth købe ind i BTC, da en anden større spillers aggressive køb fremkalder en nedjusteret aktieanbefaling. I mellemtiden forsøger et lands regulatorer at slå ned på krypto-til-kryptotransaktioner, mens "Crypto mor" opfordrer til en omfavnelse af blockchains frihedsprincipper.

Her er alt, hvad du måske har gået glip af på blockchain og cryptocurrency nyhedsfronten i denne uge, i denne udgave af OKEx Insights ‘Ugens Crypto News.

MassMutual investerer $ 100 millioner i BTC

Massachusetts Mutual Life Insurance Co. er blevet den seneste institution, der tilmelder sig Bitcoin-vognen efter investering 100 millioner dollars i BTC og yderligere 5 millioner dollars i en aktiepost i NYDIG, et Bitcoin-dedikeret firma inden for finansielle tjenester med 2,3 milliarder dollars under forvaltning.

Vigtigste takeaway

  • MassMutuals BTC-køb vil give det direkte eksponering for den førende kryptovaluta og signalerer, at virksomheden forventer, at andre institutionelle aktører følger trop.
  • Det amerikanske gensidige livsforsikringsselskab er virkelig en institutionel behemoth med en 169-årig historie og 235 milliarder dollars på sin generelle investeringskonto. Dens nyfundne eksponering for BTC vil sandsynligvis fremme tilliden til det digitale aktiv blandt andre institutionelle giganter.

NYAG søger at udvide påbud mod Tether

Det igangværende juridiske drama mellem New York Attorney General og kryptokursudveksling Bitfinex har set en ny udvikling i denne uge efter førstnævnte påstand om, at sidstnævnte har samarbejdet og forventer, at lånedokumenter vil blive afleveret i løbet af få uger.

Derudover er NYAG søger at forlænge et påbud, der ville forhindre Tether i at låne Bitfinex flere midler indtil 15. januar.

Vigtigste takeaway

  • Tether udsteder USDT, en UST-bundet stablecoin, der ofte omtales af virksomhedens navnebror. Den nuværende markedsværdi på USDT er ifølge $ 19.949.725.669 CoinGecko, hvilket gør det til den førende stablecoin med stor margin. Et negativt resultat for Tether i den juridiske kamp kunne sende nogle alvorlige chokbølger gennem kryptokurrencymarkedet.

Markedsværdien af ​​USDT er steget kraftigt i 2020. Kilde: CoinGecko

Frankrig er indstillet på at dekretere krypto-til-kryptotransaktionsregler

Frankrig ser ud til at blive et af de strengeste kryptolande i verden ved at regulere krypto-til-kryptotransaktioner ifølge erklæringer fra den franske kryptoforening ADAN’s præsident, Simon Polrot, og yderligere kilder – alle af dem bekræftet landets lovgivningsmæssige hensigter til The Block.

Vigtigste takeaway

  • De nye regler vil sandsynligvis komme via et dekret, der omgår parlamentarisk godkendelse.
  • Den primære drivkraft bag de potentielle regler er landets nylige erfaringer med terrorangreb – hvilket ikke vil gøre noget for at negere det igangværende stigma, der forbinder kryptokurveres primære brugssag med hvidvaskning af penge og finansiering af terrorisme..

SEC-kommissær opfordrer til ‘omfavnelse’ af kryptos frihedsprincipper

US Securities and Exchange Commissioner Hester Peirce – omtalt af nogle i kryptokurrencyområdet som "Crypto mor" – har endnu en gang gentaget sin holdning om, at tilsynsmyndighederne skal søge at omfavne den relativt nye aktivklasse. I en tale til Federalist Society i denne uge, sagde Peirce, at de "skal finde ud af en måde at omfavne de personlige frihedsprincipper, der ligger til grund for det."

Vigtigste takeaway

  • Peirce forbliver en allieret med kryptokurrencyrummet med sin insistering på, at dens underliggende teknologier øger friheden og giver løsninger til dem med begrænset adgang til traditionel finansiering – og at dette ikke bare skal damprolles af regulatorer.

MicroStrategys aggressive BTC-push forårsager en nedjusteret anbefaling

Citigroup-analytikere har nedjusteret deres anbefaling til MicroStrategy-aktier efter selskabets udstedelse af gæld for at købe mere BTC. En note fra Citigroup til klienter angivet, ifølge The Block, at "udstedelsen af ​​ny gæld til finansiering af Bitcoin-køb er aggressiv og kan være en deal-breaker for softwareinvestorer, der måske frygter, at de nu ejer en mere risikabel kapitalforvaltningsvirksomhed."

Vigtigste takeaway

  • Citigroup’s nedgraderede anbefaling fremkaldte et tocifret salg af MicroStrategy-aktiekursen.
  • MicroStrategy er en af ​​de største aktører i BTC-investeringsområdet efter at have købt mere end 40.000 BTC i 2020 – en strategi, der efter sigende ikke er universelt set blandt virksomhedens ledelse.

MicroStrategys aktiekurs faldt i denne uge efter Citigroups nedjusterede anbefaling. Kilde: Google

OKEx Insights præsenterer markedsanalyser, dybtgående funktioner, original forskning & kuraterede nyheder fra kryptoprofessionelle.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner