Hvor kan jeg købe “sikkerhedstokens”?

Sikkerhedstokener giver investorer et mere sikkert middel til at deltage i kryptomarkedet. I sin nuværende tilstand mangler kryptorummet regler. Mens mange krypto-investorer ser denne mangel på regulering som befriende, har store investorer brug for et mere sikkert fundament, før de foretager deres investeringer. Disse krav er den nøjagtige niche, som sikkerhedsmønter udfylder.

Sikkerhedsmønter afværger fremtidige regler ved at indarbejde dagens finansielle systemkrav i deres platform. Disse krav inkluderer Kend din kunde (KYC) og protokol mod hvidvask af penge. Denne juridiske strategi giver investorerne mere tillid. Det gør også kryptomarkedet til en mere attraktiv investering for store virksomheder. Lad os tage et øjeblik på at besvare spørgsmålet – Hvor kan jeg købe sikkerhedstokener?

Åben økonomi

Open Finance kom ind på markedet i 2014, hvilket gjorde platform en pioner inden for tokeniseringssektoren. Platformen udviklede sig takket være den samordnede indsats fra udvekslingsteknologer, værdipapiradvokater og erfarne kryptohandlere. Målet med platformen er at bringe mere gennemsigtighed og interoperabilitet i kryptomarkedet.

Open Finance samarbejdede med Harbour for at øge begge virksomheders rækkevidde i sektoren. Open Finance tilbyder et strømline overholdelsessystem. Derudover samarbejdede firmaet med flere finansielle institutioner. Disse strategiske partnerskaber hjælper Open Finance med at give direkte integration i deres platform.

Open Finance er live, men accepterer i øjeblikket kun amerikanske investorer. Det interessante er, at Open Finance er drevet af:

0x

0x protokol giver kryptobrugere et integreret udvekslingssystem designet eksplicit til Ethereum-baserede tokens. Ethereum fører kryptomarkedet med hensyn til oprettelse af ny token med både deres ERC-20 og ERC-721-protokoller, der ser en voksende adoption globalt. 0x-protokollen tillader overførsel af sikkerhedstokener, mens den forbliver fuldstændig kompatibel.

0x er langt den mest populære sikkerhedstokenprotokol, der bruges i dag. Platformen bruger en kombination af funktioner, herunder en integreret API-protokol, der gør det muligt for brugere at samle likviditetspuljer til deres digitale aktiver.

I fremtiden vil flere udvekslinger blive lanceret ved hjælp af denne protokol.

nul

tZERO er et af de første sikkerhedstegn udvekslinger tilgængelig for offentligheden. Konceptet bag tZERO-platformen er simpelt. Udviklerne ønskede at give investorer et blockchain-baseret alternativ til de nuværende økonomiske processer, der findes på Wall Street og andre institutionelle strukturer.

tZero via Hjemmeside

tZero via Hjemmeside


tZERO indeholder en 15c3-5 risikostyringssoftware, der giver brugerne mulighed for at give dem en blanding af proprietær teknologi, der har til formål at forbedre deres handelsmuligheder. Derudover inkluderer platformen DLR-software for at sikre, at alle deltagere er SEC-kompatible.

tZERO er i øjeblikket den mest populære børs for handel med sikkerhedstokens.

Mens ovenstående virksomheder tilbyder børser for at købe sikkerhedstokener, er der flere markedsledere, der fokuserer på at hjælpe virksomheder med at lancere disse tokens. Disse virksomheder er:

Polymath

Polymath platform tackler disse bekymringer ved at indføre en kompatibel protokol i deres tokenudvikling. Polymath bruger ST-20-protokollen. ST-20 lever på Ethereum blockchain. Protokollen inkluderer indbyggede KYC / AML-kontrol.

Polymath Investor-fordele via hjemmesiden

Polymath Investor-fordele via hjemmesiden

Polymath blev populær som en smart mulighed for tokeniseret ejendom såsom fast ejendom. Overførsel af fast ejendom via tokensalg kræver overensstemmelse med de nuværende lovbestemmelser, der regulerer varen til salg. Du har brug for et reguleret token for at overføre for at overføre regulerede aktiver.

Havn

Den San Francisco-baserede tokeniseringsplatform, Havn deler ligheder med Polymath ved, at det også mest bruges til tokenisering af virkelige aktiver. Disse aktiver kan omfatte fast ejendom, private værdipapirer, investeringsfonde, selskabskapital, kunst, og listen fortsætter. Platformen kræver overholdelse af KYC og AML for alle deltagere i hele den globale økonomi.

Havneplatformen adskiller sig fra Polymath på protokolniveau. Harbour bruger den populære ERC-20-protokol. Harbor bruger R-token til at udføre disse opgaver. R-tokens er open source og lovgivningsmæssig kompatibel fra udstedelse til sekundære handler.

En mere sikker måde at drive forretning på

Sikkerhedstokener fortsætter med at vinde popularitet, når kryptomarkedet udvides. Digitaliseringen af ​​økonomien skubbede disse tokens til almindelig brug. Nu har kryptobrugere et alternativ til branchens uregulerede karakter. Du kan forvente at se øget udvikling i denne sektor, når flere overholdelsesbestemmelser kommer i spil.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map