Hvad er en digital tegnebog?

Udtrykket “digital tegnebog” er mere populært end nogensinde før takket være introduktionen af ​​blockchain-teknologi. Disse praktiske protokoller eliminerer stort set behovet for at bære din traditionelle tegnebog. I stedet gemmer digitale tegnebøger alle dine værdifulde oplysninger via en app. Digitale tegnebøger går også under navnet “e-tegnebøger.”

Dagens digitale tegnebøger kan tjene en lang række formål. Disse mobilapplikationer giver dig mulighed for at uploade emner såsom dit kørekort, gavekort, kreditkort, billetter til underholdningsbegivenheder og transportkort. På denne måde forenkler digitale tegnebøger dine daglige aktiviteter. Du får ekstra sikkerhed, vel vidende at du ikke behøver at medbringe dine originaldokumenter. Derudover kan du gendanne mistede data via sikkerhedskopier. Prøv at gøre det med en mistet tegnebog.

Hvordan fungerer en digital tegnebog?

Heldigvis er digitale tegnebøger ikke komplekse. I de fleste tilfælde skal du bare downloade en mobil-app til digital tegnebog for at komme i gang. Disse mobile tegnebøger er ideelle af et par årsager. For det første kan de fungere på næsten enhver smartenhed. Disse enheder inkluderer smartphones, tablets og smartwatches.

For dem der er bekymrede for at opbevare alle disse data på deres mobile enhed, er der også CPU-baserede versioner af digitale tegnebøger til rådighed. Disse platforme er ikke så populære som deres mobile kolleger. De er dog lidt mere sikre, især mod tab eller tyveri. Kryptovalutaer som Bitcoin tilbyder CPU-muligheder for digital tegnebog til brugere som et mere sikkert alternativ til mobilapps.

Hvor kan jeg få en digital tegnebog?

I dag er digitale tegnebøger mere tilgængelige end nogensinde før. Du kan finde disse applikationer et stort antal steder. Et af de første steder at finde en pålidelig digital tegnebog er fra din bank. Alle større banker tilbyder en eller anden form for en digital tegnebog som supplement til deres banktjenester.

Digital tegnebog, der accepterer kreditkortbetalinger

Digital tegnebog, der accepterer kreditkortbetalinger

Derudover er der heller ikke mangel på mobile tegnebogsmuligheder tilgængelige fra tredjeparter. Gå blot til Google Play eller Apple Store, og du bliver mødt med en række populære muligheder at vælge imellem. Det er vigtigt, at du altid undersøger udbydere af e-wallet-apps, inden du downloader deres produkt. Husk, denne app er vært for masser af private og vigtige data for dig. Du skal være sikker på, at du kun følger de pålidelige alternativer.

I tilfælde af kryptokurver er der yderligere muligheder at overveje. Normalt er tegnebogen leveret af kryptos udviklere den bedste løsning. Det vil være den mest sikre. Det giver dog muligvis ikke al den fleksibilitet, du måtte have brug for. Heldigvis har tredjepartsudviklere også introduceret en række velrenommerede multi-crypto-muligheder, som du kan overveje.

Brug af en digital tegnebog til dagligdags køb

At bruge din digitale tegnebog til at foretage daglige køb er enkelt. Det første trin er at finde en købmand, der accepterer betalinger med digital tegnebog. Dette trin er let nok. Kig bare efter et digitalt tegnebogssymbol på sælgerens POS. Det er vigtigt, at der normalt er to typer digitale tegneboks-POS-systemer i dag – kontaktløse og magnetiske.

Kontaktløse terminaler giver dig mulighed for at gennemføre transaktioner via NFC, Bluetooth, WI-FI eller en anden form for trådløs transmission. Near Field Communications eller NFC-teknologi er en af ​​de hurtigst voksende typer mobile tegnebøger på markedet i øjeblikket. Denne teknologi giver dig mulighed for ubesværet at sende midler ved blot at være i nærheden af ​​POS. Til sammenligning kræver de fleste andre former for mobil tegnebogstransaktioner, at du holder telefonen op til POS direkte for at gennemføre transaktionerne.

Når du har fundet en deltagende forhandler, er du klar til at bruge din mobile tegnebog. Hold blot din smartphone til POS, og afvent en godkendelsesprompt. Når prompten besvares, skal du godkende transaktionen, og din transaktion er gennemført. Det er så let som det.

Digital tegnebog ved pengeautomater

Digitale tegnebøger gør også ATM-besøg mere behagelige og effektive. På samme måde som et POS behøver du ikke fysisk håndtere andre ting end din telefon for at gennemføre din transaktion. Du skal blot holde din smartphone nær pengeautomaten og vente på, at meddelelsen vises. Herfra kan du administrere din konto og modtage kontanter fra pengeautomaten, alt fra sikkerheden på din smartphone. Det er vigtigt, at denne funktion fortsætter med at vinde popularitet under Coronavirus-pandemien. Nu, mere end nogensinde, er berøringsfri forbrugerindstillinger ideelle.

Fordele ved en digital tegnebog

Digitale tegnebøger bringer nogle store fordele på markedet. For det første giver e-tegnebøger brugerne mere sikkerhed. Har du nogensinde mistet din tegnebog? Kan du huske, at du følte, at du blev klar over, at alle dine personlige og følsomme oplysninger nu svævede frit rundt i verden? Du kan eliminere den skræmme med en digital tegnebog.

Kreditkortoplysninger gemt på Apple Pay Digital Wallet

Kreditkortoplysninger gemt på Apple Pay Digital Wallet

Digitale tegnebøger indeholder forskellige sikkerhedsprotokoller for at sikre, at kun den retmæssige ejer får adgang til oplysningerne indeni. Afhængigt af din tegnebogsudbyder kan denne sikkerhed medføre adgangskoder, fingeraftryk eller ansigtsscanningsteknologi, 2-faktor godkendelsesteknikker og kryptering.

Organisation

Du får en masse organisation med en digital tegnebog. Du kan få adgang til alle dine oplysninger på en bekvem måde. Ikke mere grave gennem din tegnebog eller pung for at finde det ene medlemskort, du næppe nogensinde bruger, men nu har du brug for så hårdt. Ikke flere mistede eller glemte pengeautomater eller kreditkort.

Lettere

Måske er en af ​​de vigtigste grunde til at overveje en digital tegnebog det faktum, at disse apps er så meget lettere at bruge end traditionelle tegnebøger. Bortset fra ikke at skulle bære en voluminøs tegnebog med dig, får du også muligheden for ubesværet at foretage betalinger via din telefon. Når du har konfigureret din tegnebog med alle dine betalingsoplysninger og medlemskort, kan du realisere nogle reelle besparelser. Nu har du altid dine rabatoplysninger ved hånden.

Digitale tegnebøger

I dag er der alle typer udbydere af digitale tegnebøger til din tjeneste. På grund af den følsomme karakter af oplysningerne i din tegnebog, herunder muligheden for at få adgang til din bankkonto, er det dog vigtigt kun at holde sig til velrenommerede mærker. Her er de bedste valg af digital tegnebog:

Ikke-krypto digitale tegnebogsindstillinger

Når du hører ordet “digital tegnebog”, kan du antage, at dette udtryk er eksklusivt for blockchain-rummet. I virkeligheden udviklede digitale tegnebøger sig adskilt fra blockchain-teknologi, skønt i samme tidsramme. Store finansielle udbydere har altid været interesseret i måder at forenkle brugertransaktioner på. Derfor var digitale tegnebøger altid et emne af interesse for udviklere af finansielle tjenester.

I dag har forbrugerne adgang til flere digitale tegnebøger end nogensinde. Nye udbydere fortsætter med at komme ind i rummet, alt sammen med deres unikke funktioner og indstillinger. Da rummet bliver mere overfyldt, er det vigtigt at anerkende pionererne i sektoren:

PayPal One Touch

PayPal OneTouch-platformen kommer fra et af de ældste store digitale betalingsselskaber i verden – PayPal. Som sådan udnytter denne platform netværket fra denne etablerede udbyder for at give dig mulighed for at bruge din e-tegnebog næsten overalt. Derudover strømliner platformen PayPals mest populære tjenester. Du kan sende, modtage og anmode om penge direkte fra tegnebogens grænseflade.

Venmo

Venmo er en af ​​de mest populære apps til digital tegnebog i verden. Fra og med 2019 registrerede betalingsappen over 40 millioner aktive brugere. En af de bedste dele om Venmo er, at mange virksomheder har taget appen til sig. Denne støtte fra det offentlige og erhvervssektoren skubber mobil tegnebogoptagelse til nye højder.

Venmo blev så populær takket være forskellige årsager. Det er vigtigt, at Venmo leverer gratis bankoverførsler til brugerne. Den gennemsnitlige bankoverførselstid kan tage 3 dage med appen, men du kan fremskynde pengene for yderligere 1%. Især købte PayPal Venmo i 2016 som en del af $ 800 millioner Braintree-erhvervelsen.

Samsung Pay

Samsung var et af de første firmaer, der erkendte behovet for flere muligheder for digital tegnebog i rummet. Som sådan kom Samsung Pay tilbage på markedet i 2011. I dag er platformen stærkere end nogensinde. Du kan betale personligt, i appen eller online ved hjælp af grænsefladen. Den eneste ulempe ved platformen er, at du skal eje en Samsung Smartphone for at bruge den.

Apple Pay

Apply Pay kom som et svar på Samsung Pay. Denne e-tegnebog indeholder alle de funktioner, du forventer af et af de mest anerkendte navne i teknologibranchen. I henhold til virksomhedspolitikken gælder Apply Pay udelukkende for brugere af iPhone eller Apple Watch. Platformen giver iPhone-brugere mulighed for at foretage transaktioner i butikken og online direkte fra deres enheder.

Apple Pay har ført an med hensyn til sikkerhed i sektoren. Platformen indeholder et indbygget ID-verifikationssystem. Systemet kræver, at du angiver et Face-ID eller en PIN-kode for at bekræfte transaktioner.

eWallet

EWallet-appen er en ekstremt alsidig app, der er tilgængelig på Apple-, Android-, Mac- eller Windows-desktops. Denne unikke platform passer ikke til den normale funktionalitet i en digital tegnebog, fordi du ikke kan sende eller modtage betalinger. Imidlertid kan platformen gemme alle dine følsomme økonomiske oplysninger på et sikkert online sted, som du kan få adgang til fra enhver enhed globalt.

Sammen med muligheden for at holde dine kredit- og betalingskortoplysninger kan eWallets gemme dine pas, forsikringskort, loyalitetsprogramkort, bibliotekskort og endda dine hyppige flyerkort til flyselskabet. Al denne funktionalitet koster dig omkring $ 9,99.

Indstillinger for Crypto Digital Wallet

Digitale tegnebøger er en kernekomponent i blockchain-infrastrukturen. De er hovedgrænsefladen til kryptokurrencyinteraktioner. Derfor er disse digitale pengeskabe beregnet til at opbevare dine private nøgler sikkert. Derudover interagerer de med forskellige komponenter inden for blockchain-økosystemet for at lette transaktioner

Bitcoin.org Digital tegnebog

Bitcoin.org Digital tegnebog

De fleste store kryptokurrencyprojekter som Bitcoin, Ethereum og Monero giver en indfødt tegnebog. I de fleste tilfælde er udvikleren tegnebog indstilling den mest sikre. Du kan sende, modtage, overvåge markeder og endda placere dine mønter for at tjene mere afhængigt af den type kryptokurrency, du har.

Tredjeparts digitale tegnebøger designet til at understøtte kryptokurver er den mest populære mulighed. Disse tegnebøger giver brugerne mere interoperabilitet på markedet. For eksempel tegnebøger som f.eks Jaxx, giver dig mulighed for at gemme flere kryptokurver i samme tegnebog. Du kan også få adgang til værdifulde markedsdata inklusive volumen, nyheder og block explorers.

Bekymringer for Digital Wallet

Et af hovedproblemerne omkring vedtagelse af digital tegnebog stammer fra teknologiske begrænsninger, ikke fra protokollerne, men af ​​de enheder, de kører på. Dybest set er selv den bedste digitale tegnebog i verden ubrugelig, hvis dit telefonbatteri dør. Du har muligvis tidligere behandlet et afvist eller mistet kreditkort, men forestil dig et, der skal opkræves, før du kan bruge det. I ekstreme situationer kan brugerne efterlades uden adgang til deres midler.

Det traditionelle system fungerer stadig

En anden vigtig vejspærring over for vedtagelse af digital tegnebog er det faktum, at de fleste stadig foretrækker at bruge plast og kontanter. Undersøgelser har vist, at forbrugere ikke føler noget reelt behov for at opgradere deres betalingssystemer i øjeblikket. Faktisk ser 3 ud af 4 forbrugere ikke punkt i opgraderingen i øjeblikket.

Tillidsproblemer

Ifølge undersøgelser fra YouGov mener 43% af forbrugerne ikke, at mobile tegnebøger er sikre. Derudover er omkring 38% bekymrede for at miste deres enhed. Din mobil tegnebog hjælper dig ikke meget, hvis du ikke kan finde din telefon.

Digitale tegnebøger – Fremtidens økonomi

På trods af disse bekymringer kræver den digitale økonomi, at digitale tegnebøger fungerer. Du kan forvente at se disse protokoller fortsat være en kritisk komponent i den finansielle sektor fremad. Indtil videre ser blockchain-revolutionen ud til at skubbe digitale tegnebøger endnu en gang.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner