Tillykke med fødselsdagen, OKEx!

Fejrer vores fortid, inspirerer fremtiden

Du kender os måske som den førende kryptobørs på The Blockchain Island, men ved du, at vi fejrer vores 2-års jubilæum den 31. oktober?

OKEx er kommet langt for at blive en af ​​verdens største børser for digitale aktiver og futures. Siden etableringen har vi allerede noteret over 400 futures og spot trading par og kan prale af en høj handelsvolumen. Alligevel har tingene ikke været alle rosenrøde for os, især når vi hele tiden skal møde beskyldninger og kritik fra konkurrenter.

I dag vender vi en ny side med et robust OKB-økosystem, forbedrede handels- og sikkerhedssystemer, innovative projekter og global ekspansion. For at fejre denne vigtige lejlighed, lad os se frem til disse spændende projekter, som vi har arbejdet med i flere måneder, og som forventes at komme i 2020!

Global selvreguleret organisation (SRO)

1.jpeg

Som brancheleder har vi dristigt taget et skridt fremad for at gøre tingene bedre for hele branchen. Kun ved at arbejde sammen kan børser sætte standarder for at indføre økonomisk sikkerhed for millioner af mennesker, det er derfor, vi oprettede en global selvreguleret organisation (SRO) for at forbinde andre børser i branchen.

Annonceret under hovedtonen på DELTA-topmødet, SRO er et standardsæt af praksis og politikker der er på plads. Det er en uafhængig, medlemsbaseret organisation, der er åben for udveksling af alle størrelser og jurisdiktioner. SRO opfordrer medlemmer i det globale kryptohandelssamfund til at gå sammen om at etablere standarder for markedsføring, lister og fjernelse af digitale aktiver, og andre ting, der er kritiske for væksten i hele branchen.

Vi håber, at medlemsudvekslinger kan arbejde sammen for at definere og vedtage standarder for at fremme digital aktivoptagelse globalt og tilføre værdi til samfundet ved at beskytte investorer og forhandlere og samtidig fremme innovation i hele OKB-økosystemet.

OKKæde & OKDEx

OKB_800x418_1.jpg

Det sker endelig – den nye proprietære blockchain OKChain ”er på det sidste udviklingsstadium, og testnet er ved at blive lanceret. Når OKChain bliver stabil, migrerer vi OKB, det oprindelige token i netværket, fra Ethereum ERC-20 token til vores eget OKChain mainnet.

Vores første decentrale børs (DEX) vil også være tilgængelig på netværket på det tidspunkt, og vi åbner supernodevalget for blockchain. Med OKB kan brugerne stemme på deres foretrukne supernode-kandidat og afregne transaktionsgebyrer på OKDEx. OKB vil også blive brugt til forsalg af token, og projektteams skal betale supernoder OKB som servicegebyrer i fremtiden.

USDT-margineret & Token-margined kontrakter & Bytter

1_csQFSEVwwB9P7nhms9hU2w.jpeg

Efterspørgslen efter futureshandel har altid været stærk i kryptoindustrien, og mange kryptobørser søger at komme ind i rummet. For at tilbyde brugerne flere muligheder inden for handel lancerer vi meget snart futures på Tether’s USDT, der planlægges at gå live i november i år.

De to nye afledte instrumenter giver brugerne mulighed for at åbne gearede positioner eller gå ind i en gearet position for at købe eller sælge et aktiv, i dette tilfælde med USDT.

Ved kun at bruge USDT som sikkerhed kan brugerne nu åbne BTC, ETH og andre kontrakter uden besværet med at skifte mellem forskellige kryptovalutaer, sparer tid og omkostninger.

USDT Futures Contracts vil blive lanceret den 14. november, og simuleringen starter den 5. november. USDT Perpetual Swap vil blive lanceret den 9. december, og simuleringen starter den 30. november.

OKMSX, en sikkerhedsudveksling af digitale aktiver

1_lkWdZAzZg5pw_xcMEbu_dQ.jpeg

Efter at have flyttet vores hovedkvarter til Malta, har vi gået sammen med MSX, den digitale og fintech-del af Malta Stock Exchange Holdings, for at co-lancere en ny børs til støtte for Maltas Blockchain Island-initiativ. Dette joint venture markerer vores tillid til den maltesiske regering såvel som vores forpligtelse til at levere et effektivt, sikkert og gennemsigtigt blockchain-handelsmiljø til brugere over hele verden.

Andy Cheung, vores chef for operationer, henviste til handelsplatformen som en “institutionel udveksling af sikkerhedstokener”, der vil udnytte børsens “digitale aktivoperationer og teknologiekspertise”. OKMSX har udnyttet Maltas fondsbørs erfaringer med overholdelse af lovgivning i et år og nærmer sig nu sin sidste udviklingsfase med lancering forventes i første halvdel af 2020.

Flere OKB-applikationer

Siden OKB-migrationen til Ethereum blockchain i april i år har vi bestræbt os på at fremskynde masseadoptagelsen af ​​vores oprindelige token i så mange aspekter i det daglige liv som muligt. For nylig er vi stolte over at have introduceret på vores CEO Jay Haos Twitter 14 nye måder, hvorpå du kan bruge din OKB, herunder modtagelse af finansielle tjenester, forbedring af din cybersikkerhed og online shopping osv.. !

1_4_PNFfj_AAaQfE8EJ8ikcg.jpeg

Vi vil oprigtigt udtrykke vores største tak til vores kunder, partnere og alle, der har støttet og stået ved os. Vi vil fortsætte med at perfektionere det robuste blockchain-økosystem for brugere, og vi er klar til at forbinde fremragende innovative blockchain-projekter for at lette øko-udviklingen for OKEx og for at fremme fremskridt inden for blockchain og digitale aktiver.

Om OKEx

Verdens største og mest forskelligartede kryptokurrencymarked, OKEx, er hvor kryptohandlere, minearbejdere og institutionelle investorer kommer til at styre kryptoaktiver, forbedre investeringsmuligheder og afdække risici. Vi tilbyder spot- og derivathandel, inklusive futures, evig swap og optioner, af større kryptovalutaer, hvilket giver investorer stor fleksibilitet i formuleringen af ​​deres strategier for at maksimere gevinster og mindske risici.

Mediekontakt:

Vivien Choi

E-mail: [email protected]

@vivienchoi

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner