OKExChain indhenter udvikling af offentlige kæder, ikke kun som udvidelse af OKEx

Midt i den hurtige udvikling af blockchain-industrien er konkurrencen mellem industrigiganter steget til en ny højde – den offentlige kæde, en af ​​de vigtigste blockchain-infrastrukturer. OKChain testnet, den kommercielle offentlige kæde udviklet af OKEx, er for nylig gået live og giver validatorer mulighed for at køre noder på det. Derudover har OKChain igangsat sin første Hackathon for at fremme oprettelsen af ​​decentrale applikationer i sit globale samfund.

Inden for kun to måneder efter lanceringen uploadede OKChain allerede sin kode til Github i april, mens den tidligste mover i udvekslingen af ​​offentlig kædesfære stadig ikke er gået open source endnu. OKChain lancerede i maj 0.10-versionen og afslørede valideringsudvælgelses- og udbyttemekanismen og blev den første offentlige kæde udviklet af krypto-udveksling for at understøtte adgangen til tredjepartsinstitutioner.

”I overensstemmelse med den oprindelige ånd i blockchain bliver OKChain ikke en udvidelse af børsen, men en uafhængig økologi. Vi ser frem til at co-konstruere et åbent, decentralt, praktisk og forskelligt økosystem med vores globale brugere, ”sagde Jay Hao, administrerende direktør for OKEx. “Nu kan brugerne realisere deres vilje gennem afstemningsmekanismen, udvikle deres egen DEX eller dApp og frit liste deres egne handelspar baseret på den nyeste version af OKChain testnet.”

Den første Hackathon

OKChain opfordrer nu til verdensomspændende udviklere til at deltage i “Hackathon”, for at oprette tjenester og produkter baseret på OKChain, herunder udviklingsværktøjer, delegator-serviceprodukter, market computing-plugin, SDK og staking-serviceprodukter. Kampagnen er åben indtil 20. juli 2020, og vinderen kan modtage op til $ 5000 svarende til OKB som en belønning.

Efterhånden som flere udviklere og brugere slutter sig til OKChain testnet, kan test af OKChain accelereres betydeligt, og det forventes, at OKChain-serien snart lanceres.

OKChain, en “grundlæggende” af ægte decentralisering

OKChain er forskellig fra andre udvekslingskæder, den mest decentraliserede, den fundamentalistiske af offentlige kæder. OKChain udnytter fuldt ud karakteren af ​​peer-to-peer-netværk og implementerer irreversibilitet og effektiv autonomi i sin kildekode, hvilket betyder, at alle deltagere på OKChain, herunder dets udvikler OKEx, ikke er i stand til at kontrollere eller manipulere den offentlige kæde.

Ved at vedtage et “peer-to-peer-netværk” muliggør OKChain en høj autonomi for knudepunktløbere, i stedet for at kræve, at noder sender et forslag til den offentlige kæde “guvernør” inden hver bevægelse som andre udveksler offentlige kæder. For eksempel kan node-løbere beslutte at liste eller fjerne lister over eventuelle kryptovalutaer eller handelspar eller udvikle DEX og dApp alene uden at skulle forudindhente nogen tilladelse.

Afstemningsmekanismen garanterer også, at OKChain forbliver decentraliseret. Enhver OKT-indehaver (det oprindelige token af ​​OKChain), der har sat OKT, kan vælge at blive en “Almindelig vælger” for at stemme på validatorer direkte eller delegere deres stemmeret til en anden konto, kaldet “proxy-vælger” for at stemme på deres vegne. Hver vælger har lov til at stemme på op til 30 validatorkandidater, og der vælges 21 topvalidatorer med det højeste antal stemmer.

Det er bevist, at “at vælge et par gode” er mere fejltolerant end “at vælge den bedste”. Desuden kan det også svække indflydelsen fra store OKT-indehavere, især i den indledende fase af OKChain-mainnet-lanceringen, hvilket undgår muligheden for, at nogle få mennesker manipulerer den offentlige kæde.

Den eneste kæde med en inflationsøkonomisk model

Sammenlignet med andre udvekslingskæder er OKChain den eneste kæde, der udsteder et nyt token, OKT, der fungerer som det oprindelige token. Derfor er OKT den eneste inflationære native-token blandt alle børser i offentligheden.

Modsætningen mellem inflation og deflation afspejler faktisk de forskellige krav mellem de to aktører, der er involveret i et offentligt kædeøkosystem – token hodlers og public chain-brugere (inklusive dApp-udviklere).

Token hodlers håber, at prisen på token vil gå højere for at opnå en fortjeneste, mens den alt for høje tokenpris øger omkostningerne ved at bruge tokenet og mindsker det aktive niveau i den offentlige kæde, som andre brugere ønsker at undgå.


Deflationsmodel vil forværre interessekonflikten mellem brugere og hodlers. Da gebyrerne fortsætter med at stige, falder antallet af brugere og gebyrindtægterne. Værdien af ​​den offentlige kæde og dens oprindelige token vil i sidste ende gå tabt.

OKChain omgik dette problem på forhånd ved at udstede OKT, i stedet for at bruge OKB, det globale værktøjstoken, der blev vedtaget af OKEx, fordi OKB er et absolut deflationært token nu.

Den seneste version sænker omkostningerne ved knuder, mens den tilbyder flere indtægtskilder

I 0.10-versionen var OKChain banebrydende for konceptet “OpenDEX-model” og “DEX-operatør”, hvorunder al den nødvendige teknologi vil blive leveret til noder af OKChain. Samtidig skelnes der mellem offentlig kædeoperatør og DEX-operatør, som blev kombineret som en i de fleste tilfælde før, hvilket betyder, at noder ikke kun behøver at betale høje omkostninger for server og teknologi, de vil også eje den fremtidige kontinuerlige fordele.

Ved at deltage i OKChain gennem forskellige identiteter kan brugerne opnå flere fordele fra f.eks. Blokeringsgenerering, afstemningsbelønning, matchende gebyr, transaktionsgebyr osv..

Ende

Om OKEx

Verdens største og mest forskelligartede kryptokurrencymarked, OKEx, er hvor kryptohandlere, minearbejdere og institutionelle investorer kommer til at styre kryptoaktiver, forbedre investeringsmuligheder og afdække risici. Vi tilbyder spot- og derivathandel, inklusive futures, evig swap og optioner, af større kryptovalutaer, hvilket giver investorer stor fleksibilitet i formuleringen af ​​deres strategier for at maksimere gevinster og mindske risici.

Mediekontakt:

Vivien Choi

E-mail: [email protected]

@vivienchoi

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map