OKEx til at liste DMG og CELO, forstærke ambitiøs holdning til udviklingen af ​​DeFi

Valletta, Malta, 15. juli 2020 – OKEx (www.okex.com), en verdensledende kryptokurrency spot- og derivatudveksling, har i dag meddelt, at de vil liste to nye DeFi-projekter: DMM Governance Token (DMG) og Celo Gold (CELO) med handelspar mod Tether (USDT) og Bitcoin (BTC).

DMG-spothandel begynder kl. 17:00 UTC den 17. juli, mens indskud af DMG vil være tilgængelige fra kl. 3:00 UTC 16. juli. Udbetalinger starter kl. 3:00 UTC den 20. juli. For CELO skal spothandel starter kl. 7:00 UTC den 17. juli. Indskud og udbetalinger vil være tilgængelige fra henholdsvis kl. 4:00 UTC 16. juli og 9:00 UTC 20. juni.

Efter noteringen af ​​et af de mest lovende og populære projekter i DeFi-rummet, Compound (COMP), konsoliderer denne seneste beslutning fra OKEx om at tilføje yderligere to DeFi-projekter til sine brugere børsens bullish holdning til den fortsatte udvikling af DeFi-branchen..

”OKEx har længe betragtet DeFi som en af ​​de vigtigste udviklingsretninger for blockchain og cryptocurrency. Fra passiv indkomst til digital valutaudlån, som innovator i branchen, har OKEx udvidet vores fodaftryk på denne voksende arena, ”sagde OKEx CEO Jay Hao.

”Vi er meget glade for at se projekter som DMG og CELO med innovative gennembrud inden for udlån og stablecoin, da vi mener, at de repræsenterer den fremtidige innovative retning for DeFi og blockchain.”

Stablecoins, udlån og DEX’er fremmer udviklingen af ​​traditionel DeFi

Hvis udviklingen af ​​DeFi blev opdelt i flere faser, ville august 2018 – da begrebet DeFi først blev foreslået – til 2019 være dens spirende periode.

I august 2018 offentliggjorde Brendan Forster, en medstifter af kryptolåneplatformen Dharma, en artikel kaldet "Annoncering af De.Fi, et fællesskab af decentraliserede finansieringsplatforme," som officielt meddelte fødslen af ​​DeFi.

2019 kaldes også det første år af DeFi. Da folk gradvist kom til at forstå blockchain, er fordelene ved DeFis stærke sikkerhed, høje gennemsigtighed og beskyttelse af privatlivets fred også gradvis blevet kendt for offentligheden.

DeFi-forslagsstiller Brendan Forster mener, at DeFi skal have fire hovedegenskaber: 1) bygges på blockchain, 2) tilhører det økonomiske felt, 3) har kode, der er open source, og 4) har stabile udviklere. Fra og med første halvdel af 2020 kan alle finansielle produkter baseret på et blockchain-netværk, herunder kryptovaluta, smarte kontrakter, protokoller og DApps, kaldes DeFi.

På dette tidspunkt er en række DeFi-produkter begyndt at dukke op, og den pludselige stigning i Compound skubbede utvivlsomt dette stadium til et klimaks.

Opdeling af DeFi-applikationer efter type. Kilde: OKEx-forskning

Selvom andelen af ​​infrastruktur / udviklingsværktøjer (22%) og dataanalyse (17%) er relativt høj, er det, der virkelig er kendt og fremmer den videre udvikling af DeFi, finansielle applikationer, herunder stablecoins, udlån og decentraliserede børser – som er også de mest lovende numre fra DeFi.

Set i forhold til de samlede aktiver, der er låst på DeFi-protokoller, har udlån en absolut fordel. Fem DeFi-udlånsprojekter er inkluderet i top 10 på hele markedet. Blandt dem er Compound i øjeblikket det projekt med den højeste markedsværdi af låste aktiver efterfulgt af Maker – hvis styringstoken også er angivet på OKEx. Derudover indtager den decentrale børsbalancer også en position blandt top 10.


Kilde: OKEx-forskning

Posttraditionel DeFi-periode: Innovation vil dominere udviklingen af ​​DeFi

Da vi kom ind i 2020, gik løbet mod DeFi ind i et nyt kapitel.

“Mens DeFi udvikler sig hurtigt, bør vi ikke ignorere de skjulte farer med hensyn til sikkerhed og økonomiske modeller osv.,” Sagde Jay Hao.

”Desuden er udviklingsretningen for DeFi at slippe af med afhængigheden af ​​det udbytte, som begrebet ‘blockchain’ medfører og fokusere på applikationsscenarierne for at løse problemet med ikke-banket under det eksisterende verdensfinansielle system. I betragtning af det er innovation den eneste udvej. ”

Forskellig fra andre DeFi-udlånsprojekter tilbyder DMM, fundamentet bag DMG, en onchain-til-offchain-udlånstjeneste. For eksempel overstiger mængden af ​​penge i lån, der i øjeblikket genereres af pantsatte biler i USA, 8,7 millioner dollars. Ved at transplantere denne realkreditlånsmodel forventes det, at DMM vil give brugerne cryptocurrency-lånetjenester i form af fysiske realkreditlån.

DMM-satser. Kilde: DeFi Money Market

CELO sigter mod at opbygge et globalt finansielt system, der leverer finansielle tjenester til mennesker over hele verden – som muligvis ikke har bankkonti – via deres smartphones.

Etableret i en åben offentlig kæde med bevis for indsats, den mest bemærkelsesværdige funktion ved CELO er dens lette identitetsprotokol, som kan kortlægge hash af en offentlig nøgle og et mobiltelefonnummer, så brugerne kan sende CELO Dollars til den adresse, der svarer til telefonnummeret uden den komplekse offentlige nøgle-adresse. Så enhver med en smartphone kan nemt sende digital valuta til enhver anden smartphone hvor som helst i verden.

”OKEx sætter pris på innovationen af ​​DMG og CELO i DeFi, og vi mener også, at flere og flere sådanne innovative og praktiske projekter vil dukke op i fremtiden. Som en pioner i branchen er vi meget villige til at samarbejde med den for at fremme den videre udvikling af DeFi, ”bemærkede Jay Hao.

ENDE

Om OKEx

OKEx er en verdensledende kryptovaluta-spot og derivatudveksling og tilbyder den mest forskelligartede markedsplads, hvor globale kryptohandlere, minearbejdere og institutionelle investorer kommer til at styre kryptoaktiver, forbedre investeringsmuligheder og afdække risici. Vi leverer spot- og derivathandel – inklusive futures, evig swap og optioner – af større kryptovalutaer, hvilket giver investorer fleksibilitet til at formulere deres strategier for at maksimere gevinster og mindske risici.

Mediekontakt

Vivien Choi

E-mail: [e-mail beskyttet]

@vivienchoi

Følg OKEx

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map