OKEx taler om OKBs miljøudvikling sammen med dets 1-års jubilæum

OKEx, en Malta-baseret verdensledende udveksling af digitale aktiver, byder velkommen til første årsdagen for OKB, det globale utility-token vedtaget af OKEx. OKB blev officielt lanceret den 22. marts 2018 af OK Blockchain Foundation og er blevet tilpasset af OKEx og anvendt på OKEx’s globale økosystem, som inkluderer Happy Friday, OKB Trading Market, Listing Vote, OKETT, OKNodes, Global Partners, Prime Investors og Designated Merchants . I mellemtiden annoncerede OKEx også at lancere OKDEX, den første decentrale børs på OKChain, og åbne superknudevalget til blockchain.

"Vi tager oprigtig taknemmelighed for at takke alle de 1 millioner OKB-indehavere, der har bidraget til den kæmpestore 15,6 mia. OKB-handelsvolumen i det forløbne år. Dette markerer en vigtig milepæl, som OKB begynder at blomstre efter oprettelse af et konkret fundament," sagde Andy Cheung, operationschef for OKEx. "Det er simpelt i OKEx, vi stræber efter at være en trendsætter og forpligter os til at opbygge et robust blockchain-økosystem med handlende. Med et sådant resultat føler vi os stærkere for at fortsætte med at drive fremskridt inden for blockchain og digitale aktiver."

1. Hvornår bliver OKB sat på blockchain?

Årsagen til, at OKB ikke har været i kæden, var, at vores driftsteam i hemmelighed udviklede en egen blockchain – OKChain. I øjeblikket er OKChain i den endelige udviklingsfase, og vi forventer at lancere det på et testnet i juni 2019. På grund af et stort antal brugere, der opfordrer til, at OKB bliver sat på blockchain, har vores team efter overvejelser besluttet at sætte det på ERC-20 blockchain først inden udgangen af ​​april. Når OKChain bliver stabil, migreres OKB fra ERC-20-netværket til OKChain-mainnet. På det tidspunkt vil OKB være det oprindelige token til OKChain-netværket, som kan bruges til at afregne transaktionsgebyrer eller bruges i de Dapps, der er udviklet på OKChain..

2. Hvad er brugen af ​​OKChain?

Vi lancerer OKExs første decentrale børs (DEX) på OKChain og åbner superknudevalget til blockchain. Med OKB kan man stemme på sin foretrukne superknudekandidat og afregne transaktionsgebyrer på OKDEx. OKB vil også blive brugt til token-for-salg, og projektteams skal betale supernoder OKB som servicegebyr i fremtiden.

3. Den samlede levering af OKB er 1 mia. Nu hvor 300 millioner allerede er i omløb, hvornår frigives de resterende 700 millioner?

I øjeblikket er der 700 millioner OKB låst. 300 millioner af det vil blive givet til OKEx-brugere gennem vores loyalitetsprogram, mens de resterende 400 millioner tilhører OK Blockchain Foundation og driftsteamet. For at opbygge OKB-økosystemet mere effektivt vil frigivelsen af ​​de 700 millioner OKB dog blive forsinket fra 2020 til 2022. Vi meddeler en yderligere meddelelse 6 måneder i forvejen for at informere offentligheden om, hvorvidt vi forlænger låseperioden eller frigiv tokens i batches.

4. Vil den glade fredag ​​fortsætte?

Siden den første Happy Friday den 20. april 2018 har vi allerede distribueret 32954.12BTC til over 1 million OKB-indehavere. Men fra den 22. marts 2019 optimerer vi distributionsreglen. Snapshot og distributionsforhold forbliver uændret. Distributionsmængden af ​​BTC vil dog først blive brugt til tilbagekøb af OKB, og derefter fordeles OKB-beløbet til OKB-indehavere i henhold til de eksisterende regler for øjebliksbillede og distribution.

5. Vil OKB blive anvendt på OKExs nye platform – OK Jumpstart?

Som en ny platform til salg af værktøjstoken er OKB det eneste token, der accepteres i OK Jumpstart. For projekter af høj kvalitet og tidlige iværksættere antages det, at IEO-modellen er en ideel metode for dem at starte. Alle projekter, der lanceres på OK Jumpstart, vil blive noteret på vores spotmarked, og dem med fremragende præstation vil endda have en chance for at blive noteret på vores C2C- og derivatmarkeder. OK Jumpstart er dedikeret til at hjælpe potentielle startups. Vi værdsætter kvalitet frem for kvantitet. Vi er allerede involveret i samtaler med projektteams rundt om i verden. Snart vil vi annoncere det allerførste jumpstart-projekt og åbent salg til OKEx-brugere, der opfylder vores KYC-krav og holder OKB.

ENDE

Om OKEx

Verdens største og mest forskelligartede kryptovalutamarked, OKEx, er hvor globale kryptohandlere, minearbejdere og institutionelle investorer kommer til at styre kryptoaktiver, forbedre investeringsmuligheder og afdække risici. Vi leverer spot- og derivathandel, herunder futures, evig swap og optioner, af større kryptovalutaer, hvilket giver investorerne stor fleksibilitet i formuleringen af ​​deres strategier for at maksimere gevinster og mindske risici.


Mediekontakt:

Vivien Choi

E-mail: [e-mail beskyttet]

@vivienchoi

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map