OKEx lancerer Latinamerikansk Fiat Gateway With Settle Network

Valletta, Malta, 3. juli 2020 – OKEx (www.okex.com), en verdensledende kryptokurrency spot og derivatudveksling, har nået et strategisk partnerskab med Settle Network, en global leverandør af fiat-kryptoløsninger. Via sidstnævnte produkt, Latamex, kan OKEx-brugere nu købe Bitcoin (BTC) og ether (ETH) på børsen med argentinsk peso (ARS), brasiliansk real (BRL) og mexicansk peso (MXN) ved hjælp af en direkte bankoverførsel.

Settle Network er det største afregningsnetværk for digitale aktiver i Latinamerika til udveksling og grænseoverskridende betalinger, der giver programmatisk interoperabilitet mellem traditionelle og digitale aktiver ved at udnytte finansiel infrastruktur i LATAM-lande..

”Et af de vigtige mål for OKEx er at sætte alle i stand til at nyde formidlingsfri finansielle tjenester ved at fremme den blockchain-drevne økonomi. Til det er det vigtigt at sænke tærsklen for udveksling mellem kryptovalutaer og fiatvalutaer for at dække brugere i flere lande og regioner, ”sagde Jay Hao, administrerende direktør for OKEx og tilføjede:

”Samarbejdet med Settle Network er af strategisk betydning for OKEx. Latinamerikanske brugere kan nu købe BTC og ETH med flere lokale valutaer på en kompatibel måde gennem bankoverførsler. I fremtiden vil OKEx fortsætte med at udvide dækningen af ​​fiat-valutaer for at give flere brugere mulighed for at købe kryptokurver mere bekvemt. ”

Da verdensøkonomien har været udsat for tilbageslag i nogen tid, er folk begyndt at reflektere over problemerne i det eksisterende finansielle system – blandt hvilke det ikke-bankede er blevet et uundgåeligt emne. I øjeblikket har omkring 2 milliarder voksne overalt ikke bankkonti, og latinamerikanere udgør en stor del af dem. Uanset hvad det er, takket være dets formidlingsfrie natur, er kryptokurrency begyndt at spille en stadig vigtigere rolle inden for finansielle tjenester.

”Latinamerika har vist sig at være et af de største markeder med reel anvendelse af sager, ” sagde Pablo Orlando, grundlægger og administrerende direktør for Settle Network. Han tilføjede:

"Derfor er det så vigtigt at aktivere kryptoadgang med fiat. OKEx har den rette vision om at åbne muligheden for at købe kryptokurver med argentinske pesos, brasilianske real og mexicanske pesos for sine Latam-handlende. Vi er glade for at fortsætte med at åbne og styrke markeder for dem overalt i regionen, land for land."

For de fleste er det første skridt til at nyde blockchain-drevne finansielle tjenester at konvertere lokale valutaer til kryptovalutaer. Fra nu af har OKEx støttet et stort antal fiat-valutaer over hele verden. Takket være partnerskabet med Settle Network gennem dets brede vifte af produkter – såsom Latamex, Settle X, PSP Xramp osv. – får OKEx-brugere en meget forbedret oplevelse inden for krypto-til-fiat-handel og betalingsbehandling gennem bankoverførsler.

ENDE

Om OKEx

OKEx er en verdensledende kryptovaluta-spot og derivatudveksling og tilbyder den mest forskelligartede markedsplads, hvor globale kryptohandlere, minearbejdere og institutionelle investorer kommer til at styre kryptoaktiver, forbedre investeringsmuligheder og afdække risici. Vi leverer spot- og derivathandel – inklusive futures, evig swap og optioner – af større kryptovalutaer, hvilket giver investorer fleksibilitet til at formulere deres strategier for at maksimere gevinster og mindske risici.

Om Settle Network :

Settle Network er det største afregningsnetværk for digitale aktiver på tværs af LATAM (Latinamerika) til udveksling og grænseoverskridende betalinger. Settle Network leverer programmatisk interoperabilitet mellem traditionelle og digitale aktiver ved at udnytte den finansielle infrastruktur i hvert land, det opererer i – dækker de mest relevante markeder, herunder de største banker og tusindvis af kontante detailhandelssteder. Dette muliggør ubegrænset og kompatibel interoperabilitet mellem digitale aktiver og de vigtigste lokale valutaer. Settle Network har en række produkter som Latamex (den største krypto-til-fiat-gateway i Latinamerika), Settle X (betalingsløsninger til virksomheder, herunder stablecoin-udstedelsesløsninger) og PSP Xramp (betalingsbehandlingsløsninger), blandt andre.

Mediekontakt:


Vivien Choi

E-mail: [e-mail beskyttet]

@vivienchoi

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map