OKEx forbedrer understøttelsen af ​​DeFi-vækst med sit sikre prisfeed, OKEx Oracle

Malta 12. august 2020 – OKEx (www.okex.com), en verdensledende kryptokurrency spot og derivatudveksling, fremmer yderligere væksten i DeFi-rummet gennem OKEx Oracle, dets sikre underskrevne prisfeed, der kan bruges af decentrale finansieringsprojekter for at få adgang til pålidelige on-chain priser. Som en meget likvid global udveksling præsenterer OKEx Oracle udviklere med pålidelige underskrevne prisdata fra en pålidelig kilde.

Nøjagtige prisdata er afgørende for væksten i decentraliseret finansiering, da ondsindede aktører uden dem kan offentliggøre fejlagtige oplysninger online og udnytte systemiske sårbarheder i DeFi-protokoller. Gennem lanceringen af ​​OKEx Oracle sigter OKEx med at bidrage til skabelsen af ​​et sikrere miljø for alle deltagere i økosystemet.

OKEx Oracle er en API, der er tilgængelig for alle, ikke kun OKEx-kunder. Prisfeeden er underskrevet af OKEx-børsen, og den private nøgle holdes sikker i sin robuste infrastruktur. Alle kan verificere kilden til dataene on-chain ved hjælp af den offentlige OKEx Oracle-nøgle.

”At have adgang til et pålideligt prisfeed underskrevet af OKEx giver DeFi-projekter og brugere ro i sindet, at de data, de bruger, er 100% nøjagtige. Dette hjælper ikke kun med at opbygge pålidelige fundamenter til at understøtte DeFi yderligere, men det hjælper også med at sikre brugernes aktiver og holdbarheden af ​​de protokoller, de bruger," kommenterede OKEx CEO Jay Hao.

Understøtter større DeFi-protokolforbindelse

De fleste DeFi-protokoller er afhængige af prisfeeds, der til trods for at have beskyttelsesforanstaltninger, der er hårdkodede, stadig repræsenterer et enkelt fejlpunkt og en potentiel trussel mod DeFi, når den udvides. I et forsøg på at fjerne denne sårbarhed anerkendte førende DeFi-protokol Compound Finance, der giver brugerne mulighed for at tjene renter på deres kryptoaktiver og optager tokeniserede lån, et behov for et pålideligt prisfoderøkosystem, der giver deltagerne mulighed for at operere uden at stole på et enkelt projekt.

Gennem sin Open Price Feed (OPF) -system, enhver interesseret part kan underskrive nøgleværdipar, såsom prisfeeds, ved hjælp af en SDK og sende dem til blockchain. OKEx Oracle følger OPF-standarder for at give Compound og andre DeFi-protokoller et ekstra pålideligt feed til on-chain-prisdata, der kan dekodes og underskrives af enhver. Ifølge Jay Hao:

"Hos OKEx er vi overbevist om DeFi og er overbeviste om, at det vil føre til den næste bølge af værdifulde (blockchain-baserede) applikationer, der i sidste ende vil hjælpe ombord på den næste bølge af krypto-adoptere. Det er en ære at være i stand til at støtte en af ​​de førende protokoller i rummet gennem OKEx Oracle, og vi håber, at Compounds bestræbelser på at fjerne dette eneste fejlpunkt for mange projekter vil markere en nøglepæl for DeFi-udvikling."

OKEx investeres i væksten af ​​DeFi

OKEx har været i spidsen for udviklingen i DeFi-industrien, et område, der er vokset eksponentielt i de sidste 12 måneder, og kan nu prale af omkring 4,6 mia. $ I låst værdi i sine protokoller. Ud over OKEx Oracle er den innovative børs forpligtet til at støtte de mest højkvalitets- og højpotentialeprojekter i rummet ved for nylig at notere mange populære DeFi-styringstokener, herunder Compound (COMP), Aave (LEND), DMM: Governance ( DMG) og syntetisk netværkstoken (SNX).

OKEx blev også en af ​​de første validatorer på Ethereums Topaz testnet til ETH 2.0 med sin minedrift, OKPool, og lancerede sin C2C-udlånsfunktion tidligere på året, som giver brugerne mulighed for at låne penge ved hjælp af BTC, ETH eller OKB som sikkerhed – og med nogle af de laveste priser i branchen. OKEx udvikler også OKChain, en decentraliseret offentlig kæde, som OKEx forestiller sig, vil yderligere vokse den spirende DeFi-industri, hvilket giver mulighed for at bygge store kommercielle DApps oven på den..

For at lære mere om, hvordan blockchain-orakler fungerer, skal du besøge: https://bit.ly/2XWnRFD

ENDE

Om OKEx


OKEx er en verdensledende kryptovaluta-spot og derivatudveksling og tilbyder den mest forskelligartede markedsplads, hvor globale kryptohandlere, minearbejdere og institutionelle investorer kommer til at styre kryptoaktiver, forbedre investeringsmuligheder og afdække risici. Vi leverer spot- og derivathandel – inklusive futures, evig swap og optioner – af større kryptovalutaer, hvilket giver investorer fleksibilitet til at formulere deres strategier for at maksimere gevinster og mindske risici.

Mediekontakt

Vivien Choi

E-mail: [email protected]

@vivienchoi

Følg OKEx

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map