OKChain Updates og Validator Selection begynder

OKEx (www.okex.com), verdens største kryptokurrency spot- og derivatudveksling, annoncerede 0.10-versionen af ​​OKChain, den kommercielle offentlige kæde udviklet af OKEx, vil blive lanceret den 25. maj. Reglerne for valideringsudvælgelse og udbyttemekanisme er blevet afsløret på samme tid. Brugere, der har sat OKT-token, kan stemme på op til 30 kandidater med en afstemning og generere 21 validatorer.

Efter opdateringen bliver OKChain den første offentlige kæde udviklet af krypto-udveksling for at understøtte adgangen til tredjepartsinstitutioner. Samtidig lancerede OKChain rekrutteringen af ​​valideringskandidater globalt og opfordrede brugere og institutioner til at deltage.

”Vi håber, at flere brugere og institutioner vil deltage i OKChain. Grundlaget for OKChains økologiske konstruktion er en vigtig forberedelse inden lanceringen af ​​OKChain-mainnet, ”sagde Alysa Xu, Chief Strategy Officer for OKEx. ”Baseret på den nye 0.10-version kan brugerne realisere deres vilje gennem afstemningsmekanismen og træffe valg, der er i tråd med deres egne interesser og diversificerede udviklingen af ​​OKChain. Vi ser frem til at opbygge et åbent, decentralt, praktisk og forskelligt økosystem med vores globale brugere. ”

OKChain, en tilladelsesfri og decentraliseret offentlig kæde

Sammenlignet med andre udvekslingskæder, har OKChain tendens til at overholde idealerne for decentralisering ved fuldt ud at udnytte naturen af ​​peer-to-peer-netværk, irreversibilitet og effektiv autonomi i kildekoden. I betragtning af at ikke alle deltagere, inklusive OKEx som udvikler, ikke kan kontrollere denne offentlige kæde.

Derudover vedtager OKChain i stedet for at kræve, at noder indsender et forslag til den offentlige kæde “guvernør” før hver handling i traditionel offentlig kæde, et “peer-to-peer-netværk”, som gør det muligt for node-løbere at udvikle DEX og dApp eller beslutte, hvilken kryptokurver og handelspar at liste uden at skulle erhverve nogen tilladelse fra “guvernøren”. I en nøddeskal er OKChain en fuldt samfundsmæssig autonom offentlig kæde.

Afstemningsregler giver vælgerne mulighed for en høj grad af autonomi

OKChain vedtager et repræsentativt system. OKT-indehavere, der har sat OKT-token, vil blive vælgere, som kan vælge at blive en “almindelig vælger” for at stemme direkte på validerere eller delegere deres stemmeret til en anden konto, kaldet “fuldmægtig” til at stemme på deres vegne.

Hver vælger har lov til at stemme på op til 30 validerende kandidater. For eksempel, hvis en bruger satsede 100 OKT, kan de afgive 100 stemmesedler hver for op til 30 validatorkandidater. De 21 bedste kandidater med det højeste antal stemmer udgør kernesættet af validatorer, mens andre vil fungere som validatorkandidater.

Det er bevist, at det at have 21 validatorer er den mest modne løsning, det kan maksimere balancen mellem graden af ​​decentralisering inden for økologien og effektiviteten af ​​økologisk drift. Pr. Afstemningsmekanismen sammenlignet med "vælger den bedste" og "vælge et par gode", sidstnævnte er mere fejltolerant. Derudover kan det også effektivt svække indflydelsen fra store OKT-indehavere i den indledende fase af OKChain-mainnet-lanceringen, således at afstemningsresultaterne bedre afspejler alle OKT-indehaveres ønsker inden for OKChain-økosystemet bedre.

OpenDEX & DEX Operator, nye koncepter introduceret af OKChain

I 0.10-versionen var OKChain banebrydende for begreberne “OpenDEX-model” og “DEX-operatør”. Under OpenDEX-modellen vil OKChain tilbyde al nødvendig kerneteknologi til noder, der skelner mellem offentlig kædeoperatør og DEX-operatør, som blev kombineret som en i de fleste tilfælde før.

De nye koncepter gør forholdet mellem DEX-operatør og offentlig kædeoperatør mere lig forholdet mellem ETH-kæde og ERC20. OKChain tillader alle noder at konstruere deres egne DEX og handelspar uden nogen tærskel. Hvad mere er, noder behøver ikke kun at betale høje omkostninger for server og teknologi, de vil også eje de fremtidige kontinuerlige fordele.

Flere indtægtskilder fra OKChain

"Kernemålet med 0.10-versionen af ​​OKChain testnet er at yderligere afklare de rettigheder og interesser, som knudebrugere kan dele i OKChain-økosystemet, “sagde Alysa Xu.” Brugere, der deltager i OKChains økosystemkonstruktion gennem forskellige identiteter, kan opnå flere fordele, herunder blok generation belønning, stemmebelønning, matchende gebyr, transaktionsgebyr osv. ”


Ifølge offentlig information vil 100% af oprindelsesblokken OKT blive kortlagt til OKB-indehavere, hvilket betyder, at OKB-indehavere bliver den første batch af OKT-indehavere og får et forspring på nogle områder, herunder at blive supernoder, afstemning, DEX-drift osv. Derudover udstedes yderligere OKT 1-5% årligt, hvoraf en del forventes at fungere som blokgenereringsbelønning og den anden som afstemningsbelønning. Bortset fra det vil DEX-operatører også få matchende gebyr, transaktionsgebyr osv. Som indtægt.

ENDE

Om OKEx

Verdens største og mest forskelligartede kryptokurrencymarked, OKEx, er hvor kryptohandlere, minearbejdere og institutionelle investorer kommer til at styre kryptoaktiver, forbedre investeringsmuligheder og afdække risici. Vi tilbyder spot- og derivathandel, inklusive futures, evig swap og optioner, af større kryptovalutaer, hvilket giver investorer stor fleksibilitet i formuleringen af ​​deres strategier for at maksimere gevinster og mindske risici.

Mediekontakt:

Vivien Choi

E-mail: [e-mail beskyttet]

@vivienchoi

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map