OK Jumpstart er indstillet til at starte 2. tokensalg til ALLIVE (ALV) i næste uge

OKEx, en Malta-baseret verdensledende digital aktivudveksling, annoncerede sit andet OK Jumpstart-projekt, ALLIVE (ALV), og dets token-salgsoplysninger i dag. Token-salget af ALV er planlagt til at blive lanceret i OK Jumpstart kl. 05:00 16. maj 2019 (UTC, CET + 1).

En smart sundhedstid med Blockchain og AI-teknologi

ALLIVE er et “intelligent sundhedsøkosystem baseret på blockchain-teknologi”, der sigter mod at levere standardiserede formater til sundhedsdataintegration, understøtte høj brugernes samtidighed, beskytte databeskyttelse via decentral, krypteret lagring og understøtte udvidelseskompatibilitet. ALLIVE-teamet har indgået et samarbejde med Ontology siden august 2018 for at lette samarbejde mellem virksomheder og datadeling. Et sådant partnerskab har til formål at udvikle et decentraliseret sundhedsøkosystem og et smart blockchain-netværk.

D6H5X8SWkAA8onf.jpg

"Som altid vejer OK Jumpstart potentialet i hvert støtteprojekt, og ALLIVE fanger simpelthen essensen af ​​blockchain-teknologi ved at anvende den i nye brugssager. Det er et godt eksempel ved at demonstrere, hvordan teknologien kan omdanne sundhedsmetoder og forbedre vores liv, såsom at gøre elektroniske medicinske journaler lettere tilgængelige for læger at få adgang til uden at ofre sikkerheden af ​​vores personlige data," sagde Andy Cheung, operationschef for OKEx. "Vi har oplevet en enorm vækst blockchain teknologi bringer til vores økonomiske system, men kraften i blockchain er ubegrænset. Vi kan også bruge det til at etablere et bæredygtigt smart sundhedsfællesskab for at forbedre sundhedsøkosystemet, så det kan være mere tilgængeligt og mere overkommeligt for alle."

Generelt står den aldrende befolkning over for større forekomst af kroniske sygdomme eller nye sygdomme, og dyre medicinske løsninger eller målrettede behandlinger er muligvis ikke en overkommelig mulighed for alle.

Med de stadigt stigende sundhedsomkostninger kan vedtagelse af blockchain-teknologi effektivt minimere kampen med at håndtere medicinske og økonomiske udfordringer. Desuden kan kontinuerlig indsats opbygge et bæredygtigt fundament for et overkommeligt, tilgængeligt sundhedsøkosystem af høj kvalitet i den nærmeste fremtid.

OK Jumpstart forbedrede regler for salg af tokens

Som annonceret i det forrige tokensalg har OKEx vedtaget et par ændringer for at give flere brugere mulighed for at deltage.

Abonnementstildelingsprocessen forbliver med OKB som det eneste accepterede token til abonnement og afvikling. Der vil være to abonnementssessioner.

Interesserede deltagere skal holde mindst 500 OKB på 15-dages gennemsnit for at være berettiget til at deltage i tokensalget. Snapshot af hver konto tages dagligt på et tilfældigt tidspunkt. Jo mere OKB man har, jo større belønning belønnes. (Tip: Hvis du holder ≥ 2.500 OKB i gennemsnit i 15 dage, kan du opnå den maksimale tildelingskoefficient.)

1. session: Begrænsning af overabonnement

Sessionstidsgrænse er 10 minutter. Sessionen slutter dog muligvis tidligt, når grænsen for overabonnement er nået.

(NY) 2. session: NO Limit for overabonnement

Sessionstidsgrænse er 10 minutter. Brugere, der abonnerer med succes inden for denne tidsramme, er berettigede til abonnementet.


Tildelingsberegning og abonnementsresultat vil blive annonceret efter hver session slutter. Tildeling af token til 1. og 2. session vil blive vist i hver rundes token-salgsmeddelelse.

Vær opmærksom på OKEx’s Twitter og OK Jumpstart for de seneste opdateringer.

ENDE

Risikoadvarsel: Handel med digitale aktiver indebærer betydelig risiko og kan resultere i tab af din investerede kapital. Du skal sikre dig, at du fuldt ud forstår den involverede risiko og tage højde for dit niveau af erfaring, investeringsmål og søge uafhængig økonomisk rådgivning, hvis det er nødvendigt.

Om OKEx

Verdens største og mest forskelligartede kryptokurrencymarked, OKEx, er hvor globale kryptohandlere, minearbejdere og institutionelle investorer kommer til at styre kryptoaktiver, forbedre investeringsmuligheder og afdække risici. Vi tilbyder spot- og derivathandel, herunder futures, evig swap og optioner, af større kryptovalutaer, hvilket giver investorer stor fleksibilitet i formuleringen af ​​deres strategier for at maksimere gevinster og mindske risici.

Mediekontakt:

Vivien Choi

E-mail: [email protected]

@vivienchoi

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map