Hjemmesiden: OKEx fortsætter med at skinne på Delta Summit

OKEx opfordrer kryptobørser og markedsdeltagere til at deltage i hænderne på Self-Regulated Organization (SRO) -initiativet til at udvikle globale compliance-standarder

OKEx, en af ​​verdens største børser for digitale aktiver og futures, er hjemme på Malta og antændte Delta Summit. OKEx er fuldt ud forpligtet til at forbedre kundeoplevelsen, når markedet udvikler sig på lang sigt.

OKEx har hovedkontor i Malta og er en top-tier digital aktivudveksling, der tilbyder mere end 400 token- og futureshandelspar til millioner af kunder i 150+ lande. OKEx tilbyder de mest forskellige handelsprodukter på markedet lige fra spothandel, fiat-to-token-handel, marginhandel og kryptoderivater. Virksomheden hjælper også handlende, minearbejdere og institutionelle investorer med at optimere deres investeringsstrategier.

”Delta Summit forbinder drømmere og innovatører, og vi er stolte af at være en del af denne meningsfulde begivenhed for at vise vores kant på produkter. På topmødet gennemførte vi mange samtaler om det nuværende marked og den fremtidige blockchain-udvikling. Vi vil fortsætte med at tage føringen i at drive en sådan udvikling herfra, ”sagde Andy Cheung, operationschef for OKEx.

Her er et højdepunkt af, hvad OKEx delte på Delta Summit:

Selvreguleret organisation (SRO)

OKEx annoncerede en selvreguleret organisation (SRO) for at udvikle globale standarder for overholdelse af kryptokurrency og opfordrer udvekslinger og markedsdeltagere i det globale kryptohandelssamfund til at deltage i hænderne på dette initiativ.

I de begyndende faser af blockchain-branchen bør enhver kryptobørs udrettes for at beskytte investorer og handlende og fremme innovation i kryptovaluta-økosystemet. Sammen kan børser mere effektivt sætte standarder for at indføre økonomisk sikkerhed for millioner af mennesker. OKEx inviterer andre børser til at slutte sig til virksomheden med at etablere standarder for markedsføring, lister og fjernelse af digitale aktiver og andre ting, der er kritiske for væksten i hele branchen.

Annonceret under keynoten på DELTA-topmødet af Enzo Villani, en tidligere Nasdaq-direktør, der blev ansat i OKEx som chef for international strategi og innovation, vil denne SRO være en uafhængig, medlemsbaseret organisation, der er neutral og åben for udvekslinger af alle størrelser og jurisdiktioner . Medlemsudvekslinger vil arbejde sammen om at definere og vedtage standarder for at fremme digital aktivoptagelse globalt, uddanne regeringer og regulatorer og udvikle metrics og kriterier for handel, noteringer og rapportering.

Flere detaljer om SRO vil snart blive annonceret.

Delta Summit

OKEx Pool – En innovativ pioner

OKEx Pool er indstillet til at garantere en stabil produktion af blokke for at opretholde sikkerheden og stabiliteten i EOS-netværket. OKEx Pool (konto: okcapitalbp1) har toppet EOS Block Producer (BP) -rangeringen. Efter lancering af EOS- og IOST-indsatsstjenesterne er OKEx Pool officielt blevet en supernode for V Systems (VSYS).

For at give tilbage til samfundet var OKEx Pool vært for OKEx Pool EOS Block Producer Pursuit sidste måned. OKEx Pool er den første minedrift, der bruger deres stemmer til at lette den samlede udvikling af EOS-samfundet. Det vil fortsat støtte og hjælpe enhver BP, der bidrager til den økologiske udvikling af EOS i fremtiden.

OKEx Pool understøtter både PoW og PoS / DPoS minedrift, en pioner inden for branchen, der fokuserer på innovativ udvikling. Ikke kun tilbyder det de bedste tjenester til kunderne, OKEx Pool hjælper også projektteams med at dyrke deres kvalitetsprojekter på EOS-offentlige blockchain og dermed fremme udviklingen af ​​hele økosystemet.


OKEx Wallet – Et essentielt kryptoværktøj

Et af de to vigtige værktøjer i denne revolutionerende digitale industri, crypto wallet er afgørende for enhver kryptovalutahandler. OKEx Wallet er kompatibel med mainstream-tokens og ERC-20-tokens, designet med stor omhu for at sikre den bedst mulige brugeroplevelse. OKEx tegnebog anvender nem sætningsfrase og enkle sikkerhedskopieringsprocedurer, og det har aldrig været nemmere at administrere aktiver med alle konti ét sted. Dets flerlagssikkerhedssystem og hvælvingen kan altid også beskytte brugerens aktiver sikkert.

Besøg OKEx for at få højdepunkter i begivenhederne Twitter.

ENDE

Om OKEx

Verdens største og mest forskelligartede kryptovalutamarked, OKEx, er hvor globale kryptohandlere, minearbejdere og institutionelle investorer kommer til at styre kryptoaktiver, forbedre investeringsmuligheder og afdække risici. Vi leverer spot- og derivathandel, herunder futures, evig swap og optioner, af større kryptovalutaer, hvilket giver investorerne stor fleksibilitet i formuleringen af ​​deres strategier for at maksimere gevinster og mindske risici.

Mediekontakt:

Vivien Choi

E-mail: [e-mail beskyttet]

@vivienchoi

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map