Uniswap pudottaa oman DeFi-tunnuksen, Bakkt julkaisee uudet kaikkien aikojen korkeimmat

Suurimmat kryptovaluutta-maailman tarinat, jotka olet ehkä unohtanut.

Se oli erityisen tapahtumarikas viikko blockchain- ja cryptocurrency -maailmassa. Hajautettua rahoitusympäristöä hallitsivat uutiset Uniswapin hallintotunnusmaailmasta, kun taas institutionaaliset sijoittajat työnsivät Bakkt Bitcoin -futuurisegmentin uusiin kaikkien aikojen korkeimpiin..

Lue kaikki näistä tarinoista ja paljon muuta tämän viikon painoksesta OKEx Insightsin viikon salausuutisia.

Uniswapin UNI-tunnus on pudonnut, ylittää heti 5,00 dollaria

Ei kovin haavoittuneiden kilpailijoiden, kuten SushiSwapin, ohella Uniswap – hajautettu protokolla automatisoidulle likviditeetin tarjoamiselle Ethereum-verkossa – pudotti oman hallintotunnuksensa tällä viikolla. Tapahtumassa protokollan aiemmat käyttäjät saivat noin 1200 dollaria UNI-rahakkeita heidän arviointinsa ajankohtana liikkeeseenlaskun ajankohtana.

UNI: n hinta on tämän kirjoituksen ajankohtana noussut yli 6,00 dollariin.

Avain takeaway

  • Yhtenä hajautetun kaupankäynnin alueen suurimmista toimijoista Uniswapin hallinnointitunnuksen myöntäminen on vaikuttanut voimakkaasti kilpailuun ja luultavasti vahvistanut sen johtajana DeFi-tilassa.
  • Ns. Ei ole yksimielisyyttä "todellinen arvo" UNI: sta, ja tunnuksen ympärillä oleva hintatoiminta todennäköisesti vaihtelee.

UNI: n hinta on noussut yli 6,00 dollariin. Lähde: KolikkoGecko

Krakenistä tulee pankki Wyomingin ansiosta

Kraken, San Franciscossa toimiva kryptovaluuttayhtiö, on virallisesti tulla pankiksi sen jälkeen kun Wyomingin pankkilautakunta oli hyväksynyt sen hakemuksen erityistalletuslaitoksen peruskirjaan.

Tärkeimmät takeaways

  • Kraken on ensimmäinen kryptovaluutanvaihto, josta on tullut pankki – virstanpylväs alan tapahtumassa. Jotkut diehard-kryptovaluutan kannattajat uskovat kuitenkin, että tämä on vastoin ajatusta, jonka mukaan Bitcoin sallii sinun BYOB: n tai "olla oma pankkisi."
  • Äänestys Krakenin SPDI-peruskirjan hyväksymisestä jatkaa Wyomingin perintöä siitä, että se on kaikkein salausystävällisin valtio Yhdysvalloissa.
  • Vuokrasopimuksen ansiosta Kraken voi nyt toimia useammilla lainkäyttöalueilla.

Bitfinex ja Tether vaaditaan luovuttamaan asiakirjat NYAG: lle

New Yorkin korkeimman oikeuden tuomari Joel M.Cohen on todennut, että Bitfinex ja Tether ovat vaaditaan toimittamaan asiakirjat New Yorkin oikeusministerin toimistoon, joka valotti yritysten taloudellisia suhteita. 

Tuomio tuli sen jälkeen, kun molemmat salausyritykset eivät ole täyttäneet NYAG: n vaatimuksia pitkään aikaan – jotain Bitfinexin asianajaja Charles Michael sanoo "kirjaimellisesti mahdotonta."


Tärkeimmät takeaways

  • Bitfinexin, Tetherin ja NYAG: n välinen oikeudellinen taistelu on – ehkä odotettavissa – kääntynyt edelleen sääntelyviranomaisen hyväksi.
  • Arvioidun markkina-arvon ollessa yli 15 miljardia dollaria, kaikilla merkittävillä negatiivisilla seurauksilla USDT: lle voi olla dramaattinen vaikutus kryptovaluuttamarkkinoihin.

Yhdysvaltain kotimaan turvallisuusjoukot hankkivat digitaalisen lompakon

Yhdysvaltain sisäisen turvallisuuden tiede- ja teknologiaosasto tarjoaa 25 000 dollaria digitaalisesta lompakosta. Kilpailun tarkoituksena on erityisesti suunnitella käyttöliittymä, joka yhdistää liittovaltion toimeenpanoviraston lohkoketjuun ja hajautetun identiteetin suunnitelmiin..

Tärkeimmät takeaways

  • Verrattuna muihin Yhdysvaltojen hallituksen eri osastojen tarjoamiin blockchainiin liittyviin sopimuksiin, tämän kilpailun palkintojenjako on melko alhainen. Se on kuitenkin ilmeisesti tarkoituksellista ja pyrkimys houkutella kehittäjiä yhteisötasolla – toisin kuin suuret teknologiayritykset.
  • DHS suhtautuu blockchain-tekniikkaan vakavasti, ja sillä on kasvava luettelo kehitteillä olevista hankkeista, mukaan lukien digitaalisten maahanmuuttoasiakirjojen järjestelmä.

Bakkt Bitcoinin futuurimäärä nousee uusiin kaikkien aikojen korkeimpiin

Bitcoin-futuurien fyysisesti vakiintunut volyymi Bakktilla on saavuttanut uudet kaikkien aikojen korkeimmat arvot kahdesti tällä viikolla. Tiistaina 172 miljoonan dollarin arvoiset sopimukset vaihtoivat käsiä. Torstaina määrä nousi 178 miljoonaan dollariin.

Avain takeaway

  • Ottaen huomioon, että Bakkt on ensisijaisesti institutionaalisille sijoittajille suunnattu tuote, volyymin kasvu tarkoittaa suurten rahakauppiaiden lisääntynyttä kiinnostusta ja aktiivisuutta.

Fyysisesti ratkaistu Bitcoin-futuurien kaupankäyntivolyymi saavutti uudet kaikkien aikojen korkeimmat arvot tällä viikolla. Lähde: vinous

OKEx Insights esittelee markkina-analyyseja, perusteellisia ominaisuuksia ja kuratoituja uutisia salauksen ammattilaisilta.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map