Twitterin hakkeroitu ja Coinbase myy ohjelmistoja IRS: lle – Viikon salausuutiset

Viikon uutiset kuva

Se oli tapahtumarikas viikko blockchain- ja cryptocurrency -maailmassa. Jotkut maailman tunnetuimmista henkilöistä hakkeroitiin Twitterissä BTC: hen liittyvässä huijauksessa, ja Coinbase on kirjoittanut uuden sopimuksen valtion virastoon – nämä ja paljon muuta tässä OKEx Insightsin viikon salausuutisten painoksessa..

Korkean profiilin Twitter-hakkerointi varastaa yli 100 000 dollaria BTC: ssä

Keskiviikkona Twitterissä tapahtui laajamittainen Bitcoin-huijaus.

Hakkerit saivat pääsyn joidenkin maailman tilien käyttöön tunnetuimmat henkilöt – kuten Bill Gates, Joe Biden, Barack Obama, Kanye West, Elon Musk ja muut – ja edistävät väärää lahjaa, johon liittyy BTC.

Sosiaalisen median jättiläisen virallisen tukitilin mukaan huijaus oli seurausta “koordinoidusta sosiaalisen suunnittelun hyökkäyksestä, jonka tekivät ihmiset, jotka kohdensivat onnistuneesti joihinkin työntekijöihimme pääsyn sisäisiin järjestelmiin ja työkaluihin”.

Tärkeimmät takeaways

 • Tämä erityinen huijaus voi olla historian laajimmin näkyvä ja valtavirtainen BTC: hen liittyvä huijaus, kun otetaan huomioon suoritettujen Twitter-tilien valtava ulottuvuus. Bitcoinin käsitys valtavirran tajunnassa voi vaikuttaa kielteisesti.
 • Twitter joutuu epäilemättä paljon tuleen vahingossa, mikä osoittaa suhteellisen helppoa, jolla keskitettyjä järjestelmiä voidaan rikkoa. Hajautetut vaihtoehdot voivat käyttää tätä tapahtumaa mahdollisuutena saada pitoa.
 • Hakkerit pystyivät poistamaan vain alle 13 BTC: tä tämän kirjoituksen aikaan – objektiivisesti pieni summa, kun otetaan huomioon vaarantuneiden tilien kattavuus.

Coinbase seuraa salaisen palvelun sopimusta IRS-sopimuksesta

Yhdysvaltain sisäinen verovirasto on allekirjoittanut sopimuksen digitaalisen omaisuudenvaihto-jättiläisen Coinbase -yhtiön kanssa käyttämään yhtiön itse nimettyä blockchain-jäljitysohjelmistoa Coinbase Analytics.

Sopimus allekirjoitettiin 15. heinäkuuta, ja se tulee voimaan 23. heinäkuuta julkiset tiedot. Kauppa kestää yhden vuoden, mutta on olemassa mahdollisuus uusia se vuodeksi.

Coinbase saa IRS: ltä 124 950 dollaria seuraavan vuoden sopimuksesta vastaavanlainen neljän vuoden sopimus Yhdysvaltain salaisen palvelun kanssa arvoltaan 183750 dollaria.

Tärkeimmät takeaways

 • Coinbase on ollut ennakoiva markkinointi analytiikkaohjelmistonsa Yhdysvaltain valtion virastoille ja sääntelyviranomaisille – tosiasia monia kryptovaluutta-maailmassa eivät ole innokkaita.
 • Coinbase Analytics on seurausta pörssin Neutrino-hankinnasta, joka oli kiistanalaisesti perustettu vakoiluohjelmia luovan hakkerointitiimin jäsenet.

Salaussovellus Abra selvittää Yhdysvaltain finanssivalvontaviranomaisten kanssa


Abra, finanssipalveluyritys, joka ylläpitää kryptovaluutta-lompakkoa ja valuutanvaihtosovellusta, on suorittanut maksut molemmilta Arvopaperimarkkinat ja Hyödykefutuurikauppakomissio sen jälkeen kun Yhdysvaltain rahoitusvalvontaviranomaiset pitivät vaihtotarjouksensa laittomina.

Myös Abran filippiiniläisen kumppanin, Plutus Technologiesin, syytettiin SEC rekisteröimättömien turvallisuuspohjaisten vaihtosopimusten myynnistä ja CFTC: n laittomasta vaihtosopimusten tekemisestä Yhdysvaltojen henkilöiden kanssa. Molemmat yritykset maksoivat 150 000 dollaria siirtokunnissa.

Tärkeimmät takeaways

 • Maksut ja myöhempi selvitys vahvistavat erityisesti, että arvopaperipohjaisiin swap-sopimuksiin sovelletaan edelleen maan arvopaperilakia, vaikka itse swapit eivät olisikaan arvopapereita.
 • Abraa ja Plutusta vastaan ​​nostettu tapaus vahvistaa myös asiakkaan tuntemista koskevien säännösten merkitystä kryptovaluuttayrityksille, jotka haluavat tarjota vaihtosopimuksia sekä kotimaassa että ulkomailla.
 • Ratkaisu voi tuntua vain vähän kuin rämpö ranteessa, varsinkin kun otetaan huomioon se, että Plutus Financial CoinDesk, sai vain muutama kuukausi sitten 350 000–1 miljoonaa dollaria PPP-pelastuslainoja. 

ConsenSysä syytetään liikesalaisuuksien varastamisesta BlockCrushrilta

ConsenSys, merkittävä blockchain-ohjelmistoteknologiayritys, viedään oikeuteen tämän jälkeen väitetään varastavan liikesalaisuuksia BlockCrushr Labsista, blockchain-kehitys- ja kaupallistamisyrityksestä, joka osallistui ConsenSys Tachyon Accelerator -ohjelmaan.

BlockCrushrin mukaan ConsenSysin Daisy Payments -alusta varasti yrityksen toistuvien maksujen ratkaisuidean ja käynnisti sen täsmälleen päivää ennen kilpailua. Tämä tapahtui sen jälkeen, kun BlockCrushr ilmeisesti jakoi alustan lähdekoodin ja antoi olennaisesti kaikki yksityiskohdat projektista – markkinointistrategiastaan ​​sääntelyn noudattamista koskevaan suunnitelmaansa.

ConsenSys puolusteli ehdottomasti itseään lausunto lohkoon selittäen:

“ConsenSysin yleinen käytäntö on olla kommentoimatta meneillään olevia oikeudellisia asioita, mutta meidän on tässä tapauksessa poikettava tästä politiikasta ilmaistaaksemme vakavan pettymyksemme siitä, että tällaisia ​​perusteettomia vaatimuksia jopa tehdään. Tosiasiat kertovat selvästi erilaisen tarinan kuin [BlockCrushrin] ja heidän neuvonsa esittämät virheet. Odotamme innokkaasti organisaation ja tuotteiden maineen puolustamista."

Avain takeaway

 • Jos ConsenSys häviää tämän uuden taistelun BlockCrushrin kanssa, luottamus salausjättiin todennäköisesti romahtaa – varsinkin kun on kyse sen osallistumisesta uusiin projekteihin.

Harmaasävy näkee ennätyksellisen vuosineljänneksen, lisää miljardi dollaria

Harmaasävyiset investoinnit jatkoivat poikkeuksellista tulostaan ​​viimeisellä vuosineljänneksellä vuoteen 2010 mennessä lisäämällä lähes miljardi dollaria – josta 84% tuli institutionaalisilta sijoittajilta. 

Erityisesti harmaasävyisen Bitcoin Trustin sisäänvirtaus oli 751,1 miljoonaa dollaria, kun taas harmaasävyisen Ethereum Trustin sisäänvirtaus oli 135,2 miljoonaa dollaria. Salausinvestoivalla behemotilla on nyt digitaalisten hyödykkeiden tuotteissa kumulatiivinen 2,6 miljardia dollaria.

Tärkeimmät takeaways

 • Harmaasävyinen Bitcoin Trust -virtaus ylitti uusien louhittujen bitcoinien tuotannon, mikä osoittaa, että kysyntä ylittää näennäisesti tarjonnan.
 • Kuten OKEx Insights on aiemmin tutkinut, institutionaaliset sijoitukset kasaantuvat edelleen Bitcoin- ja kryptovaluuttatilaan. Tämä suuntaus ei osoita hidastumisen merkkejä.

OKEx Insights esittelee sala-ammattilaisten markkina-analyyseja, perusteellisia ominaisuuksia ja kuratoituja uutisia.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map