Tether-mustat listat, Dogecoin menee virukseen ja Coinbase voi tulla julkiseksi – Viikon salausuutiset

Se on ollut kiireinen viikko blockchain- ja kryptovaluutta-maailmassa. OKEx Insights tarkastelee tämän viikon viittä suosituinta salausuutista, joista sinun on tiedettävä.

Viikon uutiset kuva

Tether menettää NY-vetoomuksen ja on lisännyt osoitteet mustalle listalle

Bitfinexin ja New Yorkin oikeusministerin toimiston välinen oikeudellinen saaga on alkanut tällä viikolla toisen luvun. Valtion muutoksenhakutuomioistuin hallitsi NYOAG etsii asiakirjoja meneillään olevan tutkinnan aikana on perusteltua huolimatta Bitfinexin väitteistä, että sääntelyviranomaisella ei ole toimivaltaa siihen.

NYOAG on väittänyt, että Tetherin emoyhtiö iFinex sekoitti käyttäjien varoja peittäen samalla Bitfinexin 850 miljoonan dollarin tappion.

Tärkeä päätös edelsi raportteja siitä, että Tether sisälsi mustalle listalle 39 osoitetta – joista 24 oli merkitty vuonna 2020 – Ethereumin lohkoketjuun, jolla on yrityksen stablecoin, USDT. Vuodesta 2006 tehdyn analyysin mukaan Lohko, tänä vuonna mustalla listalla olevat osoitteet ovat 5,51 miljoonaa dollaria.

Tärkeimmät takeaways:

 • NYOAG: lle myönteinen päätös vahvistaa sen toimivaltaa tutkia petoksia Martin Actin, tiukan New Yorkin petostentorjuntalain, nojalla..
 • Bitfinex, Tether ja iFinex asetetaan nyt voimakkaampaan valokeilaan oikeudellisen taistelun jatkuessa.
 • USDT on ylivoimaisesti suosituin stablecoin maailmassa, mutta USD-sidotun tunnuksen kysyntä voi nyt laskea jyrkästi.
 • Ethereumin osoitteiden musta listaus, jolla on USDT, osoittaa tosiasian, että Tether on laillisista taisteluistaan ​​huolimatta valmis työskentelemään lainvalvontaviranomaisten kanssa ja noudattamaan varainhoitoasetuksia.

USDT: n markkina-asema määräävässä asemassa muita vakiomalleja vastaan. Lähde: Messari

Coinbase haluaa tulla julkiseksi

Coinbase Inc. pyrkii julkistamaan, mikäli Yhdysvaltain arvopaperimarkkinakomissio hyväksyisi mahdolliset listat.

Lähteiden mukaan, jotka puhuivat Reuters, San Franciscossa toimiva digitaalinen omaisuudenvaihto on parhaillaan palkkaamassa sijoituspankkeja ja asianajotoimistoja tukemaan mahdollista hakemusta SEC: lle – joka voitaisiin jättää jo tänä vuonna.  

Coinbasen aikomus harjoittaa suoraa listausta ei ole vielä vahvistettu lehdistöajasta lähtien.

Tärkeimmät takeaways:

 • Jos Coinbase tulee menestyksekkäästi julkiseksi, se merkitsisi merkittävää virstanpylvästä kryptovaluuttojen ja digitaalisten omaisuuserien valtavirran hyväksymisessä.
 • Erityisesti pörssi ei tavallisesti harjoita perinteistä listautumisantia, joka tunnetaan yleisesti yksinkertaisesti IPO: na. Tämä tarkoittaa, että se ei myisi uusia osakkeita.

Bitcoin-kaupankäyntimäärä Coinbasessa. Lähde: data.bitcoinity.org

CFTC kehittää kattavan joukon salaussääntöjä


Yhdysvaltain Commodity Futures Trading Commission kehittää kattavan joukon kryptovaluutta-asetuksia pyrkiessään “kehittämään kokonaisvaltaisen kehyksen vastuullisen innovaation edistämiseksi digitaalisessa omaisuudessa”..

Kehys on osa johdannaisten sääntelyviranomaista viimeistelty strateginen suunnitelma vuodelle 20202024.

Tärkeimmät takeaways:

 • Sekä BTC että ETH luokitellaan hyödykkeiksi ja kuuluvat sellaisenaan CFTC: n toimivaltaan – miksi laillisia futuurisopimuksia on tällä hetkellä saatavilla molemmille.
 • Lisääntyneellä selkeydellä siitä, mitkä kryptovaluutat ovat hyödykkeitä tai arvopapereita, voimme nähdä digitaalisten varojen futuurien kasvun.
 • CFTC on halukas kannustamaan innovaatioita “välttämällä sääntöjä ja lähestymistapoja, jotka heijastavat kauan menneitä liiketoimintakäytäntöjä”.

Dogecoin nousee TikTok-videon viruksen jälkeen

Dogecoin villiytyi tällä viikolla sen jälkeen, kun TikTok-video surullisesta meme-kolikosta tuli virukseksi, mikä lisäsi valtavasti kaupankäynnin määrää ja hintaa.

Google Trends -haku hakutermillä “Dogecoin”. Lähde: Google Trends

Kuten totesi Lohko, kaupankäyntimäärät DOGE-pörsseissä nousivat 600% 6.-7.7. 

Samanaikaisesti altcoinin hinta nousi alimmasta 0,0023 dollarista korkeimpaan 0,0029 dollariin, ennen kuin se nousi 0,0056 dollariin 8. heinäkuuta – alhaalta ylhäältä nouseva noin 141%.

Dogecoin-hintakaavio viimeisten 7 päivän ajalta. Lähde: KolikkoGecko

WikiLeaks hyväksyy Bitcoin Lightning Network -maksut

Virallinen WikiLeaks-kauppa hyväksyy nyt BTC-maksut Lightning Network -verkon, toisen kerroksen Bitcoin-maksuprotokollan, kautta.

Tavaratalo on, kuten nimestä käy ilmi, liitetty WikiLeaksiin – ja kaikki tuotot menevät kansainvälisen voittoa tavoittelemattoman järjestön toiminnan rahoittamiseen.

Tärkeimmät takeaways

 • WikiLeaks oli erityisesti yksi varhaisimmista Bitcoin-maksujen käyttöönottajista, joka hyväksyi BTC: n jo vuonna 2011. Muodoltaan totta, se on nyt yksi varhaisimmista toimittajista, joka hyväksyy maksuja edelleen suurimmaksi osaksi kokeellisen salaman verkon kautta.
 • Lisääntynyt toimittajien hyväksyntä voi auttaa vahvistamaan salaman voimaa, joka ei ole viettänyt paljon aikaa valokeilassa viime kuukausina.

Bitcoin Lightning -verkon kapasiteetti BTC: nä (oranssi) ja USD: nä (sininen). Lähde: Bitcoin Visuals

OKEx Insights esittelee markkina-analyyseja, perusteellisia ominaisuuksia ja kuratoituja uutisia salauksen ammattilaisilta.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map