SushiSwap lisää USDT-kysyntää Kiinassa, kun DCEP-testaus jatkuu

Viikoittainen katsaus blockchain- ja cryptocurrency -uutisista Kiinasta ja Hongkongista.

DeFi ja DCEP olivat Kiinan salausyhteisön suosituimpia tunnussanoja tällä viikolla. Hajautetussa rahoitustilassa SushiSwapin nousu on johtanut vahvaan USDT-kysyntään Kiinan OTC-markkinoilla. Samaan aikaan Kiinan parhaat valtionpankit, kuten CCB ja ICBC, tutkivat Kiinan digitaalisen valuutan integrointia mobiilisovelluksiin ja luottokorteihin. Nämä tarinat ja paljon muuta tämän viikon OKEx Insightsin China Market Watch -lehdessä.

SushiSwap työntää vahvaa USDT-kysyntää Kiinassa

Tether (USDT) -markkinakysyntä oli viime aikoina voimakasta Kiinassa. USDT OTC-indeksi ChaiNext lasketaan USDT: n over-the-counter-hinnan ja offshore-RMB / USD-valuuttakurssin perusteella. Indeksi nousi 100,8: een yhdessä vaiheessa 1. syyskuuta, mikä tarkoittaa, että USDT: llä käytiin kauppaa korkealla, missä 100 USDT oli 100,8 dollaria. Kirjoitushetkellä indeksi on 100,33 dollaria.

USDT OTC -indeksin viikoittainen arvo. Lähde: ChaiSeuraava

Kiinan markkinoilla käydyn USDT-palkkion taustalla on DeFi-hype. SushiSwap, automaattisen markkinatuottajan Uniswapin haarukka, on kuumin DeFi-projekti kiinalaisten keskuudessa, ja tähän mennessä lukittu yli 1,2 miljardia dollaria.

Tärkeimmät takeaways

  • Massiivinen kiinnostus SushiSwapia kohtaan voidaan osittain selittää "poisjäämisen pelko," varsinkin rajoitetun DeFi-tilan ymmärtämisen vuoksi. ARPA: n heinäkuussa julkaistu DeFi-tutkimus, ilmoitettu että vain 25% kiinalaisista salausyhteisöistä ymmärsi ja käytti DeFi-protokollia, kuten lainaa.
  • Markkinaosapuolten tulisi olla tietoisia SushiSwapin tilintarkastamattoman älykkään sopimuksen turvallisuusriskeistä.

Kiinan suurimmat valtion pankit vaativat DCEP-testausta

Kiinan rakennuspankki ja Kiinan teollisuus- ja liikepankki – kaksi Kiinan neljän suurimman valtionpankin joukosta – pyrkivät ottamaan käyttöön maan virallisen digitaalisen valuutan järjestelmän, digitaalisen valuutan elektronisen maksun tai DCEP: n..

28. elokuuta CCB käynnisti online-digitaalisen valuutan lompakon kokeilun mobiilisovelluksellaan, jonka avulla käyttäjät voivat muuntaa fiat-valuuttansa digitaaliseksi RMB: ksi. Pankki kuitenkin poisti digitaalisen lompakon käytöstä seuraavana päivänä, stressaavaa että testaus ei tarkoita DCEP: n käynnistämistä.

Toisaalta ICBC ilmoitti äskettäin digitaalisten luottokorttien myöntämisestä, jolloin käyttäjät voivat aktivoida digitaaliset valuuttapalvelut yhdistämällä palvelun kortteihinsa. Palvelun aktivointi ei kuitenkaan tarkoita, että käyttäjät voivat käyttää digitaalisia valuuttoja nyt.

Tärkeimmät takeaways

  • CCB ei ole ensimmäinen kiinalainen pankki, joka testaa Kiinan digitaalisen valuutan lompakkoa. Toinen neljän parhaan Kiinan valtionpankki, maatalouspankki, käynnistettiin DCEP-lompakon sisäinen testaus huhtikuussa.
  • Neljä suurinta kiinalaista valtionpankkia – mukaan lukien CCB, ICBC, Agricultural Bank ja Bank of China – kuulemma testasi DCEP: n maksuja ja siirtoja sisäisten työntekijöidensä keskuudessa elokuussa.

CCB: n digitaalisen valuutan lompakon käyttöliittymä. Lähde: Sina Finance

Kaivoslauttojen valmistaja Canaan Inc. raportoi nettotappioita vuoden 2020 toisella neljänneksellä


Canaan Inc., ensimmäinen Bitcoin-kaivoslaitevalmistaja, joka on listattu Nasdaq-pörssissä, vapautettu sen tilintarkastamattomat taloudelliset tulokset Q2 2020.

Raportin mukaan yhtiön nettotappio oli toisella vuosineljänneksellä 16,8 miljoonaa RMB (2,4 miljoonaa dollaria), mikä on parempi kuin edellisen vuosineljänneksen tappio 39,9 miljoonaa RMB. Kaivoslaitevalmistaja on parantanut toimintaansa ja myyntiään toisen vuosineljänneksen aikana. Bruttovoitto parani 17,1-kertaisesti ja kokonaismyyty laskentateho lähes kolminkertaistui 2,6 miljoonaan Thash / s.

Tärkeimmät takeaways

  • Ensimmäisenä Bitcoin-kaivoslaitevalmistajana lueteltu Nasdaqissa marraskuussa 2019 Canaan Inc: n osakekurssi, tällä hetkellä 2,01 dollaria, on pudonnut 85% alkuperäinen julkinen tarjoushinta 9 dollaria.
  • Canaan Inc. on ollut nettotappioiden ilmoittaminen vuodesta 2019 lähtien, mutta viimeisellä vuosineljänneksellä on tapahtunut parannuksia. Toimitusjohtaja Zhang Nangeng katsoi tämän Kanaanin tutkimus- ja kehityskyvyn parantamiseksi ja yhtiön tekoälyaloitteiden toteuttamiseksi..
  • Canaan on kieltäytynyt ennustamasta liiketoimintansa suorituskykyä lähitulevaisuudessa COVID-19: n tuomien epävarmuustekijöiden vuoksi.

Kiina Caixin Manufacturing PMI nousi yhdeksän vuoden korkeimmalle tasolle

Kiinan osakemarkkinat ovat elpyneet tällä viikolla. Shanghai SE Composite ja CSI 300 ovat tällä hetkellä lehdistöaikana 3 406 ja 4844, ja viikoittainen nousu on 2,25% ja 2,93%. Sitä vastoin SZSE Blockchain 50 -indeksi on 4130, ja viikoittainen arvonmuutos on 3,71%. Hongkongissa Hang Seng -indeksi laski tällä viikolla 1,46% ja on tällä hetkellä 25 120.

Kiinan ja Hongkongin markkinaindeksien kehitys. Lähde: Trading Economics, Investing.com

China Caixin General Manufacturing Purchasing Managers -indeksin julkaisu toimii kannustimena Kiinan osakemarkkinoille tällä viikolla. China Manufacturing PMI nousi elokuussa 53,1: een, yhdeksän vuoden korkeimmalle tasolle tammikuusta 2011 lähtien. Tätä tukee COVID-19: n jälkeinen talouden elpyminen valmistusteollisuudessa, joka on viennin, uusien tilausten ja tuotannon kasvussa..

Tärkeimmät takeaways

  • China Caixinin valmistava PMI mittaa valmistussektorin suorituskykyä viidessä pylväässä: uudet tilaukset, tuotos, työllisyys, toimittajien toimitusajat ja ostettujen tavaroiden varastot.
  • Indeksi on tällä hetkellä yhdeksän vuoden korkeimmalla tasolla COVID: n jälkeisten palautustoimien vuoksi.

OKEx Insights esittelee markkina-analyyseja, syvällisiä ominaisuuksia, alkuperäistä tutkimusta & kuratoivat uutiset salauksen ammattilaisilta.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map