Stablecoinin markkinaosuus räjähtää, BCH, BSV Halvings Approach: Market Watch Weekly

Salausvarat ovat palautuneet voimakkaasti tällä viikolla, kun Bitcoin (BTC) on noussut 15 prosenttia ja käynyt kauppaa yli 7000 dollarin rajan tänään, 6. huhtikuuta, OKExin BTC-indeksihintaa kohti. Vaikka johtava kryptovaluutta lopulta lopetti 25,4 prosentin pudotuksen maaliskuussa 2020, hinta on noussut 80 prosenttia alimmasta 3890 dollarista 12.-13. Maaliskuuta sen jälkeen, kun se oli laskenut 11 vuodessa.

Bitcoinin hinnat käyvät tällä hetkellä kauppaa $ 7,100: lla usean epäonnistuneen yrityksen murtautua psykologisesta hintapisteestä viime viikolla.

OKEx BTC / USD -indeksin viikkohinta. Lähde: TradingView

Stablecoinien kysyntä

Vaikka BTC: n hinta on noussut voimakkaasti, kaupankäyntimäärät eivät ole kasvaneet merkittävästi. Lasku on johtanut siihen, että OKExistä on tullut suurin futuurialusta avoimen koron per prosenttiosuus Selkeä tutkimusTiedot. Toisaalta BTC-spot-markkinoiden yhteenlasketut päivittäiset volyymit eivät ole kasvaneet tutkimusyrityksen toimittamien tietojen mukaan Vinossa. Hintojen nousua, jota ei tueta kaupankäynnin volyymin kasvulla, pidetään teknisen analyysin lyhytaikaisena nousuna. Tämä johtaa usein suuriin korjauksiin myöhemmin.

Osuus avoimesta korosta 3 / 23-3 / 29. Lähde: Selkeä tutkimus BTC Spot – kootut päivittäiset määrät. Lähde: Vinossa

Mutta samalla huomaamme, että USD-määräisistä stablecoineista on tullut tärkeä keino kryptovaluutta-sijoittajille hintavaihtelujen välttämiseksi.

pysyvien valmisteiden kysyntä on ollut erittäin voimakas maaliskuun puolivälin markkinaromahduksen jälkeen, aivan kuten perinteisessä rahoituksessa, dollarin käteisvarojen kysyntä on kasvanut kriisin aikana. Lisäksi Bitcoin ei näytä olevan vielä irrotettu osakemarkkinoista.

Erityisesti Tetherin (USDT) markkina-arvo kasvaa nopeasti. Ennen 12. maaliskuuta tapahtunutta kaatumista USDT: llä oli 4,7 miljardia dollaria liikkeessä, ottaen 2,1 prosenttia salauksen kokonaismarkkina-arvosta. 4. huhtikuuta mennessä USDT: n kokonaisliikevaihto oli kasvanut 6,1 miljardia dollaria, tai 3,24 prosenttia kryptovaluuttamarkkinoiden arvosta / Longhash ja Kolikkotarkastus tiedot.

USDT-levikki ja Bitcoinin hinta. Lähde: LongHash

Vaikka markkinoilla on tällä hetkellä suuri määrä vakioperäisiä valmisteita, tämä ei ole ainoa kriteeri härkämarkkinoiden aloittamiseksi. Suuri määrä stablecoin-liikkeeseenlaskuja voi tarjota rahapohjan vain sonnimarkkinoille, mutta alhainen kaupankäyntimäärä ja likviditeetin lasku voi pidättää härkämarkkinoita.

Bitcoin Cash & Bitcoin SV halvings ensi viikolla

Bitcoin Cash (BCH) ja Bitcoin SV (BSV) käyvät läpi vastaavan lohkopalkkiohintansa ensi viikolla.

Laskurin puolittaminen. Lähde: Blockchair

Historiallisesti BCH-kaivosvaikeudet ja sen hinta säilyttävät korkean johdonmukaisuuden. Koska kaikki kolme todistuskolikkoa louhitaan SHA256: lla, kaivostyöläiset päättävät vaihtaa hinnan perusteella kannattavuuden lisäämiseksi.

Tämä tarkoittaa myös, että muutaman päivän kuluttua suuri joukko kaivostyöläisiä joutuu lopettamaan tai siirtymään BTC: hen jatkamaan kaivostoimintaa. Se saisi BCH: n kaivosvaikeudet laskemaan, ellei sen hinta voi nousta taivaalle. Historiallisen korrelaation vuoksi BCH: n hinnalla on hyvät mahdollisuudet laskea tulevan puolittumisen myötä.

Bitcoin Cashin kaivosvaikeudet vs. hinta USD: n historiallisessa kaaviossa. Lähde: bitinfocharts.com Keskimääräinen kaivosvaikeus päivässä vs. keskimääräinen hinta päivässä, USD, 7 päivän muutosnopeus. Lähde: bitinfocharts.com

Toukokuussa BCH: n puolittamisen ja puolittumisen BTC: n välisessä kuilussa näemme, kuinka monet kaivostyöläiset siirtyvät BTC-verkkoon kaivamaan kannattavammin, mikä tekee verkon hashrateista korkeamman ja kaivostoiminnan keskimääräiset kustannukset kalliimpia. Jos Bitcoinin hinta ei nouse siihen mennessä, tehottomammat kaivostyöläiset kamppailevat saadakseen voittoa, ja lopulta he todennäköisesti antautuvat.

Toukokuun puoliväliin mennessä, kun Bitcoin puolittuu, kaivostyöläiset kohtaavat uuden antautumiskierroksen. Jäljellä olevat kaivostyöläiset ovat ne vahvat kädet, ja heidän lisääntynyt halukkuutensa HODL: ään vähentää markkinoiden myyntipainetta.

Kaivostoiminnan Btc.topin toimitusjohtaja Zhuoer Jiang vahvisti haastatella tällä viikolla kuuluisat Bitmain S9 -kaivoslaitteet on kytketty pois päältä maaliskuun puolivälissä tapahtuneen kaatumisen jälkeen. Vuonna haastatella julkaistu 5. huhtikuuta, kaivoslaitevalmistajan Avalonin ulkomaisen myyntijohtaja Bin Luo sanoi, että kaivostyöntekijöille on hyvä uutinen, että huhti-toukokuun tulvakauden lähestyessä he voivat valita vakaat, edulliset kaivospaikat. Koronaviruksen vaikutuksesta monet tehtaat eivät ole oikeastaan ​​täysin auki, ja sähkön ylitarjonta on todella hyvä tilaisuus neuvotella alhaisista sähkön hinnoista.

Vastuuvapauslauseke: Tätä materiaalia ei pidä pitää perustana sijoituspäätösten tekemiselle, eikä sitä pidä tulkita suositukseksi sijoituspalveluihin. Digitaalisten omaisuuserien kaupankäyntiin liittyy merkittävä riski ja se voi johtaa sijoitetun pääoman menetykseen. Sinun on varmistettava, että ymmärrät täysin siihen liittyvät riskit, ja ota huomioon kokemustasosi, sijoitustavoitteesi ja pyydä tarvittaessa riippumatonta taloudellista neuvontaa.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner