PBoC lähettää DCEP-punaisia ​​paketteja, kun Filecoin lähestyy virallista julkaisua

Viikoittainen katsaus blockchain- ja cryptocurrency -uutisista Kiinasta ja Hongkongista

Se on ollut kiireinen viikko Kiinan ja Hongkongin kryptovaluutoilla. Digitaalinen valuutta Elektroninen maksu, Kiinan virallinen digitaalinen valuutta, jatkaa otsikoiden lisäämistä maassa, kun Kiinan keskuspankki teki yhteistyötä Shenzhenin hallituksen kanssa DCEP: n jakamiseksi "punaiset paketit" 50 000 kansalaiselle arpajaisten kautta. Samaan aikaan kryptovaluutanvaihto ja kaivostyöläiset valmistautuvat Filecoinin viralliseen käynnistämiseen 15. lokakuuta.

Tässä on kaikki mitä olet unohtanut koskien näitä tarinoita ja paljon muuta tämän viikon OKEx Insightsin China Market Watch -lehdessä.

DCEP: n punaiset paketit jaetaan Shenzhenin kansalaisille

Kiinan keskuspankki yhteistyössä Shenzhenin hallituksen kanssa jakoi DCEP: n punaisia ​​paketteja arpajaisten kautta 50 000 kansalaiselle. ilmoitus 8. lokakuuta. Jokainen punainen paketti oli arvoltaan 200 RMB.

DCEP: n punaisten pakettien jakelu saatiin päätökseen 11. lokakuuta, ja vastaanottajat voivat viettää lahjakkaan DCEP: nsä 3389 nimettyyn kauppiaaseen Shenzhenin Luohun alueella.

Tärkeimmät takeaways

  • Tämä on ensimmäinen julkinen oikeudenkäynti DCEP: n kansalaisten menoista Kiinassa. Walmart, Sinopec ja Vanguard ovat suosituimpia kauppiaita, joilla tällaiset viettäjät voivat tehdä ostoksia Shenzhenin oikeudenkäynnissä.
  • Kansalaiset voivat myös viettää DCEP: nsä Shenzhenin metrossa.
  • Vastaanottajien on käytettävä DCEP ennen 19. lokakuuta, eivätkä he voi siirtää DCEP: tä henkilökohtaiselle pankkitililleen. Hallitus kerää käyttämättömän DCEP: n viimeisen käyttöpäivän jälkeen.

Filecoinin virallinen julkaisu odotettiin laajalti Kiinassa

Kiinan kryptovaluuttayhteisö odottaa innolla Filecoinin virallinen julkaisu – jonka odotetaan tapahtuvan 15. lokakuuta, kun mainnet on saavuttanut lohkon korkeuden 148888.

Salausvaluutanvaihdot – kuten OKEx – valmistautuvat luetteloimaan Filecoinin tunnuksen FIL heti virallisen mainnetin käynnistämisen jälkeen. Filecoin käynnisti testiverkon, "Avaruuskisa," elokuun lopulla, joka keräsi 230 pebatavua tallennustehoa 360 kaivostyöläiseltä ympäri maailmaa.

Tärkeimmät takeaways

  • Hajautettuna tiedostotallennustoiminnan tarjoajana Filecoin sai ensimmäisen kerran laajaa huomiota 257 miljoonan dollarin ICO: nsa aikana vuonna 2017.Sen jälkeen projektin mainnetin käynnistämisessä on esiintynyt useita viivästyksiä.
  • Filecoinin kaivosyhtiö MIX Groupin johtama kaivostyöläisten ja pääomasijoittajien yhteenliittymä Kiinassa ei ole tyytyväinen FIL-kaivostoiminnan palkintorakenteeseen ja uhkaa haarukka Filecoin syyskuun puolivälissä.

WeBankin FISCO BCOS nopeuttaa terveystunnusten muuntamista

Kiinan hallitus jo mahdollisti muunnoksen välissä "Guangdongin terveyskoodi" ja "Macaon terveystunnus" toukokuussa. Muuntaminen oli kuitenkin tehotonta hidastettujen vahvistusaikojen ja tietosuojaongelmien vuoksi.

Terveyskoodin muunnoksen kipupisteet ovat viime aikoina olleet osoitettu WeBankin FISCO BCOS -lohkoketju. Mainittu lohkoketju soveltaa salaustietoa terveystietoihin, mikä parantaa terveystietojen siirron avoimuutta ja poistaa välittäjät tietojen validointia varten.

Tärkeimmät takeaways

  • FISCO BCOS on avoin konsortion lohkoketju, jonka tarkoituksena on helpottaa yhteistyötä yritysten lohkoketjujen käytössä. Sen on kehittänyt avoimen lähdekoodin työryhmä, johon kuuluvat WeBank, Tencent ja Huawei.
  • FISCO BCOS: n avulla terveyskoodin muuntamisaika on huomattavasti lyhentynyt 1 minuutista 40 sekuntiin alle 3 sekuntiin.

Ant-ryhmän listautumisanti pohti mahdollisia eturistiriitoja

Tällä viikolla Kiinan ja Hongkongin osakemarkkinat nousivat vaatimattomasti. Lehdistöajasta lähtien Shanghai SE Composite ja CSI 300 käyvät kauppaa tällä hetkellä 3 341 ja 4 807 – viikoittainen voitto 2,1% ja 2,7%. Hongkongissa Hang Seng -indeksi nousi tällä viikolla 1,7% ja on tällä hetkellä 24 655.


 Kiinan ja Hongkongin osakemarkkinat nousivat kultaisen viikon loman jälkeen. Lähde: Trading Economics, Investing.com

Tällä viikolla osakemarkkinoiden osallistujat kiinnittivät huomionsa Ant-ryhmän alkutarjouksen sääntelykokeeseen. Kiinan arvopaperimarkkinoiden sääntelykomissio on tarkastella mahdollinen eturistiriita, raporttien mukaan käyttäjät voivat ostaa viisi kiinalaista sijoitusrahastoa listautumiseen.

Tärkeimmät takeaways

  • CSRC julkaistu viimeisin suuntaviiva, voimaan 1. lokakuuta, jossa varoitetaan, että sijoitusrahastojen jakelijoiden tulisi välttää eturistiriitoja, jotka aiheutuvat tuotteiden myynnistä muille olemassa oleville ja mahdollisille yrityksilleen. Tätä voidaan soveltaa muurahaisryhmään.
  • CSRC: n hyväksyntä vaaditaan kaksoislistaukselle Hongkongissa ja Shanghaissa. Viivästys on pakottanut Ant-ryhmän lykkäämään kuulemistilaisuutta Hongkongin pörssissä – viimeinen vaihe Hongkongissa tapahtuvan listaamisen hyväksymisprosessissa.

OKEx Insights esittelee markkina-analyyseja, syvällisiä ominaisuuksia, alkuperäistä tutkimusta & kuratoivat uutiset salauksen ammattilaisilta.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map