PayPal ja Yhdysvaltain pankit suuntaavat salakirjoitukseen, kun taas Yhdistyneen kuningaskunnan suojausrahasto vetäytyy – Viikon salausuutiset

Viikon uutiset kuva

Vaikka institutionaalisen kiinnostuksen puutteen vuoksi ensimmäisen krypto-hedge-rahaston Yhdistyneessä kuningaskunnassa on ilmoitettu sulkevan ovensa, Yhdysvaltain pankit voivat pian alkaa tarjota säilytyspalveluja digitaalisille varoille. Samaan aikaan PayPal on ilmoitettu tarjoavan suoraa salausvaluutan myyntiä käyttäjilleen. Näitä ja muita aiheita tarkastellaan tämän viikon painoksessa OKEx Insight’s Crypto News of the Week.

Yhdysvaltain pankit sallivat huolehtia kryptovaluutoista

Yhdysvaltojen kansallisesti perustetut pankit saavat tarjota säilytyspalveluja ainutlaatuisille kryptoavaimille, jotka on sidottu kryptovaluutan lompakkoihin, mukaan julkinen kirje Jonathan Gould, valtiovarainministeriön vanhempi apulaisvalvoja ja pääneuvonantaja, Jonathan Gould.

Kirjeessä selvennetään myös, että pankit voivat tarjota sekä huoltajien että muiden kuin huoltajien säilytyspalveluja.

Sivuhuomautuksena OCC: tä johtaa tällä hetkellä Coinbasen entinen lakiasiainjohtaja, Brian Brooks.

Tärkeimmät takeaways:

  • Vaikka Bitcoin ja muut salausvaluutat ovat jo pitkään sallineet käyttäjien olla “omia pankkejaan”, ajatuksesta epämiellyttävät ihmiset voivat pian sallia perinteisten pankkien turvata digitaalisen omaisuuden.
  • Kyky tarjota kryptovaluutan säilytyspalveluja – joka on ensisijaisesti rajoitettu tietyille säännellyille yhteisöille – voi nyt laajentua ja monipuolistua.
  • Organisaatio tunnustaa selvästi tarpeen sopeutua ja pysyä mukana taloudellisen innovaation nopeudessa, jota BTC ja blockchain-tekniikka ovat suurelta osin kiihdyttäneet..

PayPal on tiettävästi yhteistyössä Paxosin kanssa kryptovaluuttapalveluissa

PayPal aikoo suunnitella kumppanuutta Paxoksen kanssa suoran salausvaluutan myynnin ja kaupan tarjoamiseksi. Uutiset tulevat kautta CoinDesk, joka väittää puhuneensa kahdelle henkilölle, jotka tuntevat tulevan järjestelyn.

Paxos sijaitsee New Yorkista ja käynnisti äskettäin oman salauksen välityspalvelunsa, Paxos Crypto Brokerage, joka tarjoaa palveluja Revolut US: lle.

Tärkeimmät takeaways:

  • Jos raportit pitävät paikkansa, Bitcoin näkee yhden yleisimmistä adoptiomuodoista – ottaen huomioon PayPalin käyttäjäkunnan koko ja laajuus, joka on yli 325 miljoonaa.
  • Fintech-jättiläinen, joka myös omistaa Venmon, liittyisi julkisesti noteerattuihin Square ja Robinhood-kilpailijoihin tarjoamaan digitaalisia omaisuuseriä.

Aktiivisten PayPal-käyttäjätilien kokonaismäärä Q1 2010 – Q1 2020. Lähde: statista

Ensimmäinen Yhdistyneen kuningaskunnan krypto-hedge-rahasto suljettiin kysynnän puutteen vuoksi

Yhdistyneen kuningaskunnan ensimmäinen kryptovaluutta-hedge-rahasto, Prime Factor Capital, lakkaa toimimasta – vedoten institutionaalisten sijoittajien kysynnän puutteeseen.

Financial News -raportin mukaan Lohko, hedge-rahasto “yritti saada vetovoimaa varojen hankinnassa”, Prime Factor Capitalin toimitusjohtajan Nic Niedermowwen suoran tarjouksen mukaan..


Kryptovaluutan hedge-rahasto sai ensimmäisenä vihreän valon Financial Conduct Authority -yhtiöltä, joka on maan itsenäisesti toimiva rahoitusalan sääntelyelin.

Avain nouto:

  • Institutionaalisen kysynnän puute, joka mainitaan syynä Prime Factor Capitalin lakkauttamiseen, on jyrkässä vastakohdassa institutionaalisten investointien dramaattiseen lisääntymiseen muualla kryptovaluuttatilassa.

Fintech jättiläinen Ant Group lanseeraa blockchain-tuotemerkin AntChain

Alibaba Groupin fintech-haara Ant Group, lanseerasi oman blockchain-tuotemerkin Tämä viikko. AntChain-niminen brändi kattaa blockchain-pohjaiset ratkaisut väittäen pystyvänsä käsittelemään miljardin päivittäisen tapahtuman ja tukemaan yli miljardia käyttäjätiliä..

Ant Group on kiinalaisen online- ja mobiilimaksujätti Alipayn emoyhtiö, joka on erittäin läheisesti sidoksissa Kiinan viralliseen digitaalivaluuttaan.

Avain nouto:

  • Vaikka termiä “blockchain” on käytetty runsaasti muotisanana viime vuosina, Ant Groupin konkreettisen blockchain-tuotemerkin lanseeraus edustaa merkittävää työntöä teknologialle valtavirran fintechiin.

Kaavio, joka kuvaa suosituimpia digitaalisia maksupalveluja Kiinassa. Lähde: statista

Mastercard-kyltit käsittelevät kryptovaluuttakorttien Wirexiä

Mastercardilla on allekirjoitti sopimuksen salausvaluutan käynnistyksen yhteydessä Wirex sen jälkeen kun se on avannut kryptovaluuttaan liittyvän Mastercard Accelerate -ohjelman, jonka avulla salausyritykset voivat nyt luoda omia maksukortteja. Sellaisena Wirex voi nyt myöntää omia Mastercard-tukemia kortteja.

Wirex näki aiemmin pankkikorttinsa Wirecard, nyt lakannut saksalainen maksuprosessori, joka ei äskettäin kyennyt maksamaan 2 miljardia dollaria.

Tärkeimmät takeaways:

  • Wirexin kanssa tehty sopimus ja Mastercard Acceleraten laajentaminen havainnollistavat, kuinka yksi maailman hallitsevimmista maksuprosessoreista työntyy syvemmälle kypsyvään lohkoketjuun ja kryptovaluuttatiloihin.
  • Mastercardin sopimus Wirexin kanssa tarjoaa kilpailua Visalle, joka on jo tehnyt yhteistyötä Coinbasen kanssa ja tarjoaa digitaalisen omaisuuden vaihdolle mahdollisuuden antaa omia maksukorttejaan.

OKEx Insights esittelee markkina-analyyseja, perusteellisia ominaisuuksia ja kuratoituja uutisia salauksen ammattilaisilta.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map