Passiiviset salaustulot: Näin voit ansaita enemmän

Kaikki haluavat ylimääräisiä tuloja 9–5 työpaikkasi ulkopuolella. Tiedämme vain, että ansaitun rahasi sijoittaminen pankkiin ei ole houkutteleva idea. Silti, kun harkitset sijoittamista, sinulla ei ehkä ole aavistustakaan mistä aloittaa, tai sinulla ei ole aikaa DYORiin.

Passiivisten tulojen ansaitsemisesta et ehkä tiedä, että salaus on ihanteellinen vaihtoehto. Se auttaa ansaitsemaan enemmän helposti ja mukavasti.

Kuulostaa liian hyvältä ollakseen totta? Lue, miksi, ja askel askeleelta opas riskin matalan ja korkean tuoton passiivisen tulossuunnitelman rakentamiseksi.

Negatiiviset korot ovat uusi normi

”Negatiivinen korko on uusi normi maailmanlaajuisesti. Lohkoketju ja digitaalinen omaisuus muuttavat kiinnostuksen ansaintatapoja ”, kertoi OKExin finanssimarkkinoiden johtaja Lennix Lai MENA: n ja Euraasian suurimman blockchain-huippukokouksen Blockchain Economy 2020 -tapahtumassa 21. helmikuuta 2020.

Lennix Lai, OKExin finanssimarkkinoiden johtaja, puhuessaan passiivisista salaustuloista Blockchain Economy 2020 @ Istanbulissa, Turkki (Lähde: Blockchain Economyin Twitter)

Ei voida kiistää, että negatiivinen korko on heittänyt varjon maailmantalouteen. Euroopan keskuspankki (EKP) on soveltanut negatiivista korkopolitiikkaa vuoden 2008 finanssikriisistä lähtien. Politiikkaa käyttävien eurooppalaisten ja japanilaisten pankkien on maksettava ylimääräistä ylimääräisten varausten pysäköinnistä EKP: ssä. Saksassa jotkut pankit ovat alkaneet siirtää negatiivista korkotaakkaa asiakkailleen.

Korkotaso laskee todennäköisesti entisestään. Kuvittele yksi päivä, jos emme voi saada korkoa säästötileiltämme ja meidän on maksettava rahan asettamisesta pankkiin. Kuinka naurettavaa se olisi?

Salaus on ihanteellinen vaihtoehto ansaita kiinnostuksen kohteita

Lennix huomautti myös, että tulevaisuudessa PoS-, DPoS- ja DeFi-lainoihin perustuva salaus tuottaa useita uusia tuotteita, jotka tarjoavat säännöllisiä etuja. Miljardit käyttäjät voivat siis nauttia passiivisten tulojen saamisesta.

OKExissä pyrimme tuomaan salauksen osallisuuden ja pyrimme jatkuvasti kohti kitkatonta taloutta. Tämän vuoksi suunnittelemme tuotteita, joiden avulla käyttäjät voivat saada passiivisia tuloja. Muu kuin osta ja hodl-mentaliteetti, voit rakentaa passiivisen tulosuunnitelman ja työskennellä tiesi suurempiin säästöihin.

1. Panostaminen

Panostus on suora ja matalan riskin digitaalinen omaisuusinvestointi. Vain osta ja tallenna salaus e-lompakkoon tai panosjoukkoon tietyksi ajaksi, voit ansaita siitä säännöllisiä osinkoja. Niin yksinkertaista.

OKEx-allas tarjoaa panostuspalvelun vakailla ja korkeammilla tuotoilla. Tuemme kahdeksan valtavirtaisen rahakkeen, mukaan lukien EOS, XTZ, DAI, VSYS, ATOM, panostamista, joiden korot ovat jopa 15% – paljon enemmän kuin mitä pankit voivat tarjota sinulle.


Saamasi tuotot riippuvat panostusajasta ja määrästä. Kun pidät varoja pidempään, voit saada enemmän tuloja. Saadaksesi paremman kuvan, voit lukea koko panoksen opas ja tarkista verkkosivustollamme eri tunnusten vähimmäisvaatimukset, ROI, lukitusaika ja lunastustiedot. Asiakkaat voivat myös nauttia henkilökohtaisesta asiakaspalvelusta 24/7 ja korkeatasoisesta varojen suojauksesta.

2. Säästöt

Säästöt on digitaalinen omaisuuden lisäarvopalvelu OKExillä.

Sen avulla voit tallettaa ja nostaa digitaalisia omaisuuksiasi tien päällä ja nauttia päivittäin koron ansaitsemisesta. Vähimmäistalletusta ei vaadita. Voit varastoida omaisuutesi sinne hienostuneella riskienhallintajärjestelmällämme.

Toisin kuin panostus, säästöjen varoja käytetään vain OKExin marginaalilainapalveluihin, mikä tarkoittaa, että voit sitten hyödyntää korkovoittoa.

3. Luotonanto

Jos sinulla on salakirjoitusta, mutta sinulla ei ole suunnitelmia myydä tai käydä kauppaa, salauslainan avulla voit ansaita passiivisia tuloja lainaamalla niitä, kaikki tapahtuu älykkäiden sopimusten kautta.

DeFi-lainat ovat suosittuja salauksen kauppiaiden keskuudessa. Riskit ovat paljon pienempiä kuin perinteiset vertaislainaukset. Tällä hetkellä tiimimme pyrkii tuomaan luotonantopalveluja foorumillemme. Pysy kuulolla jännittävistä uutisista pian.

Negatiivisen koron aikakaudella salaus muokkaa passiivisten tulojen ansaintatapaa. Kokeile panostus- ja säästöpalveluitamme – mainitsimmeko sen viimeisimmän edistäminen voit ansaita jopa 20% vuosituoton?

Hyvää passiivista tulojen ansaintaa!

Seuraa OKExia:

Steemit: https://steemit.com/@okex-official

Verkkosivusto: https://www.okex.com

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map