OKEx Academy: Keskustelu suosikkikauppasi kanssa Coin Busterin haastattelu

Tervetuloa OKEx Akatemian uuteen haastattelusarjaan ”Keskustelu suosikki kauppiassi kanssa. Tässä sarjassa tuomme sinulle lyhyitä haastatteluja, joissa on mukana salakirjoittajia, paljastetaan heidän oivalluksensa, näkökulmansa, neuvoja muille kauppiaille ja hauskoja faktoja heistä, joita et luultavasti koskaan tiennyt.

Kenelle soitat! Tällä kertaa meillä on Kolikon Buster (@Coin_Buster Twitterissä), kauppias ja perustaja / @CryptoALaCarte jakaa joitain hänen neuvojaan. 

Ole kiltti jaa yhteisömme kanssa kuinka aloitat päiväsi! Mitä teet ensin aamulla? Kuinka vietät suurimman osan ajastasi? Minkälaisia ​​asioita keskität kaupankäyntiin ja salaukseen?

Herään joka päivä noin klo 6.30. On tärkeää herätä aikaisin ja saada hyvä yleiskatsaus markkinoiden käyttäytymisestä päivän aikana, joten ensimmäinen asia, jonka teen, kun herään, on tarkistaa BTC: n hinta, mitä se on tehnyt yhdessä yössä ja miltä kauppani ovat olleet (jos minulla on käynnissä).

Jos minun on hallittava asemaa nopeasti (koska isot liikkeet tapahtuvat yleensä tunnin kuluttua heräämisestä), kytken tietokoneeni päälle ja avaan TradingView’n ja vaihdettavat pörssit.

Sitten nautin hyvän aamiaisen, luen uutisia ja palaan kaavioon nähdäksesi, löydänkö muita hyviä mahdollisuuksia.

Päivän aikana vietän paljon aikaa Crypto A La Carte -projektiin, joka on projekti, jonka perustin ystäväni ja kumppanini Rubotin kanssa noin kuusi kuukautta sitten. Uusien lahjakkaiden kauppiaiden löytäminen joukkueeseen vaatii paljon huomiota, hallintaa, asiakastukea ja tutkimusta.

Yleensä suurin osa iltapäivästä on omistettu kaupankäynnille (päivänsisäiset kaupat enimmäkseen).

Minusta on todella tärkeää, että sinulla on aikaa rentoutua, koska nämä markkinat ovat vuorokauden ympäri ja voi helposti palaa, joten jätän näppäimistön noin kello 19 ja vietän jonkin aikaa poissa noin klo 22 asti. Sitten tarkistan kaaviot viimeisen kerran, jos olen edelleen kaupassa, jotta voin hallita sijaintini ennen nukkumaanmenoa. Menen yleensä nukkumaan ennen klo 23 saamaan rauhallisen yön.

Mikä on yksi yllättävä tosiasia sinussa, jota ihmiset eivät odota?

Syön kulhoon jäätelöä päivittäin. Yksi jäätelö päivässä pitää lääkärin poissa … ugr!

Innoittiko kukaan sinua kauppauralle?

@Elisa_Crypto Twitterissä on yksi vaikutusvaltaisimmista elinkeinonharjoittajista kaupankäyntiurallani ja myös yksi parhaista kauppiaista, joita olen tähän mennessä tavannut.


Mitä kryptovaluutta (tai ei-salausta) ympäröiviä otsikoita seuraat tarkasti näinä päivinä?

Koska monet ihmiset ovat juuri nyt, olen seurannut COVID-19-kriisin aiheuttamaa taloudellista tilannetta. Vaikka useimmat maat avaavat yrityksiä uudelleen ja poistavat työsulkuja, olen todella utelias näkemään, mitä seuraavaksi tapahtuu. Kuten jos tulee olemaan toinen aalto? Onko sillä vaikutuksia makrotalouteen ja markkinoihin jne.

Luen myös paljon Amerikan tilanteesta, koska uskon, että Trumpin uudelleenvalinnalla tai tappiosta (joka on selvästi sidottu COVID-19-kriiseihin) voi olla valtava vaikutus markkinoihin.

Kerromme aina yhteisöllemme, että on OK oppia! Olisi hienoa, jos voit jakaa kokemuksiasi ja oivalluksiasi kauppiaiden kanssa.

Mikä on suosikkisi / eniten käytetty tekninen indikaattorisi?

Käytän tuskin indikaattoreita, koska mielestäni ne ovat viivästyneitä, mutta eniten käytän RSI: tä, kun haluan saada lisää vahvistusta ostamiselle tai myymiselle.

Mikä on ollut suurin epäonnistumisesi kaupankäynnissä? Kuinka toipuitte siitä ja mitä, jos mitään, opitte siitä?

Kun vaihdoin ensimmäisen kerran marginaalilla, en hallinnut riskiäni ollenkaan. Olin lähellä selvitystilassa ja tunsin niin pahaa, etten voinut tunnistaa itseäni.

Se oli käännekohta minulle. Tästä hetkestä lähtien olen todella työskennellyt riskienhallinnan parissa ja minulla on nyt hyvin tiukat säännöt.

Onko sinulla mitään tietoa taitotasosta aloittelijoille? Ja mitä teknisen analyysin tekemisessä tulisi välttää?

Näytön aika on tärkein asia. Voit viettää tuhansia tunteja oppia TA: ta kirjoissa tai katsella videoita uusilla menetelmillä. Opittavaa on valtameri, ja jopa 10 ihmishenkiä ei riitä lukemaan ja katsomaan 5% verkossa saatavilla olevasta materiaalista.

Opi yhdestä strategiasta, yritä tarkentaa sitä omilla havainnoillasi, jotka teit tarkkailemalla kaavioita ja kirjaamalla kauppojasi. Älä tuhlaa tuhansia tunteja uusien strategioiden katseluun!

Kuinka / mistä saa kauppaideoita?

Salaus La Carte! Siksi loimme tämän alustan. Voit valita kaupat, jotka haluat avata, milloin haluat, elinkeinonharjoittajan, pörssin,%: n ja R: n tilastojen perusteella. Kuukausitilausta ei ole ja tiedot ovat täysin avoimia, joten voit päättää avata vai ei kaikkien kanssa. tarvitsemasi tiedot!

Päivän kaupankäynti keskipitkällä / pitkällä aikavälillä, mieluummin?

Olen enimmäkseen päivittäiskauppias, koska haluan saada nopeita tuloksia ja mikä tärkeintä, en halua olla kaupassa yön yli (kun en pysty hallitsemaan sitä).

Omistan myös pitkäaikaisia ​​sijoituksia, jotka ovat kylmässä lompakossa, jota en edes katso.

Sijoittaminen on todella erilaista kuin kaupankäynti ja ansa on käydä kauppaa pitkäaikaisella sijoituksellasi päivittäin. Suurimman osan ajasta menetät aikaa ja rahaa.

Kiitos paljon jakamisesta! Nyt meillä on hauska kysymys sinulle! Kuinka monta päivää ennen $ BTC on palannut 10000 dollariin?

Sanoisin noin viikon. Tästä huolimatta puolueellisuus muuttuu muutaman kerran viikossa kaaviosta riippuen.

Lopuksi, anna yhteisömme viimeinen ehdotus siitä, miten tulla hyväksi kauppiaaksi!

“Suurin vaara tapahtuu voiton hetkellä” – Napoléon Bonaparte

Kiitos Coin Busterille, että hän vietti aikaa keskustella kanssamme! Jos haluat oppia lisää salauskaupasta, muista seurata häntä Viserrys ja Salaus La Carte -sähkeryhmä!

Seuraa Twitterissä, jos sinulla on kysyttävää!

Rekisteröidy ja talleta tai vaihda vähintään 10 USDT tänään ansaitaksesi 3 USDT uuden käyttäjän palkkion!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map