OKB: n hinta nousee vuositasolla, kun käyttäjät nauttivat juhlallisista palkinnoista

OKB: n globaalin ekosysteemin kuukausiraportti – joulukuu 2020

OKB on OK Blockchain Foundationin myöntämä maailmanlaajuinen apuohjelmatunnus, joka on olennainen osa OKEx-kaupankäyntialustan infrastruktuuria.

OKB sijoittui vahvaksi vuonna 2020

OKB kiihdytti kehitystään vuonna 2020 – vuosi, jolloin projektin merkkiarvo, käyttäjien kasvu, ekosysteemien kehitys ja yhteisökumppanuudet kasvoivat merkittävästi.

OKB: n hinta piti positiivisen vauhdin läpi vuoden 2020 ja nousi joulukuussa vuoden korkeimmalle tasolle, 8,15 USDT. Sen vuotuinen tuotto oli 200,3%, mikä on merkki myönteisestä vauhdista vuoteen 2021.

OKB-joukkue on suorittanut neljä kierrosta OKB-takaisinosto & Polttaa Ohjelma on palanut kuluvana vuonna yhteensä 14 570 351,1 OKB: tä.

OKB: n maailmanlaajuinen ekosysteemi on ottanut mukaan 41 uutta kumppania vuonna 2020. Nämä kumppanit tulevat useilta aloilta – mukaan lukien maksut, lainanhallinta, lompakot ja sosiaalinen verkostoituminen.

Samaan aikaan OKB: n käyttäjät nauttivat monista eduista – kuten transaktiomaksualennuksista ja kelpoisuudesta osallistua OKEx Jumpstart -jakoistuntoihin. OKB-käyttäjät ulottuvat maapallolle, ja monet tulevat Euroopasta, Amerikasta ja Kaakkois-Aasiasta.

Lisäksi OKEx järjesti yli 80 yhteisötapahtumaa, jotka palvelivat miljoonia käyttäjiä ympäri maailmaa. Tapahtumat sisälsivät suoria yhteisön lähetyksiä, Ask-Me-Anything-istuntoja ja markkinointikampanjoita Twitterissä ja Weibossa.

Verkkosivua uudistettiin myös paremman käyttökokemuksen takaamiseksi. Lisäksi käyttäjät voisivat panostaa OKB: tä OKT: n alkuperäiseen lyöntiin.

Mitä OKB on tehnyt joulukuussa?

  • OKB: n hinta nousi vuoden korkeimmalle tasolle, 8,15 USDT. Se suljettiin joulukuussa 7,56 USDT: ssä.
  • OKB: n verkkosivu uudistettiin.
  • OKB sisälsi kolme uutta kumppania ekosysteemiinsä.
  • Käyttäjät voisivat panostaa OKB: tä voidakseen osallistua OKT: n alkuperäiseen lyömiseen.
  • OKB toi markkinoille ja ja OKB: n haltijoille.

OKB: n uudet yhteistyökumppanit

NOWPayments, NerveNetwork ja Math Wallet olivat viimeisimpiä yhteistyökumppaneita OKB-ekosysteemissä.

NOWPayments on salausmaksupalvelu, joka ei ole vakuustarjous ja jonka avulla yritykset voivat hyväksyä välittömät verkkomaksut yli 50 kryptovaluutassa. Kumppanuuden avulla käyttäjät voivat myös suorittaa välitöntä maksua OKB: n avulla. NOWPayments hyödyntää OKEx: ää pääpaikkana likviditeetin saamiseksi.

Hajautettuna digitaalisen omaisuuden palveluverkostona NerveNetwork tukee OKB ketjun poikkileikkauksessa. Äskettäisen OKExChain-lanseerauksen myötä NerveNetwork pystyy käyttämään OKExChain-ketjujen välisiä resursseja ja rakentamaan ketjujen välisen sillan julkisen ketjun digitaaliselle omaisuudelle.

vuonna kumppanuus of Math Wallet, OKB on saatavana ketjunvaihdoksina muiden digitaalisten rahakkeiden kanssa.

OKT: n alkuperäinen minttu

OKExChain ilmoitti virallisesta lanseerauksestaan ​​tammikuussa 2021. Alustan alkuperäisellä tunnuksella OKT on tärkeä rooli OKExChain-ekosysteemissä – koska sitä käytetään äänestämään, panostamaan ja maksamaan transaktiomaksuja OKExChainille rakennettuihin sovelluksiin.

Johdanto OKExChainin alkuperäiseen tunnukseen OKT.

Tarjotakseen saumattomamman käyttökokemuksen OKExChainissa, OKT oli käytettävissä alkuperäiseen lyömiseen kello 16.12 UTC 31. joulukuuta 2020 – 16.00 UTC 14. tammikuuta 2021. OKT: n alkuperäinen liikkeeseenlasku oli 10 miljoonaa. , ja OKB: n haltijat voivat osallistua kiinnittämällä OKB: n OKEx Jumpstart -ohjelmaan. Lisäksi käyttäjät voisivat ansaita lisää OKB: tä osallistumalla a Twitter-tietokilpailu.

OKExChainin, OKExDEXin, OKT: n ja OKB: n välisen suhteen ymmärtäminen

Juhlallisia palkintoja OKB: n omistajille

OKB käynnisti joulukuussa sarjan palkintokampanjoita OKB: n omistajille.

Esimerkiksi OKB piti joululahjoja OKB: n haltijoille ja omistajille. Hyvää perjantai-palkinto-ohjelmaa jatkettiin, ja käyttäjät voivat osallistua alennuksiin, joiden kokonaissumma on 20 000 USD.

Puhu meille

Ylläpitääkseen läheistä yhteyttä käyttäjien kanssa ja kuunnellakseen heidän ehdotuksiaan OKB-tiimi järjesti joulukuussa myös useita tärkeitä yhteisöaktiviteetteja.

Käyttäjät voivat lisätä OKB: n avustajan (WeChat ID: OKBNO1) saadakseen lisätietoja ja etuja.

Jos sinulla on kysyttävää tai kommentteja OKB: lle, ota yhteyttä alla olevan yhteyshenkilön kautta:

OKB-sähköposti: [sähköposti suojattu]

Seuraa OKEx

OKExin virallinen yhteisö: http://t.me/OKExOfficial_English

OKExChainin virallinen verkkosivusto: https://okex.me/OKExChain

OKEx DEX: n virallinen verkkosivusto: https://okex.me/dex-test

Linkki testirahojen vastaanottamiseen: https://okex.me/drawdex

OKExChain-ohjeet: https://OKExChain-docs.readthedocs.io/en/latest/

OIP: https://oips.readthedocs.io/en/latest/

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner