OKB: n globaalin ekosysteemin kuukausiraportti – kesäkuu 2020

OKB: n kesäkuun raporttikuva

OKB saavutti kesäkuussa useita merkittäviä virstanpylväitä. Ensinnäkin OKB: n yhden päivän kaupankäyntimäärät ylittivät edelleen 300 miljoonaa dollaria. Lisäksi OKB: n ekosysteemi otti käyttöön kuusi uutta globaalia kumppania, jotka kattavat monet tällä hetkellä suositut sovelluskentät, kuten digitaaliset valuuttalompakot ja big data. Lisäksi OKB-tiimi avasi peräkkäin kaksi tunnettua kanavaa Spot Tradingissa ja Buy Cryptossa.

OKB: n yhden päivän kaupankäyntimäärä on 301 miljoonaa dollaria

Keskeiset OKB: n käyttöönottotiedot kesäkuulta 2020. Lähde: OKEx

OKB: n ekosysteemi on tarjonnut jatkuvasti korkealaatuisia palveluja seuraajille 154 maasta ja alueelta maailmassa. Heistä aktiivisimmat haltijat olivat tässä kuussa Euroopasta ja Kaakkois-Aasiasta. Lisäksi viime kuussa OKB: n kaupankäyntiparit, joilla oli suurimmat kaupankäyntimäärät, olivat tärkeimmillä kryptovaluutoilla, kuten Bitcoin (BTC) ja stablecoins USD Coin (USDC) ja Tether (USDT).

OKB Markets kesäkuussa

Alla on yleiskatsaus OKB: n kesäkuun hintoihin – mukaan lukien korkea, matala ja voitot.

OKB markkinoi kesäkuussa 2020. Lähde: OKEx

 

Markkinakommentit 

Salausdata-aggregaattorin Coincodexin mukaan OKB sijoittui ensimmäiseksi kolmen tärkeimmän rahakkeen joukkoon, joihin markkinoiden tulisi keskittyä kesäkuussa. Coincodex totesi, että OKB: n arvo paranee entisestään toteuttamalla tärkeitä ekologisia rakenteita, kuten takaisinosto ja palaminen.

Kuusi uutta kumppania liittyy OKB-ekosysteemiin

Jatkuva arvon tuottaminen käyttäjille on yksi OKB-ekosysteemin tärkeimmistä tavoitteista. Valitsemme jatkuvasti arvokkaimmat sovellusskenaariot ja kätevimmät kaupankäyntikanavat OKB: n haltijoiden eduksi.

OKB: n globaali ekosysteemi toivotti kesäkuussa tervetulleeksi aluksella kuusi uutta kumppania. Uudet kumppanit kattavat monia ydinalueita, kuten salauslompakot, blockchain-pelaaminen, big data ja API-tapahtumat.

OKB: n ekosysteemikumppanuudet kesäkuussa 2020


  •  3. kesäkuuta OKB aloitti kumppanuuden suuren krypto-lompakon Coinomin kanssa, jolla on miljoonia käyttäjiä ja 168 fiat-kauppakanavaa, mikä laajensi huomattavasti omaisuuden varastointi- ja kaupankäyntivaihtoehtoja OKB: n globaalille käyttäjälle.
  • 10. kesäkuuta OKExistä tuli ensimmäinen kryptovaluutanvaihto, joka integroi Flipside Crypton FCAS: n (Fundamental Crypto Asset Score) alustalleen. Mittari arvioi kryptovaluuttojen yleisen terveyden ja suorituskyvyn käyttäjien aktiivisuuden, kehittäjien käyttäytymisen ja markkinoiden kypsyyden perusteella ja antaa kauppiaille mahdollisuuden tehdä tietoon perustuvia päätöksiä suoraan OKEx-alustasta. OKExin apuohjelmatunnus OKB on myös lueteltu FCAS: ssa, mikä tarjoaa merkkien haltijoille täydellisen läpinäkyvyyden.
  • Blockchain-pelijätti Enjin liittyi virallisesti OKB: n globaaliin ekosysteemiin 15. kesäkuuta. OKB-käyttäjät voivat nyt vaihtaa ja tallentaa tuettuja pelivaroja Enjinin kautta.
  • 20. kesäkuuta OKB solmi strategisen yhteistyösuhteen tunnetun eurooppalaisen salauslompakkokehittäjän Guardan kanssa. Guarda-lompakoiden kautta OKB: n käyttäjät voivat tallentaa ja tehdä varojen välisiä kauppoja helpommin.

Toistaiseksi OKB: llä on yhteensä 65 maailmanlaajuista kumppania ja se tarjoaa edelleen ensiluokkaisia ​​palveluja miljoonille käyttäjille ympäri maailmaa. Luotetut kumppanipalvelumme kattavat kymmeniä teollisuuden aloja, kuten maksut, kauppa, lompakot, lainat ja taloushallinto, tekninen turvallisuus, matkailu, elämänpalvelut, viihde, sosiaaliset verkostot, sähköiset sopimukset ja paljon muuta..

OKChainin Hackathon-kampanja ja OKB-käyttäjien oikeuksien laajentaminen

Kaikkien OKB-käyttäjien sisäisten oikeuksien jatkuva optimointi ja rikastaminen oli kesäkuussa edelleen yksi tärkeimmistä tehtävistämme. Tällä hetkellä olemme tehneet useita keskeisiä vaiheita käyttäjien oikeuksissa, jotka liittyvät erityisesti hajautettuun OKChain-lohkoketjuun ja salauksen varainhankintaalustaan ​​OKEx Jumpstart. OKB: n haltijat saavat OKT: n – OKChainin alkuperäisen tunnuksen – lentoputkena. 

OKChainin Hackathon-kampanja

Koska OKChain-testiverkko päivitettiin versioon 0.10, yhteisö on suorittanut OKChain-vakautustestin ja lisännyt kaksi päätoimintoa: super-solmujen hyväksymisäänestykset ja hajautetun keskuksen itsenäisen rakentamisen. Cosmosissa Vyöhykepeli ketjujen välisessä testikilpailussa OKChain sai erinomaiset ja tyydyttävät tulokset.

Lisätäkseen OKChainin ekologista vaikutusmahdollisuuksia ja käyttöoikeuksia yhteisö päätti järjestää kaikille käyttäjille Hackathon-kampanjan ennen 20. heinäkuuta ja palkita erinomaiset tiimit ja kehittäjät jopa 5000 dollarin arvosta OKB: tä.

Hackathon-kampanja sisältää, mutta ei rajoitu niihin, innovatiivisia sovelluksia, kuten kehittäjätyökalut, uskotut solmupalvelut, markkinoiden laskennan laajennukset, SDK ja panostus.

OKEx-pikakäynnistys

Laajentaakseen edelleen OKEx Jumpstart -käyttäjien oikeuksia OKB teki yhteistyötä WaykiChainin kanssa myydessään hallintotunnuksensa WGRT Jumpstart-alustalla..

Tähän mennessä OKB on luonut käyttäjille yhteensä 14 sisäistä oikeutta, mukaan lukien transaktiomaksualennukset, OKB: n vipuvaikutteinen kaupankäynti, pienten varojen muuntaminen, OKB: n säästöt, OKEx Jumpstart ja paljon muuta. Tavoitteenamme on jatkaa laajentumista ja luoda lisää oikeuksia ja etuja OKB: n käyttäjille.

Lisää promo-kampanjoita, jotka antavat etuja

Kampanjat yhteisöetujen saavuttamiseksi

OKB avasi 1. – 5. Kesäkuuta yksinoikeuden kansainvälisen lastenpäivän kunniaksi.

Samana aikana OKB laski yhdessä tunnetun Metaverse-lohkoketjuprojektin kanssa miljoonan Metaversen Dualchain-verkkoarkkitehtuurista (DNA) OKB-käyttäjille. Osallistujien tarvitsi ostaa vain 10 OKB: tä saadakseen 1000 DNA: ta. Uudet käyttäjät voivat myös saada 500 ylimääräistä DNA: ta. 

Lisäksi OKB jatkoi kampanjan toteuttamista "Osta OKB saadaksesi USDT" käyttäjille ympäri maailmaa. Hyväksytyt käyttäjät saavat 10 USDT: n palkkion 100 USDT: n arvoisen OKB: n ostamisesta.

Yhteisön vuorovaikutus

11.-30.6. OKB järjesti yhdessä seitsemän suoraa lähetystoimintaa monien tunnettujen blockchain-projektien, organisaatioiden ja ryhmien kanssa, mukaan lukien BitTorent, Neo, TRON, Bitcoin Diamond, Bytom, Lambda ja SatoshiClub, tavoittamalla satoja tuhansia aktiivisia blockchain-käyttäjiä.

OKEx Summer Super Rewards -kauden kalenteri

OKB: n virallinen sähkeyhteisö järjesti 26. kesäkuuta suoran lähetyksen nimeltä “OKB: n nykyisyys ja tulevaisuus” raportoidakseen OKB: n rakentamisesta ja tulevasta strategisesta suunnittelusta ja ulkoasusta.

Odotan uutta kuukautta

Kaiken kaikkiaan olemme havainneet, että kehittyneiden OKB-sovellusten määrä on lisääntynyt asteittain viime kuukausien aikana. Odotamme yhdessä kehitystiimimme ja OKB: n haltijoiden tuen jatkavan sovellustensa laajentamista tulevina kuukausina ja vuosina.

Tulevaisuudessa OKB-tiimi pyrkii tarjoamaan korkealaatuista palvelua useammalle käyttäjälle ja auttamaan rakentamaan yksimielisyyttä OKB-ekosysteemissä ja koko blockchain-teollisuudessa.

Jos sinulla on kysyttävää tai kommentteja OKB- tai OKChain-tiimeille, ota yhteyttä alla olevien yhteystietojen kautta:

OKB-sähköposti: [email protected]

OK-ketjun sähköpostiosoite: [email protected]

OK. Ketju https://t.me/okchaintech

OKB-tiimi

Heinäkuu 2020

Seuraa OKExia

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map