OKB: n ekosysteemin kuukausiraportti toukokuussa 2020

Toukokuussa OKB on toteuttanut kahdeksannen takaisinoston ja polttamisen, jossa 3 509 874,52 OKB: tä 19 miljoonan Yhdysvaltain dollarin arvosta lähetettiin mustan aukon osoitteeseen ja poltettiin.

Lisäksi 2 uutta kumppania on laskeutunut OKB-ekosysteemiin ja käynnistetty joukko kampanjoita, joilla lisätään OKB-omistajien etuoikeuksia, mukaan lukien OKB: n ostaminen ja USDT- ja BTC-lisäbonuksen saaminen.

Yhtenä merkittävimmistä sovellusskenaarioista OKChain ja sen testnet ovat suorittaneet tietyn määrän mielekkäitä päivityksiä, mukaan lukien äänestyssääntöjen ja supernoodiehdokkaiden sääntöjen asettaminen sekä ensimmäisen OKChain Hachathon -kampanjan käynnistäminen..

1. Toukokuun suurin kasvu on 17.4% ja yhden päivän kaupankäyntimäärät ovat ylittäneet 310 miljoonan Yhdysvaltain dollarin.

OKB-markkinat toukokuussa:

OKB: n hinta toukokuun alussa: 5,09 USDT

OKB: n hinta toukokuun lopulla: 5,26 USDT

OKB: n korkein hinta toukokuussa: 5,67 USDT

Suurin nousu toukokuussa: 17,4%

24 tunnin kaupankäyntivolyymi ylitti 310 miljoonan dollarin 29. toukokuuta, mikä on toukokuun korkein. Pääasiassa kaupankäyntiparit OKB: tä vastaan ​​ovat USDT, ETH, BTC ja USDK, joissa OKB / USDT-kaupankäyntiparin kaupankäyntimäärä oli 56,60%.

2. OKB suoritti kahdeksannen takaisinoston ja polttamisen, joka vastaa 19 miljoonaa Yhdysvaltain dollaria.

Toukokuussa on tehty kahdeksas OKB: n takaisinosto ja polttaminen, jonka ajanjakso on 1. maaliskuuta 2020 – 31. toukokuuta 2020. Tällä kertaa takaisinostettujen ja palaneiden OKB: n määrä on 3 509 874,52, mikä vastaa 19 miljoonaa Yhdysvaltain dollari tuolloin vallinneen markkinahinnan perusteella, 9,3% korkeampi kuin seitsemäs kierros.

OKB: n alkuperäinen liikkeeseenlasku on 300 miljoonaa ja kahdeksannen takaisinosto- ja polttokierroksen jälkeen kertynyt takaisinostettu ja palanut OKB on 20 671 583,58, mikä on 7% alkuperäisestä liikkeeseenlaskusta. Nykyinen tarjonta jälkimarkkinoilla on 279328416,42 OKB.

OKB: n tuleva takaisinosto ja polttaminen suuntautuvat jälkimarkkinoille. Mikäli OKB: tä ei enää myönnetä, kaikki muu OKB siirtyy OKChainin verkkopalveluun ja sen älykäs liikkeeseenlaskusopimus poistetaan.

Uskomme, että OKB-tiimin täydellä sydämellä ja vilpittömällä käytännöllä OKB: n deflaatiomalli johtaa markkinoita ja antaa takaisin kaikille kannattajille korkealaatuisella suorituskyvyllä.


3. OKChain Testnetin merkittävät päivitykset

Yhtenä OKB: n merkittävimmistä sovellusskenaarioista OKChain on suorittanut testnet 0.10: n julkaisun. OKT on eksklusiivinen natiivi tunnus OKChain-ekosysteemille, ja tulevaisuudessa 100% OKT-alkulohkoista kartoitetaan OKB-omistajille.

Kesäkuun 4, ensimmäinen OKChain Hackathon -kampanja käynnistettiin kaikille kehittäjille, ja osallistujat voivat voittaa OKB-palkintoja jopa 5000 Yhdysvaltain dollarin arvosta

4. OKB-sovellusskenaariot laajenevat edelleen

20. toukokuuta OKB on solminut kumppanuuden maksualustan Linka kanssa, jonka tuella OKB: n haltijat voivat käyttää OKB: tä päivittäistarvikkeiden ostamiseen Koreassa.

28. toukokuuta OKB on saavuttanut strategisen kumppanuuden Changellyn kanssa, joka on yksi tunnetuimmista salauksenvaihtofoorumeista. Siitä lähtien käyttäjät voivat käyttää Visa-, MasterCard-, Apple Pay- ja muita maksupalveluja OKB: n ostamiseen.

10. toukokuuta, joka on yksi OKB: n omistajien merkittävistä sisäisistä oikeuksista, 13. OKEx Jumpstart – NDN Link -palvelun ennakkomyynti on saatu päätökseen. OKBelievers-yksinoikeuden tilauskierros oli 8 482 996 335 NDN ja OKTradereille 6523 456 534. NDN: n debyyttikaupassa hinta nousi 200% ennakkotilaushintaan verrattuna.

Tähän asti OKB: n globaalien kumppaneiden tukemien laskeutumisskenaarioiden lukumäärä on noussut 45: een, ja se kattaa yli 10 tärkeää alaa, kuten maksu, transaktio, markkinaohjelmistot, lompakko, lainaus ja laina, teknologian turvallisuus, matkailu, asumispalvelu, viihde, sosiaalinen media , sähköurakka ja O2O.

Samalla OKB: n haltijoilla on myös 14 sisäistä etuoikeutta, mukaan lukien kaupankäyntimaksualennus, OKB-säästöt, OKB-vipuvaikutus, Small Balance Conversion, OKEx Jumpstart Subscription, OKB -ostot & polttaa, delegoituja kauppiaita ja muita etuoikeuksia.

5. OKB-seuraajille käynnistetyt ilmapallokampanjat

Toukokuussa olemme käynnistäneet lentokampanjan kaikille OKEx-käyttäjille: käyttäjät, jotka ostavat OKB: n 100 Yhdysvaltain dollarin arvosta, saavat 10 Yhdysvaltain dollarin lentoputken USDT: nä. Myös, jos kutsut ystäväsi kirjautumaan OKExiin ja ostamaan OKB: n, jonka arvo on 100 Yhdysvaltain dollaria, sekä sinä että ystäväsi saatte 10 Yhdysvaltain dollarin lentoputken Bitcoiniksi.

Pidimme 14. toukokuuta AMA: n globaaleille faneillemme CoinCryptoProfit-ryhmän kanssa ja raportoimme OKB: n nykyisistä ekosysteemirakenteista.

Lisäksi pidimme AMA: n SatoshiClub-ryhmässä vastaamaan ryhmän OKB: tä koskeviin kysymyksiin.

Tulevaisuudessa OKB-tiimi pyrkii tarjoamaan parasta laatua palvelua useammalle käyttäjälle ja auttamaan rakentamaan yksimielisyyttä blockchain-teollisuudelle ja OKB: lle.

Jos sinulla on kysyttävää tai neuvoja, ota yhteyttä alla olevaan sähköpostiosoitteeseen.

OKB-sähköposti: [email protected]

OK-ketjun sähköpostiosoite: [email protected]

OK. Ketju https://t.me/okchaintech

OKB-tiimi

Kesäkuu 2020

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map