OKB: n ekosysteemin kuukausiraportti – maaliskuu 2020

Maaliskuussa vietettiin OKB: n toista vuosipäivää. Tarkastellessamme työtämme kahden viime vuoden aikana saimme monia siunauksia kumppaneiltamme ja seuraajiltamme ympäri maailmaa. OKB-tiimi arvostaa vilpittömästi jatkuvaa tukeasi!

Juhlan lisäksi OKB sai maaliskuussa päätökseen myös neljän merkittävän ekologisen yhteistyönsä laajentamisen. Kolme merkittävää päivitystä valmistui OKEx-alustan pohjalta ja kolme uutta tukipartneria kauppakanaville. Lisäksi OKB-tiimi järjesti kymmeniä kampanjoita miljoonille OKB-uskoville, joiden aikana vastasimme yhteisön esittämiin kysymyksiin ja keskustelimme yhdessä OKB: n tulevaisuudesta.

Maaliskuusta 2020 lähtien OKB: llä on 52 sisäistä ja ulkoista sovellusskenaariota ja hyötyä, ja 9 fiat-yhdyskäytävää mukaan lukien euro, Korean won, Vietnam dong ja niin edelleen. OKB-kaupankäyntipari on listattu myös yli 50 yleisimmällä kaupankäyntialustalla. Tulevaisuudessa OKB-tiimi tarjoaa jatkossakin erinomaisia ​​palveluja miljoonille OKB-uskoville 153 maassa ja alueella.

1. OKB: n maaliskuun kokonaiskauppavolyymi nousi 8,7 miljardiin dollariin, ja se sijoittui TOP 10: ään salausmarkkinoiden korkojen suhteen

Maaliskuussa OKB: n kuukausittainen kaupankäyntivolyymi on noussut 8,722 miljardiin dollariin ja päivittäinen kaupankäyntivolyymi 350 miljoonaan dollariin 6. maaliskuuta 2020, joka on kuukauden korkein.

Lisäksi OKB: n kokonaismarkkina-arvo säilytti TOP10-johtoaseman maaliskuussa ja oli 1,606 miljardia dollaria.

OKB: n kaupankäyntiparien kaupankäyntivolyymi kohdistui pääasiassa valtavirran salausvaroihin, kuten USDT, ETH, BTC ja USDK. Niistä OKB / USDT-kaupankäyntiparin osuus oli 65,39% ja OKB / USDK: n osuus 2,17%.

OKB: n hinta alkoi 5,97 USDT: stä (1. maaliskuuta) ja päättyi hintaan 4,35 USDT: stä (31. maaliskuuta). Kokonaishintojen lasku oli kuukauden lopussa 27%. Lisäksi OKB: n kuukauden alin hinta oli 2,0 USDT (13. maaliskuuta), ja sen jälkeinen korkein hinta oli 4,832 USDT (20. maaliskuuta), ja kuukausittainen enimmäishinta oli 141,6%.

Kaiken kaikkiaan markkinat ja käyttäjät ovat antaneet innostusta ja vahvistusta OKB: n ekologiselle rakentamiselle maaliskuussa, mikä antaa meille myös uuden mahdollisuuden ajatella OKB: n tulevaa ekosysteemikehitystä. Tulevaisuudessa jatkamme kovaa työtä ja pidämme sinut ajan tasalla koko prosessista.

Toivomme vilpittömästi, että kaikki käyttäjät ymmärtävät täysin markkinoiden sijoittamiseen liittyvät riskit, emme kannusta kaikkia spekuloimaan OKB: llä. Toivomme myös, että käyttäjät, joilla on pitkäaikainen OKB-tunnustus, voivat osallistua OKB: n ekologiseen rakentamiseen kanssamme ja jakaa OKB: n pitkäaikaisen kehityksen tuomat osingot yhdessä.

2. Tietojen tarkastelu, tulevaisuuden suunnittelu & ajatuksia

Tässä kuussa OKB-joukkue juhli toista syntymäpäiväänsä miljoonien OKB-uskovien kanssa. Olemme tarkastelleet ja tehneet yhteenvedon työstä ja kohdanneet kahden viime vuoden työmme puutteet. Jatkamme parantamista myöhemmässä ekosysteemirakentamisessa.


Maaliskuusta lähtien OKB on palvellut 153 maata ja aluetta ja tarjonnut laadukkaita palveluja miljoonille OKB-uskoville, palanut yhteensä 17 161 709,06 OKB: n seitsemän takaisinostokierroksen jälkeen & polttaa ja laskenut yhteensä 33209,73 BTC: tä OKB: n haltijoille bonuksena.

Olemme lisänneet sekä sisäisiä että ulkoisia sovellusskenaarioita ja johdettuja käyttöoikeuksia ja nopeuttaneet globaalia laajentumistamme. Kaikki nämä saavutukset edustavat OKB: n pitkäaikaista tukea kaikilta käyttäjiltä ympäri maailmaa.

Viimeisen kahden vuoden tarkastelun aikana OKB-tiimi on saanut uutta ymmärrystä ja valmistellut parempaa suunnittelua OKB: n tulevaan ekosysteemirakentamiseen.

Aiomme nopeuttaa tuotevalikoimaa ja rakentaa lisää sisäisiä sovellusskenaarioita ja lisäoikeuksia OKEx-kauppapaikkaan perustuen. OKB-ekosysteemin osalta parannamme ja laajennamme lisää ulkoisen sovelluksen skenaarioita rikastamaan OKB: n arvoa. Toivomme rakentaa OKB: n alan kunnioitettavimmaksi blockchain-tunnukseksi ja panostamme kaikkemme sen toteuttamiseksi..

3. Neljä uutta ekosysteemikumppania, lisää sisäisiä etuoikeuksia

Sisäisten ja ulkoisten sovellusskenaarioiden ja niistä johtuvien etuoikeuksien jatkuva laajentaminen ekologisen rakentamisen ympärille on edelleen yksi OKB: n keskeisistä tehtävistä maaliskuussa. Tässä kuussa 4 uutta varastointiin, ostoon, poistoon liittyvää kumppania on laskeutunut OKB: n ekosysteemiin. Ja olemme lisänneet 3 uutta OKB: n sisäistä johdettua oikeutta.

10. maaliskuuta OKB teki yhteistyötä tunnetun salauslaitoksen Mercuryon kanssa, joka tarjoaa lompakko- ja maksupalveluja. Mercuryon avulla käyttäjät käyvät kauppaa OKB: llä suoraan Euro, Rupla ja muut fiat Visa / MasterCardin kautta.

20. maaliskuuta OKB oli yhteistyössä MeconCashin, johtavan korealaisen salauslaitoksen, kanssa ja mahdollisti yli 13 tuhannen pankkiautomaatin tukemaan OKB: n peruuttamista. Tämä yhteistyö osoitti, että OKB: n sovellusskenaariot ja arvo otetaan huomioon yhä useammilla toimialoilla, mukaan lukien Korean lääketieteellinen kauneus, sähköinen kaupankäynti, ateriapalvelu ja PC / MOB.

25. maaliskuuta OKB solmi kumppanuuden tunnetun digitaalisen omaisuuden lompakkokokonaisuuden Hyperpayn kanssa, jossa OKB: n käyttäjät nauttivat erilaisista tallennuspalveluista, mukaan lukien keskitetyt ja hajautetut lompakot..

OKB toivotti 26. maaliskuuta tervetulleeksi Coinifyn, eurooppalaisen fiat-kaupankäyntialustan, joka sallii 120 000 kauppiaan yli 70 maasta käyttää OKB: tä maksuvälineenä. Tämä yhteistyö tarjoaa teknisen perustan OKB: n toteuttamiselle päivittäisenä maksuvälineenä asiakkaille maailmanlaajuisesti.

Lisäksi 26. maaliskuuta OKEx lisäsi OKB / USDC -kauppaparin rikastamaan OKB-käyttäjien kaupankäyntivalintoja.

Maaliskuussa OKB avasi VIP-kumppanuusohjelman ja tarjosi runsaita ylennysetuja ja bonuksia kaikille osallistujille.

OKEx Jumpstart, yksi OKB: n sisäisistä skenaarioista, ilmoitti 25. maaliskuuta aloittavansa yhdennentoista DEP-projektin ennakkomyynnin tietyille maille ja alueille. OKBelievers-yksinoikeusmyynti alkoi klo 4.00 8. huhtikuuta (UTC) ja OKTradersin myynti 5. huhtikuuta 8. huhtikuuta (UTC)..

Tähän päivään mennessä on olemassa 52 sisäistä ja ulkoista sovelluskenaariota ja 13 johdettua oikeutta sisäisiin sovelluskenaarioihin, mukaan lukien transaktiomaksualennukset, valtuutetut kauppiaat, avoimet kumppanuusohjelmat ja niin edelleen. On 39 ulkoista sovelluskoodia, jotka kattavat maksamisen, kaupankäynnin, markkinointiohjelmistot, lompakon, lainanannon, teknisen turvallisuuden, matkustamisen, elämäntavan, viihteen, sosiaaliset, elektroniset sopimukset, O2O: n, pelaamisen jne…

Tulevaisuudessa OKB-tiimi jatkaa työskentelyä johdettujen oikeuksien ja sovellusskenaarioiden laajentamiseksi vahvemman tuen luomiseksi OKB: lle.

4. Uudet fiat-kauppakanavat Venäjän ruplaa varten

Vastatakseen OKB-käyttäjien kaupankäyntivaatimuksiin lisäsimme OKB: lle Venäjän ruplan fiat-kauppakanavan. Ja OKB on listattu vielä kolmella johtavalla kaupankäyntialustalla.

10. maaliskuuta OKB / RUB -kauppakanava lisättiin OKExiin yhteistyössä Mercuryon kanssa. Siitä lähtien käyttäjät voivat ostaa OKB: tä käyttäen Euroja, Korean wonia ja monia muita fiatuja Mercuryon kautta.

11. maaliskuuta OKB listattiin johtavaan kaupankäyntialustaan ​​BitAsset ja lisättiin sen spot-kaupankäyntimarkkinoille.

18. maaliskuuta OKB listattiin HitBTC: hen, Chilen tunnetulle kaupankäyntialustalle, joka palvelee käyttäjiä Latinalaisessa Amerikassa, Venäjällä, Saksassa, Turkissa ja muissa maissa ja alueilla. Tämä yhteistyö on edistänyt merkittävästi OKB: n kansainvälistymistä.

Tästä päivästä lähtien OKB on avannut 9 fiat-kauppakanavaa, mukaan lukien euro, rupla, Korean won, vietnamin dong ja Indonesian rupia. Yli 50 kaupankäyntialustaa, mukaan lukien bitfinex ja bitmax, lisäsivät OKB-kauppapareja, jotka kattavat 153 maata ja aluetta maailmanlaajuisesti.

5. Ensimmäinen saavutettu ekologinen yhteisökumppanuus

Jotta useammat käyttäjät voisivat osallistua OKB: n ekosysteemien rakentamiseen, olemme rakentaneet ensimmäisen ekologisen yhteisömme 16. maaliskuuta. Samana päivänä pidimme ensimmäisen AMA-tapahtuman yhteisössä suurelle yleisölle.

Tulevaisuudessa jaamme säännöllisesti asiaan liittyviä uutisia ja tietoja yhteisölle ja teemme AMA- tai lentoputkitoimintoja.

Siitä lähtien, kun OKEx avasi Saving-palvelun OKB: lle, OKB: tä on tallennettu yli 10 miljoonan dollarin arvosta. Antaaksemme takaisin OKB: n seuraajille, aloitimme 10-kertaisen koronpalautuskampanjan OKB-säästöistä 6. maaliskuuta ja saimme käyttäjiltä paljon positiivista palautetta.

Kun OKExin toimitusjohtaja Jay Hao vieraili ETSI-yhteisössä 25. maaliskuuta, hän laati raportin OKB: n toisesta vuosipäivästä ja jakoi OKB: n tulevan ekosysteemin etenemissuunnitelman tuhansille OKB: n käyttäjille.

Lisäksi käynnistimme useita AMA-tapahtumia INFINITOn, ViteX: n ja BitSG: n tuella, ja olemme yhteydessä yhteisöön ja tarjoamme anteliaita palkintoja OKB: n käyttäjille.

Kuten toimitusjohtaja JayHao sanoo, "OKB: n vahva yhteenkuuluvuus on ylpein saavutuksemme." OKB ajaa aina eteenpäin saavuttaaksemme tavoitteemme blockchain-aikakaudella, ja kutsumme teidät kaikki mukaan matkaan. Jos sinulla on kommentteja tai ehdotuksia, lähetä sähköpostia osoitteeseen [email protected] ja [email protected]

Seuraa OKExia:

https://twitter.com/OKEx

https://www.facebook.com/okexofficial/

https://www.linkedin.com/company/okex/

https://t.me/OKExOfficial_English

https://www.reddit.com/r/OKEx/

https://www.instagram.com/okex_exchange

Verkkosivusto: https://www.okex.com

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map