OKB: n ekosysteemin kuukausiraportti (loka – marraskuu 2019)

OKB: n perustamisen jälkeen olemme tehneet kaikkemme OKB: n ekosysteemin parantamiseksi viimeisten 21 kuukauden aikana. Takaisinostomme kautta & polttojärjestelmä, token-talouden malli, käyttöympäristöön vaikuttavat ja ulkoiset käyttötapaukset, kasvatamme jatkuvasti OKB: n arvoa globaalina apuohjelmana.

Tällä hetkellä OKB: n koko kiertävä tarjonta on 300 miljoonaa ja se on markkina-arvoltaan 20 parhaan kriittisen valuutan joukossa. OKB: tä on käytetty laajalti päivittäisissä sovelluksissa ja skenaarioissa sekä lukuisissa OKEx-palveluissa. Emme olisi saavuttaneet niin hämmästyttävää menestystä ilman tukeasi! Annamme kattavan OKB: n edistymisraportin kuukausittain, jotta voit todistaa ja tukea OKB: n kasvua tulevaisuudessa.

1. OKB Global Exchange -tunnuksena

 • OKB on nyt listattu OKEx C2C -markkinoilla, mikä vastaa noin. 110 miljoonan USD päivittäinen keskimääräinen kaupankäyntimäärä kymmeniltä tuhansilta käyttäjiltä;
 • OKB on listattu Vietnamin kahdessa suuressa C2C-pörssissä ALINIEX ja Bvnex;
 • OKB on listattu myös Bitsonic ja Probit, kaksi suurta C2C-pörssiä Etelä-Koreassa.

Parantaaksemme käyttäjien OKB-kaupankäyntikokemusta työskentelemme OKB: n listaamiseksi useampaan C2C-pörssiin suurissa maissa ja alueilla. Viime aikoina olemme aloittaneet OKB-kaupankäynnin OKEx C2C -markkinoilla, mikä on tärkeä virstanpylväs OKB-ekosysteemin laajentamisessa, emmekä pysähdy tähän.

Tätä varten olemme toteuttaneet kaksi promootiota palauttamaan OKB: n haltijoille, mukaan lukien maksuton OKB-kaupankäynti C2C-markkinoilla ja 5000 OKB-kaupankäynnin bonusta. Kampanjat tekivät osuman ja OKB: n päivittäinen kaupankäyntimäärä oli noin. 110 miljoonaa dollaria.

Olemme myös tehneet yhteistyötä Vietnamin tärkeimpien C2C-pörssien, kuten ALINIEX ja Bvnex, kanssa VNDB-kaupan tukemiseksi. Kumppanimme, eteläkorealaiset Bitsonic ja Probit, ovat aloittaneet myös KRWB-kaupankäynnin.

Kun C2C-kaupankäynti on tullut yhä suositummaksi, ja jatkamme sen toimintojen laajentamista rakentaaksemme OKB: n globaalina hyödyllisyystunnuksena.

2. Esittelyssä 36 uutta käyttötapausta

 • OKB-alustalle valtuutettujen käyttötapausten määrä on kasvanut 11: een;
 • Olemme yhdessä 25 erinomaisen kumppanin kanssa rakentaneet OKB-ekosysteemin;
 • OKB on ainoa tilaus, joka on hyväksytty tilattavaksi OKEx Jumpstartin yhdeksännen tunnuksen myynnissä (ROAD).

OKB-ekosysteemin rakentaminen on ollut yksi tärkeimmistä painopisteistämme tässä kuussa. Sen lisäksi, että kehitämme OKB: n käyttötapauksia OKEx: llä, laajennamme sen soveltamista vähitellen muihin toimialoihin useiden testien jälkeen.

Antaaksemme käyttäjille selkeämmän kuvan ymmärtämällä vahvan OKB-ekosysteemin rakentamisen edut, olemme jakaneet sen kahteen osaan: alustan valtuuttamat käyttötapaukset OKEx: ssä ja ulkoisen käytön tapaukset.

Tällä hetkellä OKEx: ssä on 11 käyttötapausta OKB: lle. Se on alkuperäinen tunnus pian julkaistuissa OKChain- ja OKDEx-tiedostoissa.

OKEx Jumpstart -sovellusta varten olemme jo mukauttaneet tilaussääntöjä ennen 9. marraskuun myyntiä 14. marraskuuta 2019. OKB on nyt ainoa merkintä, joka on hyväksytty tilattavaksi listausalustalla. Olemme integroineet myös OKB: n OKNodesiin, kaupankäyntimarkkinoihin, kaupankäyntimaksualennuksiin, etuuksien listalle, äänestykseen, OKEx Global Partners -ohjelmaan, pääsijoittajiin ja nimettyihin kauppiaisiin.

Ulkopuolella olemme edistyneet hyvin OKB: n kehittämisessä ja palvelukseen ottaneet 25 laatukumppania.

 • Verkkoturva: Olemme solmineet kumppanuuksia maailman johtavien turvallisuusyritysten, kuten Slowmistin, Beosinin ja Certikin, kanssa, jotta voimme sallia OKB: n kyberturvallisuusratkaisujen ostamiseen.
 • Rahoituspalvelut: Olemme tehneet peräkkäistä kumppanuutta 14 alustan kanssa, mukaan lukien LinkEye, Molecular Future, BitKan, Bitpie, QLC Chain, Q-Wallet, Ledger Vault, Constant, Machi X, BITHD, Kcash ja Cobo. OKB: n avulla käyttäjät voivat käyttää salaustalletusta, asuntolainaa, lainojen hallintaa ja panttipalveluita näillä alustoilla.
 • Lifestyle: Olemme liittyneet käsiin Tripion, LITEXin, TrueChainin, BitTorrentin, FishChainin, Shown, Lucian, Energy Kingdomin ja Cryptomallin kanssa, jotta voimme tehdä hotellivarauksia, offline-maksuja, matkapuhelin- ja polttoainekorttien lisäyksiä, ostoksia, ostaa musiikkia jne. OKB: n kanssa.

Esimerkiksi:

 • OKB: n haltijat voivat varata yöpymisensä yli 450 000 hotellissa kaikkialla maailmassa OKB: llä Tripiossa, joka on maailman ensimmäinen hajautettu matkakohde, joka perustuu lohkoketjuun.
 • He voivat tehdä ostoksia OKB: llä Cryptomallilla, joka on maailman suurin virtuaalinen markkinapaikka, joka hyväksyy kryptovaluutat. Cryptomall tarjoaa yli miljoona yli 27 miljardin dollarin tavaraa ostajien valittavaksi.
 • He voivat myös tilata jäsenyyden BitTorrentissa.

Olemme kiihdyttäneet OKB: n massahankintaa mahdollisimman monessa päivittäisessä elämässä, mukaan lukien verkkoturvallisuus, rahoituspalvelut ja elämäntapa. Mutta emme vain pysähdy tähän, vaan laajennamme apuohjelmatunnustemme laajuutta tulevina vuosina.


3. OKChain Testnet käynnistetään pian

 • OKChain-testnet käynnistyy pian odottaen lopullisia kehitystuloksia.
 • OKDEx kehitetään OKChainille.
 • Näemme suuret mahdollisuudet OKB: ssä natiivina tunnuksena.

Tiedämme, että kaikki odottavat OKChainin ja OKDExin käynnistämistä. Voimme vahvistaa, että OKChain on tällä hetkellä viimeisessä kehitysvaiheessa ja sen testnet käynnistyy pian.

Salausalan johtajana pyrimme jatkuvasti parhaisiin ja ajattelemme tapoja tarjota erinomaisia ​​palveluita ja tuotteita käyttäjillemme. Kaupankäynnissä ymmärrämme, että käyttäjät etsivät muutakin kuin upeita kaupankäyntituotteita, he ovat myös huolissaan omaisuuden turvallisuudesta. Siksi olemme työskennelleet oman hajautetun pörssimme, OKDExin, kehittämiseksi nykyisten tuotteidemme pikemminkin täydennyksenä kuin korvaavana, jotta käyttäjät voivat nauttia entistä paremmasta turvallisuudesta ja luotettavista palveluista kanssamme..

OKChain on kaupallinen lohkoketju, joka on kehitetty Cosmos sdk: n pohjalta, se on tärkeä perusta OKEx-ekosysteemissä, jonka tavoitteena on rakentaa turvallinen ja tehokas Defi, jolla on vuosien kokemus alalta, optimoimalla blockchain-ratkaisut erilaisiin taloudellisiin sovelluksiin.

OKB: n perustana OKChainin perustoiminto on maksupalvelut. Aiomme myös lähettää OKLinkin ja PrimeTrustin tarjoaman USD-vakiokokoisen USDK: n OKChain-mainnetiin tulevaisuudessa.

Ensimmäinen Defi-sovelluksemme OKDEx on myös saatavilla OKChainiin siihen mennessä, se antaa käyttäjille mahdollisuuden käyttää jaettua tilauskirjaa ja tilaussysteemiä ketjussa. Tutkimme myös muita Defi-sovelluksia, kuten BTC: n rajat ylittävän ketjun kehittämistä, hajautettuja luotonantotuotteita ja muita johdannaiskauppapalveluja jne. Pysy ajan tasalla tulevista kuukausiraporteistamme päivityksiä varten.

Olemme aina sitoutuneet tarjoamaan maailmanluokan tuotteita ja palveluita OKB-käyttäjillemme. Kiitos jatkuvasta tuestasi, ja jatkamme OKExin ekokehityksen edistämistä ja ajamme blockchain- ja digitaalisen omaisuuden teollisuutta.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map