OKB: n ekosysteemin kuukausiraportti (joulu 2019 – tammikuu 2020)

Kuun uusi vuosi on juuri kulunut. Toivotamme teille kaikille terveellistä ja menestyvää Rotan vuotta! Tammikuussa OKB keskittyi laajentamaan varastotukeaan ja olemme solmineet kumppanuuksia 3 yrityksen kanssa, jotta OKB voidaan varastoida turvallisesti. Olemme myös laajentaneet OKB: n kauppakanavia ja lisänneet uuden EURO-talletuskanavan. Vastataksemme miljoonien OKB-omistajiemme tarpeisiin maailmanlaajuisesti, järjestimme viime kuussa viisi yhteisötapaamista kuunnellaksemme heidän arvokkaita ehdotuksiaan ja palautettaan.

Tästä päivästä lähtien OKB on solminut ekologista kumppanuutta 32 yrityksen kanssa maailmanlaajuisesti ja avannut talletuskanavia kymmenille suurille maille ja alueille, mukaan lukien USD, EURO, Etelä-Korean Won, Vietnam Dong ja Indonesian rupia. Olemme myös listanneet OKB: n kaupankäyntiparit useilla suurilla pörsseillä tiimimme yhteisten ponnistelujen ansiosta. Mielenkiintoisempaa on, että OKB talletti erinomaisen suorituskyvyn tammikuussa! Vuonna 2020 jatkamme OKB-ekosysteemin kehittämistä ajamaksemme OKB: n uusille korkeuksille.

1. OKB kirjasi 3,42 USDT tammikuussa, kun äiti kasvoi 25%

OKB on saavuttanut erinomaisen suorituskyvyn markkinoilla tammikuussa ja saanut maailmanlaajuista tukea käyttäjiltä.

Tammikuussa OKB nousi 2,61 USDT: stä 3,26 USDT: hen, mikä merkitsi 24,9 prosentin kasvua. Korkein tammikuussa oli 3,42 USDT.

2. OKB-tallennustuki ja -kierto

Enemmän yrityksiä ja pörssejä on tullut salamarkkinoille kuluneen vuoden aikana ottamaan osuutensa tästä nousevasta teollisuudesta, niin myös huijaukset ja petokset; omaisuuden turvaamisesta on siis tullut käyttäjien suurin huolenaihe. OKB on etsinyt tapoja täyttää OKB: n käyttäjien turvallisen varastoinnin ja liikkuvuuden tarpeet, ja tämä on tärkeä perusta OKB: lle arvon vahvistamisen toteuttamiseksi vuonna 2020.

Keskityimme tammikuussa kumppanuuksien kehittämiseen tunnettujen salausteollisuuden yritysten kanssa ja laajensimme laitteistolompakoiden, sopimuslompakoiden ja pilvitallennustilojen OKB-tallennustukea, jotta käyttäjät voivat pitää omaisuutensa turvallisesti helposti.

Olemme tehneet yhteistyötä tammikuun 7. päivänä 2020 Taiwanin sopimuslompakko-yrityksen Portton kanssa tukeakseen OKB: n säilyttämistä heidän lompakossaan, Blocto.

Blocto on yksi helpoimmin käytettävistä blockchain-tallennuspalveluista. Blocton kautta OKB: n haltijat voivat tallentaa omaisuutensa turvallisesti ja samalla nauttia erinomaisesta käyttäjäkokemuksesta yritykseltä.

9. tammikuuta 2020 teimme yhteistyötä Cool Walletin kanssa, joka on globaali laitteistolompakkoyritys tukemaan OKB: n varastointia.


Parantaaksemme käyttäjien tietoisuutta omaisuuden turvallisuudesta ja kiittääksemme heidän jatkuvaa tukeaan, olemme myös järjestäneet ilmaisen OKB-laitteistolompakkokampanjan Cool Wallet -kampanjan kanssa..

10. tammikuuta 2020 yhdensimme kädet julkisen ketjun omaisuuden pilvipörssin Hoon kanssa tukeakseen OKB: n säilyttämistä Hoon lompakossa.

Huijaukset ja tietojenkalasteluhyökkäykset ovat aina olleet salauksen kauppiaiden ykkönen. Kun uudet salauksen käyttäjät tulevat markkinoille ja ostavat OKB: tä päivittäin, teemme parhaamme parantaaksemme OKB: n käyttäjien omaisuutta.

Tästä päivästä lähtien OKB on solminut kumppanuuksia 9 alan johtavan lompakon kanssa, mukaan lukien Ledger Vault, Bitpie, Mirthril, Kcash, Pocket ja Cobo.

3. Lisää OKB: n kauppakanavia

Olemme pyrkineet parantamaan OKB: n likviditeettiä ja kilpailukykyä markkinoilla. Tammikuussa olemme edelleen poistaneet OKB: n kauppakanavien arvonvaihdon esteet.

9. tammikuuta 2020 OKB on virallisesti listattu Bitlocusiin, Euroopan C2C-pörssiin. Käyttäjät voivat nyt käydä kauppaa OKB: llä suoraan eurolla.

OKB tukee useita yleisiä kaupankäyntimenetelmiä Euroopassa, kuten SEPA, SWIFT ja VISA. Koska OKB-kaupankäynnillä on maailman kolmanneksi suurin salausmarkkinat, sillä on merkittävä vaikutus OKB: n ekologiseen rakentamiseen. Jatkamme Euroopan markkinoiden viljelyä jatkossakin.

16. tammikuuta 2020 OKB on tehnyt yhteistyötä CoinBenen kanssa luetteloiden OKB: n spot-kauppapareja.

Tästä päivästä lähtien olemme tehneet yhteistyötä 8 suuren C2C-pörssin kanssa, mukaan lukien Bitfinex, ALINIEX, Probit ja Indodax tukeakseen OKB: n ostoa USD: llä, EUR: lla, Vietnam Dongilla, Etelä-Korean Wonilla ja Indonesian rupialla jne. kaupankäynti, OKB on nyt listattu tusinalla valtavirran pörsseistä, kuten Bitmax, Bitfinex ja BiKi, ja yli 40 suurinta omaisuuseräkauppaparia on saatavilla.

4. Laajenna OKB-yhteisöä

Yhteisö on tärkeä side OKB-käyttäjien ja OKExin välillä. Viime aikoina saimme globaaleilta käyttäjiltä paljon sydämenlämmittäviä uudenvuoden tervehdysvideoita englanniksi, koreaksi, japaniksi, arabiaksi, kantoniksi, malaiiksi, intiaksi, tamiliksi ja muille äidinkielille..

Järjestimme 6. ja 10. tammikuuta 2020 kampanjoita ilmaisten OKB- ja OKB-lompakkokorttien antamiseksi keräämään käyttäjiltä arvokkaita ehdotuksia OKB-autojen varaus- ja laitteistolompakkopalvelujen käynnistämisestä..

Ymmärrämme, että OKB: n ekosysteemi on erottamaton yhteisöstä, joten haluamme rakentaa käyttäjäkeskeisen yhteisön, jossa voimme aina kuunnella suoraan käyttäjien kommentteja ja ehdotuksia, jotta voimme jatkaa palvelujemme parantamista.

Kiitos kaikesta tuestasi viime vuosina, ilmoita meille ehdotuksesi ja palautteesi, jotta voimme täydentää OKB-ekosysteemiä sinulle!

Kerro meille mitä mieltä olet [sähköposti suojattu]!

Seuraa OKExia:

Verkkosivusto: https://www.okex.com

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map