OKB: n ekosysteemin kuukausiraportti – huhtikuu 2020

Huhtikuussa olemme saavuttaneet suurta edistystä kaikilla OKB: n ekologisen rakentamisen näkökohdilla – Muunna pienet saldot OKB: ksi käynnistettiin, 4 uutta kumppania liittyi käsiinsä OKB: n kanssa ja OKB listattiin tunnetulle globaalille kaupankäyntialustalle, jossa oli spot-kauppapareja, marginaalikauppa ja lainapalvelut.

Antaaksemme takaisin OKBelieversille aloitimme 2-vuotisjuhlakampanjan tarjotaksemme yhteensä 2 miljoonaa USD-ekvivalenttia OKB: tä 20%: n alennuksella.

Samalla OKChainista on tullut avoimen lähdekoodin Githubissa. Edistyneeseen ketjujen väliseen tekniikkaan perustuva OKChain mahdollistaa tulevaisuuden saumattoman integroinnin useimpien julkisten ketjujen, kuten Cosmosin, BTC: n ja ETH: n, kanssa. Paitsi että se varmistaa jokaisen ketjun riippumattomuuden, ketjunvälisen ekologian ja osallistuvien solmujen, transaktioiden ja tiedonsiirron ketjujen autonomian on nyt mahdollista, eikä minkään OKChain-solmun tarvitse suorittaa DeFi: n suorittamista.

1. OKB kasvoi huhtikuussa 40,5%, ja se jatkoi markkina-arvoltaan Top 10 -sijoitusta

OKB Performance huhtikuussa

  • OKB: n hinta 1. huhtikuuta: 4.15 USDT
  • OKB: n hinta 30. huhtikuuta: 5.57 USDT
  • Korkein hinta huhtikuussa: 5,83 USDT
  • Äiti kasvaa huhtikuussa: 40,5%

OKB: n markkina-arvo ylitti edelleen top 10: n, josta markkina-arvo 2. huhtikuuta oli 1.296 miljardia dollaria, mikä oli huhtikuun korkein ennätys. Lisäksi sen 24 tunnin kaupankäyntivolyymi 4. huhtikuuta oli 291 miljoonaa Yhdysvaltain dollaria, joka oli toinen kuukauden korkein.

OKB: n kaupankäyntiparien kaupankäyntimäärä oli huhtikuussa pääasiassa suuria kryptoja vastaan, kuten BTC, ETH, USDT ja USDK, joista USDT: n kaupankäyntiparien osuus oli 65,39% ja USDK: n osuus 2,17%.

Huhtikuussa OKB-osoitteiden määrä kasvoi vakaasti.

2. Neljä uutta ekosysteemikumppania aluksella ja yksi sisäinen etuoikeus lisätty

Huhtikuussa 4 uutta ekosysteemipartneria laskeutui OKB: n ekosysteemiin ja laajensi yhteistyötä ja sovelluksia lompakoissa, tapahtumissa, maksuissa, peleissä jne. Tästä päivästä lähtien OKB: n ekosysteemipartnerit ovat tavoittaneet yhteensä 43 yritystä.

2. huhtikuuta OKB teki yhteistyötä tunnetun blockchain-pelien protokollan tarjoajan – BetProtocolin kanssa, joka tukee käyttäjiä käyttämään OKB: tä e-urheiluvedonlyönnissä. & urheilupelit ja muut siihen liittyvät palvelut BetProtocolin kehittämällä pelialustalla.


3. huhtikuuta WhaleExistä, yhdestä maailman suurimmista hajautetuista kaupankäyntialustoista, tuli OKB: n maailmanlaajuinen ekologinen kumppani ja lanseerasi virallisesti OKB / USDT -kauppaparin. Se käynnistää marginaalikaupan, lainanannon, varainhoidon ja muut kaupankäyntipalvelut OKB-kauppiaille.

Huhtikuussa OKB ja Dappbirds solmivat ekologisen kumppanuuden tarjotakseen useita palveluita OKB: n käyttäjille, mukaan lukien julkisen ketjun kehittäminen, lompakkopalvelut, Dapp-ketjun uudelleenjulkaisu, Defi, DEX jne. Samanaikaisesti yli 4000 Dappia Dappbirds-alustalla tukee OKB: n käyttöä.

Ellipal, uuden sukupolven salakirjoitettu laitteistolompakko, joka keskittyy antamaan yhden luukun, turvallisen, laitteistolompakkoratkaisun matkapuhelinten käyttäjille, ja Dimension, selainlaajennus, jonka avulla kaikki Internetin käyttäjät voivat luoda salattuja viestejä sosiaalisen verkoston sivustoille, mukaan lukien Facebook ja Twitter , on tullut OKB: n globaaleiksi ekologiakumppaneiksi huhtikuussa.

7. huhtikuuta OKEx ilmoitti virallisesti Muunna pienet saldot OKB -palveluksi -toiminnon käynnistämisen tukemaan pienen määrän (alle 0,001 BTC) varojen vaihtamista OKB-tileilleen ja on nopeasti voittanut laajan käyttäjien tuen.

8. huhtikuuta yksi OKB: n sisäisistä sovelluksista, 11. OKEx Jumpstart -projekti, DEP, avattiin tilattavaksi. Sen debyyttihinta kaksinkertaistui pian myynnin alkamisen jälkeen.

Kuva

3. OKChain siirtyy avoimeen lähdekoodiin, ekosysteemipartnerit kattavat 5 pääaluetta

Huhtikuussa OKChain pystyi rakentamaan uuden blockchain-sovellusten ekosysteemin, joka saavutti 100% avoimen lähdekoodin. Perustuen edistyneeseen ketjujen väliseen teknologiaan OKChain käyttää "ketjujen välinen työkalupakki" ja muut protokollat ​​tulevaisuudessa saumattoman integroinnin saavuttamiseksi kaikkien yleisten julkisten ketjujen ekosysteemien, kuten BTC, ETH ja Cosmos, kanssa.

OKChain on avoin ja hajautettu, ja se antaa kaikille osallistuville solmuille yhdenvertaisen aseman ja oikeudet. Jokainen osallistuva henkilö voi pelata kykyjään täysimääräisesti, julkaista ja suorittaa erilaisia ​​hajautettuja sovelluksia esteettä. Toisin kuin perinteisten julkisten ketjujen “ehdotusjärjestelmässä”, jossa jokainen solmujen toiminta edellyttää ehdotuksen toimittamista kuvernöörille, OKChain rikkoo tämän säännön hyväksymällä “OpenDEX” -konseptin. Kun solmujen juoksijat haluavat rakentaa hajautettuja sovelluksia, DEX: ää tai listata kaupankäyntiparit OKChainiin, ehdotusta ei tarvita. Kaikki OKChainiin perustuvat DEX: t toimivat lohkoketjun vertaisverkossa, mikä tekee siitä todellisen luvattoman ekosysteemin.

Ketjunvälisen teknologiasuunnittelun pohjalta OKChain pyrkii edistämään täydentävien sovellusten ekologista toteutusta ja uranuurtajaa liike-elämän liittouman käsitteessä. Lohkoketjuteknologian laajamittaista käyttöä edistetään. Tällä hetkellä ekologisen kumppanin rakentamisen ensimmäinen vaihe on saatu päätökseen, ja siihen sisältyy viisi suurta ekologisen yhteistyön suuntaa, mukaan lukien julkinen ketju, lompakko, tutkimusmatkailija, kaivosallas ja muut.

4. OKB juhlii 2 vuoden vuosipäivää 20%: n alennuksella

Tässä kuussa vietimme OKB: n 2. vuosipäivää 20%: n alennuksella ennakkotilauskampanjalla globaaleille käyttäjillemme tarjoamalla markkinoilta 2 miljoonaa Yhdysvaltain dollaria vastaavaa OKB: tä kiittämään käyttäjiä heidän jatkuvasta tuestaan ​​OKB: lle kahden viime vuoden ajan.

OKEx-viikoittainen päivitys: 11.4. - 17.4 Yrityspäivitykset OKEx ...

24 tunnin keskimääräisen markkinahinnan mukaan OKB alennettiin 3,52 USDT: ssä, mikä on 1,31 USDT alempi kuin kuukauden korkein OKB-hinta (4,83 USDT).

5. Kymmenen yhteisötapahtumaa miljoonille käyttäjille ympäri maailmaa

OKB: n 20% alennusmyynnin lisäksi järjestimme myös 10 upeaa tapahtumaa globaaleille OKB-käyttäjillemme. OKExin toimitusjohtaja Jay Hao haastatteli CoinTelegraphia ja muita tunnettuja tiedotusvälineitä ja yhteisöjä.

Kaiken kaikkiaan OKB-käyttötapausten määrän asteittainen kasvu on havaittu viime kuukausina. Kehitystiimin kanssa yhdessä OKB: n haltijoiden tuen kanssa ennakoidaan, että OKB jatkaa sovellusten laajentamista tulevina vuosina.

Jos sinulla on ehdotuksia OKEx: stä, jätä meille kommentti alla tai ota meihin yhteyttä osoitteessa [email protected] tai [email protected]

Seuraa OKExia:

Verkkosivusto: https://www.okex.com

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map