OKB: n ekosysteemin kuukausiraportti – helmikuu 2020

Helmikuussa OKB: n ekosysteemi jatkoi läpimurtoa eri näkökohdissa, kuten uusien sovellusskenaarioiden kehittäminen, OKB-deflaatiomallin parantaminen, kumppaneiden ja kauppakanavien laajentaminen sekä OKB-yhteisön rakentaminen.

– OKChainin ja OKEx DEx: n testiverkko käynnistettiin virallisesti, ja sen odotetaan hyödyttävän OKB: n haltijoita;

– OKB on saanut päätökseen seitsemännen takaisinoston ja polttamisen, ja yhteensä 700 miljoonaa käyttämätöntä OKB: tä poltetaan. Siitä lähtien OKB on tullut absoluuttisen deflaation aikakaudelle ja siitä on tullut maailman ensimmäinen täysin kiertävä alustan tunnus;

– OKB: n sisäisiä ja ulkoisia sovelluskenaarioita laajennetaan edelleen;

– Yhteensä 5 uutta OKB-kauppakanavaa lisättiin spot-kaupankäyntiin ja odottavaan toimeksiantojen louhintaan;

– Kymmeniä verkkoyhteisöjä järjestettiin miljoonille käyttäjille ympäri maailmaa.

Tästä päivästä lähtien OK Blockchain Foundation on kehittänyt monia OKB: n käyttötapauksia OKEx: n kanssa, mukaan lukien jopa 13 alustapohjaisen sovellusskenaarion rakentaminen, kuten kaupankäyntimaksualennukset, OKEx Jumpstart, OKB: n kauppamarkkinat jne., Sekä 35 ulkoista sovellusskenaariota, kattaa maksu-, markkinatiedot, lompakko-, luotonanto- ja varallisuudenhoito, kyberturvallisuus-, matka-, elämäntapa- ja viihdesovellukset, joiden avulla OKB: n haltijat voivat ostaa tuotteita tai palveluita OKB-tunnuksella.

Lisäksi OKB on myös nopeuttanut globalisaatiotaan ja on nyt saatavana kahdeksalla suurimmalla fiat-yhdyskäytävällä, mukaan lukien Yhdysvaltain dollari, Euro, Etelä-Korean won, Vietnam dong, Indonesian rupia jne., Ja se on listattu yli 50 kaupankäyntialustalle, mukaan lukien Bitfinex ja Bitmax.

Toisaalta se tarjoaa ensiluokkaisia ​​palveluja miljoonille käyttäjille 141 maassa ja alueella, mukaan lukien Yhdysvallat, Iso-Britannia, Saksa, Etelä-Korea, Japani, Venäjä, Singapore ja Indonesia..

1. OKB siirretään OKChainiin

Johtavana salauksenvaihtona teimme yhteistyötä OK Blockchain Foundationin kanssa tehdäkseen merkin hajautetulle rahoitustilalle käynnistämällä kaupallisen julkisen blockchain OKChain -testiverkon ja ensimmäisen DeFi-sovelluksen OKEx DEx 10. helmikuuta. OKChain on erittäin turvallinen, todella hajautettu ja avoin kaikki voivat nauttia blockchainin ja hajauttamisen tuomista eduista.

OKB siirretään pian Ethereum ERC-20 -verkosta OKChain-mainnetiin. DPoS-konsensusvaatimuksen täyttämiseksi OKT annettiin OKChainin natiiviksi tunnukseksi, josta geneesi-lohko kartoitetaan 100% OKB-haltijoille. Tulevaisuudessa OKT ja OKB yhdistetään toisiinsa edistämään OKChainin ekologista kehitystä. OKB: n haltijat voivat osallistua OKChainin hallintoon ja tulla supernoodiksi.

Testiverkon käynnistämisen jälkeen OKB ilmoitti myös käyttäjilleen 5 ekosysteemitavoitetta:

1. OKChain antaa käyttäjille mahdollisuuden laskea kryptovaluuttansa julkiseen ketjuun;


2. Käyttäjät voivat rakentaa hajautetun pörssinsä ja muokata mitä varoja ja kaupankäyntipareja he haluavat listata;

3. OKChain tukee DeFi-sovellusten jakelua;

4. OKChain tukee älykkäitä sopimuksia;

5. OKChain tukee BTC: n poikkiketjua, joka toimii siltana yhdistää BTC maailmalle.

2. Yhteensä 17 161 709,06 OKB poltettiin, OKB tulee pian absoluuttiseen deflaatioon

Yhteensä seitsemän kierrosta OKB-takaisinostoa & Palovamma on suoritettu, ja yhteensä 17 161 709,06 OKB on jo palanut. Nykyinen OKB-levikki on 282838290,94 OKB. Nykyisen OKB-hinnan (5,5 USD) perusteella takaisinostetun ja palaneen OKB: n kokonaisarvo on noin. 94,4 miljoonaa dollaria.

OKChain-testiverkon käynnistämisen jälkeen yhteensä 700 miljoonaa käyttämätöntä OKB: tä on poltettu. Siitä lähtien OKB on tullut absoluuttisen deflaation aikakaudelle ja siitä on tullut maailman ensimmäinen täysin kiertävä alustan tunnus. Kehitystiimi ei pidä ketään OKB: stä, ja kaikki palaneet OKB ovat peräisin jälkimarkkinoilta takaisinosto- ja palovamman avulla. Palanut 17,161,709,06 OKB: n osuus oli 5,7% 300 miljoonan OKB: n koko alkuperäisestä levityksestä, ja nykyinen kiertävä määrä on 282838290,94 OKB.

Kun OKB on siirretty OKChain-mainnetiin, sen älykäs sopimus Ethereumista poistetaan, eikä OK Blockchain Foundation luovuta uusia OKB: tä tulevaisuudessa, koska absoluuttisen deflaation syöttäminen voi hyödyttää OKB: n hintaa ja sen haltijoita pitkällä aikavälillä.

3. Lisääntyneet OKB: n sisäiset ja ulkoiset sovelluskenaariot käyttäjien oikeuksien lisäämiseksi

Joitakin muita OKB-sovelluskenaarioita otettiin käyttöön OKEx: llä, ja OKB on myös saavuttanut strategisen kumppanuuden kahden ulkoisen ekosysteemipartnerin kanssa.

OKEx käynnisti 20. helmikuuta spot-marginaalin kaupankäynnin (3X) ja säästöpalvelut OKB: lle lainan ollessa vain 0,01%.

25. helmikuuta OKEx järjesti 10. OKEx Jumpstart HDAO: lle ja kirjasi 120%: n nousun debyyttihintaansa. Tilataksesi tunnuksia OKEx Jumpstart -sovelluksesta, osallistujien on oltava OKB: n haltijoita ennen myynnin aloittamista ja heidän on täytettävä vähimmäisvaatimukset sisäänkirjautumiseen. Nykyiset OKB: n haltijat voivat liittyä siirtämällä OKB: n tililleen etukäteen.

Ulkopuolisten kumppaneiden laajentamiseksi OKB solmi 13. helmikuuta kumppanuuden uuden sukupolven korkealaatuisen lompakon ZelCoren kanssa tukeakseen käyttäjien OKB-varojen tallentamista ZelCoressa.

HiCats, Just Studion kehittämä ja MixMarvelin julkaisema blockchain-peli, tuli 24. helmikuuta yhdeksi OKB: n ekosysteemipartnereista ja tukijoista.

InfinitoWallet liittyi OKB-ekosysteemiin 28. helmikuuta ja lisäsi OKB-tunnuksen luetteloon. InfinitoWallet on yksi tunnetuimmista lompakoista Vietnamin salausyhteisössä, jossa on yli 500 000 rekisteröitynyttä käyttäjää ja 70 000 aktiivista käyttäjää kuukaudessa.

4. OKB listattu 5 uudelle kaupankäyntialustalle

OKB: n kaupankäyntimäärä on kasvanut nopeasti helmikuussa, mikä kannusti enemmän käyttäjiä käymään kauppaa ja osallistumaan OKB: n ekosysteemiin maailmanlaajuisesti.

Vastatakseen OKB: n käyttäjien odotuksiin ja pyyntöihin joukkue on lisännyt helmikuussa 5 kauppapaikkaa tukemaan talletus-, nosto- ja kaupankäyntipalveluja sekä OKB: n spot-marginaalin kaupankäyntijärjestelmän..

13. ja 17. helmikuuta OKB teki yhteistyötä kahden kuuluisan korealaisen kaupankäyntialustan, Bitriben ja BW: n, kanssa avatakseen OKB / BTC- ja OKB / USDT-kauppaparit. Nämä kaksi pörssiä tarjoavat pääasiassa OKB: n kaupankäyntiyhdyskäytäviä käyttäjille Etelä-Koreassa, Singaporessa ja muissa maissa.

20. helmikuuta OKB on listattu Maltalla toimivaan BHEX-kauppapaikkaan, joka tarjoaa OKB: n talletus-, nosto- ja kaupankäyntipalveluja globaaleille käyttäjille.

24. helmikuuta OKB on listattu Singaporessa tunnetulla kaupankäyntialustalla BitSG, joka tukee OKB: n talletusta ja nostoa sekä OKB: n ETF: ää spot-marginaalin kaupassa BitSG: llä..

24. helmikuuta OKB ja hajautettu ViteX-kaupankäyntialusta liittyivät käsiinsä tukemaan OKB: n odottavia tilausten louhintapalveluja ViteX-käyttäjille.

Tästä päivästä lähtien OKB: lle on tarjolla 8 fiat-yhdyskäytäväpalvelua, mukaan lukien Yhdysvaltain dollari, euro, Korean won, Vietnamin dong, Indonesian rupia jne. OKB on listattu myös yli 50 kaupankäyntialustalle, jotka kattavat 141 maata ja aluetta ympäri maailmaa..

5. Miljardi OKB: n globaalia käyttäjää rakentaa yhteisymmärrystä

OKB on ollut läheisessä vuorovaikutuksessa miljoonien käyttäjien kanssa yhteisössä kymmenien verkkotoimintojen kautta ja kerännyt käyttäjiltä ehdotuksia, jotka ovat hyödyllisiä OKB-ekosysteemin parantamiseksi.

OKChainin ja OKEx DEx: n lanseeraamisen jälkeen 10. helmikuuta OKExin toimitusjohtaja Jay Hao suoritti AMA: n virallisessa yhteisössä AMA: n esimerkiksi käyttäjille eniten välittävien OKB-omistajien tulevan oikeuden käyttöönotosta..

OKEx piti AMA: ta virallisessa yhteisössään

OKEx piti 17. helmikuuta virallisessa yhteisössään AMB: n maailmanlaajuisen OKB: n käyttäjille selittääkseen ja raportoidakseen OKB: n tulevaan ekosysteemikehitykseen liittyviä kysymyksiä.

Kaiken kaikkiaan OKB-käyttötapausten määrän asteittainen kasvu on havaittu viime kuukausina. Kehitystiimin kanssa yhdessä OKB: n haltijoiden tuen kanssa ennakoidaan, että OKB jatkaa sovellusten laajentamista tulevina vuosina.

Jos sinulla on ehdotuksia OKEx: stä, jätä meille kommentti alla tai ota yhteyttä osoitteeseen [email protected]

Seuraa OKExia:

https://twitter.com/OKEx

https://www.facebook.com/okexofficial/

https://www.linkedin.com/company/okex/

https://t.me/okexofficial_en

https://www.reddit.com/r/OKEx/

https://www.instagram.com/okex_exchange

Steemit: https://steemit.com/@okex-official

Verkkosivusto: https://www.okex.com

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map