MassMutual ostaa BTC: n, kun MicroStrategy näkee osakesuosituksensa alentuneen

Viikon suurimmat tarinat cryptocurrency -maailmasta, joita olet ehkä unohtanut

Se on ollut toinen tapahtumarikas viikko kryptovaluutta-maailmassa. Olemme nähneet yhden institutionaalisen käyttäytymisen ostavan BTC: tä, kun toisen suuren pelaajan aggressiiviset ostot aiheuttavat alennetun osakesuosituksen. Samaan aikaan yhden maan sääntelyviranomaiset pyrkivät torjumaan salaus-salaus-liiketoimia samalla "Salausäiti" vaatii omaksumaan blockchainin vapauden periaatteet.

Tässä on kaikki mitä olet ehkä unohtanut blockchain- ja cryptocurrency -uutisrintamalla tällä viikolla, tässä OKEx Insightsin viikon salausuutisten versiossa.

MassMutual sijoittaa 100 miljoonaa dollaria BTC: hen

Massachusettsin keskinäisestä henkivakuutusyhtiöstä on tullut viimeisin laitos, joka liittyi Bitcoinin vaunuun sijoittaminen 100 miljoonaa dollaria BTC: hen ja lisäksi 5 miljoonaa dollaria osakkeisiin NYDIGissä, joka on Bitcoin-omistettu rahoituspalveluyritys, jonka hallinnassa on 2,3 miljardia dollaria.

Tärkeimmät takeaways

  • MassMutualin BTC-osto antaa sille suoran altistumisen johtavalle kryptovaluutalle ja antaa signaalin siitä, että yritys odottaa muiden institutionaalisten toimijoiden noudattavan esimerkkiä.
  • Amerikkalainen keskinäinen henkivakuutusyhtiö on todella institutionaalinen behemoth, jolla on 169 vuoden historia ja 235 miljardia dollaria sen yleisellä sijoitustilillä. Sen uusi löytö BTC: lle lisää luottamusta digitaaliseen omaisuuteen muiden institutionaalisten jättiläisten keskuudessa.

NYAG pyrkii laajentamaan Tetheriä koskevaa kieltoa

New Yorkin oikeusministerin ja kryptovaluutanvaihdon Bitfinexin välinen meneillään oleva oikeudellinen draama on nähnyt tällä viikolla uuden kehityksen, kun ensin mainittu väitti, että jälkimmäinen on tehnyt yhteistyötä ja odottaa laina-asiakirjojen luovuttamista muutamassa viikossa..

Lisäksi NYAG on etsiä jatkaa kieltoa, joka estäisi Tetheriä lainaamasta Bitfinexille enemmän varoja 15. tammikuuta asti.

Avain takeaway

  • Tether laskee USDT: n, UST-sidotun stablecoinin, johon yrityksen nimimies viittaa usein. USDT: n nykyinen markkina-arvo on 19 949 725 669 dollaria KolikkoGecko, mikä tekee siitä johtavan vakaan kolikon. Negatiivinen tulos Tetherille oikeudellisessa taistelussa voi aiheuttaa vakavia iskuja aallon salausmarkkinoiden läpi.

USDT: n markkina-arvo on noussut taivaaseen vuonna 2020. Lähde: CoinGecko

Ranska on asettanut salauksen salaus-salaus-tapahtumasäännökset

Ranskasta on tulossa yksi maailman tiukimmista salausmaista säätämällä salauksesta salaukseen -toimenpiteitä ranskalaisen salausyhdistyksen ADAN: n presidentin Simon Polrotin ja muiden lähteiden mukaan. vahvistettu maan sääntely aikomukset The Block.

Tärkeimmät takeaways

  • Uudet säädökset tulevat todennäköisesti asetuksella, joka kiertää parlamentin hyväksynnän.
  • Potentiaalisten säännösten takana ovat maan viimeaikaiset kokemukset terrori-iskuista – mikä ei juurikaan kumoa jatkuvaa leimautumista, joka yhdistää kryptovaluutan ensisijaisen käyttötapauksen rahanpesuun ja terrorismin rahoitukseen.

SEC-komissaari vaatii salauksen vapauden periaatteiden omaksumista

Yhdysvaltain arvopaperimarkkinakomissaari Hester Peirce – joidenkin salausvaluuttatiloissa kutsutaan nimellä "Salausäiti" – on toistanut jälleen kantansa, jonka mukaan sääntelyviranomaisten olisi pyrittävä omaksumaan suhteellisen uusi omaisuusluokka. Sisään puhe Federalist Societelle tällä viikolla Peirce sanoi, että he "pitäisi keksiä tapa omaksua sen taustalla olevat henkilökohtaisen vapauden periaatteet."

Avain takeaway

  • Peirce on edelleen liittolainen kryptovaluuttatilassa vaatimalla, että sen taustalla olevat tekniikat lisäävät vapautta ja tarjoavat ratkaisuja niille, joilla on rajoitettu mahdollisuus saada perinteistä rahoitusta – ja että sääntelyviranomaisten ei pitäisi vain höyrystää sitä.

MicroStrategy: n aggressiivinen BTC-työntö aiheuttaa alhaisemman suosituksen

Citigroupin analyytikot ovat alentaneet suositustaan ​​MicroStrategy-osakkeille sen jälkeen, kun yritys laski liikkeeseen velan ostaa lisää BTC: tä. Citigroupin huomautus asiakkaille totesi, The Blockin mukaan se "uuden velan liikkeeseenlasku Bitcoin-ostojen rahoittamiseksi on aggressiivista ja saattaa olla kaupan katkaisija ohjelmistosijoittajille, jotka saattavat pelätä omistavansa nyt riskialttiimman omaisuudenhoitoyrityksen."

Tärkeimmät takeaways

  • Citigroupin alentama suositus aiheutti kaksinumeroisen myynin MicroStrategy-osakekurssista.
  • MicroStrategy on yksi suurimmista BTC-sijoitusalueen toimijoista sen jälkeen, kun se on ostanut yli 40 000 BTC: tä vuonna 2020 – strategia, josta ei tiettävästi pidetä yleisesti yrityksen johdossa.

MicroStrategyin osakekurssi laski tällä viikolla Citigroupin alennetun suosituksen jälkeen. Lähde: Google

OKEx Insights esittelee markkina-analyyseja, syvällisiä ominaisuuksia, alkuperäistä tutkimusta & kuratoivat uutiset salauksen ammattilaisilta.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner