Keskitason tai matalan taajuuden verkkokauppastrategia – kätevä kaupankäyntistrategia voitoille

Verkkokauppastrategia

Ruudukon kaupankäyntistrategian nyrkkisääntö on, että sijaintistrategia on tärkeämpää kuin ajoitus. Periaatteessa verkkokauppastrategia on tekniikka, jossa tietty määrä myynti- tai ostotilauksia asetetaan säännöllisin väliajoin asetetun hinnan ylä- tai alapuolelle voiton kohdistamiseksi tappion pysäyttämisen sijaan. Kun position markkinahinta saavuttaa ennalta määritellyn tavoitteen ja voitto kirjataan sulkemisen yhteydessä, sama määrä osto- tai myyntitilauksia asetetaan uudelleen asetetun hinnan ylä- tai alapuolelle. Tämä luo kalaverkkomaisen tilausten ruudukon voittojen saamiseksi edestakaisin vaihtelevilla markkinoilla.

Edellä esitetystä on selvää, että verkkokauppastrategian ydin on saavuttaa kannattavuus, joka perustuu “keskimääräisen palautumisen” käsitteeseen. Verkkokauppastrategia soveltuu erittäin hyvin vaihteluihin. Jokaisen arbitraasikauppaparin välinen ero on luonteeltaan ”regressio”. Esimerkiksi futuurisopimuksen hinta alistuu lopulta sen spot-hintaan, ja ikuisten ja futuurisopimusten hinnat ovat myös regressiossa. Siksi verkkokauppastrategiaa ja arbitraasikauppaa pidetään kaksosina kolikkomarkkinoilla.

Keski- tai matalataajuisen verkkokaupan strategia

Otetaan esimerkkeinä OKExin BTC Swap ja BTC Quarterly, ero lasketaan edellisen hintana vähennettynä jälkimmäisen hinnalla. Seuraava kaavio näyttää eron vaihtelut 27. heinäkuuta 2019 ja 27. elokuuta 2019 välillä. On selvää, että ero vaihtelee välillä noin + 1% ja -3%. Käyrä osuu 0-akseliin pari kertaa.

Vaiheet verkkokauppastrategian käyttämiseksi:

Ota esimerkkinä pitkä ruudukko:

Annamme pitkän tilauksen, kun markkinahinta siirtyy yhden välin matalammaksi. Kun markkinahinta laskee, avaamme 3 pitkää positiota Buy 1, Buy 2 ja Buy 3 -järjestyksessä (eli yllä olevat 1, 1 ja 2 ostavat, mikä tarkoittaa 30 pitkän ikuisen sopimuksen ja 30 lyhyen neljännesvuosittaisen sopimuksen avaamista); ja kun markkinahinta nousee, peitämme kannan 3, kannen 2 ja kannen 1 positiot järjestyksessä (ts. yllä olevat kansi 1, kansi 2 ja kansi 3, jotka edustavat 30 pitkän ikuisen sopimuksen ja 30 lyhyen neljännesvuosittaisen sopimuksen kattamista). Voitto lasketaan 3 * yhden välin hinnaksi. Tämä pätee myös lyhyeen verkkoon.

Koska oletetaan pohjimmiltaan, että ero on regressiossa 0, luomme pitkät ruudukot tai lyhyet ristikot, jos ero on alle 0 tai suurempi. Saman oletuksen perusteella meidän on vain suljettava markkina-arvon nousun jälkeen sijasta sijasta tappioiden pysäyttäminen avaamisen yhteydessä.

Riskianalyysi

Teoriassa verkkokauppastrategia on eräänlainen absoluuttisen tuoton strategia, jota keski- tai matalataajuiset kaupankäynnin sijoittajat käyttävät arbitraasikaupassa. Keskipitkällä tai pitkällä aikavälillä sijoittamasi summan oletetaan olevan riskitön. Käytännössä sinun on kuitenkin otettava huomioon mahdolliset riskit sijoittamisen yhteydessä.


Pakko-selvitysriski yksipuolisilla markkinoilla

Suojausstrategiaa voidaan normaalisti käyttää arbitraasiin. Vaikka yhtä pitkien ja lyhyiden positioiden suojaushinnat vaihtelevat, on todennäköistä, että jalka epäonnistuu, kun sinulla ei ehkä ole riittävää suojaa hallitsemattomilta riskeiltä korkean vaihtelun takia. Siksi sinun tulisi valita matalampi vipuvaikutus ja siirtomarginaalit muiden positioiden suojaamiseksi, kun tappio on odotettua suurempi.

Transaktiopalkkiot ja rahoitusmaksu

Kun ansaitset voittoa arbitraasikaupan vaihteluiden aikana, liiketapahtuma on suhteellisen pieni. Sinun on varmistettava, että voitot voivat kattaa transaktiomaksut ja rahoitusmaksun luomalla suurempia verkkoja keski- tai matalataajuisten verkkokauppastrategioiden avulla.

Futuurisopimusten kaupan ongelma

On todennäköistä, että ero ei ala taantua sopimuksen päättyessä. Sinun tulisi kattaa työpaikat vain, kun olet lähellä sopimusta. Aloitteen tulisi kattaa kaikki positiot ennen sulkemista.

Johtopäätös

Yhteenvetona voidaan todeta, että verkkokauppastrategiaan liittyy hyvin vähän riskiä. Voit lukita voitot huomioimatta hintavaihteluita saadessasi paremman käsityksen strategiasta. Sillä välin transaktiopalkkiot ovat yleensä matalammat keskitason ja matalan taajuuden verkkokaupassa kuin korkean taajuuden verkkokaupassa. Manuaalinen käyttö on mahdollista, vaikka et tunne ohjelmointia.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map