Kaikki mitä sinun tarvitsee tietää OKT: sta

Hajautetun kaupallisen julkisen ketjun OKChainin äskettäisen lanseerauksen jälkeen olemme ilmoittaneet myös sen alkuperäisestä tunnuksesta OKT. Meillä on merkittävä maailmanlaajuinen kiinnostus tätä uutta tunnusta kohtaan, ja olemme selvittäneet joitain usein kysyttyjä kysymyksiä, joiden avulla ymmärrät sen ainutlaatuisuuden sekä OKT: n ja OKB: n väliset erot.

Ovatko OKT & OKB sama asia? Onko OKT OKB: n haarukkakolikko?

Ei, he eivät ole samanlaisia. OKT & OKB on pohjimmiltaan kaksi erilaista tunnusta, joilla on täysin erilaiset ominaisuudet.

Äskettäin annettu OKT on OKChainin alkuperäinen tunnus, joka toimii OKChainin DPoS-konsensuksen perustunnuksena. Se julkaistaan ​​ensin sen alkulohkossa ja 1–5% lisäannos tapahtuu joka vuosi sen jälkeen.

OKB on OKExin apuohjelma, joka tukee OKEx-ekosysteemin kehitystä. 300 miljoonan OKB: n kertaluonteinen liikkeeseenlasku saatiin päätökseen vuonna 2018, eikä tulevaisuudessa tule enää liikkeeseen. Sen takaisinosto & palkkiojärjestelmä, yhteensä 700 miljoonan OKB: n liikkeeseenlaskuohjelma päättyy. Siksi OKB: stä on nyt tullut maailman ensimmäinen täysin kierrätetty alustatunnus ja se tulee deflaatioon.

Vaikuttaako OKT OKB: n hintaan?

Vastaus on ei. Ja niiden hinnat määräytyvät eri tekijöiden perusteella.

OKT-hinta perustuu OKChain-ekosysteemin kehittämiseen, mukaan lukien DEX-, DeFi-sovellukset, ja sen tulevaan kehitykseen.

OKB: n hinnan määrää OKExin liiketoiminnan suorituskyky, ekosysteemin infrastruktuurin kehitys, sen kauppakanavien laajentaminen sekä OKB: n takaisinosto- ja polttojärjestelmä. Tässä ovat yksityiskohdat:

Ekosysteemin infrastruktuurin kehittäminen: OKB: n sisäisten ja ulkoisten sovellusskenaarioiden laajentaminen. Tässä vaiheessa on 11 sisäistä ja 32 ulkoista sovelluksen käyttötapausta.

Kaupankäyntikanavien laajentaminen: Olemme avanneet fiat-yhdyskäytävät kahdeksalle päävaluutalle, mukaan lukien Yhdysvaltain dollari, euro, Korean won, Indonesian rupia ja Vietnam dong.

OKB: n takaisinosto- ja polttamisjärjestelmä: OKB: n kokonaismäärä on 300 miljoonaa, josta 13 978 364 OKB on jo poltettu. Nykyinen kiertävä määrä on 286.021.636 OKB. OKB: llä ei ole enää liikkeeseenlaskua, ja se on maailman ensimmäinen täysin kierrätetty alustan tunnus.

Miksi meidän on luotava OKT?

OKChain ottaa käyttöön DPoS-konsensusmekanismin, joka vaatii natiivimerkin toimiakseen.


Lisäksi OKChain-ekosysteemin ja OKEx-ekosysteemin luonne ovat hyvin erilaiset, joista ensimmäinen on teknologiakeskeinen ja jälkimmäinen kauppakeskeinen. OKChainin erittäin autonomisen ekosysteemin palvelemiseksi ja ylläpitämiseksi tarvitaan jatkuvasti sen alkuperäisen tunnuksen liikkeeseenlaskua sekä joustava kannustinjärjestelmä.

Koska meidän on kuitenkin säilytettävä tavoitteemme jatkaa OKB: n deflaatiota ja välttää OKB: n arvon laimentaminen suojellaksemme sen haltijoiden pitkäaikaisia ​​etuja, emme voi käyttää OKB: tä olemalla OKChainin alkuperäinen tunnus. Siksi loimme OKT: n OKChainin alkuperäisenä tunnuksena.

Tulevat liikkeet parantavat OKB-arvoa

Uuden tunnuksen avulla emme silti koskaan lopeta OKB-ekosysteemin kehittämistä ja käyttötapausten laajentamista, joka kattoi jo lompakot, rahoitus- ja lainapalvelut, verkkoturvallisuuden, matkustamisen, elämäntavan, hyödyllisyyden ja paljon muuta..

Lisäksi lisäämme lisää kaupankäynti- ja talletuskanavia. Tällä hetkellä olemme avanneet fiat-yhdyskäytäviä useille tärkeimmille fiat-valuutoille ja olemme listanneet OKB: n kymmeniin suuriin salauspörsseihin, joissa on yli 40 kaupankäyntiparia, markkinoilla olevia pääkolikoita vastaan..

Viimeiseksi jatkamme OKB: n takaisinosto- ja polttojärjestelmän parantamista. Kuten mainittiin, poltamme julkaisemattomat 700 miljoonaa OKB: tä eikä pidä mitään OKB: tä. Kaikki poltetut ja poltettavat OKB tulevat kokonaan jälkimarkkinoilta.

Edut OKB: n haltijoille

Kiitollisuuden merkkinä OKB-yhteisöllemme heidän hämmästyttävästään tuesta kartoitamme 100% alkuperäisestä esto-OKT: stä kaikille OKB: n haltijoille heidän OKB-tilojensa mukaan. Tulevaisuudessa sekä OKB että USDK siirretään Ethereum ERC-20 -verkosta OKChain-mainnetiin. Kun OKChain-mainnet on käynnissä, OKT-kaupankäynti on käytettävissä. Tämä tarkoittaa, että OKB: n haltijoilla on mahdollisuus osallistua OKChainin hallintoon ja tulla supernoodiksi.

Vaikka OKB ja OKT eroavat monin tavoin, ne ovat erottamattomia OKChainissa. Paitsi OKT tukee OKChainin kehittämistä, mutta se myös antaa mahdollisuuden OKB-ekosysteemin kehittämiseen.

Seuraa OKExia:

Verkkosivusto: https://www.okex.com

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map