Jälkivaate 2020: Vertailu vuoden parhaisiin investointeihin, tuomiosta nousuun

Tarkempi kuvaus tämän vuoden parhaimmista salaus- ja perinteisistä hyödykkeistä

Idealistiset käsitteet taloudellisesta vapaudesta, salaus on kiistatta jännittävä tila, jossa on villit hintavaihtelut ja ennennäkemättömät voitot – mikä johtaa rajuihin spekulaatioihin ja joskus yön yli rikkauksiin.

Kun nousu huimaaviin korkeuksiin vuonna 2017, Bitcoinin (BTC) hinta kärsi pitkittyneestä laskusuhdanteesta, kaupankäynti alle 4000 dollaria joulukuun 2018 ja maaliskuun 2019 välisenä aikana.Kryptovaluutan hinnat nousivat kuitenkin vuoden 2019 jälkipuoliskolla, ja BTC kävi kauppaa yli 10000 dollaria vuoden 2020 alku – eli kunnes se laski jälleen alle 4000 dollaria tämän vuoden maaliskuussa.

Erityisesti se oli 12. maaliskuuta kopioitu "Musta torstai" (vaikka kaatuminen kesti 12. – 13. maaliskuuta Euroopassa ja Aasiassa), että sekä perinteiset että salausmarkkinat romahtivat yhtäkkiä COVID-19 -tapausten lisääntyneen paniikin aiheuttaman myyntitilanteen vuoksi. Pandemian suuruuden tullessa yhtäkkiä huomiotta Yhdysvalloissa Yhdysvaltain osakemarkkinoilla tapahtui suurin yhden päivän lasku noin 30 vuoden aikana.

Vaikka perinteiset markkinat elpyivät jonkin verran seuraavana päivänä, Bitcoin ja salausala jatkoivat laskuaan, ja johtavan digitaalisen valuutan hinta menetti noin 50% maaliskuun 13. päivään mennessä. Kuitenkin ne, joilla on voinut olla onni sijoittaa markkinoihin maaliskuun kaatumisen pohjalla oli potentiaalia saada aikaan merkittäviä voittoja marraskuussa, kun Bitcoinin hinta kosketti lähes 19 400 dollaria.

Tästä huolimatta Bitcoinin arvaamattomuuden todellisuus näkyy hintatoiminnassa 25. marraskuuta lähtien, jolloin tämän artikkelin konsepti täsmennettiin ensimmäisen kerran. Bitcoin oli tuolloin lähellä kaikkien aikojen korkeinta, mutta sittemmin se on läpikäynyt merkittävän korjauksen ja on kaupankäynnin aikana yli 17 000 dollaria kirjoitushetkellä. Tätä viimeisintä pudotusta näyttää lisäävän pelko, joka liittyy mahdolliseen sääntelyn torjuntaan kryptovaluutoissa Yhdysvalloissa. Vaikka on epäselvää, kuinka nopeasti johtava digitaalinen omaisuus palautuu, näyttää siltä, ​​että lyhyen ja keskipitkän aikavälin huippu nähtiin 24. – 23. 25.

Tämä nykyinen korjaus antaa meille myös täydellisen analysointisyklin, joten päätimme vertailla potentiaalista tuottoa, jonka erilaisiin perinteisiin ja salausvaroihin 13. maaliskuuta sijoittanut 1000 dollaria olisi tuonut, jos se myydään 24. marraskuuta..

Tätä raporttia varten tarkastelimme 10 parasta salaustekniikkaa, jotka on luokiteltu markkina-arvoksi OKEx: ssä, sekä alustan tunnusta OKB. Sillä välin sisällytimme perinteiseltä puolelta kulta, Teslan osakkeet (TSLA) ja maailmanlaajuiset osakeindeksit, kuten Nasdaq 100 (listattu Yhdysvalloissa), Nikkei 225 (Japanissa noteerattu) ja FTSE 100 (listattu Isossa-Britanniassa) . Keskustelemme ensin BTC: n suorituskyvystä, sitten altcoineista ja lopuksi perinteisillä varoilla.

Vaikka ostaminen alhaalta ja myynti ylhäältä on tapa saavuttaa suurin voitto, tätä vertailua varten oletamme, että markkinaosapuolet ostivat 13.000 dollarin arvosta listattuja varoja alimmilla hinnoilla 13. maaliskuuta ja myivät ne alimmalla hinnalla. hinnat 24. marraskuuta (toisin kuin korkeimmat, avaus- tai päätöshinnat). Tämä takautuva menetelmä johtaa sellaisten voittojen laskemiseen, joiden saavuttaminen olisi ollut suhteellisen realistisempaa kuin ne, jotka olisivat edellyttäneet markkinoiden täydellisen ajoituksen epätodennäköisyyttä.

Bitcoinin (BTC / USDT) sijoitetun pääoman tuotto oli noin 374%

OKEx BTC / USDT -markkinapäiväkaavio 13. maaliskuuta – 24. marraskuuta 2020. Lähde: TradingView

Bitcoin palasi tänä vuonna institutionaalisen kiinnostuksen, vähittäismyynnin ja laajamittaisten ostojen kannoille, kuten Square, MicroStrategy ja äskettäin PayPal. Vaikka johtava digitaalinen valuutta on korjattavissa kirjoitushetkellä, se julkaisi viimeisimmän korkeimman vihreän kynttilän 24. marraskuuta, korkeimmillaan noin 19 380 dollaria ja alimmillaan 17 990 dollaria OKEx BTC / USDT -markkinoiden mukaan.

1000 dollarin sijoitus Bitcoiniin, kun se kävi kauppaa noin 3792 dollarilla 13. maaliskuuta, olisi saanut sinut noin 0,2637 BTC: hen, jonka arvo oli noin 4744 dollaria alimmillaan 24. marraskuuta – mikä lisäsi voittoa 374,43%.

Vaikka nämä luvut ovat edelleen suhteellisen tuntemattomia perinteisillä markkinoilla, Bitcoin ei ole kaukana parhaiten menestyneistä salaus- ja perinteisistä markkinoista, kuten näemme alla.

Huipputason kolikoiden sijoitetun pääoman tuotto oli jopa 967%

OKEx BTC / USDT ja erilaiset altcoins-päiväkaaviot 13. maaliskuuta – 24. marraskuuta 2020. Lähde: TradingView


Vaikka Bitcoin on markkinajohtaja ja on ollut mainostettu edellisen vuosikymmenen parhaiten menestyneenä sijoituksena se ylitti helposti ylimmän altcoiinin 13.-marraskuun aikana. 24 alue. Tämä johtuu useista syistä, mukaan lukien altcoinien pääsy kolikon hintaan ja siitä johtuva soveltuvuus spekulointiin. Harkitaksemme kuitenkin erittäin epävakaita ja helposti manipuloitavia kolikoita, otamme huomioon vain markkina-arvon kannalta tärkeimmät salausvaluutat.

Ketjulinkki (LINK), Ada (ADA), Eetteri (ETH) johtavat pakkausta

LINK oli altcoin-johtaja, jolla oli valtava 967%: n nousu, mutta sitä seurasivat tiiviisti Cardanon Ada (ADA) ja Ethereumin eetteri (ETH) – kasvut 734% ja 566%. LINK: n tähtien suorituskyky johtui osittain hajautetun rahoituksen noususta ja blockchain-oraakkelia ympäröivästä hypeestä – ja osittain sen vahvasta yhteisöstä ja kasvavasta käyttäjäkunnasta.

Mustan torstain onnettomuuden alimmassa paikassa LINKiin sijoitettu 1000 dollaria oli huikea 10 670 dollaria alimmalla hinnalla, joka nähtiin 24. marraskuuta – melkein 6000 dollaria enemmän kuin saman sijoituksen voitot BTC: ssä.

Sama määrä ADA: ta tai ETH: ta takaisin maaliskuussa oli arvoltaan 8 340 dollaria ja 6 660 dollaria 24. marraskuuta.

ADA huolimatta siitä, että se on hitaasti kulkeva projekti, tukee joukkue, joka käskee kunnioitusta avaruudessa. Koska sijoittajat yleensä pyrkivät pitämään kolikoita – toisin kuin murto-osalla kolikoita – suhteellisen "halpa" kolikot ovat houkuttelevampia ja niitä ostetaan suuremmissa määrissä, mikä johtaa usein merkittäviin voittoihin yleisten salausrallien aikana. Sellaisena ADA hyötyi suuresti siitä, että se oli halvin alkuun kolikoista. 

ETH hyötyi myös DeFi-hypeistä, mutta arvosti sitä viime aikoina Ethereum 2.0: n päivityksen lähestyessä. Suuressa verkkopäivityksessä otetaan käyttöön panoskokeen yksimielisyysmekanismi, joka vaatii vähintään 32 ETH: ta osallistumiseen ja ansaitsemiseen. Tämä kannustaa luonnollisesti sijoittajia, jotka haluavat osallistua uuteen ekosysteemiin, keräämään ETH: ta.

OKB ja jäljellä olevat alttarit näkevät jopa 397%: n voitot

Jäljelle jääneiden kymmenen suurimman kryptovaluutan USD-arvon kasvu 13. maaliskuuta – 24. marraskuuta: XRP (397%), XLM (327%), LTC (254%), OKB (192%), BSV (128%) ) ja BCH (125%).

XRP oli myös yksi suurimmista voittajista vuonna 2017, mikä johtui lähinnä pankkikumppanuuksiensa ympäröimästä hyppyistä sekä ajan yleisestä keinotteluun perustuvasta sijoittamisesta. XLM, joka on suurelta osin XRP: n klooni – koska molemmilla hankkeilla on perustajajäsen Jed McCaleb – seuraa yleensä edeltäjänsä hintatoimia, kun taas Litecoin (LTC) tekee usein saman arkkityyppinsä, Bitcoinin kanssa.

OKB, OKExin alustatunnus, hyötyy pörssin Buy-Back and Burn -ohjelmasta. 1000 dollarin sijoitus OKB: hen, kun se saavutti päivittäisen matalan tasonsa 13. maaliskuuta, olisi voitu myydä vähintään 2920 dollaria 24. marraskuuta – 192%: n kasvu.

Lopuksi tämän luettelon kaksi Bitcoin-haarukkaa, Bitcoin Cash (BCH) ja Bitcoin SV (BSV), suorittivat suhteellisen heikosti, vain tuskin kaksinkertaistivat hypoteettisen alkuinvestoinnin tällä ajanjaksolla.

Osakkeita johti Tesla (TSLA), nousu ~ 424%

OKEx BTC / USDT, erilaiset osakeindeksit ja TSLA-markkinoiden päiväkaavio 13. maaliskuuta – 24. marraskuuta 2020. Lähde: TradingView

Osakemarkkinoilla ympäri maailmaa on mennyt kohtuullisen hyvin tänä vuonna johtuen monista talouden elvytyspaketeista ja muista valtion toimenpiteistä yritysten auttamiseksi – mukaan lukien palkkalainat ja alemmat korot – vastauksena maailmanlaajuiseen COVID-19-pandemiaan.

Tämän seurauksena maailmanlaajuiset osakemarkkinat, kuten Nasdaq 100, Nikkei 225 ja FTSE 100, ovat kaikki tuottaneet kaksinumeroisia voittoja ennalta määrätyn jaksomme aikana. FTSE 100 kasvoi 20,93% maaliskuusta marraskuuhun ja oli vain hieman parempi kuin kulta (katso alla). Sen kasvu oli kuitenkin huomattavasti pienempi kuin Nikkei 225: n ja Nasdaq 100: n suorituskyky, jotka kasvoivat 55,19% ja 62,67%, vastaavasti.

Tähtiesittäjänä oli kuitenkin Tesla, joka arvosti yli 420% saman ajanjakson aikana – ylitti Bitcoinin 374%: n nousun. Vaikka tällaiset luvut eivät ole yleisiä osakkeille, TSLA: n hintakehitys on ollut jonkin verran ylivoimaista. Sen räjähdysmäinen kasvu auttoi Elon Muskia ohittaa Bill Gatesista tulee maailman toiseksi rikkain henkilö 24. marraskuuta alkaen.

Jos 1000 dollarin sijoitus Nikkei 225- ja Nasdaq 100 -pörssiindekseihin olisi syklin päättyessä ollut noin 1 550 ja 1 620 dollaria, sama sijoitus Teslaan olisi ollut 5 241 dollaria.

Kulta (XAU / USD) toi kotiin turvallisen 19,65%

XAU / USD ja OKEx BTC / USDT päivittäinen kaavio 13. maaliskuuta – 24. marraskuuta 2020. Lähde: TradingView

Kulta, jota pidetään turvasatamana, menestyi hyvin tänä vuonna COVID-19-paniikin keskellä, varsinkin kun maailmantalouden ennusteet heikkenivät heinä – elokuussa.

XAU, joka edustaa troy-unssia kultaa, kävi kauppaa 1504 dollaria alimmillaan 13. maaliskuuta, mutta se oli 1800 dollaria 24. marraskuuta – voitto 19,65%. 1000 dollarin kultainvestointi tämän syklin aikana olisi tuottanut noin 1196 dollarin tuoton.

Kullan korkein piste oli kuitenkin 6. elokuuta, jolloin se kävi kauppaa 2063 dollarilla (päivän huippu), ja 1000 dollarin sijoitus 13. maaliskuuta alkaen olisi tuonut takaisin 1350 dollaria.

Huolimatta kullan vakiintuneesta asemasta suosittuna omaisuutena, johon sijoittajat vaihtavat kriisin aikana, sen suorituskyky Bitcoinia vastaan ​​tällä ajanjaksolla oli melko heikko.

Pizzan ostaminen BTC: llä 13. maaliskuuta vs. 24. marraskuuta vs. 10 vuotta sitten

Aloin itse kirjoittaa tätä artikkelia pizzan takia. Kuten salausteollisuuden edustajat tietävät hyvin, BTC: n pizzapiirakan kustannuksista on tullut jonkin verran meemi myyttisestä lähtien "Bitcoin-pizza-päivä" takaisin vuonna 2010. 22. toukokuuta 2010 eräs Laszlo Hanyecz maksoi 10000 BTC: tä kahdesta Papa John’sin piirakasta – se on 5000 BTC piirakasta kohden eli noin 86,5 miljoonaa dollaria nykyisillä kursseilla.

Tiimimme OKExissä suunnitteli pizzajuhlia juuri viime viikolla, josta meille korvataan BTC. Sain minut miettimään, kuinka paljon olisimme ansainneet, jos olisimme pitäneet pizzajuhlat 12. – 13. Maaliskuuta onnettomuudessa.

Olettaen, että käytän noin 25 dollaria pizzaan, laskin, että 25 dollaria BTC: n aikana "Musta torstai" kaatumisen arvo olisi korkeintaan noin 127 dollaria tai vähintään 118 dollaria 24. marraskuuta 2020 (BTC: n korkeimman ja matalimman päivän mukaan). Ei paha.

Loppujen lopuksi, vaikka Bitcoin on johtava tässä tilassa, sen viimeisten kahdeksan kuukauden voitot ovat vaaleat verrattuna joidenkin altcoiinien ja jopa perinteisten osakkeiden voittoihin, kuten näimme edellä. Tästä huolimatta melkein kaikki nämä altcoiinit ovat edelleen mailien päässä kaikkien aikojen korkeimmista hinnoistaan ​​vuoden 2017 härkäajosta – ETH: n hinta on edelleen 60% alempi kuin sen ATH, ja sekä ADA että XRP ovat yli 85% alhaisemmat. 24. marraskuuta BTC oli sen sijaan vain 3% alhaisempi kuin sen 20 000 dollarin ATH.

Tämä tuo esiin korkean riskin ja palkkion skenaarion, joka on osoittautunut tyypilliseksi digitaaliselle omaisuudelle – mutta se unohdetaan yleensä nousevilla markkinoilla. Maaliskuusta lähtien tapahtuneesta suuresta härkätaistelusta huolimatta sijoittajat, jotka ostivat nämä altkoiinit kaikkien aikojen korkeimmillaan tai lähellä niitä, kärsivät edelleen realisoitumattomia tappioita 24. marraskuuta julkaistuista korkeimmista..

Mietiskellessäni, kuinka paljon olisin ansainnut hypoteettisesta pizzajuhlista maaliskuussa, tajusin, kuinka vähän se oli verrattuna saman pizzan BTC-arvoon vuonna 2010. Toki, tuore pizza maistuu paremmin kuin 10-vuotias kakku, mutta ei 773 999 900% paremmin.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map