HUB | OKExin avainkoodi: Teknologiaan perustuva globaali digitaalinen ekosysteemi

Kryptovaluutta on markkinarako, joka on kehittynyt epävarmuudella ja epävakaudella. Vuonna 2019 Facebook ehdotti lanseerausstabliiniaan, Vaaka, kritiikkiä ja epäluottamusta, ja kamppailee edelleen; julkinen ketju koki julman ravistelun; Bitcoin ETF: t hylättiin jatkuvasti; ja sääntely monilla lainkäyttöalueilla kiristyi. Sekä perinteinen rahoitusala että salausmaailma kärsivät COVID-19: stä. Kuinka OKEx voi voittaa alan epävakauden olla yksi parhaista pörsseistä? Ja mikä on alustan avainkoodi, jota voidaan kehittää ja innovoida jatkuvasti?

Kolmas Cointelegraph China HUB keskittyy OKExin saavutuksiin vuonna 2019, OKExin kansainvälistymiseen. OKExin toimitusjohtaja Jay Hao kertoo isäntänsä Vadim Krekotinin ja isäntä Kristina Lucrezia Cornèrin kanssa ajatuksista johdannaisista, OKB: n ja OKChainin jatkokehityksestä ja suunnitelmista, globaaleista säännöksistä jne..

Kohokohdat

1. Kryptovaluuttateollisuus itse kyllästää epävarmuustekijöitä, ja OKExin luontainen tehtävä on olla valmis vastaamaan uusiin haasteisiin kaikissa tilanteissa. Teknologia on salausmaailman moottori, joka perustuu blockchain-tekniikkaan. Usko tekniikkaan tuo OKEx-ihmiset yhteen. Vuonna 2019 OKEx viimeisteli järjestelmän rakenteen pysähtymättä ja suoritti satoja merkittäviä päivityksiä varmistaakseen, että alusta voi toimia vakaasti myös äärimmäisissä markkinaolosuhteissa.

2. ”Asiakas ensin” on aina ollut OKExin ydinarvo, joka toimii myös kansainvälistymisen kulmakivenä. OKExin kansainvälistymisessä on kolme asiaa: (1) asiakkaat ensin; (2) vastaamaan maailmanlaajuisesti eriytyneisiin tarpeisiin ja tarjoamaan lokalisoituja palveluja; (3) OKEx ei rakenna vaihtoa, vaan maailmanlaajuisesti vapaan, tasa-arvoisen ja terveellisen salausekosysteemin.

3. Suurin kilpailija on itse. Jatkuva ja terve kilpailu tuo markkinoille uutta elinvoimaa. Vaikka se tarjoaa käden teollisuuden edistykselle, se antaa käyttäjille myös paremman viiteperustan kaupankäyntialustan valinnassa. OKEx oppii hyvät palvelutarjonnan erinomaisilta kilpailijoilta, koska tiimi uskoo, että terveen kilpailun edunsaajien tulisi aina olla käyttäjiä.

4. Tekninen turvallisuus on edelleen yksi suurimmista haasteista, joita kaupankäyntialustat kohtaavat. Tulevaisuudessa OKEx aikoo jatkaa investointien lisäämistä ja parantaa alustan kykyä vastustaa riskejä sekä käsitellä tapahtumahuippuja ja suojata käyttäjän omaisuutta.

5. Kaikki tietävät, että OKB on hyväksytty OKEx-alustan tunnukseksi. Se toimii ”siltana”, joka yhdistää OKExin ja maailmanlaajuiset käyttäjät. OKB: n ekosysteemirakenne, jonka ytimenä ovat globaalit käyttäjät, toteuttaa globaalin strategian, joka koskee OKEx-kaupankäyntialustalle rakennettujen käyttäjien lisäoikeuksia, ulkoisten kumppaneiden tuella muodostettuja sovelluskenaarioita, OKB-deflaatioaikaa, OKB-tapahtumakanavan laajentamista jne. OKB: n ekosysteemi luo aina arvoa OKEx-käyttäjille.

6. Julkisten lohkoketjujen osalta OKChain keskittyy ratkaisuihin sovellusten laajamittaiseen laskeutumiseen, mikä tiimimme mielestä on suurin este julkisen ketjun nykyiselle kehitykselle.

7. OKEx on maailman johtava digitaalisen omaisuuden kaupankäyntialusta, ja se on aktiivisesti kommunikoinut vaatimustenmukaisuusosastojen kanssa ympäri maailmaa. Foorumin, KYC: n, rahanpesun ja reilun kaupan järjestelmät on perustettu samoilla tiukoilla standardeilla kuin perinteiset rahoituslaitokset. Siksi jokaiselle maailman maalle ja alueelle, joka on päässyt yksimielisyyteen salausmaailman kanssa, OKEx on valmis omaksumaan paikallisen sääntelyn milloin tahansa.

8. Digitaalinen omaisuus ei voi selviytyä itsenäisesti ilman blockchain-tekniikan tai sen projektiekosysteemin tukea. Koko salausteollisuudessa digitaaliset varat ovat vain työkaluja arvonvaihtoon. Joten, jos haluat ymmärtää tai pitää hallussaan digitaalisen omaisuuden, sinun tulisi ymmärtää sen takana olevan arvotuen logiikka.

9. OKB-tiimi juhlii toista vuosipäivää tarjoamalla 20%: n alennuksen OKB: stä käyttäjille. Klikkaus täällä tietää lisätietoja ja osallistua tapahtumaan.

Tämä on maksettu lehdistötiedote Cointelegraph ei hyväksy eikä ole vastuussa mistään tämän sivun sisällöstä, tarkkuudesta, laadusta, mainonnasta, tuotteista tai muusta materiaalista. Lukijoiden tulisi tehdä oma tutkimuksensa ennen kuin ryhdytään tekemään mitään yritykseen liittyviä toimia. Cointelegraph ei ole suorassa tai epäsuorassa vastuussa vahingoista tai menetyksistä, jotka aiheutuvat tai joiden väitetään johtuvan lehdistötiedotteessa mainitun sisällön, tavaroiden tai palveluiden käytöstä tai niihin luottamuksesta.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map