Goldman Sachs, Facebookin Novi ja Digital Dollars: Viikon salausuutiset

OKEx Insights esittelee viimeisen viiden parhaan salausuutisen.

Goldman Sachs kertoo asiakkaille, että Bitcoin ei ole omaisuusluokka

Goldman Sachs isännöi ennalta suunniteltua sijoitusneuvonta asiakkaille 27. toukokuuta, jossa se keskusteli Bitcoinista ja kryptovaluutoista. Vaikka jotkut alan yritykset odottivat positiivista asemaa Paul Tudor Jonesin Bitcoin-sijoituksen uutisten ja viime vuosina havaitun institutionaalisen vastuun dramaattisen kasvun jälkeen, monikansallinen sijoituspankki vääristi BTC: tä laittomana omaisuusluokkana.

Diassa, jonka otsikko on ”Cryptocurrencies lukien Bitcoin eivät ole omaisuusluokkaa," Goldman Sachs väitti, että Bitcoin ei tarjoa kassavirtaa tai tuloja, ei tarjoa monipuolistamista eikä ole tehokas suojaus fiat-inflaatiota vastaan ​​muun muassa negatiivisissa asioissa.

Tärkeimmät takeaways

  • Bitcoin-yhteisö reagoi nopeasti Goldman Sachsin otteeseen markkinoiden johtavassa kryptovaluutassa. Erityisen huomionarvoista oli Coinsharesin strategiajohtaja Meltem Demirorsin muistutus siitä, että sijoituspankki on rahanpesuun, huolimatta väitteestään, että Bitcoinia käytetään ensisijaisesti tähän ja muihin laittomiin tarkoituksiin.
  • Kun otetaan huomioon institutionaalisen kiinnostuksen aalto Bitcoiniin ja kryptovaluutta-alueeseen – jonka ei odoteta hidastuvan – on vaikea ottaa vakavasti Goldman Sachsin vanhentunutta mielipidettä BTC: stä.

Facebook lisää Libra-lompakon Noville

Facebook ilmoitti tällä viikolla sen tytäryhtiö, joka vastaa digitaalisen valuutan Libra-projektin lompakkosovelluksesta, on uudistettu. Alun perin nimeltään Calibra, lompakkoa kutsutaan nyt nimellä Novi.

Sosiaalisen median jättiläinen on myös tehnyt selväksi, että Novi vaatii asiakkaasi tuntemisen (KYC) -tunnistusta – jotain sääntelyviranomaisia ​​Yhdysvalloissa ja muualla selväksi olisi ehdottoman välttämätöntä kolikon ja lompakon lanseeraamiseksi kuluttajille. Sovellus on erillinen, ja se on integroitu Facebook Messengeriin ja Facebookin omistamaan Messaging-jättiläiseen WhatsAppiin.

Tärkeimmät takeaways

  • Facebookin pyrkimys uudistaa Calibra Novi: ksi on todennäköisesti tarkoitettu etäisemään yrityksen havaittua Libra-projektin määräävää asemaa. Vaikka Facebook on yksin vastuussa Novista, se on asettanut itsensä pelkästään Libra Associationin – Libra-organisaation jäseneksi.
  • Kryptovaluuttayhteisö on laajalti kritisoinut vaakoja sen ilmeisestä keskittämisestä, yksityisyydestä ja sensuuriresistenssin luonteesta puuttumisesta.

Digitaalinen dollari ehdotettiin uudessa valkotaulukossa

Yhdysvaltojen keskuspankin digitaalisen valuutan (CBDC) puitteet on luotu ehdotettu Digital Dollar Project – ryhmä, joka koostuu Yhdysvaltain entisestä Commodity Futures Trading Commissionin (CFTC) puheenjohtajasta Chris Giancarlosta, CFTC: n entisestä innovaatiojohtajasta Daniel Gorfine ja muista..

Ehdotuksessa todetaan, että minkään Yhdysvaltojen CBDC: n ei pitäisi olla kuluttajien suuntainen – mikä tarkoittaa, että sen tulisi ylläpitää nykyinen kaksitasoinen pankkijärjestelmä, jossa keskuspankki laskee dollareita pankeille. Käyttäjät voisivat sitten pitää merkityt dollarinsa omissa digitaalisissa lompakkoissaan – todennäköisesti vain verkkopankkisovelluksessaan – kun taas pankeilla olisi silti mahdollisuus käyttää mainittuja asiakasvaroja luotonantoon.

Tärkeimmät takeaways

  • Yhdysvallat saattaa lopulta lopettaa digitaalisen valuutan sääntelyn ja CBDC: n vetämisen uudella valkoisella paperilla, joka asettaa puitteet digitaaliselle dollarille.
  • Kiinan kiihdyttäessä edelleen oman CBDC: nsä kehittämistä ja toteuttamista Yhdysvaltojen on pysyttävä mukana, jos se haluaa säilyttää dollarin aseman maailman varantovaluuttana.

Vuoden 2009 BTC-kaivostyöläiset kutsuvat Craig Wrightin

Koska vuoden 2009 aikakauden Bitcoin-osoite heräsi eloon ensimmäistä kertaa 11 vuoden aikana 20. toukokuuta 2020, Twitter-käyttäjä Whale Alert herätti pelkoa siitä, että kaupan takana voi olla Bitcoinin luoja, Satoshi Nakamoto..

Kummallista, että 20. toukokuuta tapahtuneen takana olevan Bitcoin-osoitteen todettiin olevan yli 16 000+ osoitetta, jotka tietojenkäsittelytieteen tutkija Craig Steven Wright – joka väittää olevansa todellinen Nakamoto – jätti oikeuteen omana oikeudenkäynnissään. 20. toukokuuta tapahtunut tapahtuma – vaikka se on ehkä tehty satunnaisesti – heikentää Wrightin väitettä siitä, että hän omistaa osoitteen, mutta hänellä ei ole sen yksityisiä avaimia.

Nimetön taho julkaisi kuitenkin a tiedosto 25. toukokuuta se jätti suoran viestin halveksivaksi Wrightia. Postitse digitaalisesti vahvistettu 145 Bitcoin-osoitteen omistajuus, jotka kaikki pitivät myös Bitcoinia louhittuina vuonna 2009 ja Wright oli myös väittänyt omaksi.

Ottaen huomioon kyseisten osoitteiden ikä ja omistusosuus, on mahdollista, että ne voivat kuulua Nakamotoon, mutta blockchain-tutkijat mainitsevat molemmissa tapauksissa Patoshi-mallin erimielisyydessä.

Tärkeimmät takeaways

  • Ovatko nämä osoitteet Nakamotolle vai muille satunnaisille varhaisille kaivostyöläisille, ei tiedetä, mutta kumpaakin tapaa, Craig Wright on asetettu paikalle.
  • Koska Nakamoton uskotaan omistavan yli 1,1 miljoonaa bitcoinia, joita hän voi mahdollisesti myydä milloin tahansa, spekulaatiot paluunsa kohdanneista markkinatunnelmista – jopa teollisuuden vaikuttajina pysyi skeptisenä.

Gemini integroi sovelluksen Samsung Blockchainiin

Torstaina yhdysvaltalainen kryptovaluutanvaihto Gemini ja teknologiajätti Samsung ilmoitti kumppanuus. Kaksi yritystä esitteli Samsung Blockchain -lompakon. Integraation avulla Samsungin lompakkosovelluksen käyttäjät Yhdysvalloissa ja Kanadassa voivat ostaa, myydä ja myydä salausta Gemini-mobiilisovelluksen kautta

Tärkeimmät takeaways

  • Vaikka Bitcoinin ja muiden kryptovaluuttojen valtavirtaistamisesta ei ole tullut todellisuutta, kumppanuudet Samsungin kaltaisten teknisten jättiläisten kanssa ovat esimerkkejä merkityksellisistä vaiheista tiellä, joka antaa pääsyn kryptovaluuttoihin kaikkien käsissä.

OKEx Insights esittelee markkina-analyyseja, perusteellisia ominaisuuksia ja kuratoituja uutisia salauksen ammattilaisilta. Seuraa OKEx Insights -ohjelmaa Viserrys ja Sähke.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Follow Us
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner