Global Crypto Markets Review: tammikuu 2020

Yhteenveto markkinoiden kehityksestä ja markkinoita ajavista tekijöistä viime kuussa, kattaen sekä makrotalouden että tärkeimmät kryptovaluutat

Best of OKEx

OKEx-näkymät

OKEx Tekniset tiedot

OKEx Quant

OKEx-strategia

OKEx-tapahtuma & Tuotteet

Salausmarkkinoiden yhteenveto

Tammikuu on ollut yksi parhaiten menestyvistä kuukausista laajemmalle salaustilalle puolessa vuodessa, joka tuli hitaan ja kiduttavan 4Q19: n jälkeen. OKExin BTCUSD-indeksi nousi tammikuussa 29,85% 5 prosentin pudotuksen jälkeen joulukuussa, joka tapahtui viimeisen vuosineljänneksen 10 prosentin pudotuksen jälkeen. Markkinat ovat edelleen keskittyneet tulevaan bitcoin-lohkon palkkion puolittamiseen. OKEx Quant huomautti aiemmin, että vaikka tammikuu voisi olla yksi ihanteellisimmista lähtökohdista puolittamiseen, tämän markkinakierron odotetaan päättyvän vasta vuonna 2022.

Toisaalta makroepävarmuus on edelleen laskenut osakkeita ja hyödykkeitä; turvapaikkojen kiihtyvä kysyntä voisi edelleen hyödyttää bitcoinin hintoja ja laajempia salausmarkkinoita.

Hintojen noususta huolimatta BTC, bitcoinin markkina-asema on hieman vetäytynyt kuukauden alun 68,21 prosentista 66,02 prosenttiin kuukauden lopussa. Sitä vastoin entisen bitcoin-markkinoiden yläraja on noussut 60,41 miljardista USD 89,2 miljardiin dollariin kaudella.

Vaikka bitcoinin markkina-asema on toistaiseksi ollut pehmeää tämän vuoden alusta lähtien, nykyinen määrä on edelleen huomattavasti korkeampi kuin vuonna 2019 alle 50 prosentin matalat. Viimeaikainen bitcoin-markkina-aseman lasku voi kuitenkin merkitä, että osa pääomasta on siirtynyt pois johtavasta kryptovaluutasta ja siirtynyt kohti altcoin-tilaa. Se voisi osittain selittää miksi ETH kasvoi tammikuussa yli 40%, kun taas EOS nousi 62%.

Tulevaisuudessa koronaviruksen puhkeamisen tilanne voi edelleen olla hallitseva tekijä sekä perinteisille että salausvaroille. Turvasataman tarpeet ja palkkion puolittamisen nousevat odotukset voivat edelleen osoittaa korkeita korrelaatioita bitcoin-hintojen kanssa, ainakin lyhyellä / keskipitkällä aikavälillä. Samaan aikaan salausvalvojat haluavat pitää tarkasti bitcoin- / altcoin-markkinoiden määräävää määrää, mikä voisi antaa vihjeen pääomavirrasta salaustilassa.

Kuva 1: Suurimpien kryptovaluuttojen muuttujat tammikuussa (Lähde: Messari.io; Coin360)

Mid-Caps johti Altcoin-rallia


Suurimmat altcoinit ovat osoittaneet vahvaa esitystä tammikuussa käytännössä BSV ja BCH. OKEx Technicals selitti yliostettu tilanne analysoimalla sen MVRV-suhde ja uskoen siihen BSV hinnat eivät välttämättä pysty pitämään 300 tasoa vankasti ennen sen Genesis Hard Forkia. Siitä lähtien, BSVVolatiliteetti on piristynyt ja hinta on vetäytynyt jopa 240: een.

Kuva 2: Altcoin-esitykset tammikuussa (Lähde: Coin360)

Haluamme myös tuoda esiin keskikorkkien altcoiinien suorituskyvyn suhteessa pieniin ja suuriin korkkeihin. Kuvassa 3 on esitetty Fundstratin salaustekijöillä painotettujen indeksien kuukausittainen kehitys. FS Crypto 40 Index (oranssi viiva), joka seuraa 11-50 parasta digitaalista valuuttaa markkina-arvon ja likviditeetin mukaan, nousi 46% tammikuussa. Vertailun vuoksi FS Crypto 10 Index – suurikokoinen indeksi (sininen viiva) nousi vain 36%, kun taas BTC lisäsi 34 prosenttia arvosta samalla ajanjaksolla.

Kuva 3: Altcoin-esitykset tammikuussa (Lähde: Tradingview)

Uskomme, että alhainen arvostus voi olla yksi syy keskisuurten yhtiöiden vahvaan suorituskykyyn. Tunnuksia kuten JNE, XLM, ja ADA ovat saavuttaneet tai laskeneet vuotuisen matalan tasonsa loppupuolella 2019, mikä voisi houkutella joitain arvovetoisia sijoittajia ostamaan upotusta. Kuitenkin, kun bitcoin-palkkion puolittuva tapahtuma lähestyy, markkinat voivat odottaa osan pääomasta kohdennettavan takaisin BTC ja ehkä muita suuryritysten nimiä tämän vuoden ensimmäisellä neljänneksellä.

Crypto News Highlight tammikuussa

 • Salausmarkkinaosapuolet eivät odota Facebookin käynnistävän Libraa vuonna 2020, se on äskettäisen tutkimuksen mukaan Lohko. Yritys haastatteli pääomasijoittajien, rahoituspalvelujen ja digitaalisen omaisuuden teollisuuden markkina-ammattilaisia, ja yli puolet vastaajista uskoo, että markkinat eivät näe Libraa tänä vuonna.
 • Sijoituspankkijätti JP Morgan uskoo, että bitcoinin sisäinen arvo pysyy markkinahinnan alapuolella. Nikolaos Panigirtzoglou, JPM: n globaalin markkinastrategian toimitusjohtaja, sanoi, bitcoin on laskenut melkein 40% huipusta, kun taas sisäinen arvo on kasvanut noin 10%. Hän sanoi myös: “Kuilu ei ole vielä täysin suljettu, mikä viittaa siihen, että haittariski on edelleen olemassa”.
 • Teslan toimitusjohtaja Elon Musk ei nähnyt salauksen ensisijaista käyttöä tapahtumissa. Viime aikoina podcast, Musk sanoi: “Sinulla on oltava laillista laitonta siltaa. Joten missä näen salauksen olevan tehokas korvaamaan käteistä. ” Musk lisäsi kuitenkin myös, että hän ei ole “täällä eikä Bitcoinissa”, Satoshin valkoinen kirja oli “melko fiksu”.
 • Ripplen toimitusjohtaja Brad Garlinghouse uskoo, että salaus- ja lohkoketjuyrityksiä tulee olemaan enemmän julkisesti vuonna 2020, ja Ripple voisi olla yksi niistä. Davosissa Garlinghouse ilmoitti sanoi, “Emme tule olemaan ensimmäiset eivätkä viimeiset, mutta odotan meidän olevan johtava puoli.”
 • Päättäjillä on nyt enemmän työkaluja ymmärtämään keskuspankin digitaalista valuuttaa ja sen mahdollisia etuja. Maailman talousfoorumi on ottanut käyttöön keskuspankkien kanssa kehitetyn CBDC-työkalupaketin, jonka tarkoituksena on antaa kattava näkemys CBDC: n käyttöönotosta päättäjille ympäri maailmaa. Toisaalta BoE, BoJ, BoC, Riksbank ja SNB ilmoittivat yhdistävänsä CBDC-tutkimuksiaan.

Bitcoinin paras kuukausittainen kehitys heinäkuusta lähtien

Vaikka historialliset tiedot osoittavat, että tammikuu oli aiemmin pehmeä kuukausi bitcoinille, johtava salausvaluutta hallitsee varoja perinteisestä maailmasta kryptoavaruuteen. Odotamme, että puolittaminen voi vahvistaa bitcoinin riskinottohalukkuutta ja että riskialttius voi edelleen pohtia hintaa puolittamalla lähestymistapamme.

Edellisessä julkaisussa <Bitcoinin kausiluonteisuus>, OKEx Perspectives huomautti, että bitcoinin paras kuukausittainen keskimääräinen suorituskyky tapahtuu enimmäkseen huhtikuussa, toukokuussa, lokakuussa ja marraskuussa. Vaikka tuleva puolittuminen on tarkoitus tapahtua toukokuussa, markkinat voivat odottaa bitcoinin volatiliteetin voivan piristyä tulevina kuukausina ja voimistua edelleen puolittamalla ja sen ympärille rakentuvilla odotuksilla.

Jatkamme myös otsikoiden ja tapahtumien seurantaa nykyään tutuissa keskusteluissa: koronaviruksen puhkeaminen, maailmankaupan jännitteet, geopoliittiset epävarmuustekijät ja keskuspankkien toimintaperiaatteet.

Kuva 4: OKEx BTCUSD -indeksin kuukausittainen kehitys (lähde: OKEx) Kuva 5: OKEx BTCUSD -kuukausialue (Lähde: OKEx) Kuva 6: Bitcoin-Gold / SPX-toteutunut korrelaatio (lähde: Skew) Kuva 7: Bitcoin-Gold / SPX-toteutunut korrelaatio (lähde: Skew)

Sekoitettu muutos tärkeimpien altcoiinien ja Bitcoinin korrelaatiossa

Olemme nähneet joitakin sekoitettuja toimia suurten altcoiinien ja bitcoinin välisten korrelaatioiden muutosten suhteen. ETH pysyi yhtenä BTC-korreloituneimmista altcoineista, vaikka korrelaatio näyttää olevan huipussaan tammikuun alussa, ja se on pysynyt pehmeänä. Toisaalta, XTZKorrelaation bitcoinin kanssa on edelleen liukumassa alle 0,3 tammikuussa, saavutti uuden vuosittaisen matalan tason. On syytä mainita se BTC-ETCkorrelaatio on pudonnut merkittävästi ajanjaksolla. Samanlainen vaihtelu näkyy myös BSV.

Kuva 8: Bitcoinin korrelaatio tärkeimpiin altcoineihin (Lähde: Coinmetrics.io)

Bitcoin helmikuun näkymät: vähitellen kohti lokakuun korkeinta

Nykyisen bitcoinin rallin vauhti tuntuu ehjältä, ja se näyttää siirtyvän helmikuun alun kaupankäyntiin. Oli kuitenkin merkkejä siitä, että härät voivat pitää tauon ennen kuin hinta voi nousta korkeammalle.

 • BTCUSDT on osunut viikoittaisten Bollinger-bändien yläpäähän, mikä osoittaa, että hinta saattaa tarvita konsolidointeja 9800-10000 -tasoilla.
 • Viikoittainen RSI on lähestymässä yliostettua aluetta, mikä voi olla toinen osoitus nykyisestä rallista, joka saattaa joutua pitämään tauon, vaikka aika voi olla lyhyt.
 • Viikoittaisen MACD: n nouseva nousuväli on kuitenkin kasvanut. Uudelleen siirtyminen positiiviselle alueelle voi tarkoittaa, että nousutoiminta pysyy vahingoittumattomana.
 • 9960 on ensimmäinen katsottava taso helmikuussa, jos pari saa takaisin, että onnistuneesti, lokakuun korkein 10500, voisi olla seuraava taso.

Kuva 9: ​​BTCUSDT-viikkokaavio (Lähde: OKEx; Tradingview)

Altcoin-strategia: Aika kääntyä XRP: n suhteen?

Ripplen maksutunnuksen hinta XRP voi pian osua seinään. Kuva 10 ehdottaa sitä XRPUSDT on muodostanut kolmion kuvion ja se on lähestynyt kolmion ylempää vastustasoa.

 • Kolme vauhtia osoittavaa indikaattoria osoittavat, että pari voi olla jo ostettu yli, vaikka nouseva voima oli edelleen enimmäkseen ehjä.
 • Huolimatta nousupohjaisista perusteista, kuten Ripplen kumppanuudesta International Money Expressin kanssa ja uudesta BitMEX-ikuisesta swap-listasta, pari voisi ensin testata 200 päivän liukuvan keskiarvon alemman tuen ja kolmion alemman tuen, ennen kuin suuntasi korkeammalle.
 • 200 päivän liukuva keskiarvo, joka on lähellä 0,25-aluetta, voi olla ensimmäinen tarkkailtava taso. Kolmion alempi tuki olisi lähellä 0,24 tasoa.

Kuva 10: XRPUSDT-päivittäinen kaavio (lähde: OKEx; Tradingview)

Seuraa OKExia:

Steemit: https://steemit.com/@okex-official

Verkkosivusto: https://www.okex.com

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map